סמינריון-דחוף!!אנונימי (פותח)
היי! רציתי לשתף קצת..

כמו שידוע לכולם עוד מעט יש סמינריונים!! ואני באמת מפחדת ממה שילך שם.. אני סגרתי בגרעין לבד, זאת אומרת שאני לא מכירה אף אחת שהולכת להיות שם, וגם לא היה מפגש..

איך אני הולכת לבוא להיות שם שבוע שלם(!!) בלי שאני יודעת מי הבנות, אם אני מסתדרת איתן וכו'..

אוווף, זה ממש מייאש אותי. אני יודעת שבסופו של דבר בעז"ה אני יהיה איתם שנה שלמה ומקווה שיהיה טוב והסמינריון הוא יחסית "כלום" אבל בכל זאת..וגם אין לי עוד חברות שלי שבאותה אגודה, אז זה לא שאני יוכל לברוח אליהן
זה בדיוק חלק מהסיבה לסמינריוןבת עמי שלי
כמוך, עוד רבות מן הסתם, תגענה לסמינריון בלי להכיר את הבנות שאיתן הן הולכות לשרת. זה חלק מהעניין!
אין לך מה לחשוש רק לבוא בגישה חיובית עם המון רצון טוב ללמוד ולהתחבר. את תכירי את בנות הגרעין שלך - מתוכן יהיו מן הסתם כאלה שתאהבי יותר וכאלה שאיתן תרגישי קצת פחות 'קליק' -זה נורמלי לחלוטין. הסמינריון יתן לך זמן נהדר להתגבש, להכיר, להתחבר - וכשתגיעי בעז"ה לשנת השירות - תגיעי כבר מגובשת, תרגישי הרבה יותר מוגנת ותדעי, לדוגמא, עם מי הכי מתחשק לך להיות בחדר ומי 'משדרת איתך על אותו גל'.
תארי לך להגיע ישר לתחילת שנת השירות ורק אז להתחיל להכיר את הבנות... הרבה יותר עדיף לכתחילה - להכיר לפני!!! להנות לפני! להתחיל 'בקטנה'... לא לנחות ישר לתוך השירות, אלא להכיר את הבנות במסגרת חברתית שונה וכייפית.
יהיה בסדר! תנשמי עמוק ותתכונני להכיר הרבה בנות-חברות חדשות.
אז ככה..ת.מ.אחרונה
דבר ראשון כמו שבת עמי שלי כתבה זה חלק מהעניין.... עדיף להכיר את הבנות עכשיו ולהגיע לתחילת שנה עם הכרות בסיסית...
דבר שני הסמנריונים הם לא של הגרעין שלך לבד ככה שיש סיכוי ממש גדול שיש לך חברה או מישהי שאת מכירה שתיהיה איתך בסמנריון של אותה האגודה...
דבר שלישי את ממש לא היחידה שבאה לבד והגיוני מאוד שמהבנות שבאות איתך גם יש מישהי שבאה לבד ככה שלהיות בודדות ביחד זה הרבה יותר נחמד וגם ככה מכירים יותר...(אני זוכרת במעינות שבהתחלה הייתי עם עוד חברה בקבוצה והיא עברה קבוצה על היום הראשון ככה שלא היתה איתי אפחת שאני מכירה התלבטתי אם לעבור גם ובסוף לא עברתי וככה יותר הכרתי את הבנות של הקבוצה שלי מאשר חברות שלי שהיו כמה באותה קבוצה..)
דבר רביעי אתה יכולה לכתוב באיזה אגודה את ולראות מי מפה באה לאותו סמינריון ולדבר איתה ולקבוע שתפגשו ביום הראשון וככה יהיה לך התחלה עם מישהי עד שתכירי את הבנות של הגרעין שלך...
ודבר אחרון זה לא סוף העולם גמאני הולכת לבד ולא מכירה את הבנות שישרתו איתי...
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך