כנסו...אנונימי (פותח)
בס"ד

מה עושים עם דימוי עצמי נמוך, נפגעת מכל דבר, חושבת את עצמי לדוחה, בטוחה שאף אחד לא ירצה להתחתן איתי, מרגישה מטומטמת, חברות לא מתקשרות יותר, אומרים עלי שאני פסיכית ו"לא בחברה" והדבר היחידי שמחמיאים לי זה שאני חתיכה.
אאאאאאאאאאאווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואל תחשבו שלא הלכתי לפסיכולוגים!!!!!!! מה הם אומרים לי? "חבל על הכסף שלך אין לך שום בעיה" אחרי כמה מפגשים מטומטמים
אה, ועוד דבר: אומרים עלי שיש לי עודף שכל...
אז זהו? כזאת אשאר תמיד?

טוב שאתם לא יודעים מי אני באמת חחחחאנונימי (פותח)
מכניסה לעצמך לראש שאת מקסימה מכל הבחינותBreathing Fire
זה עובד מיניסיון
תגובה:אנונימי (פותח)
בס"ד

אם חדרך לא מסודר- סדרי את חדרך עד לטיפ- טופ, ( כדי שיהיה מסודר במחשבות) תכיני לעצמך נס  או גלידה, תנעלי את הדלת ותנוחי לחצי שעה. אחרי זה תשבי ליד שולחן הכתיבה עם דף חלק ועט ותרשמי 10 מעלות שאת מוצאת בעצמך. ו10 מחמאות מהותיות שאת זוכרת שהחמיאו לך. אח"כ תרשמי את כל הסיטואציות היפות שהיו לך- כל מה שאת זוכרת- ואז תחייכי חיוך גדול גדול גדול וכך תשארי כמה דקות עם החיוך הזה. אח"כ תתקשרי ללב שומע או לער"ן ותשפכי את ליבך.. כשתגמרי - הדבר הכי חשוב- פשוט תצאי להליכה ובדרך תדברי עם ה' ותשיחי את כל הבעיות וההרגשות הרעות שלך ותתפללי אליו שיתן לך חברות טובות.. וכך תעשי את התרגיל הזה כמה פעמים ותראי שהמצב ישתפר בעז"ה

בהצלחה נשמה! אני איתך.. את יכולה לכתוב לי באישי אם אם בא לך..
ובנתיים קבלי - 
יוווווו! את ממש מזכירה לי את עצמי!אנונימי (פותח)
ואני דיברתי על זה עם המחנכת שלי ועם עוד חברה וכל הזמן לא האמנתי להם שבנות חושבות שאני נחמדה וכיף להיות איתי (זה לא אמור להיות גאווה...), והם כבר לא ידעו מה לעשות איתי, כי כל מה שבנות אמרו (כולל אותה חברה) פירשתי כאילו הם רוצות שאני אלך מהמקום כי אני נקצית, וכל הזמן השתדלתי להלחם עם המחשבות האלה, אבל תמיד הם ניצחו אותי, עד שיום אחד, לפני בערך חודש, נפל לי האסימון שאני כן נחמדה, וכן אוהבים אותי וכו'..., אני לא יודעת מה גרם לי להאמין בזה פתאום, אבל אני בטוחה שזה שכל הזמן ניסיתי להלחם במחשבות והיה נראה כאילו זה לא מועיל, בטוח זה השפיע לטווח הרחוק.
בקיצור, מה שאני רוצה להגיד לך זה שתמיד תלחמי במחשבות האלה למרות שהרבה פעמים זה נראה בכלל לא מועיל, זה עוזר!

נ.ב.- אני לא אגיד לך שסיימתי עם מחשבות הדיכאון האלה, אבל המינון שלהם ירד בצורה משמעותית...
 בהצלחה! אל תתיאשי מעצמך!
אממ..נמלה
גמלי זה קרה ממש לא מזמן ואז דיברתי עם אחותי והיא אמרה לי שכל המחשבות האלה זה סתם היצר הרע שמנסה סתם להפיל אותנו! תכניסי לעצמך לראש שכולם אוהבים אותך() ובאמת שלי זה ממש עזר!! לוידת אם גמלך אבל בכולופן כדאי לנסות... וו... סתם בקטע של החתונה.. כבר החתן שלך מוכן מלפני הרבה זמן.. נשאר רק למצוא אותו... חח..
בהצלחה!!
נ"ב סורי אם לא כתבתי ברור.. זה לא התחום שלי
לא קראתי הכל..אבל..somewhere
טוב..דבר ראשון-החברות-מי שאומרת לך דבר כזה...לא הייתי ממליצה להישאר חברה שלה...
חברות נודעו לעודד לא לגרום לההפך...ובמיוחד לא להוריד את המצב רוח...

טוב דבר שני-החתונה..לכל אישה 40 יום לפני שהיא יוצאת לעולם יוצאת בת קול ואומר מי יהיה הזיווג שלה..
אז אם לא "הולך" לך עכשיו עם בניםנ[תגדי תודה.]..או שאת חוששת שלא תמצאי בעל.אל תדאגי תני לה' לדואג זה..

בשקר לדימוי העצמי-את צריכה לדעת שהכל מה'..כל מי שאומרת לך משו..תגידי "יש לך בעיות?-תפני למי שברא אותי"!...עוד עצה...לפני שאת יוצאת מהבית.תגידי לעצמך...[נגיד יש לך בטיחון עצמי נמוך]...תגיד לעצמך את ההפך..גם אם את מרגישה שזה לא נכון.תעבדי על עצמך בעניים.ואז זה יהפךנ להיות אמיתי..

חמודה בנינו..את מקשיבה לכל החברות שאומרות לך את כ השטיות האלה..ובנינו...כל מי שאומרת לך את זה ככה היא בעצמה...["הכל חוזר עלייך"-כן כמו הקטנים..ככה זה.]..ה מטפטות לך רעל...ואת שותה אותו כמו ילדה טובה.
תתנדגי...תגידי לעצמך-זה נסיון מאבא..הוא שלח לי את החברות בתור עוד מחשול...

ועוד עצה---דברי עם אבא...תגידי לו כמה קשה..מבטיחה לך הוא שומע ותאמיני או לא..גם עוזר אבל בדרכים שלו.

אם את רוצה פירוט הסבר עידוד..או סתם חיבוק..מילה..כל דבר.את מוזמנת...=]

תשני תשם מישתמש למשו חיובי ממעמקים
את חתיכה! חתיכה בנשמה!דניאלה .ד.
וואי גמלך זה קורה?
המחשבות האלה של "אני מטומטמת" "מי ירצה אותי".
אני כלום!
קלטי מי אומר לך את זה היצר הרע בכבודו ובעצמו.. יורד עליך!
זו דרך היצר להפיל אותנו - לא להכיר בתכונות הטובות שלנו.. אז הפתרון הוא  לדעת את המעלות שלנו ולשאוף לשלמות ותמיד להתקדם ולנסות להשתפר אבל לא לשכוח שכל הצלחה הכי הכי הכי קטנטנה שבעולם זה מאיתו יתברך!!

אייייייההה הרצון הזה תמיד אבל תמיד זועק!
הוא זועק פתאום באמצע שום זמן או שומקום, הלב נפתח הרגשה שהרקיעים נשברים, התפילה בוקעת עולמות בוקעת רקיעים אבל עדיין ה- ס הזה מורגש ואפילו גדל 0 ואפילו עוד יותר O בואנה זה לא מפסיק! פשוט לא!!!

יש מישהו שקוראים לו בן ארצי והוא שר שיר כזה שמזכיר לי תמיד ת'פרסומת של האקטימל של ה0% שומן.
זה הולך ככה: "אני אפס אוווו אני אפס..."
הוא לא יודע באמת איזה פדיחה הוא עשה לעצמו אותו האפס הזה.!

אבל השאלה היא אם האפס הזה באמת טוסט? אהה סליחה התכוונתי האם הוא באמת טוב?
יש אפס ריק פשוטו כמשמעו 0 עם חלל ריק שאין בו כלום ולעומתו יש 0 אחר זהו האפס המלא בתורה, במידות וענווה אמיתית זה אפס שכולם אוהבים זה לא האפס הפראייר ההוא.. לא בן ארצי שצעק במסיבה "אני אפס".

זו את והאפס שלך- אפס מלא בדברים טובים, העיניים שלך מסתירות ת'דברים הטובים! אז פתחי אותם!
אנשים אחרים נראים יותר טובים ויותר מלאים לכולם יש קשיים ל-כ-ו-ל-ם!!!
מי שיגיד לך לא, תקראי לו אלי אני רוצה לשמוע את זה אישית כי הוא שקרן!
כשמנקים ת'חדר ומרימים ת'שטיח בחורף כמה נראה מעל שזה יפה ומוסיף לחדר?!
וכמה לכלוך באמת מצטבר מתחת- זה הקושי של האדם הלכלוך הזה שמתחת.
אותו דבר לגבי אנשים יש כאלו כמו אותו השטיח מה לעשות אבל כאן יש מישהי שהיא סוג של אפס שהוא קצת שונה.

כמה קשה להבין איזה אפס גדול אבל מלא בדברים טובים, כמה כוחות וכלים יש שם.
 את זו שצריכה להשתמש באפס הזה באפס שלך המלא בכל טוב ולהעצים אותו.
להתגלגל מעל הקשיים כמו בקראטה שעושים ת'גילגולה האחורנית להתרחק מן האויב.
איזה כוחות יש לך את פשוט אין אין את מדהימה!

זה אומר שיש לך כוחות... זה אומר שאת ורק את באמת יכולה הניסיונות שלך ובמצבים שאת עומדת בהם!

אז יש 0 ויש 0!
תבחרי מבינהם ת'טוב ביותר!!

אז תסתכלי טיפה כאן-- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t310101#3880299

מה זה?  אסור שידברו אלי קצת לא יפה? מה אנחנו מלכי העולם?
סוכר אהה? מתנמסים מכל מילה!
תתחילי לעבוד על זה זה ממש יעזור!
לא לכל דבר צריך להתייחס ולא מכל מילה צריך להפגע.
נעזוב את זה לרגע בצד!
למה החברות לא מתקשרות? למה מתרחקים ממני? מה עשיתי?

בעבר הייתי מזה מתרגשת מכל פיפס קטן שלא היה מופנה אלי.!
היום זה קצת שונה.. אבל החברות לא התרחקו סתם.
אני זוכרת שגם לי היו קטעים כאלה ועם הזמן הבנתי בגלל שאני כ"כ פגיעה אז פוחדים לפגוע בי ולכן מעדיפים לא להיות בקירבתי.
התחלתי לשנות כיוון...

בהצלחה רבה! אם את צריכה עזרה דברי איתי ואשמח בע"ה.

>>>טלאחרונה
דבר ראשון את צריכה להכניס לך לראש שאת טובה, חכמה, יפה..
מה שאת תשדרי לחברה זה גם מה שהם יקבלו..
את לא יכולה לחשוב שאת מפגרת, חננה, בעלת דימוי עצמי נמוך וכו'.. ולרצות שהחברה לא תחשוב כך גם. 
קיצר שיהיה לך בהצלחה נשמה!! מקווה שתצאי מהמצב הזה כמה שיותר מהר..
משפט חפור אבל- אין הדבר תלוי אלא בך.. =]]
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך