קטעים הזווים/מצחיקים/ מענייניים בטרמפיםתמיד בשמחה
חחח לכל טופסי הטרמפים למינההם
זה יהיה נחמד לסםפר חוויות של כם בתור טרמפיסים
רק אם אתם רוצים
חחחח לא חסר לי -נאוה-
בס"ד

1. עליתי על טרמפ ביישוב.
איך שאני מתיישבת מאחורה, הנהגת מסתובבת אלי ובשיא הלחץ אומרת לי " מה זה?!?!?!?
מה את חושבת שאת עושה?!?!?!?!?"
אז אמרתי לה : " סליחה! חשבתי שעצרת לי" ויצאתי מהר.... חחחח
( כנראה היא לא מכירה את המושג  "טרמפים")

2. קבעתי עם מישהו מהיישוב שאני אסע איתו כשהוא נוסע לעבודה שלו.
בבוקר, התקשרתי והוא לא ענה.
הלכתי לטרמפיאדה, וכשהוא הגיע, נכנסתי לאוטו אבל הוא כנראה חיכה למישהו ועוד לא נסע..
אחרי כמה שניות, הפלאפון שלי מצלצל ואני רואה שהנהג מתקשר אלי..
אז שאלתי אותו : " אממ.. סליחה, זה אתה שמתקשר אלי?"
אז הוא אמר " אוי סליחה, מצטער! קבעתי עם מישהו ואני לא מצליח לתפוס אותו..."

אחרי כמה דקות נסיעה, אני מקבלת SMS ממי אם לא מ... הנהג.
ההודעה היתה ריקה , אז שאלתי אותו אם הוא שלח לי הודעה
והוא שוב התנצל חחחחחחחחחח היתה נסיעה ממש ממש מוזרה 

נראה לי שיש לי עוד, אבל אני לא זוכרת כרגע
זה שירשור שלא יגמר..ארי צלוב
יש לכ"א תלוי במס' השנים שהוא\היא תפסו עשרות\מאות\אלפי סיפורים וכל יום יש כמה חדשים ככה שא"א להתחיל ולסיים עם הנושא הזה!
אניtompak
עליתי טרמפ עם איזה אחת שבדיוק דברה בטלפון ואמרה שהאוטו שלה מקרטע ומזל שהיא העלתה עכשיו גבר שיעזור לה..... אז אני מסננן כזה אני לא יודע לנהוג..... 

עליתי עם איזה אחד נסע על 160(!) כל הדרך....

וזה לחברים שלי נהג באמצע עקיפה נזכר שיש לו יוגורט ביד והתחיל להתרכז  בו במקום בכביש.... בשניה האחרונה הוא שם לב שיש מולו מישהו.....

וזהו בינתיים....
........ה!2ה 2!2ה
פעם עליתי עם אחותי לטרמפ עם 2 בחורצ'יקים...
אני ישבתי מאחורי הנהג והוא עישן והחלון היה פתוח (=היה עלי רוח שהייתה מכיוון קדימה..)
ואז עפו עלי מלא גיצים וזה מזה כאב..\\: ואני כזה מנסה לרמוז לאחותי...

וגם אני ואחותי עלינו על טרמפ שנסע על 160....

שמעו סיפור על מישו צדיק!!
אוקיי..
היינו בטרמפיאדה ביישוב ואז אוטו אחד נכנס הוריד מישי מהיישוב ובא לצאת ואז עלינו עליו (זה אותו אחד מה-160 קמ"ש...^^) ואז הוא סיפר שהוא ראה את המישי הזאת מנסה לטפוס טרמפים והיא הייתה במקום שהוא קצת מסוכן אז הוא שאל אותה לאן היא צריכה ולמרות שזה ממש לא היה לו בדרך הוא נסע הביא אותה והלך...
נכון צדיק!!

וגם..
אני וחברה שלי עלינו על טרמפ והנהג נסע למוסך כי יום לפני זה נתקע בו חזיר בר..
קיצר.. במשך הנסיעה הוא דיבר עם כמה אנשים ולכל אחד הוא סיפר את כל הסיפור..
וזה היה אחד השוופכים!!=]]
אני וחברה שלי בשלב כל שהוא ממש התחלנו לצחווק.. ושתינו כזה מנסות שהוא לא ישים לב...

לילה טוב!
זהלא כזה פדיחה...talr123
פעם תפסתי טרמפים לבי"ס, ואז עצרה לי המורה של הכיתה המקבילה... והיא אמרה לי כזה "אני מקווה שזאת לא הדרך הקבועה שלך להגיע ללימודים"...
חחח עליתי פעם עם נהג של ניידות טיפול נמרץ..לולה=]
בס"ד

הוא כנראה שכח שהוא ברכב הפרטי שלו ואין שום מקר חרום דחוף... הייתה עוד טרמפיסטית שהייתה בהריון, היא כמעט ילדה לו שם מרוב פחד... מזל שהוא ידע איך ליילד
אחח.. נהגי נט"ן.. לי אין הרבה, זה נחשב?<אריאל>
פעם עליתי עם שני תאילנדים מהגולן לטבריה. חבר שלי חשב שהם רוצים לחטוף אותנו,אמרתי לו להרגע וישר פתחתי שיחה על תאילנד- כמה שהיא יפה,מגניבה וכד'...(באנגלית קלוקלת..) בסוף הם היו אנשים נורא נחמדים..
כבר כתבתי בעבר,אבל בשביל הרצף...פלונית.אלמונית
לפניי כמה זמן עצר לי איזה אחד שנראה סבבה,עליתי וכל הדרך הוא לא הפסיק לחקור אותי(עד כאן כרגיל..),
ואז כנראה הספיק לו והוא החליט להיות ישיר וכנה "את רוצה להתחתן איתי?" (מילא היה מביא טבעת,משו..).
דקה אחריי זה ביקשתי לרדת,כמובן שלא במקום היעד( =\ ) והבטחתי לעצמי ששזהו! אין טרמפים יותר! (החזקתי מעמד אוליי יומיים..).

אה ובנות,מכירות את זה שאתן מגיעות לטרמפיאדה ויש שם בנים שכנראה חיכו כבר מלא,ואז הם כזה מתיישבים,סומכים על זה שלך כן יעצרו וכשעוצרים,הם רצים ועולים?!? אררג מצבנים!!
וטרמפים הזויים גם לא חסר...פלונית.אלמונית
נתקעתי עם כמה חברות שעות בטרמפים בצפון,עד שעצרה לנו איזה משאית וברוב טמטומנו עלינו עליה(אחת על השניה בערך),במהך השיחה עם הנהג,הוא הסביר לנו "אני הרי בדואי"...
אבל זה כלום,עליתי פעם גם על ערבי בטעות.

יש לי סיפור לא על טרמפים אבל קשורcalvin
לסיפור של פלונית אלמונית:
אחותי ישבה באוטובוס ליד מישהו(ואחותי בת 24)קיצר ההוא מתחיל לדבר איתה ולדב ולדבר ולדבר שעות מברבר ומקשקש לה בשכל..ואחותי כל שניהה כזה אהה אהא מהנהנת לו רק שיעזוב אותה..בשלב מסויים היא צכה לעבור אוטובוס וההוא גם עובר ומתיישב לידה אז היא הוציאה אמפי שיבין ת'רמז אבל הוא פשוט ישב לידה ועשה לה מבט מסכן והמשיך לדבר...קיצר,בסוף הוא עושה לה תגידי את רוצה להתחתן איתי?
את פשוט הבנאדם היחיד אי פעם שהקשיב לדיבורים שלי עד הסוף..
ישלי סיפור על איך ל-א ה-צ-ל-ח-נ-ו לתפוס טרמפ ובסוףבקטנה
זה היה באיזה 11 בלילה מוצ'ש של ל'ג בעומר חיכינו לאטובוס של ת'א בצומת אלונים, או שזה היה תחנה אחרי, לא זוכרת..אדון אוטובוס לא הגיע נואשנו והתחלנו להמציא ריקוד טרמפים אחרי ניסיונות ממש נואשים הגיעה משטרה, ועשתה לנו שיחה על כמה הכל מסוכן ושלא כדאי לרקוד בכביש, ושיראו אותנו גם ככה ו...טוב. החלק הנחמד זה שצילמנו אותם והם קלטו את זה, והם פחדו, אנחנו סתם צחקנו והבטחנו שלא נעשה עם זה כלום והושטר יצא מהניידת ו'שלא יהיה יוטיוב ופייסבוק ותערכו את זה' וכו' וכו'..'
באמא שלי, שהדימיון שלו היה יותר מפותח משלי, לא שיש לי מה לעשות עם שוטר שצועק על חבורת ילדים כן?
משהו לא הכי נעים שקרא לי..טל
פעם תפסתי טרמפים קיצר אני עומדת וזה פיתאום בא אלי איזה מישהו ואומר לי כזה זה מסוכן לבנות לתפוס טרמפים ובמיוחד לילדה יפה כמוך אני כזה אומרת לו יש הרבה דברים מסוכנים בעולם אז אולי לא נחיה..?? אז הוא אומר לי רוצה שניסע ביחד? אני כזה אומרת לו סבבה אין לי בעיה קיצר עלינו על טרמפ מתחילים ליסוע וזה.. אחרי איזה כמה דקות אני מתחילה להרגיש שמישהו נוגע בי.. אני כזה מסתכלת אני רואה שהוא..
קיצר התחלתי מזה לפחד!! אני כזה ישר אומרת לנהג שיעצור לי בתחנה הקרובה כי בדיוק אבא שלי התקשר שהוא בא לקחת אותי.. (כמובן ששיקרתי..) וישר שהוא עצר לי ירדתי מהאוטו ובדיוק חברה שלי גם היתה בטרמפיאדה ואז עצרה לנו מישהי מהמושב.. קיצר היה שיא המפחיד!! ומאז אני לא נוסעת יותר לבד בטרמפים רק אם חברות.. 
נזכרתי בעוד משהוtompak
נסעתי עם ג'יפ פתוח שאין לו דלתות... במקום דלתות יש לו שרשרות....וטרנסים חסידיים בפול ווליום.... היה צחוקים..
חכיתי םעם פווווווווול זמן לטרמפסוסת פרא
ואז החלטנו (אני וחברה שלי)לספור מכוניות והמכונית ה100 בטוח תעצור, וזה היה אחרי שאנחנו עומדות שעה ורבע... קיצר, המכונית ה94 עצרה לנו עד לישוב אחרי שלושת רבעי שעה... והיינו צריכות להספיק להגיע לפעולה...

עוד משו- פעם הייתי עם קביים והייתי ממש חיישת להגיע לישוב ואין ברירה אלא בטרמפים, ולא תאמינו! מלא אנשים עצרו לנו, רק חבל שאני נוסעת רק עם חברה מהישוב שלי...
אתם יודעים כבר את שלי...מלאכי
עליתי עם אוטו גלידה...
גם היתי בסיטואציה דומה..חיים מנחם
אניgross
פעם עצרתי טרמפים ועליתי על אוטו של שירותים ניידים
וגם.. משטרה עצרה לי טרמפ... (היינו בניחום אבלים ושוטרים באו לנחם, אז הם לקחו אותנו...)
ונסעתי פעם באוטובוס (זה לא טרמפ, אבל בכ"ז) ב24:00. אז לא היה כמעט אנשים, ואז הנהג התחיל לדבר עם מי שישב מאחוריו, קיצר, הנהג רצה להראות לו סימנים של שטרות מזויפים. אז הוא עזב ת'הגה והתחיל להראות, ובינתיים האוטובוס גלש לתוך הנתיב השני... (זה היה על ציר 60- ליד הת. דלק של פסגות, שדי עמוס שם)..
אני.....חיים מנחם
נהגת שוחכת ומקיומי ושוקעת בשיחה בטלפון ומורידה אותי כמה קילומטרים אחרי...
נהגי ה"קפוץ" :"נו יאללה ילד עכשיו קפוץ"(באמצע כביש סואן) "אני נוסע לת-א ולא עוצר"......
ואני לא מצליח לפתוח את הדלת.. איזה לחץ....
נהג שעישן עלי נתקע לו הרכב והוא נסע דרך בית חנינא ובגללו הגעתי שעתיים באיחור....וכל הזמן קילל במרץ..
נהגים שחופרים לך ברמה של "את מי אתה אוהב בישוב"....
>שרית..
פעם עליתי על משאית הובלה של אוכל עם נהגים ערביים.. זה היה ממש מפחיד...
קיצור אני וחברה שלי ישבנו ושישקנו...
אבל דוגרי, זה ממש כיף.. אתה כזה למעלהה...
חברה שלי...חיiש
עלתה על טרמפ והיא חשבה על המורה שלי שלא הייתה ממש בריאה קיצר היא אמרה לנהג "רפואה שלמה" במקום תודה רבה והוא כזה מסתכל עליה כאילו היא נחתה מהירח-הפאדיחה היא שהיא הייתה צריכה ליסוע איתו עוד את כל הנסיעה!
..................ייענקלה
היתי צריך לירושלים היתי בצומת יגור (ליד חיפה)
עמדתי בלחץ ואף רכב לא עצר לי פתאום אחרי הרבה זמן
ברמזור ירוק עוצר לידי ג'יפ האמר!!!! הנהגת צועקת לי מהחלון
לירושלים תעלה מהר זה הי 2 אמריקאיות גימגמתי באנגלית לכל השאלות שלהם
בסוף הם שאלו אם יש לי איפה לאכול והזמינו אותי לארוחת צהרים
זה היה אחד הניסים
פעם עליתי על קומנדקר של חייליםאנונימי (פותח)
היה כייף..
גםפ פעם עליתי על סיירת משטרתית..
ומה עוד?
אה, עליתי גם על רכב להגנת הטבע, ועל משאית יווו זה מה זה כייף מרגישים על הגובה..
אה.. פעם חיכיתי לטרמפ אז איזה אופנוען עצר לי ושאל אם אני רוצה לסוע איתו
קיצר כייף לטרומפ..
אבל גם מסוכן!
זה היה קורע...כל הזמן שמח
אני עומד בירושלים אם כמה חברים ב1 בלילה...

אנחנו רחוקים מהישיבה ושואלים את עצמינו מה לעשות איך נלך? בסוף החלטנו לקחת מונית(אחרי יובל שלא לקחנו)אז אני הולך ומושיט את היד ואז מונית עוצרת ואני בא ופותח את הדלת שליד הנהג ושואל אותו לאן אתה (כי אני רגיל לטרמפים)והנהג מונית צורח עלי אתה לא מתבייש.....איזה פדיחה זה היה חחח
אחד אדיררר!! פיספוס למי שלא קורא!*sapir*
סיפרו לי--

איזה 2 נערים חיכו לטרמפ ואחרי כמה דקות עוצר להם אוטו מפואר, משו כמו לימוזינה, שחור, מנצנץ..קיצר- משו יקררר!!!  אז הנערים כזה מתלהבים ונכנסים! בפנים הם רואים טלויזיות לכל מושב, בקיצור- הבנאדם עשיר!!!
כל הנסיעה הם מתלהבים מזה שהוא עצ להם טרמפ- ואז כשהוא עצר להם לרדת הוא שואל אותם: "רוצים לשתות"? אז הם אומרים לו: "כן".... ומה הוא מוציא להם????------~~~ קריסטל!!!!! אז הם התחילו להקרע מצחוק..וההוא לא מבין...אז הם אומרים לו: "אפשר לשאול אותך שאלה"? והא: "כן"... אז הם אומרים לו: "איך זה יכל להיות שאתה, עם רכב כזה מפואר, טלויזיות וכו'.... מביא לנו לשתות קריסטל? חשבנו שתביא קוקה קולה או משו....זה ממש מוזררר!"
אז הוא אומר להם: "כי אני המנכ"ל של קריסטל"....

חעחע!!!!! וואי!!! איזה אדירר תודו!!!
חחחחחח XDXDבמבלולו
ספיר, קרעת
ווואי מגניב בטרוףkehati
*sapir* מאיפה שמעת את זה?מישי' מאפושו'
אני שמעתי את זה מחבר של אחד שזה קרה לו.. וזה קרה לו עם סופר דרינק...
חרטה חרטה חרטהalezish
קריסטל מיוצר ביפאורה, אבל גם סידרת ארסי תפוזינה וספרינג מיוצרים ביפאורה אז למה דווקא קריסטל???
קטעעע עם עררביי תמיד בשמחה
עצרתי טראמפ עם חברה ועצרה לנו משאית .. אבל אני לא ידעתי שזה ערבי.. והוא שאל אותו שאלה.. ואמרתי..
שימותו כל ערבים מי צריך אותם בכלל ?
עד שהנתי שהוא ערבי..
עאלקקק...אביב
אם כבר מדברים על ערבי, אני גרה באזור אופ אל פאחם, קיצר פעם נפגעתי ברגל, הלכנו למרפאה והרופא רצה לתת לי הפניה לצילום... עכשיו היו 2 אפשרויות שאחת מהן הייתה הסניף באום אל פאחם וזה היה הכי קרוב,, קיצר אז אבא שלי מתלבט כולו והוא רצה שנלך לאום אל פאחם.. ואני כולי "לא אבא אני לא רוצה.." ואז הוא שאל אותי למה ואני כזה "כי יש שם מלא ערבים! זה מפחיד!" ואז הוא דרך לי על הרגל וקלטתי שהרופא ערבי.. קיצר אבא שלי התחיל להרצות לי על כמה שאין בעיה עם ערבים ואסור לשנוא אותם.. ואני כולי ממלמלת "כן, נכון, אתה צודק" וכו' וכו'... פאדיחות מטורפותת...
בסוף לא הלכנו לשם..
קיצר אבל פעם חיכיתי למישי מכפר הרוא"ה שהייתה אמורה לאסוף אותי לכפר ואז עצרה מכונית שהייתי בטוחה שזה שלה קיצר אני כולי בטבעיו תאומרת שלום ונכנסת ואז הנהגת שאלה אותי כזה "לכפר הרוא"ה??" ואני כולי הבנתי שהתבלבלתי קיצר פאדיחות מטורפוותתת... מזל שהיה חשוך ולא זיהו אותי...
אבא שלך דרך לך על הרגל הפגועה? ;)יהודה00
זה בטח מזה כאב...
יא, הלוואי שיהיה מותר לי לסוע בטרמפים..|מקנאה|כפ"ד בנשמה
חח לי יש!!!"עד מחר"
אני וחברה שלי חיכינו לטרמפ..  עוצר לנו ערבי.. ואז הוא אומר לנו כזה.. בשיא הרצינות:  "לרמאלה", במבטה ערבי, הסתכלנו עליו בשוק.. [כן ברור! באמת שכחתי שמה משהו במקרה, או יותר נכון, באמת תכננתי למות היום, וזה אחלה מקום! תודה על הנדיבות..] אני כזה, לא תודה.. [עוף מפה!!!] 
*מבטא"עד מחר"
חח קורעים!מעפר אני באה

חיוכים
עליתי פעם לטרמפ, אני ועוד שני בנים, והנהג גם הוא היה בן.
אז הבנים ישבו יחד מאחורה, ואני ישבתי ליד הנהג.
ואז, אתם מכירים את הסיבוב הענק הזה שיש לפני הכניסה לעיר, סיבוב גדול ממש, ופונה כולו לכיוון אחד. ואז אני שישבתי ליד הנהג כמעט נפלתי עליו בסיבוב וכל הזמן אני מנסה למשוך אותי לצד השני, והסיבוב פשוט לא נגמר!

או פעם אחת, בדיוק לפני חופשת פסח השתחררתי מוקדם, והיו לי המון דברים לקחת הבייתה. ככה שהייתי עם שתי תיקים מלאים. ואז עלינו לטרמפ אני ועוד שתי נשים וישבנו יחד מאחורה.
ובגלל שלכולנו היו תיקים היה דחוס ממש, ואזנפל לי איזה בקבוקון קטן שהיה בתא של הבקבוק, [ויטמין כזה שאני צריכה לקחת ]
ואז כל הנסיעה אני מנסה עם הרגל למשש איפה הוא, ולא הצלחתי.
ומסכנה הזאת שלידי היא לא קלטה מה אני רוצה...

פעם...*מותק*
שסבא חורג שלי היה צעיר עצר לו בן גוריון... הוא היה בשוק..
ושמעתי שיש כאלה שלוקחים טרמפיסטים רק אם הם אומרים איזה הלכה או משו כזה...
פעם לקחנו טרמפיסטתל-אביבית
וסתם הוא הביא לנו איזה חוברת של הישיבה שלו, ולא הבנו מה הוא רוצה מהחיים שלנו,
ואח"כ קראנו את החוברת והיא הייתה ממש יפה!
ואז הבאנו אותה לכיתה ופתאום כל הכיתה התחילה לקרא אותה...

תראו מה אפשר לעשות רק בזה שא-ת-ה לוקח טרמפ!!
פעם..נמלה
נסענו ההורים שלי ואני ויש לנו אוטו של5 ואני ישבתי מאחורה ואז אבא שלי העלה טרמפיסט וטרמפיסטית.. והטרמפיסט היה בחור ישיבה כזה.. קיצור אני ישבתי באמצע והייתי שפוכה מעייפות.. ואז כזה נרדמתי ובטעות (!) נפל לי עליו הראש.. ואז הוא כזה מעיף לי ת'ראש עם היד שלו.. אז עפתי על הטרמפיסטית.. קיצור זה היה פדיחות לכולנו.. התפללתי שהוא כבר ירד.. (נראלי גם הוא השתתף בתפילותיי.. )

ועוד משו.. זה לא כזה פאדיחה אבל זה היה מציק!!! העלנו טרמפיסט וטרמפיסטית אחרי איזה הפגנה (פרט שולי לגמרי.. ) ואז הטרמפיסט היה אחד ההזויים, הוא פתח ספר ושם פנס ראש והתחיל לקרוא.. והטרמפיסטית כל הזמן השתעלה שיעול מציק כזה ואני גם לא הרגשתי טוב והייתי באמצע.. קיצור התחרפנתי וזה הייתה נסיעה זוועתית!!! יווו!!! ואמא שלי כזה מסתכלת עליי במבט מרחם.. ולא יכולתי אז נקרעתי מצחוק.. ואז שני הטרמפיסטים כזה מסתכלים כאילו מה נסגר??? וואי זה היה זוועה!!!
מותק- חח..איזה כבוד! וחוצמיזה זה ממש שיטה טובה כינמלה
אני נגיד רועדת מפחד מטרמפיסטים.. אז זה ממש טוב לשאול נגיד מה הפ"ש השבוע?..
וואי יש כן פדיחות קורעות
היה לנו נס היום! צחוקים -נאוה-
בס"ד

חזרנו היום  מברית ( אחיות שלי ואני באוטו של דודים שלי).
היה חושך ובקושי ראו את הכביש.
פתאום דודה שלי אומרת לדוד שלי " תזהר תזהר!!!"
אז הוא מהר בלם ואנחנו קולטים מולנו, חוצים להם את הכביש - להקת חזירי בר ( איזה 10 בערך)
עוד שניה היינו מתנגשים בהם ולא היה טוב בכללל!!!
ודוד שלי בכלל לא ראה אותם .

אז דודה שלי מספרת לנו שפעם קרה להם סיפור דומה עם חמור
אבל היא לא יכלה להגיד לדוד שלי " תזהר חמור!" כי זה לא נשמע נחמד...
אז היא אמרה "תזהר!" והם נתקעו בחמור...חחחח

אז הפעם היא לא יכלה להגיד " תזהר חזיר" אז היא אמרה "תזהר" וטוב שהוא למד כי הוא עצר
חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח~מירב~
חחחחחחחח אני נקרעת מצחוק !תמיד בשמחה
וואיי איזה פאדחיות מצחיקות הולכות פהה .

נזכרתי בטרמפ...*מותק*
נכון יש את האלה ששמים ת'ילדים של על הברכים שהם נוהגים?!..
אז הייתי באחד כזה שגם נתן לילד שלו (בן 3) להחזיק ת'הגה.. (והוא שמר עליו..) והיה מלא סיבובים (בתוך היישוב) וכמעט נתקענו במדרכה... 
אחד הטרמפים המפחידים!!!

זה מזכיר לי---~מירב~אחרונה
חברה שלי ואני חזרנו עם אבא של חברה שלי מאפו שהוא (לא זוכרת...)
קיצר אבא שלה העלה איזה חרדי...
והיינו שיא המחורפנות
 ופשוט התחלנו להתפקע מצחוק אבל בטירוף....
והאיש החרדי היה שיא המוזר קיצר אנחנו צחקנו ככככל הנסיעה...
פאדיחות היה שם....
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך