מה לדעתכם עדיף לעשות בתשעה באב?-פשיטא-
להעביר ת'זמן (לישון, לראות סרטים וכו') או לחשוב על החורבן ולעשות דברים בהתאם (לקרוא ספרים על השואה, ללמוד דברים על החורבן וכו')?

ומה אתם מתכוונים לעשות?
לפי דעתי>>>>>נמלה
לגבי השאלה הראשונה לדעתי אין כאן בכלל שאלה () -ברור שעדיף לקרוא על החורבן, שואה, גושקטיף..
אבל.. זה ממש קשה...
נראלי אני אשתדל לישון כמה שיותר ואולי קצת לקרוא...
עצוב אבל זה המצב..
בתכנון שלי-שלבוקית
להגיעה לבית המקשד ולפגוש את כוולם!
גמשלי בע"ה ^^-Rעות-
בס"ד

אבל אם לא ח"ו

אז לראות דברים על החורבן שנה שעברה ראיתי המון סרטים של גושקטיף מאוד המחישי לי.
שלבוקית-לבן כהה
שאלה-

לאיפה את חושבת שאת יותר שייכת:

א. לגדולי הדור שבנו את עצמם, ומדרגתם גבוהה.

או

ב. לאנשים הרגילים, שכדי לבנות את ביהמ"ק עליהם לחזור בתשובה, לבכות על החורבן, ו... לחזור בתשובה?

לפי זה- התכנון שלי הוא לבכות על החורבן, ולעשות חשבון נפש עם עצמי, מה עוד אני צריך לעשות כדי לבנות את ביהמ"ק.
לבן ככה.. כ"כ לא הבנת אותי...שלבוקית
ברור של - ב'!

אבל אני כ"כ מאמינה שעד אז ביהמ"ק יבנה בע"ה.!

ואם אתה חושב שבגלל זה אני לא עושה כלום - אז לא!
ברור שאני משתדלת לעשות כמה שיותר וככה לקרב את בוא הגאולה!

יש לי עוד כ"כ הרבה מה לעשות, עוד כ"כ הרבה לתקן בעצמי.

אבל הנשמה שלי כבר כ"כ כמהה לגאולה, ואני כ"כ מאמינה שהנה היא פה, וזה לא אומר שאני סיימתי את שלי, וזה לא אומר שהעם מושלם, ויש בי איזשהי תמימות שהנה ב"ה ובע"ה הגענו..

אני רואה את זה בתור חוסר אמונה שביומנים של תשע"א כתוב - 'צום ט' באב' ברור לי בנשמה שעד אז לא יהיה זה יום צום כי אם שמחה, ועל פי זה אני חיה.!

ועוד פעם, יש לי המון מה לתקן בעצמי! ובתכנון שלי עדיין ללכת לביהמ"ק.. [עוד היום בע"ה.. ]

אני קוראת עכשיו מה כתבתי ואני מרגישה שבכלל לא הצלחתי להסביר ת'צמי.. זה הרגשה כ"כ חזקה שלי - ואני לא מצליחה להסביר אותה בכתב.. מקווה שלפחות קצת הבנת..

שלובקית..somewhere
את נשמעת כיאלו בית המקדש  יבנה מעצמו...מיאלה היית אומרת לקבל פני משיח...
ואת יודעת..המשיח כאן...אז למה לא נלך לקבל פניו עכשיו אהה?
בנינו...אנחנו לא מוכניים...אני לא מוכנה...אם את מרגישה מוכנה לקבל פני משיח..אשרייך....
אבל את שוכחת שיש גם נבואות...?..מלחמת גוג ומגוג..המשיח יבוא אחרי איסורים...אחרי שיהיו חבלי משיח הם יגעו...
בעזרת ה' בעקבות הצום או משו...יעשה סווי'צ וכולם פתאום יהיו מוכנים לקבל פני משיח...
וכן אני מאמינה שהמשיח יכול להגיע היום...עכשיו...אבל עם כמה שזה ישמע כפירה...הוא לא יגיע עכשיו...
כי אנחנו לא מוכניים בעליל...

מקווה הובנתי..שנשמע בשורות טובות במהרה..
באמת לא כ"כ הבנתי, אבל...לבן כהה
תרשי לי להתמקד על משפט אחד-
ויש בי איזשהי תמימות שהנה ב"ה ובע"ה הגענו..

אז אולי כדאי שתבדקי קצת אם שווה להיות תמים..
ברוווור שלחשוב על החורבן!!!! את באבל!!!נועוש=]]!!
זה קשה כי קשה לשבת ו'לחשוב על החורבן'.יורבית
לכן כדאי לקבוע דברים מעשיים..
להחליט שהיום אני מתפללת כמו שצריך [בנות - מומלץ לבוא לכל התפילות, למקרה שלא תכננתם ככה, גם אם זה קשה. זה שווה את זה], ללמוד על החורבן, לקרוא על השואה, לראות סרטים על גוש קטיף וכד', ללכת לבית-קברות [אצלנו נוסעים לקברי תנאים באזור], אחרי חצות היום - ללמוד על ביהמ"ק.
מומלץ להכין ערימת ספרים על השולחן- שמהם תלמדו.
בקיצור, להגדיר בדיוק מה אתם עושים.. אחרת שוקעים לדברים אחרים..

שימו לב שהיום נועד בשביל להתאבל, בשביל לעשות חשבון נפש. לחשוב איך ממשיכים, להתעסק בבניין ולא בחורבן - זה רק אחרי חצות היום!
כדי לקום ממשהו, אתה צריך קודם להיות בנפילה ולהרגיש אותה.
להעביר את הזמן ולראות סרטים ותכנים שמתאימים ליוםמשה
סרטי גירוש זה טוב, אגדות חורבן זה עוד יותר טוב, גם סרטי וחומרים על השואה זה חומר מצויין לתשעה באב.
איפה אפשר לראות סרטים על הגירוש?אנונימי (פותח)
יש פה בערוץ 7כפ"ד בנשמה
לא לא לא!לולה=]
בס"ד

ביה"ק יבנה!! מבטיחה לכם!!
הייתי בכותל היום, אני חותמת לכם, הוא נבנה היום,המשיח יבוא, שער הרחמים ייפתח, הגאולה תבואא!!
תהיו זמינים עם הפלאפון והכל!

אני לא מוכנה לצום, בית המקדש הכי קרוב אלינו מאי פעם.
קדימה אנשים!! תתעוררו!!!!!! אנחנו הולכים ומתפקדים, חיים את השיגרה, והלב שלנו הרוס!! אם זה יימשך תיהיה קירסת מערכות ח"ו!!! ירושלים עוד לא בנוייה!!! יש לנו רק את קיר אחד שהורדוס בנה שתמך בהר הבית!! זה לא מספיק לנו!!

קיצר, תתחילו לברר על קורבנות

שיהיה לכולנו חג שמח בעז"ה

אממ-נאוה-
אני לא אראה סרטים כי זה ממש ממש לא מתאים לתשעה באב,
אבל אני מניחה שאני כן אקרא ספר או משהו אחרת יהיה לי ממש קשה..

צום קל ומועיל לכולם !
אממ.. תכנית א.. תכנית ב...רחליOס
תכנית א'.. להיות בבית המקדש ולחגוג על עצם קיומו!
ואם חס וחלילה חס ושלום זה לא יהיה ככה.
תכנית ב'.. קיטנת תשעה באב.. אנחנו עושות קיטנה לגילאים 4 עד 8 בשביל להרוויח כסף לסבסודים ובשביל שלהורים יהיה יותר נח!
בע"ה לולה ..-Rעות-
בס"ד

הלואי!
לא לא לא!אביב
(בתגובה ללולה):
בית המקדש לא ייבנה!!!
אמן.
???RDEאחרונה
אני מתכוונת לישון ולראות סרטים על הגירוש..תן חיוך!
אנימעפר אני באה
רוצה בעז"ה להתפלל, לקרוא תהילים, לבכות, לקרוא ספרים על החורבן, את האינציקלופדיה של ביהמ"ק של מכון המקדש, לנוח, וללכת לכותל!!

אביב שלי?tompak
מה נסגר איתך?
הצעה...אנונימי (פותח)
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך