אוופפ..מה  לעשות??!הצום נהיה קשה...אנונימי (פותח)
באמת שכואב לי..כל מה שקרה על בית המקדש..והחורבן..וזה..אבל..לפעמים זה כל כך קשה..לצום..ולהמנע  מלעשות דברים שמחים..כל פעם שאנחנו צוחקים..אני שומעת הערה..מימשו..''עכשיו תשעה באב...יום עצוב..אסור לצחוק..'' זה כבר נעשה מעצבן..נכון שזה לא יפה לצחוק ביום כזה..אבל מה רוצים שאנחנו נישאר כל החיים מדוכאים??!צריך לעשות משו..כדי להעביר את הזמן..ולפעמים קורה שצוחקים..אז מה?!דיי..זה כבר נהיה מעצבן..אוופפ..
דסי, תלכי לישון....חיים מנחם
אני לא חושבת שכדאי שתלכי לישון! אני מזדהה איתך!לירזושש
אם כבר מתוודים על חטאים, אז גם אני צחקתי אתמול והרבה..ואז הבנתי שזה פשוט החברה שמסביב! אם אני לא רוצה לצחוק ובאמת להיות רצינית אני פשוט לא אהיה עם חברות או חברה כלשהיא של אנשים שאת יודעת שכיף לדבר ואת תצחקי ויאמרו לך שאסור..
תנסי יום אחד, שהוא יום רציני, פשוט להיות עם עצמך בלי כל החמולה שמסביב, לקרוא דברים שיכניסו אותך ליום, לראות סרטים על גוש קטיף..
ואם חברה היא מי שתעביר איתך את הצום ביתר קלות תקבעו ביחד ללמוד משהו! שהיא לא תבוא אלייך מתוך שיעמום ואז זה מתגלגל לצחוקים וכדו'..
בהצלחה דסי! אני באמת איתך..

כע..אבל..אנונימי (פותח)
כע..אבל..אני לא יכולה בלי לצחוקק בלי לשמוח..!!אני לא אוהבת שאנחנו עצובים..זה..מעצבן..ולפעמים כואב מידי..
יקירה..לירזושש
זה יום אחד! אפאחד לא אמר לך להיות עצובה כל השנה, דווקא ההפך! יש לך חובה לשמוח!
ביום הזה, היום הקשה הזה, בואי נחשוב אפילו על משהו שהוא קרוב לליבנו ונתאבל עליו. כל אותם אנשים שמתו בתאונות דרכים, ילדים קטנים שנפטרו ממחלות, אבות שהותירו משפחות שלומות בלי אף אחד שיתמוך..אחחח יש כל כך הרבה על מה לבכות וצריך שיהיה יום כזה. גם ברמה אנושית לב גם צריך לפרוק משא. ואני כ"כ בטוחה שיש לך על מה לבכות. תחשבי על זה.
..תודה!אנונימי (פותח)
כשנהייה קשה צריך למצוא תעסוקה-נאוה-
שתעזור לך לא להרגיש כ"כ את הצום.
למשל, להכין את הסעודה של אחרי הצום, לקרוא ספר שהוא לא מצחיק או משהו כזה..

האמת, אני לא הראשונה שחושבת על זה...צוויג^^
זה די כתוב בהלכה  (כמו שבס.מפסקת יושבים כל אחד לבד...)

ט' באב זה לא זמן ליותר מדי חברה..ככה את נמנעת מכל הצחוקים וכו'...(אפפעם קינות לא הצחיקו אותי-אולי סתם אין לי חוש הומור..;) )
ולנסות באמת למלא את הזמן בדברים שקשורים לחורבן...
[היום הפנמתי עד כמה השואה והגרוש ושאר צרות (ל"ע) כן קשורים ליום הזה..הכל נובע מחוסר בימ"ק ...]
ווווווווואי, אני מת מרעבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני שמח סתם!אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך