בעיה!!! אני חייבת עזרהאנונימי (פותח)
שלום לכולם!

אני מישהי מכאן אבל נכנסתי בשם בדוי...

יש לי בעיה...

פעם בשיחות אישיות היו פונים אליי בנים והייתי נהנת מזה... היום עדיין כל מיני בנים מתחילים איתי שיחות אבל אני ממש לא אוהבת את זה!!! כל בן שמתחיל איתי שיחה אני עומדת לבכות... באמת! לפעמים אני מרגישה כאילו אני איזה פורקן לבנים פה ואני ממש ממש ממש לא רוצה להיות כזאת

אני בנאדם נחמד. אני מסתדרת עם רוב האנשים שאני מכירה.. לכן גם פה אני משתדלת להיות נחמדה אל אנשים אבל אני מרגישה שבגלל זה הרבה אנשים מתחילים איתי פה וזה מפריע לי.

אני לא רוצה להפסיק להיות נחמדה ואני גם לא רוצה להפסיק לדבר עם בנים בכללי [אני מסניף מעורב, זה לא בא בחשבון] אבל התחושה הזאת של "כל בן שני מכיר אותי פה" ממש מפריעה לי... אני נגעלת מעצמי!!!

אני באמת לא יודעת מה לעשות, אני לא רוצה לפגוע ברגשות של אף אחד..

והודעה לבנים - תחשבו פעמיים לפני שאתם מתחילים שיחות.. לטובתכם ולטובת הבנות

מה אני יעשה???
שלום חמודה (?) כבר פתיחה רעה..הרועה
אני מבין מה את אומרת אבל לא לא ממש מבין מה הבעיה, את לא רוצה שבנים ידברו איתך תוסיפי את זה בחתימה ואני בטוח שבנים לא ינסו לדבר איתך בכוח.
המלצה שלי תסתכלי בחתימה שלי(=בן של מלך
אין לי בעיה לדבר עם בנים...אנונימי (פותח)
פשוט לא עם כל המי ומי
תנסי באמת לכתוב בחתימה...צוויג^^

ואם לא הולך לך- אל תעני..
קצת לא נעים אבל א"א לדעת באמת אם את מתעלמת או שסתם את לא באמת על המחשב..|אמור להיות חיוך שטני|

אבל הכי טוב באמת לומר שזה לא אישי אבל את לא מעוניינת לדבר כ"כ עם בנים אז...
לא!הרועה
אין סיבה להתעלם לפני שמסבירים יפה, כל הקטע של צניעות וערכים, קודם צריך להיות בן אדם.
לא שאני יודעת מניסיון..מישי' מאפושו'
אבל מהצד של הבנות. לא נראלי שבנים לוקחים את זה קשה שאת אומרת להם שאת לא מעוניינת בשיחה.. את אומרת לבן, תראה, אני מעדיפה שלא לדבר עם בנים. או משו' בסגנון, אצלי לפחות, הם מבינים ומכבדים.
באמת שזה לא כ"כ קשה..
מקפיצה...אנונימי (פותח)
מנסה להבין..L ענק
אין לך בעיה לדבר עם בנים את פשוט לא רוצה לדבר עם כולם?
איך את עושה את ההפרדה הזאת?

פשוט לא זורמים באלגנטיות אובקטנה
אומרים,זה באמת לא מסובך כמו שהרבה אמרו כאן.
אומרים בקלות, לא צריך לקחת אותם קשה, הם לא ייעלבו אם מסבירים יפה, פשוט- תראה אני מעדיפה לא לגלוש לסתם שיחות שלא יצא לי מהם כלום [ואני לא מדברת על המתחכמים של 'מי אמר לך?אולי כן?'], או פשוט 'סתם שיחות', תנסי להסביר ובקרה הכי גרוע קחי תשרשור הזה ותדביקי להם אותו בש'א
הם ב ט ו ח יבינו.
אנא - קלאנונימי (פותח)
אני מדברת עם בנים. אני בבני עקיבא , אני גרה בשכונה שאין כל כך הפרדה, ככה אני חיה.

לכן כשמתחילים פה שיחה אז אין לי כל כך בעיה... אבל כשכל כך הרבה בנים של הערוץ מתחילים שיחות ומצפים ממני כל מיני דברים אז אני בכלל לא אוהבת את זה...

למה לדבר עם חלק מהם, ועם החלק השני לא?נפשי ישובב
מה זה נותן?
לאן זה מוביל?

תעני לעצמך, לא לי..

בהצלחה רבה!
פשוט מסננים !!!געש
מי שאת לא רוצה לדבר איתו את אומרת לו יפה לא מעונינת לדבר איתך אולי בצורה יותר עדינה וגמרנו
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך