כמו שהבטחתי לכם בשיעור הקודם היום נלמד להכין טוסט. המתכון לא מסובך אבל דורש מיומנות רבה. מומלץ להכין את המתכון בשעה שאף אחד לא בבית.
התגנבו למטבח חרש חרש, אחרי מה שעשיתם כשהכנתם ביצת עין [בשיעור הקודם]. אני לא בטוח שאתם יכולים להכנס חופשי למטבח ולהכין אוכל.
קחו שני לחמים פרוסים מתוך השקית [הם נמצאים על השלחן]. גבינה צהובה [היא בתוך המקרר]. וקטצ'ופ.
הניחו הכל על השיש בשורה מסודרת. עכשיו קחו את הטוסטר-מכשיר שנראה כמו ספר עם ידיות אל תתבלבלו ותקחו בטעות את המקרוגל למרות שהם דומים. אם בכל זאת אתם לא מוצאים משהו שדומה למה שתיארתי. תסתירו את המצרכים ותשאלו סתם כדרך אגב את האחיות\האישה, איפה הטוסטר.
אחרי שמצאתם את הטוסטר אתם יכולים לבדוק שאף אחד לא רואה אתכם ולהתחיל להכין את הטוסט. קחו את שתי הלחמים ותניחו אותם אחד ליד השני. לאחר מכן קחו את הגבינה הצהובה וגרדו אותה עם מגרדת מעל אחד הלחמים. עכשיו השיש יראה כאילו ירד עליו שלג אז עם היד תאספו את כל החלקיקי גבינה ושימו אותם על הטוסט. לאחר מכן קחו מטלית לחה ונגבו לא לכיוון הרצפה.
עכשיו קחו את הקטצ'ופ ובזהירות לחצו עליו כשהחור של הפקק כלפי הלחם. תזהרו לא להתל... טוב זה כבר לא חשוב. תחליפו את החולצה המלוכלכת.
עכשיו שימו את פרוסת הלחם הנקיה על פרוסת הלחם השניה.
הכניסו הכל לטוסטר. נקו את מה שנשפך [חיבים].
חכו עד שהטוסט יראה חרוך. הוא לא חיב גם להריח כך. זכרו, הטוסטר זה לא אקווריום שקוף, ולמרות זאת אין לפתוח כל 10 שניות את הטוסטר לבדוק.
אחרי שהטוסטר מוכן. שימו אותו על צלחת יפה ותאכלו בהנאה, מומלץ לאכול עם גבינה לבנה.
עכשיו ברכו ברכת המזון, ואחר מכן ברחו מהמטבח כל עוד רוחכם בכם.
בעיות נפוצות
מרוב שחור לא רואים את הטוסט-זה כנראה בגלל שהוא שרוף.
הבפנים של הטוסט ממש מלוח-כמה קטצופ שמת?
חיכיתי כבר 5 שעות ועדין הטוסט לא נחרך-צריך לחבר את הטוסטר לחשמל.
אני בשרי-תאכל ת'לב.
בשיעור הבא נלמד ב"נ להכין שוקו ותה.