פריקה=\\\\\\\\אנונימי (פותח)
אני אפס. לא טוב לי.
אין לי ביטחון. אני שונאת את עצמי.אני שונאת את התכונות שלי.בעיקר את התכונה של הביישנות.
אין לי כמעט חברות. השנה עברתי למקום חדש ואין לי משם אפילו חברה אחת.

מתחילת החופש נגעתי רק(!!!!) 3 פעמים בסידור. אני מבינה את החשיבות של התפילה. אבל אני פשוט לא מצליחה להתפלל. או שאני שוכחת או שאין לי כח.. או שאני במיטה בבוקר.
אאאווףף!!!מה אני יעשה?!
החיים בזבבבבלללל!!! אני שונאת את החיים שליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וגם את עצממי!!!!

אהלן נשמהיפואית ג-א-ה
קודם כל  אל תגידי שאת אפס, בחיים לא!!!!!!!!!!
יש בך יותר ממה שאת חושבת....והמון......
אני בטוחה שיש בך גם המונמון תכונות  טובות.....ואפילו יותר מהרעות....
אני חושבת שפשוט תתחילי להאמין בעצמך, ואז יבוא הכל....
בהצלחה יקרה

תשובות בשבילך-בקטנה
אני אפס.[לא נכון, רק בן ארצי אפס,התפקיד תפוס] לא טוב לי.[זה זמני]
אין לי ביטחון[תחייכי לעצמך-את הכי טובה בעולם!]. אני שונאת את עצמי[לא חבל?יש כ"כ הרבה לשנוא, ודווקא אותך, נשמה טובה?].אני שונאת את התכונות שלי[וכי למה?המצע נראה לי סביר].בעיקר את התכונה של הביישנות.[זה הדבר הכי מדהים אגב, הלוואי עלי, בלי טיפת בושה=\]
אין לי כמעט חברות[כמעט זה לא כלום]. השנה עברתי למקום חדש ואין לי משם אפילו חברה אחת.[הם עוד לא התוודעו ליופי שבך, תראי להם אותו!] 

מתחילת החופש נגעתי רק(!!!!) 3 פעמים בסידור. [.....]אני מבינה את החשיבות של התפילה.[?!?!] אבל אני פשוט לא מצליחה להתפלל. או שאני שוכחת או שאין לי כח.. או שאני במיטה בבוקר.[כולנו..]
אאאווףף!!!מה אני יעשה?!
החיים בזבבבבלללל!!![היי!לא נכון!!] אני שונאת את החיים שליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![לא כדאי לך אפשר להוציא מהם הרבה טוב]וגם את עצממי!!!![לאא!! זה הכי גרוע!! את מדהימה. מילה שלי]
שיהיה לך לילה נפלא
בטח באסה!אנונימי (פותח)
יאלה חברה מזה הפורום הכבד הזה?!
מאז שאני קורא אותו אני רואה רק בעיות של אנשים!
תתחילו לעשות צחוקים או משו מעניין..
תפסיקו להסתכל ברע תתחילו לךהסתכל בטוב ולא רק ברע כל הזמן רע רע רע
זה חודר אליכם אתם לא שמים לבהפורום הזה נהיה רע!
תכתבו דברים טובים כמו למשל איזה כיף השתפרתי חבל על הזמן בתפילה החופש!!
או סתם סיפורים מהחיים
חס וחלילה לא אישי נגדך מדוכאת=
הנה עוד משו מזה השם הרע הזה על זה בדיוק אני מדבר!!
ילד קט.. תן לאנשים לפרוק..כפ"ד בנשמה
כי אם לא כאן אז איפה?
אויששרון.
ב"ה

שמעי, אני לא במצב כזה טוב ולא הכל מושלם אצלי ואולי אין לי זכות דיבור אבל אולי דדווקא בגלל שאני באשפתות כמוך אז שתינו נוכל לבכות ביחד ולעזור אחת לשנייה...

את באמת אפס, את יודעת? אני רצינית.
[אני לא חושבת שיש בעיה להיות אפס, אבל באמת שאת אפס כי תראי איך את מרגישה... כמו אפס..]

תקשיבי ראיתי פעם משפט ממש יפה למרות שהוא נשמע כמו כל שאר המשפטים החכמים האלה- 
'כאשר יש לאדם על מה לזעוק, ורוצה הוא לזעוק ואינו יכול, זוהי הזעקה הגדולה ביותר... '
אז גם כשאת לא מתפללת כי את מצליחה את כן זועקת לה'  (אני לא מבטיחה לך שהוא שומע, זה כבר סיפור אחר, אבל לזעוק לה', להתפלל-את בטוח עושה את זה.. גם בלי תפילה.)

חברות לא יתחברו אלייך עד שלא תתחברי אל עצמך, בנות לא אוהבת בנות אחרות עם תסביכים. תאהבי את עצמך ואז בנות אחרות יאהבו אותך.

אגב, ביישנות זה הדבר הכי מקסים שיש בעולם. באמת באמת. וכולם יסכימו איתי, אני חותמת לך.

מתוקה !!!!אור.

נשמה !!!

אין דבר כזה אפס !!!

כל אדם הוא עולם ומלאו !!!!

תאמיני לי .

את אפס !

נכון .

רק עם אחד לפניו.

את עשר של ילדה ! אין לי ספק !!!

ביישנית !!! זו תכונה מדהימה .

בישנות היא אחת התכונות הבולטות והמיוחדות שמייחדות את עמ"י כעם סגולה .

רואים שאת יהודייה  , מקסימה !

את צריכה לשמוח !!!

מתוקה ,

את מדהימה !!!

בטח את אומרת לעצמך עכשיו .

"מה זאתי חושבת לעצמה ?! "

"מאיפה היא מכירה אותי בכלל?!"

" כיאלו מה ניסגר איתה?!"

את צודקת אני אומנם לא מכירה אותך .

אבל את אחותי .

ואני בטוחה שאת הכי אחי .

מקום חדש זה קשה לכל אחד !!!

אין ויכוח.

אני חושבת שלא נתת הזדמנות לאותם חברות שייכרו אותך.

שתתני להם אותה.

אוואוואוו מהם יגלו בך .

נשמה טהורה !!!

תפילה!!!!

זה בעיה של כולנו !!!
וואלה  , זה באמת קשה לקום כל בוקר להתפלל .

לא אמרתי שלא.

אבל תחשבי שיש אבא בשמים שרוצה בשבילך רק טוב.

הוא אבא לא?!

אם תודי לו .

את לא מבינה איזה שמחה אדירה את גורמת לו, ואיזה אושר את גורמת לעצמך.

תפילה = הכרת הטוב.

התפילה רק תועיל אני מבטיחה !!!

שמחה .

מתוקה , קצת שמחה לא תזיק !!!

באמת.

אל תשקעי בדיכאון .

זה לא בריא.

קבלי משפט פצצתי של ר' נחמן :

"אין דבר משחרר יותר מן השמחה, היא מוציאה לחפשי את מוחך ומשרה עליו שלווה."

ועוד אחד:

"הרגל את עצמך לחשוב אך ורק מחשבות חיוביות; הן תחוללנה בך נפלאות."

אחותי ,

רק לשמוח (=

אבל בכל הכח !!!

זה יוציא ממך את כל היאוש , מבטיחה .

-

ו....עכשיו אנחנו חברות ( :

מסיכמה איתי ?!

שיהיה לך רק אושר , מקסימה .

את מתוקה ממש !!!

אוהבת אותך

ותמיד פה בשבילך !!!!

לעידודים , צחוקים , ולהכל .

אל תתיבשיי !!!

אור.

אני באמת לא מאמינה בעצמי.אנונימי (פותח)
אני שונאת את עצמי. אני תמיד מסתכלת על אחרות ושואלת את הקב''ה" למה אני לא כמוה??" אני יודעת שזה לא טוב להסתכל על אחרות אבל זה קשה לא להסתכל.

ביישנות=שקטה. ולשקטה אין כמעט מעמד בחברה! היא בכלל לא בולטת. לא שומעים אותה. קשה להתחבר אליה כי ילדה שקטה לרוב היא סגורה. מה טוב בתכונה הזאת?!

כמו שאמרתי בתחילת השרשור- אין לי חברות באולפנא שעברתי אליה. אני רוצה לחזור לאולפנא שפעם למדתי בה והיה לי בה יותר טוב. מה לעשות? לחזור? כדאי לי?
אוףף!!! נמאס ליי כבררר!!!!!!!!!!!!!!!!
מדוכרת מתוקה!!!ד"ר אריק
בס"ד
אך...כמה אני מבינה אותך!!!
ביישנית?זאת לא תכונה רעה!לפחות לדעתי לא, נכון, היא לא ממש מועילה...אבל בישנות זאת אחלה תכונה!!!באמת! רק צריך להיות קצת פחות ביישנית, זה הכל!
אני יגיד לך מה, אני מפלילה את עצמי...אבל...יש את הבנות הביישניות האלה בכיתה, אז הייתי, ועדין!הולכת וחופרת קודחת להן בשכל!!יש לי חברה שעד שהיא לא הייתה עונה לי משהו רציני לא עזבתי אותה!קרציה, מזה קרציה!!!אני יודעת שזה העיק עליה, אבל היא למדה להתרגל אלי, והנה, הוקוס פקוס, היא נפתחה, קצת לחץ, והנה הפרח מתגלה=]
יש לי עוד חברה ביישנית, התחברתי אליה ונחשי מה? היא אמרה לי שגם היא שונאת את זה שהיא בישנית, ושהיא רוצה להכיר עוד בנות, בנות אחרות שראו אותי מתחברת איתה אמרו לי "נו?איך היא? כיאלו, היא ניראת ממש חמודה"- והופ, יש לה היום, ב"ה קצת חברות.
אז אני מודעת לעניין שלא כולם קרציות כמוני ואוהבים לקדוח לאנשים כמוך, אבל זה חשוב.
אז כמה עצות קטנות- א'-הדבר הכי חשוב!תאהבי את מי שאת!הקב"ה ברא אותך כמו שאת וככה את צריכה להיות!בת מלך מדהימה!תאהבי את עצמך, תאמיני בעצמך, ואז תאהבי אחרים ותאמיני באחרים.
ב'-אל תסתכלי על אחרות=]...אני אתן לך עוד דוגמא! לכל אחד יש נסיונות, כמובן... וכל נסיון מיועד לבעליו, ובעליו בלבד, ואסור, אסור, אסור!!!להסתכל על נסיונות של אחרים ועוד יותר אסור להגיד "תראו אותם, הם עומדים בנסיון שלהם ממש בכבוד, ויש להם נסיון כזה קשה, ואני בנסיון שלי, הפשוט והקל הזה, לא מצליחה לעמוד" -אסור! כי הנסיון שלי מיועד לי!ורק אני אוכל לעמוד בו, והחברה שלידי לא תוכל לעמוד בו, ואני לא בשלה!נקודה!=]ככה אותו דבר, אל תסתכלי על הטוב שבך!על החן שבך! זאת את!נכון, יש כמה תכונות שצריך לתקן, כמו כולם, אנחנו בני אדם, אבל את! זאת את! ואת בן אדם מדהים!
ג'-את אפס?איזה קישקוש!!!את לא!!!איך זה יכול להיות שאת אפס?את בת מלך! את את!

נ.ב-אשמח לדבר איתך באישי, כי זה יוצא פה יותר מדי ארוך=]
מתוקה!קינמון
את מאמינה בה'? בזה שהוא ברא ת'עולם? בזה שהוא ברא אותך? אז יש לו סיבה טובה. ה' לא בורא דברים סתם, כל אדם שהוא בורא ויוצר ונותן לו חיים- זה בגלל שיש לו תפקיד בעולם. תפקיד שרק הוא יכול לעשות. ואף אחד אחר לא. 
ועכשיו- המטרה שלך זה למצוא את הכוחות שלך. כי בטוח יש לך. תיעזרי בהורים, בחברות ובכל מי שאוהב אותך (ובטוח יש כאלו) ותמצאי אותם!

ב"הצלחה! 
אפס? שונאת את עצמך?.... מה קורה?!אביה14
אהלן..
כותבת לך כאן ילדה-נערה-וואטאבר מה זה ביישנית, חבל על הזמן...
וכן, בלע"ה יש לי חברות ב"ה... והרבה.
אז... איך??

אז ככה:
 מעולם, ב"ה, אף פעם לא הייתי במצב שלך. מה זה אומר? שאני לא מצליחה לגמרי להבין מה עובר עלייך.
אבל ננסה. אני יכולה לנסות...
תראי, ככה זה מתחיל:
רע לי... נמאס לי.. אין לי כח... הלוואי שכולם פשוט היו עפים לי מהרדיוס... 

וזה ממשיך ל- אין לי כח להורים המציקים האלה, לאחים החופרים האלה...,
איזה חברות אהבלות, ה' ישמור..., אני שונאת את כולם!!!, הלוואי שהייתי יכולה לנסוע לאיזה אי בודד. עם קוקוסים שנופלים לי על הראש, וחוף ים וג'ונגל טרופי... אוי, זה היה יכול להיות טוב.... ככה לנסוע לי בשקט, עם עצמי.

ו-מ-פ-ה מה קורה? מחלחלת לך למוח המודעות הזאת: "כולם מעצבנים. נמאס לי. רק אני בסדר. וטוב לי רק עם עצמי..."
גם אם את לא שמה לב לזה, כן?
ולאט-לאט-לאט, את רואה:
החברה הזאת?
חכמה מדי. כל היום חורשת... מי צריך להיות חברה של חרשנית כזאת?? והחברה השניה? טפשה מדי. כל היום רק צוחקת וצוחקת ומפריעה לי ללמוד... לא רוצה להיות קרובה אליה!
והשלישית? רועשת מדי. בתור נערה שקטה אני לא אמורה ולא יכולה להיות חברה של רעשנית כזאת... אני לא אסבול אותה בסוף...
והרביעית? שקטה מדי.. יופי, צמד-חמד-שקטות-כמו-דגים-איזה-יופי!!!-נהיה זוג הכאפות של הכיתה. הידד. איכס.. לא רוצה. לא צריך...
וכן הלאה...

וגם במשפחה זה ממשיך: יווו, האמא הזאת, יושבת לי על הוריד. שתעזוב אותי בשקט!!! היא לא רואה שאני במשבר???
(...ותרשי לי לספר לך שהיא רואה גם רואה ומנסה לעזור לך... ואת חוסמת אותה?!)
 ואבא הזה, לא רוצה לחזור איתו על החומר באנגלית עכשיו!! לא רוצה!!! אין לי כח אליו!! אני במשבר חברתי!!! לא לימודי!!
והאחים האלה, הם כל כך מעצבנים!! שיעופו מהבית הזה כבר!! אין לי כח לאף אחד מהם...

ומה קורה? מרוב שאת מוצאת את הרע בכל דבר.. את מתחילה לחפש מה חסר בך. וזה בסדר גמור.
את לא אמורה להגיד: "כל העולם הזה (-תסלחי לי על הביטוי זבל אחד גדול-רק אני טובה-רק אני חכמה-רק אני מוצלחת-רק אני יפה", כן? 
אבל... לכל דבר יש גבול.
ולהגיע למצב כזה:
"אני אפס. לא טוב לי.
אין לי ביטחון. אני שונאת את עצמי.אני שונאת את התכונות שלי.בעיקר את התכונה של הביישנות.
אין לי כמעט חברות. השנה עברתי למקום חדש ואין לי משם אפילו חברה אחת. "

זה פשוט-נחיתות.
ביישנית??? אז מה? אני גם ביישנית!
חז"ל אמרו כבר לפני מאות שנים: 
"שלושה סימנים באומה זו: רחמנים, ביישנים, וגומלי חסדים"
זה לא דבר רע, מותק. כמובן שהכל צריך להיות במידה. אבל מכאן ועד להגיד-
"אני שונאת את התכונות שלי. בעיקר את הביישנות..." נראה לי מוגזם.

בכל זאת זה מפריע לך?
זוכרת מה זה סידור? הספר הזה עם כל התפילות?... יאללה רוצי.
פעם, גם לי לא היה כח. התחלתי להתפלל.
ואם אמרתי לעצמי: "אין לי כח!!" אז צעקתי לעצמי: "יש לי כח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
ומכאן התחילה לנבוט האמונה הכל-כך חזקה שלי בבורא עולם.
והתפילות שלי נעשו הממתקים שלי בכל יום. הצ'ופרים.

וזה רק, עבודה עצמית. "פתחו לי פתח כפתחו של מחט..."
יודעת מה ההמשך?

וגם- דברי איתו!!
נכון בין הרגע שאת שוכבת במיטה לבין הרגע שאת עוצמת עיניים ונרדמת, יש כמה דקות?
שתיים, שלוש, ארבע.. עשר.
דברי עם אבא שלך! שלנו!
הוא מקשיב, ושומע, ורוצה לדבר איתך!
הוא אוהב אותך!

וואו, התעייפתי. עוד מעט אמשיך. זו ההתחלה. שיהיה לך בעז"ה יום מצויין! והמון הצלחה!!
אוהבת ומחבקת.
 אחותך.
מתוקה..אנונימי (פותח)
תקשיביי גם לי הייתה את הבעיה הזאת לכולנו יש תקופות של דיכאון והם עוברות.. גם לי יש את הבעיה הזאת שאני לא ממש יכולה לפתוח סידור אבל מישו פה בפורום אמר לי משו כלכך נכון.. אני לא אגיד אותו פה אם את רוצה תפניי אלי באישיי ואני אגיד לך ( כי זה מממש ארוך.. )

אני תמיד פה בשבילך באישיי אם את צריכה..!! ( להכל..!! לפרוק , סתם לדבר , לצחוק , לבכות , לשאלות , קיצר באמת להכל ..!! )

אוהבת  - אני -
>>>טל
תקשיבי נשמה..
לכולנו יש את הרגעים האלה של הנפילה, של המשברים.. אין מה לעשות ככה זה החיים עליות וירידות.. אם לא תרדי איך תעלי?!?!
דבר ראשון תאהבי את עצמך תמצאי את הדברים הטובים שבך וכך תוכלי לראות כמה דברים טובים יש לך כמה את צריכה להודות לה' על כל מה שנתן לך את תרגישי כבר בעצמך את ההכרת טובה שמגיעה לו.. ובאמת אל תתיאשי!!! אם לא הולך היום ילך מחר.. 
ואם לא התפללת עד עכשיו אל תסתכלי לאחור הוא כבר לא חשוב הוא עבר. את העבר את לא יכולה להחזיר ולשנות, תסתכלי על העתיד שבעתיד כן תתפללי. 
ודבר שני תשני את השם בקשה!!! למה זה מה זה לא מוסיף..
ובאמת אחותי בהצלחה!!! מאמינה בךך את תצלחי ואם את צ'כה עזה או סתםם אוזן קשבת אז את יכולה בשיחה אישית בכיףף נשמה..=]] 
הי חמודונתמור גלעדאחרונה
בס"ד

תשמעי!!

באת לעולם עם תפקיד.. יש לך יהלום בכתר של ה'.. את לא יכולה לברוח ממנו.
את חייבת להתחיל הכל מהתחלה. חייבת! את שומעת??

קודם כל תקבלי על עצמך משהו טוב קטנטן ותעשי אותו. כמו למשל: לברך בכוונה את "שהכל".. את יכולה גם לשמוע שירים שמחים, עדיף דתיים- יש המון יפים, באמת המון, יפים וטובים.

תתחילי לרקוד לבד בחדר ולשיר, תנקי את הפחד מהחברה ממך תנקזי אותו לאט לאט עם השימחה שתבוא.
תשמעי, אין כמו לקום מוקדם בבוקר לאור זריחה, את תרגישי את הקדושה שבחיים.

ודבר הכי גדול ואמיתי:

תדעי לך שהקדוש ברוך הוא אוהב אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד עד אין סוף.
ואין אהבה יותר גדולה ממנו. והוא רוצה שתשמחי.

תתחילי לדבר עם ה', להגיד לו על קימה בבוקר- "תודה אבא, מודה אני לפניך.." על הצלחה קטנה וגדולה "תודה אבא מתוק" וככה תתחילי להרגיש אהבה אל ה' ומימילא תאהבי גם את עצמך.

להיות במיטה חפורה בשמיכה זה עוול לעצמך. אל תעשי את זה. תקומי בכח ותתלבשי תתפלי ואז תלכי לישון שוב אם בא לך מאוד. העיקר לא להישאר יבשה בלי כלום..

נשמה אני מזה מבינה אותך אני רוצה לחזק אותך ואני לא יודעת איך.
אז רק שתדעי שאני איתך.

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך