כנסו...אנונימי (פותח)
בס"ד

מה עושים עם דימוי עצמי נמוך, נפגעת מכל דבר, חושבת את עצמי לדוחה, בטוחה שאף אחד לא ירצה להתחתן איתי, מרגישה מטומטמת, חברות לא מתקשרות יותר, אומרים עלי שאני פסיכית ו"לא בחברה" והדבר היחידי שמחמיאים לי זה שאני חתיכה.
אאאאאאאאאאאווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואל תחשבו שלא הלכתי לפסיכולוגים!!!!!!! מה הם אומרים לי? "חבל על הכסף שלך אין לך שום בעיה" אחרי כמה מפגשים מטומטמים
אה, ועוד דבר: אומרים עלי שיש לי עודף שכל...
אז זהו? כזאת אשאר תמיד?

טוב שאתם לא יודעים מי אני באמת חחחחאנונימי (פותח)
מכניסה לעצמך לראש שאת מקסימה מכל הבחינותBreathing Fire
זה עובד מיניסיון
תגובה:אנונימי (פותח)
בס"ד

אם חדרך לא מסודר- סדרי את חדרך עד לטיפ- טופ, ( כדי שיהיה מסודר במחשבות) תכיני לעצמך נס  או גלידה, תנעלי את הדלת ותנוחי לחצי שעה. אחרי זה תשבי ליד שולחן הכתיבה עם דף חלק ועט ותרשמי 10 מעלות שאת מוצאת בעצמך. ו10 מחמאות מהותיות שאת זוכרת שהחמיאו לך. אח"כ תרשמי את כל הסיטואציות היפות שהיו לך- כל מה שאת זוכרת- ואז תחייכי חיוך גדול גדול גדול וכך תשארי כמה דקות עם החיוך הזה. אח"כ תתקשרי ללב שומע או לער"ן ותשפכי את ליבך.. כשתגמרי - הדבר הכי חשוב- פשוט תצאי להליכה ובדרך תדברי עם ה' ותשיחי את כל הבעיות וההרגשות הרעות שלך ותתפללי אליו שיתן לך חברות טובות.. וכך תעשי את התרגיל הזה כמה פעמים ותראי שהמצב ישתפר בעז"ה

בהצלחה נשמה! אני איתך.. את יכולה לכתוב לי באישי אם אם בא לך..
ובנתיים קבלי - 
יוווווו! את ממש מזכירה לי את עצמי!אנונימי (פותח)
ואני דיברתי על זה עם המחנכת שלי ועם עוד חברה וכל הזמן לא האמנתי להם שבנות חושבות שאני נחמדה וכיף להיות איתי (זה לא אמור להיות גאווה...), והם כבר לא ידעו מה לעשות איתי, כי כל מה שבנות אמרו (כולל אותה חברה) פירשתי כאילו הם רוצות שאני אלך מהמקום כי אני נקצית, וכל הזמן השתדלתי להלחם עם המחשבות האלה, אבל תמיד הם ניצחו אותי, עד שיום אחד, לפני בערך חודש, נפל לי האסימון שאני כן נחמדה, וכן אוהבים אותי וכו'..., אני לא יודעת מה גרם לי להאמין בזה פתאום, אבל אני בטוחה שזה שכל הזמן ניסיתי להלחם במחשבות והיה נראה כאילו זה לא מועיל, בטוח זה השפיע לטווח הרחוק.
בקיצור, מה שאני רוצה להגיד לך זה שתמיד תלחמי במחשבות האלה למרות שהרבה פעמים זה נראה בכלל לא מועיל, זה עוזר!

נ.ב.- אני לא אגיד לך שסיימתי עם מחשבות הדיכאון האלה, אבל המינון שלהם ירד בצורה משמעותית...
 בהצלחה! אל תתיאשי מעצמך!
אממ..נמלה
גמלי זה קרה ממש לא מזמן ואז דיברתי עם אחותי והיא אמרה לי שכל המחשבות האלה זה סתם היצר הרע שמנסה סתם להפיל אותנו! תכניסי לעצמך לראש שכולם אוהבים אותך() ובאמת שלי זה ממש עזר!! לוידת אם גמלך אבל בכולופן כדאי לנסות... וו... סתם בקטע של החתונה.. כבר החתן שלך מוכן מלפני הרבה זמן.. נשאר רק למצוא אותו... חח..
בהצלחה!!
נ"ב סורי אם לא כתבתי ברור.. זה לא התחום שלי
לא קראתי הכל..אבל..somewhere
טוב..דבר ראשון-החברות-מי שאומרת לך דבר כזה...לא הייתי ממליצה להישאר חברה שלה...
חברות נודעו לעודד לא לגרום לההפך...ובמיוחד לא להוריד את המצב רוח...

טוב דבר שני-החתונה..לכל אישה 40 יום לפני שהיא יוצאת לעולם יוצאת בת קול ואומר מי יהיה הזיווג שלה..
אז אם לא "הולך" לך עכשיו עם בניםנ[תגדי תודה.]..או שאת חוששת שלא תמצאי בעל.אל תדאגי תני לה' לדואג זה..

בשקר לדימוי העצמי-את צריכה לדעת שהכל מה'..כל מי שאומרת לך משו..תגידי "יש לך בעיות?-תפני למי שברא אותי"!...עוד עצה...לפני שאת יוצאת מהבית.תגידי לעצמך...[נגיד יש לך בטיחון עצמי נמוך]...תגיד לעצמך את ההפך..גם אם את מרגישה שזה לא נכון.תעבדי על עצמך בעניים.ואז זה יהפךנ להיות אמיתי..

חמודה בנינו..את מקשיבה לכל החברות שאומרות לך את כ השטיות האלה..ובנינו...כל מי שאומרת לך את זה ככה היא בעצמה...["הכל חוזר עלייך"-כן כמו הקטנים..ככה זה.]..ה מטפטות לך רעל...ואת שותה אותו כמו ילדה טובה.
תתנדגי...תגידי לעצמך-זה נסיון מאבא..הוא שלח לי את החברות בתור עוד מחשול...

ועוד עצה---דברי עם אבא...תגידי לו כמה קשה..מבטיחה לך הוא שומע ותאמיני או לא..גם עוזר אבל בדרכים שלו.

אם את רוצה פירוט הסבר עידוד..או סתם חיבוק..מילה..כל דבר.את מוזמנת...=]

תשני תשם מישתמש למשו חיובי ממעמקים
את חתיכה! חתיכה בנשמה!דניאלה .ד.
וואי גמלך זה קורה?
המחשבות האלה של "אני מטומטמת" "מי ירצה אותי".
אני כלום!
קלטי מי אומר לך את זה היצר הרע בכבודו ובעצמו.. יורד עליך!
זו דרך היצר להפיל אותנו - לא להכיר בתכונות הטובות שלנו.. אז הפתרון הוא  לדעת את המעלות שלנו ולשאוף לשלמות ותמיד להתקדם ולנסות להשתפר אבל לא לשכוח שכל הצלחה הכי הכי הכי קטנטנה שבעולם זה מאיתו יתברך!!

אייייייההה הרצון הזה תמיד אבל תמיד זועק!
הוא זועק פתאום באמצע שום זמן או שומקום, הלב נפתח הרגשה שהרקיעים נשברים, התפילה בוקעת עולמות בוקעת רקיעים אבל עדיין ה- ס הזה מורגש ואפילו גדל 0 ואפילו עוד יותר O בואנה זה לא מפסיק! פשוט לא!!!

יש מישהו שקוראים לו בן ארצי והוא שר שיר כזה שמזכיר לי תמיד ת'פרסומת של האקטימל של ה0% שומן.
זה הולך ככה: "אני אפס אוווו אני אפס..."
הוא לא יודע באמת איזה פדיחה הוא עשה לעצמו אותו האפס הזה.!

אבל השאלה היא אם האפס הזה באמת טוסט? אהה סליחה התכוונתי האם הוא באמת טוב?
יש אפס ריק פשוטו כמשמעו 0 עם חלל ריק שאין בו כלום ולעומתו יש 0 אחר זהו האפס המלא בתורה, במידות וענווה אמיתית זה אפס שכולם אוהבים זה לא האפס הפראייר ההוא.. לא בן ארצי שצעק במסיבה "אני אפס".

זו את והאפס שלך- אפס מלא בדברים טובים, העיניים שלך מסתירות ת'דברים הטובים! אז פתחי אותם!
אנשים אחרים נראים יותר טובים ויותר מלאים לכולם יש קשיים ל-כ-ו-ל-ם!!!
מי שיגיד לך לא, תקראי לו אלי אני רוצה לשמוע את זה אישית כי הוא שקרן!
כשמנקים ת'חדר ומרימים ת'שטיח בחורף כמה נראה מעל שזה יפה ומוסיף לחדר?!
וכמה לכלוך באמת מצטבר מתחת- זה הקושי של האדם הלכלוך הזה שמתחת.
אותו דבר לגבי אנשים יש כאלו כמו אותו השטיח מה לעשות אבל כאן יש מישהי שהיא סוג של אפס שהוא קצת שונה.

כמה קשה להבין איזה אפס גדול אבל מלא בדברים טובים, כמה כוחות וכלים יש שם.
 את זו שצריכה להשתמש באפס הזה באפס שלך המלא בכל טוב ולהעצים אותו.
להתגלגל מעל הקשיים כמו בקראטה שעושים ת'גילגולה האחורנית להתרחק מן האויב.
איזה כוחות יש לך את פשוט אין אין את מדהימה!

זה אומר שיש לך כוחות... זה אומר שאת ורק את באמת יכולה הניסיונות שלך ובמצבים שאת עומדת בהם!

אז יש 0 ויש 0!
תבחרי מבינהם ת'טוב ביותר!!

אז תסתכלי טיפה כאן-- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t310101#3880299

מה זה?  אסור שידברו אלי קצת לא יפה? מה אנחנו מלכי העולם?
סוכר אהה? מתנמסים מכל מילה!
תתחילי לעבוד על זה זה ממש יעזור!
לא לכל דבר צריך להתייחס ולא מכל מילה צריך להפגע.
נעזוב את זה לרגע בצד!
למה החברות לא מתקשרות? למה מתרחקים ממני? מה עשיתי?

בעבר הייתי מזה מתרגשת מכל פיפס קטן שלא היה מופנה אלי.!
היום זה קצת שונה.. אבל החברות לא התרחקו סתם.
אני זוכרת שגם לי היו קטעים כאלה ועם הזמן הבנתי בגלל שאני כ"כ פגיעה אז פוחדים לפגוע בי ולכן מעדיפים לא להיות בקירבתי.
התחלתי לשנות כיוון...

בהצלחה רבה! אם את צריכה עזרה דברי איתי ואשמח בע"ה.

>>>טלאחרונה
דבר ראשון את צריכה להכניס לך לראש שאת טובה, חכמה, יפה..
מה שאת תשדרי לחברה זה גם מה שהם יקבלו..
את לא יכולה לחשוב שאת מפגרת, חננה, בעלת דימוי עצמי נמוך וכו'.. ולרצות שהחברה לא תחשוב כך גם. 
קיצר שיהיה לך בהצלחה נשמה!! מקווה שתצאי מהמצב הזה כמה שיותר מהר..
משפט חפור אבל- אין הדבר תלוי אלא בך.. =]]
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך