בואו נספר צ'יזבטים!!אנונימי (פותח)
בס"ד

יש לי 2 צ'יזבטים, אחד יותר מפחיד מהשני. להתחיל?
השאלה אם זה מותר לפי ההלכה..אנונימי (פותח)
מה?במבלולו
למה לא?
מה הקשר להלהכה?מלאכי
*הלכהמלאכי
ברור שזה אסור-תשאלו כל אחד..לא ידעתם?:Oצעיר רענן
מה?? למה??ה!2ה 2!2ה
חח טוב אז אני מתחילה:אנונימי (פותח)
בס"ד

יום אחד התקשרו הזוג גרינוואלד למירי: "אנחנו חייבים ביביסיטר דחוף. יש מצב שתבואי? בשעה 12 בלילה עד שנחזור מהחתונה" מירי הסכימה,
בשעה הנקובה הגיעה מירי, הזוג כבר נסעו והשאירו 2 ילדים מתוקים בקומה השניה. טוב, אין לי זמן יש לי עכשיו שיעור נהיגה אז אני עולה ... אחזור בעוד שעה בערך.. ואמשיך לספר
המשך :אנונימי (פותח)
בס"ד

מירי התישבה על הספה בסלון. ממול הספה היה מסך ענק שהראה את הילדים הישנים בקומה השניה.
על הספה היה מונח עיתון. היא התחילה לקרוא בו, ואז היא רואה מודעה גדולה עם פרצוף ענק, מרודע, ושמה כתוב: הרוצח אחמוד דלילי הצליח לברוח מכלאו. לדלילי יש עבר של 15 רציחות . הרוצח חולה נפש תאב דם.
כל מי שראה אותו או נתקל בו מוזמן להתקשר בדחיפות למשטרת ישראל.
על החתום משטרת ישראל.

לרגע היא הסתכלה בפחד על המסך ואחר כך קמה לנעול את הדלת הראשית של הבית.
אך זה היה מאוחר מידי...
היא שמעה צליל ט.. ט.. ט..
רצה לכיוונו והגיעה למסך. המסך היה שחור----
היא פחדה לזוז...

ו... בום הזקנה התפצלה ל 2 סתם איך היה בשיעור Breathing Fire
צ'יזבט נוסףאנונימי (פותח)
בס"ד

יום אחד קיבל מוטי מתחנת מוניות קריאה בשתים בלילה. על הקו הייתה אישה עם כל מחוספס ועבה. מוטי הגיע לרחוב, שם חיכתה אישה ענקית לבושה בשמלה כחולה בוהקת רחבה ולראשה רעלה אדומה בוהקת. היא נכנסה למונית ומוטי שדאל אותה- "לאן"?
היא ענתה- "לבית קברות" 
מוטי לקח אותה לפתח בית הקברות ואז היא אמרה לו- "תהיה פה בעוד שעה" והלכה.
כעבור שעה הוא ציפצף והיא באה, היה חושך והוא לא הבחין בכתמים האדומים שעל שמלתה...
ביום השני קיבל מוטי קריאה בשלוש בלילה. על הקו הייתה אותה אישה מפחידה.
הוא לקח אותה לבית קברות וחיכה לה שעה.
ואז היא באה.. היה חושך והוא לא הבחין בכתמים האדומים שעל שמלתה, שהפעם הייתה אדומה.
ביום השלישי קיבל שוב מוטי קריאה מהמפחידה.
הוא אמר לעצמו- " טוב פעם אחרונה שאני לוקח אותה" 
הפעם היא הייתה מחופה בשמלה לבנה לבנה ובוהקת, היא אמרה לו- " חחחחח אתמול הייתה הלוויה נכון?" הוא לקח אותה לבית קברות ולאחר שעה היא חזרה כולה מלוכלכת בכתמים אדומים ושיירי עצמות
הוא שאל אותה בפחד: מממ מה את נוברת בעצמות?"
היא ענתה לו כשהיא מתקרבת לעברו ריח מבחיל של דם עולה מפיה המגועל- "אני אוכלת.. אוכלת.. אוכלת אותם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שניה,במבלולו
מה הסוף של הציז'בט הקודם?
לא נראה לי שיש כזה..חחRDE
וואוווו- השיעמום גובר!אנונימי (פותח)
חח גם לי יש!! (קצת ארוך..)אנונימי (פותח)
לאיש אחד היה מלון ענק,ומצליח .יום אחד נכנס למלון איש ירוק ( לא הגיוני אבל תמשיכו..).
בעל המלון ראה את האיש  וניגש אליו לשאול אם הוא צריך משהו..שהוא התקרב אליו הוא ראה שיש לו כובע ועליו הסמל @ ...הוא ששאל את האיש אם הוא צריך משהו מיוחד והאיש ענה שכן! הוא ביקש מבעל המלון לקבל את החדר בקומה הכי גבוה שבמלון ,בעל המלון הסכים ונתן לו את המפתחות לקומה הכי גבוה במלון.
בשעה 12 בלילה שמע בעל המלון רעש נורא והאיום..הוא שם לב שזה מגיע מהקומה העליונה והחליט לעלות לראות מה  קרה..הוא עלה למעלה התקרב לדלת ..התקרב..התקרב..התקרב..ואיך שהוא הגיע לדלת הרעש הפסיק..הוא אמר טוב לא נורא..אם זה יחזור על עצמו אני אחזור וישאל את האיש מה קורה פה.
בקיצור לילה אחרי זה זה חזר על עצמו וגם כאשר הוא התקרב לדלת הוא שמע שהרעש הפסיק..בבוקר הוא ניגש לאיש ושאל אותה למה תמיד ב12 בלילה יש רעש נורא מהחדר שלו..ואיש הירוק ענה לו "את רוצה לדעת? בו אחרי.." האיש ובעל המלון יצאו מהמלון והלכו הלכו הלכו הלכו עד שהגיעו לבניין ענקקק (רב קומות) שבקצה שלו יש את הסמל @ ! 
ואז הם נכנסו ובעל המלון ראה דלת בצבע שחור..הם נכנסו וראו חדר שחור...ראו בקצה החדר דלת אדומה..נכנסו וראו חדר אדום..ראו דלת צהובה נכנסו וראו חדר צהוב..לפתע הם ראו דלת בצבע ירוק נכנסוו...ומהם הם ראווו?!
ענבר xd לא סיימת את הציזבטkehati
הסוף הוא...אנונימי (פותח)
"אין לי מושג אני לא הייתי שם.."

(וגם אותי עיצבן סוף הסיפור הזה
זה בסדראנונימי (פותח)
בס"ד

אנחנו באותה סירה
ל-למה?
הסוף של הצי'זבט עם מיריאנונימי (פותח)
בס"ד

המסך היה שחור משחוווור.
מירי הצטנפה ואחר- חשבה- "אולי זה בעיה במסך.." היא התחילה לעלות וקומה השניה ואז היא שומעת רעשים צעדים כבדים
"אמאלה!" צעקה חרישית כמעט יצאה מגרונה היבש.. היא הייתה בטוחה שמישהו נוסף ערני נמצא יחד איתה.
אולי זה אחמוד הזה?
היא נעצרה והקשיבה. היה שקט לכמה שניות ואז- "אל תזוזי, ילדה, אני רואה אותך!"
זה היה במבטא ערבי..
סכין הונפה מולה וקול צחוק מחרחר ומחלחל קם בכל הבית, היא התחילה לנוס חזרה לסלון רצה לדלת פתחה אותה וההוא רודף אחריה היא רצה והוא רודף..( וואי השתעממתי מעצמי..)
כאן צריך להיות יד שחורה שעוצרת אותה והיא לא מצליחה לרוץ..
בסוף היא מתעוררת ורואה שהיא בסלון ודפיקות נשמעות בדלת..
הם לא הבינו למה היא לא פותחת.. וזה הסוף 
מספרים את זה בחושך כמובןאנונימי (פותח)
למה הפסקתם? המישכוו RDEאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך