בס"ד
אך...כמה אני מבינה אותך!!!
ביישנית?זאת לא תכונה רעה!לפחות לדעתי לא, נכון, היא לא ממש מועילה...אבל בישנות זאת אחלה תכונה!!!באמת! רק צריך להיות קצת פחות ביישנית, זה הכל!
אני יגיד לך מה, אני מפלילה את עצמי...אבל...יש את הבנות הביישניות האלה בכיתה, אז הייתי, ועדין!הולכת וחופרת קודחת להן בשכל!!יש לי חברה שעד שהיא לא הייתה עונה לי משהו רציני לא עזבתי אותה!קרציה, מזה קרציה!!!אני יודעת שזה העיק עליה, אבל היא למדה להתרגל אלי, והנה, הוקוס פקוס, היא נפתחה, קצת לחץ, והנה הפרח מתגלה=]
יש לי עוד חברה ביישנית, התחברתי אליה ונחשי מה? היא אמרה לי שגם היא שונאת את זה שהיא בישנית, ושהיא רוצה להכיר עוד בנות, בנות אחרות שראו אותי מתחברת איתה אמרו לי "נו?איך היא? כיאלו, היא ניראת ממש חמודה"- והופ, יש לה היום, ב"ה קצת חברות.
אז אני מודעת לעניין שלא כולם קרציות כמוני ואוהבים לקדוח לאנשים כמוך, אבל זה חשוב.
אז כמה עצות קטנות- א'-הדבר הכי חשוב!תאהבי את מי שאת!הקב"ה ברא אותך כמו שאת וככה את צריכה להיות!בת מלך מדהימה!תאהבי את עצמך, תאמיני בעצמך, ואז תאהבי אחרים ותאמיני באחרים.
ב'-אל תסתכלי על אחרות=]...אני אתן לך עוד דוגמא! לכל אחד יש נסיונות, כמובן... וכל נסיון מיועד לבעליו, ובעליו בלבד, ואסור, אסור, אסור!!!להסתכל על נסיונות של אחרים ועוד יותר אסור להגיד "תראו אותם, הם עומדים בנסיון שלהם ממש בכבוד, ויש להם נסיון כזה קשה, ואני בנסיון שלי, הפשוט והקל הזה, לא מצליחה לעמוד" -אסור! כי הנסיון שלי מיועד לי!ורק אני אוכל לעמוד בו, והחברה שלידי לא תוכל לעמוד בו, ואני לא בשלה!נקודה!=]ככה אותו דבר, אל תסתכלי על הטוב שבך!על החן שבך! זאת את!נכון, יש כמה תכונות שצריך לתקן, כמו כולם, אנחנו בני אדם, אבל את! זאת את! ואת בן אדם מדהים!
ג'-את אפס?איזה קישקוש!!!את לא!!!איך זה יכול להיות שאת אפס?את בת מלך! את את!
נ.ב-אשמח לדבר איתך באישי, כי זה יוצא פה יותר מדי ארוך=]