פשוט לא יודע מה לעשות!!!אנונימי (פותח)
שלום לכולם!
אני די חדש בפורום... והייתי רוצה להתייעץ אם אפשר....
אני כבר יותר מחצי שנה בקשר אם מישי שזה התחיל ממש משטות כזאתי והמשיך לקשר הרבה יותר רגשי ועמוק,
האמת היא שכל הזמן חשבתי (עם עצמי) האם זה טוב? זה תורם לי? או להיפך, הורס?? תמיד היה לי בראש שמתישהו צריך להפסיק, השאלה- מתי?? המשכתי, כי היה לי טוב, כי אני אוהב אותה וכיף לי איתה, לפעמים היה לי רצון ודחף כזה לבוא ולומר לה "די" וכבר הייתי מוכן והתחלנו לדבר ולאט לאט זה בורח מהראש ואני כבר לא חושב על דבר כזה עד לפעם הבאה.... רציתי להתייעץ עם מישהו שמכיר אותי ויודע מה טוב לי, אחד שני יכול לסמוך עליו (אז כמובן שיש את אבאמא,שיודעים על זה ומכירים אותי הכי טוב בעולם!! אבל העדפתי מישהו אחר...) אז הלכתי למדריך שלי בישיבה ודיברנו על זה, הוא הסביר לי (או יותר נכון הזכיר, כי את הכל כבר ידעתי... כמה שניסיתי להדחיק את זה...), שקשר כזה זה לא נכון בגיל הזה (כשהתחלנו הייתי בן 16.5 והיא 16, היום כבר גדלנו בחצי שנה...), כי אם אנחנו לא רואים את עצמינו נשואים אחד לשניה עוד כמה שנים אז הקשר שלי איתה הורס ופוגע בקשר שיהיה לי עם אישתי, ואם אני כן חושב אולי להתחתן אז אני לא מחזק יותר את הקשר שלנו אלא רק פוגע בו, כי כל קשר בין אנשים (ובעיקר קשר בין בן לבת) עובד על רמות, שלאט לאט אתה מעלה רמה ומתקדם, למשל זוג שמחליט להתארס, מצד אחד הם לא התקדמו כל כך, כי הרבה דברים עדיין נשארו כמו קודם- הם עדיין אסורים אחד לשני ועדיין לא גרים וחיים ביחד אבל יש כאן עליה בדרגה, שבאנו והכרזנו שאנחנו מתחתנים וכמובן שההחלטה בראש היא העליה האמיתית, כך כל קשר מתקדם ועולה לאט לאט ופסגת הקשר כמובן זה החתונה והחיים ביחד. במקרה שלנו אין כל כך לאן להתקדם (אני לא חושב שנכון להתארס בגיל 17.....) ולכן העצירה הזו היא רק דוחפת אותנו אחורה ולא מקדמת, כך שאם אני רוצה להתחתן איתה אני צריך להפסיק עכשו, ולחזור אליה עו שנתיים ולהמשיך לבנות את הקשר שלנו,
לפני חודש בערך דיברנו על זה אבל לא הגענו להחלטה, לפני כמה ימים נפגשנו ודיברנו על זה והחלטנו שדי, צריך להפסיק להתעלם מהעובדה הזאת ולהפרד.
אבל איך לעזאזל עושים את זה???!!!!
חשבנו שאנחנו לא מסוגלים להפסיק ברגע אחד כי אין מצב שנשמור על זה יותר משבוע, ולכן החלטנו ללכת בהדרגה, לנסות תקופה מסויימת ולאט לאט להגדיל את התקופה, סגרנו על תקופה של שבועיים שבסופם אנחנו יכולים לדבר רבע שעה,כדי שבשיחה הזו לא נהרוס את כל מה שבנינו בשבועיים האלו, שיחה קצרה של מה שלומך? איך עברו השבועיים האלה? מה המסקנה? כמה זמן שומרים עכשו?
ההחלטה התקבלה, זהו, כאן נגמרה החצי שנה הכל כך טובה שהייתה לי, היא חיכתה לחברה שלה על הספסל ואני הייתי אמור לקום וללכת, פשוט קפאתי ולא הצלחתי לזוז! לא הייתי מסוגל ללכת ולהשאיר את כל זה מאחורי, נשמתי עמוק, קמתי, אמרתי לה "אני אוהב אותך, לילה טוב! ולהיתראות! והלכתי...
זהו, כמה שזה מצחיק עכשו אני מרגיש לבד למרות שיש לי מלא מלא חברים! מהישיבה, מהשכונה, בסניף, אבל זה לא אותו דבר,
המחשבה היחידה שמחזיקה אותי כל פעם שאני רוצה להתקשר זה לחשוב על עצמי עוד כמה שנים עם האישה שמתאימה לי ואני אוהב אותה הכי בעולם, לחשוב איזה חיים מאושרים אני רוצה שיהיו לי ואני לא רוצה לפגוע בהם עכשו, וכמובן שאני חושב גם עליה, שאני לא יכול להתקשר אליה כדי לא להרוס לה את מה שהיא בונה עכשו, ברור שהרבה יותר קשה לה ממני ואני חושב שמה שיחזיק אותה זה המחשבה שאני חזק וכשהיא תראה פתאום את השם שלי על הצג של הטלפון היא תגיד לעצמה, אופס, גם הוא נשבר... ואני פשוט לא יכול לעשות לה את זה!! 
אני יודע שזה נראה מוזר כי אני עונה לעצמי על כל השאלות שעולות לי, אבל אני פשוט די מתוסכל, חושב עליה כל היום ולא מרוכז... אולי כתבתי את זה רק כדי לפרוק מהלב שלי....
אשמח לשמוע מה אתה אומרים!
תודה רבה!!!!
את האמת? ואוו. אני מתפעלת ממש.חיוכים

מדהים איך למרות כל הקשיים והכל הלכת אחרי מה שאתה חושב שהוא באמת הדבר הנכון לעכשיו.
אל תישבר, זה קשה אבל שווה את זה!
אשרייך!

אשריך אחיב.ש.
דבר איתי בשיחה אישית.
כל הכבוד!!דניאלה .ד.
באמת אתה חזק! תמשיך כך! זה שווה! אתה חושב אמיתי.. חושב בצורה הנכונה.
המחשבות יעברו אחרי תקופה בע"ה.
ד' יעזור לכם ויתן הצלחה.
אז בברכת הצלחה דניאלה.
אחח הציונים האלו.דאץ
פשוט תתחתנו בגיל 17.
מיזרוחניקעס.
הלוואי עלללללללייייייייי ונאמר אמן !תמיד בשמחה
ואוו!! באמת כל הכבוד!!) המון המון בהצלחה!!! ובעזה!2ה 2!2ה
"ה יהיה טוב!!

ושוב..
באמת שכוייח!!:]] וכל הכבווד!!
והמון המון המון בהצלחה!=]]
תודה לכולם...אנונימי (פותח)
אין כמוכם!! נשמות טובות...
וואו!!אוסנת
איזה אדם גדול.
כמה אומץ ואמת!
|מעריך|

בהתחלה מאוד מאוד קשה, נשברים, בוכים, חושבים על זה כל הזמן.
אבל עם הזמן - נרגעים וחוזרים לחיים התקינים.
רק לא להשבר עכשיו!!!
אח"כ יהיה הרבה יותר טוב.
כמה סיפוק יהיה לך, כמה תאהב את עצמך.

זה באמת המחשבה שמחזיקה אותי...אנונימי (פותח)
ותודה רבה!!
אח יקר,ואחת עם חצאית
באמת,כל הכבוד לך.
תקפיד כל הזמן להשאיר לך בראש שעשית את הדבר הנכון,וככה יהיה פחות ופחות קשה.
גם אני עברתי משו דומה וב"ה הצלחתי לעמוד בזה,עד היום..ואתה לא מבין אפילו כמה זה חיזק אותי ונתן לי עוצמות גם לדברים אחרים..אני יודעת עכשיו שבמלא דברים אני לא יכולה לעשות לעצמי הנחות וזה קידם אותי מאד מאד.
בעיקר,בהרגשה שלי עם עצמי.
אם עוד שנתיים עדיין תרגיש שזה זה,אז כנראה שזה באמת היה משהו אמיתי ותודה לה' שהפסקת וגרמת לו להיות כ"כ משמעותי.כי הרי,בסופו של דבר רגשות כאלו יכולים להתכלות.
חזק וא ואמץ.מעריכה ממש.
ובהצלחה גדולה לך ולה..!!

וווואוווו...!!!!אנונימי (פותח)
קראתי אתזה והייתי בשוק אתה בן אדם חזק..!!!
אני כלכך מעריכה אותך על מה שעשית..
גם אני לא מזמן נפרדתי עם חבר שלי ונכון שקשה להתמודד ואני באמת מבינה אותך ואת מה שאתה עובר אבל בשלב מסוים תחושת הבדידות עוברת ..
בנתיים אני מציעה לך להעסיק את עצמך בדברים אחרים וכמה שפחות לחשוב עליה אחר כמה זמן אני חושבת שאולי אפילו תוכלו סתם להיות ידידים איך שאתה מרגיש..

מקווה שעזרתי ואתה תמיד יכול לדבר איתי באישי

כל הכבוד!!!מלאכי
כל הכבוד!!!!!!!!!מוריה.מ
אשריכם, כל הכבוד!שובי אמונה
(=אור.
כל הכבוד , צדיק !!!
....נעמהה
תתחזק צדיק...!
מעריכים אותך!!
וגם אתה יודע כמה כוחות יש לך...
באמת שהאמונה שלה שתצליח היא לא סתם!
וואו!עם שאיפה גדולה
כל הכבוד לך.
וממש יפה שאתה חזק גם בשבילה...
מעריכה לגמרי...
הסיפור האמיתיאח של סלים
זה התחיל אותו דבר בזוג שנהיו חברים בגלל מש'ו מאוד שטותי...
אבל היתה לבחור בעיה הוא מאוד אהב לעבוד על אנשים
היה לו חבר מאוד טוב שהוא היה משתף אותו בהכל מספר לו כל מה שקורה ומשחנ"ש איתו על הנושא
החבר הזה זה הייתי אני
ואם לא הבנתם הבחור זה אותו אחד הקרוי מהקורה??
כן... הוא היה משתף אותי בהכל אבל מידי פעם הוא אהב להגיד לי למשל
"אמא שלה עלתה עליה שיש לה חבר ועכשיו אנחנו לא יכולים לדבר"
או
"נפרדנו בגלל שרבנו"
או עוד דוגמה
"ראש האולפנה שלה דיבר איתי אתמול הוא יודע מהכל ועשיו צריך להפסיק"

כן ככה הוא היה נהנה לעבוד עלי
וגם לפעמים עליה
יום אחד הוא אמר לה בצחוק
"שקלתי את הנושא ואנחנו צריכים להפרד"
אחרי שעתיים הוא התקשר אלי ובכה לי בטל' שאני ירגיע אותה למה היא לא מוכנה לדבר איתו
דיברתי איתה הסברתי לה שעלי הוא עובד הרבה יותר היא נרגעה והתקשרה אליו

יום אחד הוא עבד עלי על עוד איזה מש'ו והחלטתי שאני לא מדבר איתו
ואז הוא שלח לי הודעה (ציטוט)
"היא הזמינה לנו כרטיסים להופעה (שגם אני הלכתי אליה) ניפגש.. אז כדאי שנשלים עד אז.."

לקח לי דקה אחת להבין שגם זה הוא עובד עלי רק בשביל שאני ייתיחס אליו

ואז התעצבנתי עליו פי 10
באותו יום היא שלחה לי מש'ו בסמס ואמרתי לה שאני שונא את החבר שלה מאותה סיבה שהיא התעצבנה עליו יומיים לפני
היא אמרה לי (ציטוט)
"אז תחטיף לו. לא יזיק. סתם, תנסה לדבר איתו רציני..."
ואחרי  שעניתי לה היא אמרה לי
אל תאמין לו לשום דבר שיוצא לו מהפה-גם אם אתה באמת מאמין!אולי זה יעזור והוא יתחיל להבין מה הבעיה פה."
ככה נגמר הסיפור ואני חיכיתי לשעת כושר שיגיע יום והוא יבכה לי שאני יאמין לו...

בואתו יום בו מתחיל סיפורינו התקשרתי לחברי בשעת ערב ואז הוא אמר לי "חכה יש פה מיש'ו שרוצה לדבר איתך"
ואז הוא הצמיד את שני הפלאפונים שלו שבשני הייתה חברתו אמרתי שלום ואז קלטתי שזאת היא
שאלתי אותה אם אתה אחד ע"י השני למה אתם מדברים בפל'?
הם שכנים ואף פעם לא הבנתי למה הם מדברים בפל' במקום להפגש
ואז הוא אומר לי בדיוק חשבנו על מקום להיפגש
אמרתי מצטער אנ'לא רוצה להפריע לילה טוב...

באותו לילה בשעה 02.25 קיבלתי הודעה שהעירה אותי (ציטוט)
"סליחה על השעה.. אבל אני חייב לשתף.. נפרדנו"

ואני הדבר הראשון שעלה לי בראש לשלוח לו זה (ציטוט)
"ואני גם אמור להאמין לך... טוב לך לישון אולי מחר תצליח לעבוד עלי..."

ואז קיבלתי הודעה (ציטוט)
תאמין לי שלא הייתי שולח באמצע הלילה!! עזוב.. נמצא מיש'ו אחר שיעזור.

שלחתי לו
"ביי... לילה טוב..."

יום למחרת קיבלתי הודעה
"פשוט שונא אותך!! לא מאמין שאתה עושה לי את זה..." ואז עוד כל מיני יציאות טיפשיות שלהם

אז שלחתי לחברתו
"הוא אמר לי שנפרדתם ואני לא מאמין לו... הוא כמעט בוכה לי בטלפון..."

אז היא החזירה לי
"יש אישור להאמין..התפקיד שלך עכשיו זה לתמוך בו לעשור לו ולהקשיב... תשמור עליו זכית בחבר מיוחד.."

אתמול הוא התקשר אלי ובאמצע השיחה אמר
"יש מש'ו שאני רוצה שתקרא בפורום"
שאלתי אותו "מי כתב??"
הוא אמר לי "לא יודע"
אחרי כמה דקות שיחה לפני שניתקנו אמרתי לו
"נכון הקשרת בשביל להגיד לי לקרוא את זה?
ונכון אתה כתבת את זה"
הוא אמר לי
"כן תקרא זה חשוב לי"

טוב
כאן נגמר הסיפור
והוא עובר לשיפוטכם
מה אני אמור לעשות
להמשיך לא להאמין
ולהגיד לו שהוא סתם המציא ת'סיפור וכתב בפורום בשביל שאני יאמין לו
למרות שאני יודע ומכיר את כל הלבטים שבהם הוא היה נתון
ולמרות שאני כשנפרדתי מחברתי הוא היה תמיד לצידי ותמיד עזר לי ועודד אותי

אז מה אתם אומרים חבר'ה?
אתה לא מתפדח ממנו שהוא רואה את זה???^^ה!2ה 2!2ה
בנאדם כותב כל כך ארוך, כלכך מהלב ואתה לא מאמין לו?אביה14
חברה שלו אמרה לך שיש אישור!"עד מחר"
אז לא הבנתי למה לא להאמין?
ולמה נראה לך שהוא סתם יכתוב בפורום.. 
רק מי שממש משועמם יכתוב כזה דבר ארוך! אז זה עוד הוככה לזה שהוא לא משקר..
*הוכחה"עד מחר"
לא אמרתי שאנ'לא מאמיןאח של סלים
רק שאלתי אם להמשיך להגיד לו שאנ'לא מאמין...

האמנתי כבר מהתחלה
אני תמיד מאמין לו גם כשאני יודע שהוא עובד עלי

אל תשאלו אותי זה מסובך
אבל ככה אני....
פסדר זה כי אתה קוףחאכ סוכן שב"כ
ובתור חבר של שניכם אני יכול לומר לך שתאמין לו הפעם הוא לא עובד עליך
אולי הוא עבד עלינו? בזה שהוא כ"כ שפיץ..כפ"ד בנשמה
לא... אני מכיר אותואח של סלים

הוא היה בלבטים בנושא הרבה זמן

הוא באמת תכנן לעשות את זה

רק שהיה לו קשה

אני מאמין לו!!!
טוב.. אז וואי הוא שפיץ!!כפ"ד בנשמה
  לא הוא לא עבד עלינוחאכ סוכן שב"כ
אני מכיר אותו ואת אח של סלים מהסניף עוד מלפני הרבה שנים
הייתי שמח להגיב אבל השירשור הזה לא ברור לי.הרועה
כן גמלי.דוסית גאה!
פשוט ...תל-אביבית
מהקורה?? -תפסיק לעבוד על אנשים ולשקר להם!! תראה למה זה גורם!!

ובלי קשר- כל הכבוד לך שהפסקת את הקשר!!
הם רבים למי היו יותר חברות בגן D:דאץ
ובכן.......אנונימי (פותח)
בואו נבהיר כמה דברים....
זה נכון שאני אוהב למתוח אנשים ויכול להיות שבמיוחד את "אח של סלים" (וחברי היקר- זה שם מזה מטומטם...אבל לא ששלי משו...) אבל בכל זאת.. הילדון הזה מנפח מלללללללא דברים!! אני לא זוכר שאי פעם בכיתי לו בטלפון וחוצמזה שבמשך השנים הוא פיתח סינון מוחי והוא יודע טוב מאוד מתי להאמין ומתי לא,
אני חושב שיש מצבים מסויימים שבהם צריך לשכוח מכל מני דברים שהיו בעבר (שבכלל לא הבנתי מאיפה הוא נזכר בהם פתאום...) ולעשות את הדבר הכי מתבקש במצב הזה, ובמקרה שלנו- לעזור ולתמוך, גם אני כועס עליו על המון דברים שהוא עושה לי אבל בתקופה שהוא נפרד מחברה שלו לא חשבתי בכלל להתייחס לדברים שקרו, כרגע חבר שלי נמצא במצב קשה ואני אמור לעזור לו ולתת לו את כל מה שאני יכול, והחינוך יחכה לפעם אחרת.... וזה מה שציפיתי שהוא יעשה...  לא הגיוני???
למה כולנו צריכים לשמוע על המריבות שלכם??לבן כהה
אנחנו אפילו לא מבינים על מה אתם מדברים.
מריבות-בש"א.אביה...אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך