כבר ראיתי משהו דומה איפה שהוא, וזה מאוד הצחיק אותי, ואני שמח לכתוב משהו חדש. (אני לא פמניסט).
מתכון לביצת עין
פתח את המקרר.
הוצא 2 ביצים.
יופי תראה מה עשית, תנקה את הרצפה, אל תשכח להניח את הביצה שנותרה על השיש.
אתה לא חייב למרוח את הביצה על הרצפה, קח מטלית לחה ותנקה.
תשטוף את המטלית-כן, חיבים. עכשיו! היא לא תחכה לך, שלא תחשוב לזרוק אותה בכיור. יופי.
הוצא ביצה חדשה מהמקרר במקום זו שנשברה. חפש את הביצה שהוצאת קודם, מצאת? לא? יופי, תסתפק באחת.
הוצא את המחבת מהמגירה.
לא את הבשרית, לא, גם לא את הכי גדולה.
תניח את המחבת על הכירה.
קח את המצית. זה לא משחק. תסובב את כפתור הגז בכירה, ובו זמנית תפעיל את המצית. נדלקה אש? לא? בסדר. תנסה שוב. זה לא משחק [2].
הדלקת אש? יופי, תניח את המחבת על האש. יש לה ידית פלסטיק, לא חיבים לתפוס מהברזל.
עכשיו הגענו לקטע המסובך. תוציא עוד ביצה מהמקרר, בלי לשבור. יופי, תניח אותה ליד זו שכבר הוצאת, מימין.
קח את הביצה הראשונה ותתן לה מכה על השיש.
תראה מה עשית, זה לא כדור ברזל. תנקה, כן חייבים. נמשיך. קח את הביצה השניה. תתן לה מכה בעדינות על השיש. עכשיו קח אותה בזהירות למחבת ותפתח אותה מעל, תתפלל שהיא בלי דם (לא עכשיו). עכשיו הוצא את הקליפות מהמחבת. וזרוק אותם לפח. לתוך הפח! שים מלח, ואז חכה 2 דקות שהביצה תתבשל, על תסיר ממנה את הענים. אין להקפיץ את הביצה במחבת, חבל על הרצפה.
הביצה נראת מוכנה? עכשיו חכה עוד דקה. ואז היא תהיה מוכנה.
תחזור לבדוק שהביצה לא נשרפה
כבה את האש. קח צלחת. לא בשרית. שפוך לתוכה את תוכן המחבת. תנקה את מה שנשפך מהצדדים.
ברך ואכול בהנאה, אתה לא נהנה? זה כנראה בגלל ששמת יותר מידי מלח...
סימת לאכול? קח את הצלחת המחבת והמזלג (יש סכין?) והכנס לכיור.מינסיון: אישתך תעדיף לשטוף בעצמה את הכלים מאשר שאתה תשטוף אותם.
עכשיו את יכול לחפש את הביצה האבודה, ואחרי שתמצא אותה אתה משוחרר.
בעיות נפוצות
*הביצה יצאה בצבע צהוב כהה?-זה בגלל שנשפך לך כל החלבון מחוץ למחבת ששברת את הביצה.
*יש דברים קשים בתוך הביצה?-בפעם הבאה תנפה טוב את הקליפה.
*הביצה יצאה שחורה?-תגיד, כמה זמן נתת לה להתבשל? היא נשרפה!
*אתה עדין רעב?-בפעם הבאה תוכל עם לחם.
עד כאן ממדריך הבישול, נמשיך בשבוע הבא עם טוסט.
נ.ב. אולי עדיף שאישתך\אימך\אחותך, יכינו בפעם הבאה את האוכל.