הרב ליאור: שירות לאומי – רק שנה אחתהרב דב ליאור, רבה של קריית ארבע, מציע לבנות המגזר לוותר על שנה שנייה בשירות הלאומי, כמו גם על שנת מדרשה, לטובת נישואין מוקדמים יותר: "נשים לא חייבות בלימוד תורה, הן חייבות להיות אמהות"י´ אב ה´תש"ע - אורי פולק | |||
|
הרב ליאור: שירות לאומי - שנה אחת מספיקהאנונימי (פותח)
נו באמתאנונימי (פותח)
בעולם המודרני,יש ביקוש גדול לעבודות ואי אפשר להתקבל לשום דבר ללא תואר ראשון.
להקים בית ומשפחה?
ומי יממן את המשפחה שאני אקים אם אין לי עבודה?הרי בשביל לעבוד צריך היום מינימום תואר ראשון.
לא-אין צורך לעבוד,פשוט תהיי עקרת בית.
בדיוק לכן הוא אומר שבת תעשה שנה אחת ש"לטל..
זה קצת כוללני מדי...אוסנת
מה פה ממסד טמא?אנונימי (פותח)
הרי בכל דבר אפשר למצוא טומאה בימינו. חבל, אבל לצערנו זה אפשרי.
לדעתי, כל אחת צריכה לעשות את מה שמתאים לה. יש את הבנות שילכו ע"פ דעתו של הרב ליאור כי הן הולכות על פיו - אוקיי, אף אחד לא מחזיק מעל הראש שלהן איום. אם הן מאמינות ועושות את זה בלב שלם, אז למה לא?
אותו דבר בהקשרים אחרים. אם את עושה משהו מתוך אמונה שלמה שזה מה שהכי נכון לך עכשיו, אז בסדר גמור.
ואני חצי-תומכת במה שאפרת ק אומרת. לא משנה אם היא התחתנה או לא, לכל אישה - ולכל בני האדם לדעתי - צריך להיות מקור פרנסה מהימן. להתקיים בעולפם הזה על חסדי בעלך או אחרים זה צעד חסר אחריות באופן משווע, ואפילו קצת מטומטם. צריך ללמוד להסתמך על עצמך לפעמים.
מצטרפת לדעה של אסנתשירו למלךאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו