יצאת צדיק..!!אנונימי (פותח)
מישו ראה את התוכנית הזאת..?
מה אתם חושבים עליה..?
לדעתי זאת ממש הלבנת פנים.!! תחשבו לכם.. עבר עליכם חודש קשה.. בקושי הייתה לכם פרנסה פתאום מזמינים אותכם לעבודה.
 אז לקחתם עוד 50 שקל יותר כדי איך שהוא לגמור את החודש.. ופתאום קופץ עליכם דביל עם זקן ואומר לכם שצילמו אותכם לתוכנית טלויזיה ושאתם שקרנים ושבערב כל מדינת ישראל תראה אתזה...
ברגע אחד הרסת חיים שלמים של בנאדם.. אף אחד לא יקח אותו לעבודה יותר , הילדים שלו יהיו מנודים ויצחקו עליהם.. , לאשתו לא יהיו יותר חברות.. וכל זה כי איזה מישו החליט שהוא רוצה לשנות את העולם..
מה אתם חושבים..?!
רונרוןיפואית ג-א-ה
אני חושבת שהאדם הזה ממש טיפש, ככה לא משנים עולם....
  היית צריכה להעביר לו קורס
    חולעלייך, לילה  טוב
זה בדיוק מה שיוני לביא אמר בשיחה שהוא העביר לנו ..איילת=)
מסכימה איתך!
יפואית ואיילת )אנונימי (פותח)
חחחחח יפואית  (  אני עדיין לא יודעת את שמך.. אההההמ.!! ) חח ואיילת תודה ) הראש אולפנה שלנו אמר לנו אתזהה רק יותר באריכות  )
על מה התוכנית הזאת תפרט קצת יותרkehati
הלו הלוהרב אמזלג
תירגע.

גם אם זאת לא הדרך, הפכת פה את הבנאדם לצדיק.
כולה גנב 50 שקל כדי לגמור את החודש?!
גם אם הוא היה גונב שקל, הוא לא היה צדיק, וחוץ מזה, מדובר בדר"כ בסכומים יותר גדולים, ובשקרים גסים לגמרי.
אז בוא נירגע, ומי שעשה פה מעשה לא בסדר, זה בעל המקצוע ששיקר.
חוץ מזה, יכול להיות שמה שעושים בתוכנית זה לא בסדר... אבל הם לא דופקים חיים של בנאדם סתם לשם הבידור...
א. אני בת.. ב. כנסו..אנונימי (פותח)
אז בגלל משבן אדם שיקר צריך להרוס לו את החייים..?! מה הילדים שלו אשמים..? חוץ מיזה יש פה עוד עניין שתחשבו שילדים קטנים רואים את התוכנית.. מה הם לומדים..?! שזה לגיטימי לשקר..? ומי שלא משקר מקבל פרס..? כאילו תחשבו אם כולם התרגשו כשמצאו בנאדם צדיק ואלה שלא צדיקים זה כאילו אה פסדר לגיטימי כולם ככה.. מה ילדים אמורים להבין מיזה שלהיות שקרן זאת אומרת להיות כמו כולם ושלהיות צדיק זאת אומרת להיות מיוחד..?! ( סורי על החפירות זה פשוט נושא שרק לאחרונה סיפרו לי עליו והייתי בשוק.. )
הייתה לנו פעם שיחה בנושא והראו תתוכנית הזאתאביה =)
הנק' שאמרת שיא הנכונה, ועוד נק'- מה זה צדיק? מישו שהוא יותר, מעבר. אם לא לקחת 50 שח יותר אתב צדיק. אם כן לקחת- אתה בסדר, אתה רגגיל, וכל ההלבנת פנים הזאת וההרס של החיים- על מה? על זה שהוא היה רגיל, יעני בסדר.
או סוףסוף ..!!אנונימי (פותח)
סוף סוף מבינים אותי היה לנו שיחה על זה עם הראש אולפנה כל הבנות היינו בשוק בחיים לא חשבנו ע זה מהנקודת מבט הזאת ...
אפשר להיסתכל על זה גם כך..נ.מ.ל
תראי אישה זקנה שהזמינה תכנאי כי התלוויזיה לא עבדה ובאמת יש לה רק בעיה בחיבורים...
והתכנאי בא ולוקח את הטלוויזיה למעבדה ובסוף מחזיר קבלה של 5000 שקל במקום חמישים...
ויש דברים כאלה!!

יש עוד תוכנית עכשיו שלו.."מה אתם הייתם עושים." דומה ולדעתי זה ממש חשוב..
כאילו, מה, יש לכם בעיה בהבנת הנקרא?הרב אמזלג
כל מה שאמרתי, היה שרוני הוציאה את הטכנאי שמשקר- צדיק.
זה הכל.
אפילו הבהרתי, שהתוכנית הזו באמת פסולה, וזו לא הדרך להעניש עבריינים כאלה, אבל תיכנסו לפרופורציה, ותבינו ש'יצאת צדיק', לא לוקחים אנשים תמימים והורסים להם את החיים, אלא לוקחים פושעים והורסים להם את החיים...
......!!!אנונימי (פותח)
נ.מ.ל זה לא תמיד ככה ואנשים כאלה אני באמת ותמים חושבת שזה מגיע להם.. אבל מתוך כל 5 אנשים שנתפסו אולי 2 ממש פושעים.. אז בגלל אותם שניים בכל תוכנית תהרסו ל 3 האחרים את החיים..?! לדעתי התוכנית הזאת ממש לא מוסרית.. וגם מה אתם הייתם עושים לא משו.. כאילו מישו שם אותך בתור שופט..?! מי אתה בכלל שאתה שופט אנשים..? באיזה זכות הוא מצלם אנשים ומאשים אותם אחר כך שהם לא מספיק רגישים..?! זה ממש חוצפה לדעתי..

אה ו..!!אנונימי (פותח)
ו..הרב אמזלג אין לנו בעיה בהבנת הנקרא.. אתה פשוט לא הבנת אותי נכון ואני לא אותך זה הכל
..!!אנונימי (פותח)אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך