חשוב מאוד.....יהודה00
אני רוצה לשתף אותכם במשהו שראש הישיבה שלי אמר לנו.
אז ככה: "כמו שהעצה של בלעם באה ממש לפני שנכנסנו לארץ, מתי שעם ישראל כמעט הגיע לשיא, כך גם היום כאשר הציבור הלאומי תורני בפרט והלאומי הכללי בכלל נמצא בעליה כזאת גדולה ובצמיחה אדירה, כזאת שלא הייתה מאז קום המדינה, מתחילה לצוץ לה עצת בלעם החדשה- איפודים, אייפונים, פלאפונים דור3 וכל המכשירים הקטנים שאפשר לראות איתם סרטים.
להורים של ההורים שלנו הייתה טלוויזיה בבית, אבל להורים שלנו כבר אין, תשאלו אותם למה? כי זה לא טוב, לא צנוע, תרבות המערב וכו' וכו'. אבל לנו הילדים שלהם כבר יש את כל המכשירים הקטנים וההרסניים האלה.
מה כל כך רע בהם? רוב מוחלט של הסרטים, אם לא כולם (ואני לא מדבר על סרטים של גרובייס או ניצוצות של קדושה...) מעבירים לנו במסר סמוי או אפילו במסר גלוי את התרבות של החיצוניות, של היופי. לא תמצא כמעט שום סרט ששם דגש או אפילו איזכור לחשיבות של היופי הפנימי, של האשיות של האדם.
תמיד בסרטים הטוב הוא יפה והרע הוא מכוער, החיצוניות זה העיקר!
והסרטים האלה נכנסים לנו עמוק ללב, אנחנו אפילו לא יודעים עד כמה זה משפיע עלינו!
זה ההסבר לרווקות המאוחרת, לגירושים שהולכים ומתרבים, ולבגידות הרבות שאנו שומעים עליהם! (תופעות
שלצערנו גודלים בציבור שלנו בזמן האחרון).
והיה כנס של ראשי ישיבות, והם העלו את הבעיה הזאת ולא מצאו לה פיתרון"
אז יאלה חבר'ה בואו ניקח על עצמנו להתחזק בקטע הזה....
יאלה בלנד"ר נשתדלחילא דמשכנא
לא מסכים-צעיר רענן

אההה!!! זה אתהה??חחח =)  חחח יהודה' (עזבו אל תנסו להבין..)

טוב טלוויזיה זה כלי-כלי עצמו אין לו ערך לרוע או לטוב,השאלה איך משתמשים בו,

דוג':למה יש לך פאלפון?

בפלאפון אפשר להעביר 'מסרונים'(sms בשפת העם..) ולפי "ועד הרבנים לענייני כשרות" אסור סמס-כי זה דבר רע-(עיין ערך פלאפונים כשרים)

אנחנו לא חרדים,אנחנו משתמשים בסמסים לדבר טוב,(תבוא למעיין בשלוש,קובעים חברותא בשתיים,כולם מגיעים לעו"ש בעשר להעביר...)לקחנו את הכלי הזה והפכנו אותו למשהו טוב,אז ברור זה שאנחנו לוקחים וצועקים אידיאלים שאנחנו מקדשים את החומר זה לא אומר שאסור להשים חסימות(רימון היום יש אפילו בטלפון)

אני אעבור על הדוגמאות שכתבת ואתן 2 סיבות (בלבד!) מה אפשר להפוך איתם לטוב

"איפודים, אייפונים, פלאפונים דור3 וכל המכשירים הקטנים שאפשר לראות איתם סרטים."

איפודים-בוא נצא מנקודת אנחה שהמשחקים צנועים-אז זה בוא נגיד - בזמן נסיעה נגיד קשה לקורא אז בן-אדם משחק..(אסור?-מותר גם להנות-זה לא ביטול תורה)

איפונים כנ"ל,פלאפונים,מזגנים ומכונות כביסה מהדור השלישי - זמינות יותר טובה,אפשר להעביר דברים אחד לשני(שיעור תורה,שירים(בלי גניבה-יש הרבה),משחקים,אקורדים לגיטרה,תפילון...) תתפלא כמה דברים טובים אפשר לעשות,רק התפילון-כמה אנשים משתמשים,תהילון,אקורדים לשירי נשמה בקומזיץ עם השבט....(את כל אלה ועוד מלא אחרים אתה לא יכול לעשות עם פלאפון לא משוכלל)

אי אי אי...יהודה00
יא צעיר, חשבתי שאתה קצת פחות תמים...

בוא נהיה גלויים רגע, בוא נדבר דוגרי: תכל'ס רוב הזמן שמבזבזים על משחקים בפאלפון זה לא בדיוק באוטובוס שאי אפשר לקרוא, נכון או לא? כולנו הרי יודעים שכשיש לך הרבה משחקים, כמה זה מושך וכיף לשחק איתם, רוב מוחלט של מי שיש לו פאלפון עם משחקים מבזבז על זה ת'זמן שלו הרבה יותר מסתם רגעים שאי אפשר לעשות בהם כלום, גם אני הרבה פעמים נופל בזה (עם פלאפונים של חברים)...
דבר שני, אני לא כתבתי שאסור SMS ושאסור להנות קצת, אין לי בעיה עם משחקים יש לי בעיה עם זה שזה ממכר, ואז באמת מבזבזים ת'זמן...  
ודבר שלישי, אני כתבתי בעיקר על הסרטים שאל זה בכלל לא התייחסת....

בהצלחה ושבוע טוב לכולנו....
אני מכירה סרט שהוא מדבר על האופי ולא על היופי...ה!2ה 2!2ה
 (באמת!)

אבל באמת נכון..
שנזכה!
כן, אני יודע שיש.יהודה00
גם אני מכיר כאלו (לזכור את הטיטאנים, ים של חברים ועוד...).
אבל השאלה מה רוב הסרטים מעבירים לנו, וכמו שכתבת בסופו של דבר את מסכימה איתי...
צודקkehati
תגובה-צעיר רענן
בידך הדבר מה לעשות!האם לקחת את זה לטוב או לרע,
לא אמרתי שאין אנשים שלוקחים את הדברים האלה לרעה.אבל בגלל זה אנחנו נאסור את הכלים האלה לעצמנו?למה?זה לא תמימות!זה החלטה שלהם לנצל משהו שימושי לצורה רעה..זה שהרוב עושה כך(ואני לא חושב כך-לא הרוב)זה לא אומר שלא צריך לנסות לתקן את זה!נינוה,כולם חוטאים,אז נהרוג אותם?אם הם ממש לא מתקנים,לא מראים אפילו ניסיון תיקון-כן,אבל אתה רואה,בסוף הם חזרו בתשובה,בידינו הדבר!כל אחד פה מחזיר בתשובה,חבר מנצל פאלפון לרעה,קח אותו לשחנ"ש,

אתה יודע כמה קוקה קולה זה לא בריא??אתה לא שותה?
אתה יודע כמה מסוכן לסוע באוטו(תאמין לי כמות הנפגעים בכבישים גדול מכמות הנופלים בטלפונים..)אז בגלל זה לא נוסעים?
כל דבר בחיים יכול ליהיות גרוע,אפילו צדקה!("מביא יותר ממחצית מכספו")כל דבר!(פתח אורחות צדיקים תראה,הכל-חוץ מענווה)

לא הבנת מה אמרתי...יהודה00
אני לא בא לומר שלא להחזיק פאלפון, אלה שכל הפאלפונים עם האפשרות ליראות סרטים הם מיותרים ומזיקים.
כי בסרטים אין דבר טוב. (אני מתכוון לסרטים האמריקיים, שזה רוב מה שרואים).

יש מבין?... 
אני כמעט בטוח שזה לא נכוןהרועה
כיום הרע הוא גם אלגנטי כזה ובד"כ הוא זה  שמחשיב את החיצוניות והטוב הוא זה שמדבר על אידאלים.
????????יהודה00
נכון.. בהרבה מהסרטים האמריקאיםאביה =)
הרע/ה הוא/היא גם חתיך/ה....
כאילו, כל השחקנים יפים, אין מישו מכוער.

אבל יש בזה משו במה שאמרת- ראיתי לפני כמה זמן סרט של איזה חברה מוזרה כזאת, וכל הגיבורים הראשיים, בעצם, כל השחקנים, היו.. איך לומר... לא הכי חתיכים כמו בסרטים האמריקאים.. הם היו.. אנשים רגילים... או לפחות סוג של.
וזה הפריע לי. ואני לא אהבתי תסרט.
וזה לא נחמד שזה ככה...
זה באמת מחלחל.
עצוב כמה שאתה צודק...מרב14
בכל הסרטים, כל המסרים שהם מעבירים לנו בתת מודע... הם מעבירים לנו שהצלחה בחיים, זה כסף, זה יופי....
הם מעבירים לנו בתת מודע מסרים שונים מכל מה שחונכנו עליהם.... ואני מדברת על סרטי ילדים שגדלנו עליהם!!!!
(אלא אם כן גדלתם על דודו וגרובייס בלבד...)
אם דיברת אלי- אז אני בתאביה =)
זה לא משנה מי נראה יפה בסרטיהודה00
אתם נתפסים לדוגמאות שוליות שהבתי.
העיקר זה מה הסרט משדר, שזה בדר"כ חיצוניות ויופי.
מתנגדת תגיד אתה בכלל רואה סרטים?~מיכל~
בס"ד
כמות הסרטים שראיתי בחיים שלי היא מתורפת(לא אומר שזה טוב ולא שזה רע)
ורוב הסרטים שראיתי מדברים על יופי בטור עוד אפיון של בן אדם ולא בטור פרט חשוב מאוד בסרט
חוצמיזה שרוב הסרטים האמריקאים בעיקר מדברים על להעריך ת'חיים ולנצל וזה לא משנה דרך הניצול זה יכול להיות לטוב וזה יכול להיות לרע זה לא העיניין
מרוב הסרטים אפשר ללמוד כ"כ הרבה ולדעתי בלי הסרטים לא הייתי מגיעה למה שאני היום הרבה מהערכים של החיים שיש לי הם מהסרטיםולא זה לא הפך אותי לחייה בסרט או לילדה לא נורמלית שמתה להיות גוייה עם בית ענק בחול שכל החיים מוארים לה לגמרי לא.

נראה לי שנגמרה החפירה...  
מיכל- תפסיקו להצדיק את הטפל..שמחה ואמונה
גם אם יש בזה מסר ערכי שחשוב ללמוד אותו, כל הפריטים מסביבים.. כל המסרים הסמויים נכנסים טוב טוב טוב לראש שלנו.. החוסר צניעות של הבנות, והניבולי פה.. תאמיני לי שלא חסר.. את ה"מוסר" שאת לומדת מסרטים את יכולה ללמוד מהתבוננות על אנשים ברחוב מלימוד ספרים משיעורי תורה מרבנים וכו'.. לא חסר..
ד"א מה שהרב שמואל אליהו ענה לי על צפייה בסרטיםkehati
סליחה קפץ:kehati
מצוטט:סרטים בדר"כ לא צנועים והעלילה שלהם לא בונה,ובכלל צפייה בסרטים מביאה את האדם לידי פסיביות מקלקלת ולא ליצירתיות בונה
יפה מאוד.יהודה00
זה די נכון, אבל זה לא בדיוק העיקר של הסרט.אביה =)
זה לא משנה מה העיקריהודה00
משנה מה חודר אלינו בסופו של דבר.
הרועה- לאו דווקא..שמחה ואמונה
אתה מדבר בהכללה, וזה בכלל לא נכון.. כי הרוב ממש לא כמו שאמרת..
כנראה אתה לא הבנת מה אמרתי-צעיר רענן
מי שאמר שאתה חייב לראות סרטים אמריקאים?מי אמר בכלל סרטים?
יש מספיק דברים שאתה יכול לראות(הרצאות,שיעורים,הופעות,רוצה סרטים?ניצוצות של קדושה,גרובייס,טוביה ואסי לא'יודע!!אפילו המומינים(סרט בעל משמעות!)-תחפש את הדברים הטובים שיש,שעשו,ואותם תראה!

חחחחחחחחחחחחיהודה00
אני דברתי על התופעה, לא על המכשיר.
תכל'ס מה שקורה זה שרואים את הסרטים האלה. (אפילו חבר'ה מאוד דוסים שלא היית מאמין עליהם...)
ורוב האנשים שיש להם את המכשירים האלו לא רואים בהם שיעורים.
זה כמו שתגיד- "באנטרנט יש גם הרבה דברים חיוביים, אז למה לעשות רימון? פשוט תסתכל רק על הדברים הטובים שיש בזה..."
אז זהו שלא, זה לא עובד ככה, אני מכיר הרבה אנשים שיודעים שזה לא טוב, ובהתחלה הם לא חשבו שהם יראו סרטים במכשיר שלהם, אבל מה לעשות שההתמודדות היא קשה, וכשיש לך כל הזמן בנגישות לראות את הסרטים האלה, ברוב מוחלט של המקרים נופלים, אין מה לעשות, אתה לא יכול להתכחש למציאות.
תשאל את חברים שלך שיש להם את המכשירים האלה ותופתע לגלות שרובם (אם לא כולם...) לא רואים בזה שיעורי תורה, ולהפך...  
אז למה שלא-צעיר רענן
במקום לשקץ את המכשירים-כדי לקדש אותנו,פשוט נקדש אותנו!!!
בידינו ההחלטה האם להישאר בתופעה הזאת-
עד לפני כמה עשורים,היה תופעה בציבור הדתי-שלא הקפידו על צניעות(נגיעה וכד') כמו בימינו,עכשיו הציבור עובר תהליך ומתחזק,-הגישה של החרדים-(ושמעתי את זה מכמה)-הנה נתנו צאנ'ס למזרוחניקי'ם והם לא היו 'טובים'-אז צריך להפסיק..(כן, תבין ת'רעיון אני לא מצוטט)
זה תהליך!אתה בא פה ושולל מכשירים כאלה בגלל "שיש תופעה"-וזה אני לא מסכים!אני לא אומר לא להשים חסימות,לא אומר שלא צריך להזהר- אבל אתה בא בגישה-
"להורים של ההורים שלנו הייתה טלוויזיה בבית, אבל להורים שלנו כבר אין, תשאלו אותם למה? כי זה לא טוב, לא צנוע, תרבות המערב וכו' וכו'. אבל לנו הילדים שלהם כבר יש את כל המכשירים הקטנים וההרסניים האלה."
זה שרוב החברה לא מתוקנת - זה בעיה,בעיה קשה,ואנחנו עכשיו מתקנים אותה(שמים חסימות,נזהרים-מוחקים את מה שאפשר,אבל לא שוללים)-למה קמה תנועת אריאל?כי היה בעיה בדור שלהם!אז הם לקחו החלטה-שהם מתחילים לתקן את הדור,והנה הם קוצרים את הפירות!
אני מוכנה לקדש את המכשיר..שמחה ואמונה
אבל תהיה ריאלי.. עד שיבוא משיח זה לא יתקדש..
אפילו רימון לא מקודש...=\
משיח הוא לא קוסם!אנחנו צריכים לעשות את השתדלות-צעיר רענן
כמו תיהיה ראילי-אף אחד מהחבר'ה לא,לא מדבר עם בנות...מקימים אריאל!מוספים קדושה!
עוד דוגמאות?
ושוב מעגל חוזרשמחה ואמונה
גם אריאל לצערנו וכבר לא כזה קדוש..
טוב, תתעלם מהמציאות. זה בטח מה שיעזור...יהודה00
למה אתה שולל חופים בארץ? אז מה אם יש תופעה של נשים לא צנועות?
במקום לשקץ את החופים המעורבים-כדי לקדש אותנו, פשוט נקדש אותנו...
בידינו ההחלטה אם להשאר בתופעה הזאת...
זה שרוב החברה לא מתוקנת - זה בעיה, בעיה קשה, ואנחנו עכשיו מתקנים אותה (עוצמים עניים, מסתכלים רק לרצפה, מלבישים את מי שאפשר, אבל לא שוללים)

[למי שלא הבין- הדברים פה נכתבו בציניות...]

כי חוף מעורב אסור ע"פ ההלכה,סרטים(כשרים) מותרים.צעיר רענן

אתה לא הבנת כנראה מה שהתכונתי,אסור ללכת לים מעורב סבבה?זה בעיה!אסור לראות סרטים לא צנועים,סבבה?זה בעיה!!!
אבל זה שיש בחוף נשים מעורבות לא פוסל את הים בתור ים=חופים מופרדים!!
רואה?עד לפני כמה עשורים בודדים לא היה חופים מופרדים!והנה קבוצה של אנשים החליטו-לא מתאים לנו!ושינו!הקימו חוף מופרד!לא באו ואמרו-אסור ללכת לים-אלא אסור ללכת לים מעורב.ושלא תחשוב שכל הזמן הזה הם לא שמו לעצמם חסימות,אבל הם עושים סינונים,ועוד ועוד עד שמוצאים מוצר טוב נקי...
היסטוריה למדת?יודע את ההבדל בין הרש"ר הירש לחתם סופר?

שוב שוב שוב,זה לא לעצום עניים,הפוך!מה שאתה עושה זה לעצום עיניים!לאסור לגמרי,זה התחמקות-אתה אומר אני שומר על עצמי זהו,חברה בוא נשרוף ת'באסטה של איפוד,עם גישה כזו-היום לא היה לדתיים מחשבים,אינטרנט,טלפונים....
נכון מאוד, אתה צודק!יהודה00אחרונה
לא צריך לפסול את המכשיר אלה להפוך אותו לכשר!!!
זה לא שאסור להחזיק מכשיר, אסור להחזיק מכשיר עם סרטים!!!
נלך אפילו בלשון שלך, רק עם שינויים קטנים (תחשוב שאני אומר את הדברים כלפיך):
אתה לא הבנת כנראה מה שהתכונתי, אסור ללכת לים מעורב סבבה? זה בעיה! אסור לראות סרטים לא צנועים, סבבה? זה בעיה!!!
אבל זה שיש מכשיר עם בעיות לא פוסל את הפאלפון בתור פאלפוןפאלפונים בלי סרטים!!
רואה? עד לפני כמה שנים לא היה מכשירים ללא בעיות! והנה קבוצה של אנשים החליטו- לא מתאים לנו! ושינו! עשו מכשיר כשר! לא באו ואמרו- אסור להחזיק מכשיר- אלא אסור להחזיק מכשיר עם סרטים. ושלא תחשוב שכל הזמן הזה הם לא שמו לעצמם חסימות, אבל הם עושים סינונים ועוד ועוד עד שמוצאים מכשיר טוב ונקי...
שוב שוב שוב,זה לא לעצום עניים, הפוך! מה שאתה עושה זה לעצום עיניים! להתעלם מהמציאות, ממה שקורה בשטח, זה התחמקות-אתה אומר אני שומר על עצמי זהו, אתה מתעלם מזה שתכל'ס אנשים לא עומדים בזה, עם גישה כזו- היום לא היו דתיים.
המומינים?..האממ אני לא בטוה..שמחה ואמונה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך