למי שיש טלוויזיה...(וזה מעניין אותו)אבישי רחובות
ראיתי...אבל הראו איך הורסים בית וזה לא בשבילי....מתו"ש
אל תהרגו אותי אבל יש גם בערוץ 2 החיים זה לא הכל...מתו"ש
חחח.. נלך לראות..שיראל:)
אווך, אבא שלי מעדיף ספורט..=]=]שיראל:)
אהאב.ש.
יולי תמיר פשוט לא מבינה על מה היא מדברת [צונזר]<אריאל>
.הרב של עפרה ענה נורא יפה. ושטרן הפתיע לרעה..
וזה שחלק מהעם לא חושב כמוה -golani
אתה בעצם אומר שנסיגה תפתור את הבעיה הערבית????אחת מהשומרון
ולאן נעביר אותם?golani
מי שמרחם על אכזרים סופו...סמבדי
בסדר שלא מעניין אותך.golani
יזרוק אותם מצדי להרוג אותםסמבדי
יופי.golani
בן סורר ומורא מת בגלל סופוסמבדי
לאן נעביר אותם???? יש כמה אופציות..קשקושה קטנה
סליחה, בטעות כתבתי מהכינוי של אחותי..
אחת מהשומרון
כולם מסבירים לי למה אנחנו צודקים.golaniאחרונה
ידעתי שנגיע לפה.golani
אחד הדברים(מתוך הרבה)הוא..אבישי רחובות
אז זהו-<אריאל>
היא דיברה כאילו ההחלטה כבר התקבלה וזה מה שעצבן.
בנושא שיש בו כ"כ הרבה מחלוקות אידיאולוגיות,נושא שגרם לקרע בעם- זה לא פוליטי,או בכלל-מוסרי,לקחת אופציה אחת ולהכתיב בהווה מדיניות שתהיה בעתיד, לאחריה.
ברור ש"אף שעל" הוא לא הפתרון- בכל נושא, בכל בעיה במפעל הציונות בא"י.
[אגב מפעל הציונות, נראה לי שכמה שכחו את המטרה הציונית: הקמת מדינה יהודית משני עברי הירדן.
איפה שני עברי הירדן, בתקווה שישאר לנו העבר המערבי- ז'בוטינסקי וטרומפלדור, ואיתם רבבות מבוני ארצינו, מתהפכים בקברם.
אז- הלאומיות הייתה המקור לציונות, ולאומיות דועכת- מטבעה. החלוצים ראו את העבר שיש לעמ"י בא"י כמניע להתיישבות בארץ ישראל השלמה. הרב קוק זצ"ל העריך כבר אז שבסופו של דבר ציונות שאין לה קשר לדת- תתפורר...צדק כבוד הרב.]
בעיה ערבית- וואלה צודק, כמוני- כמוך- כמו כל היהודים בא"י- כולם- לא רוצים מדינה דו-לאומית.
אוקע, נלך בדרך שהשמאל סולל- מבעיה ערבית נותרת עם בעיה פי מאה יותר חמורה. בעיה שמסכנת מאות אלפי אזרחים אם לא מיליונים, מעמידה את החיים בא"י: החברתיים, הכלכליים בסימן שאלה גדול והכי גרוע, יוצרת סכנת חיים למיליונים.
מפורזת? גולני, אתה מרשה לי לגחך? נשק יוברח מירדן למרות ההסכם שלום, כמו שנשק מוברח לעזה ממצרים, באופן יום-יומי למרות ההסכם שלום.
הפיתרון שהצעתם, שמאל יקר, הופך בעיה אחת, לבעיה הרבה יותר גדולה.
נחזור לגב' יולי תמיר?
[ציטוט ע"פ הזכרון שלי..לא הכל מדויק חוץ מהמודגש]
"אם מדינת ישראל רוצה להישאר מדינה יהודית- דמוקרטית, שמקובלת על העולם המערבי...היא חייבת לקבל את ההחלטה הזו(נסיגה מיו"ש) במוקדם או במאוחר"
מקובלת על העולם המערבי...-
לענ"ד אם נמשיך ונרצה להיות מקובלים על העולם המערבי אנחנו נמשיך לאכול מהם קש כל הימים.
אנחנו בעמדה כ"כ מעציבה במישור הבינ"ל:
העולם משחק בנו כנטע נאמן במזה"ת, אך משתמש בנו ככלי לחיזוק היחסים עם הנפט הערבי...
מה שלא נעשה הכח אצלם.
צריכים לצאת מהר מהמצב המחריד הזה, לעמוד על שתי רגלים ולשכוח מהעולם המערבי, להקים מדינה יהודית בא"י -מדינה אמיתית, לא בובת חוטים. ורק אז, נוכל לפתור את בעיית הערבים בצורה שלא תיצור בעיות נוספות.
מצטער על הטרטור...זוכר עוד את ז'בוטינסקי וטרומפלדור?
אתה יודע מי התנגד להם? "ערביי א"י"- וופס...ערבי א"י הם לא ה"בעייתים"! ערביי א"י הם הערבים משני עברי הירדן!
על "בעיית הפליטים" בטוח שמעת. אז זהו, שמבחינת המדינה האמיתית לא צריכה להיות בעיה כזו, הערבים מעבר הירדן המערבי שייכים לעבר הירדן המזרחי.
וואלה- מפה מתחיל הפתרון. אתה יכול לקרוא לזה טרנספר- אני אקרא לזה חלוקה. א"י השלמה מתחלקת בין ערביי א"י השלמה ליהודי העולם. ירדן- לערביי א"י, ישראל- לנו. צדק מוסרי.
מילים כדורבנותסמבדי

רפרפתי.golani
בשעה כזו א"א שלא לרפרף..<אריאל>
אני חושב כמו הטוקבקים- ההשוואה אינה נכונה, העיקרון נכון. את העיקרון הוא ממש לא חידש לי.
להתקפל זה לא חכם באותה מידה.<אריאל>
נגמר...אבישי רחובות
אין על החיים זה לא הכללל!!אורה...
שטרן לא הפתיע..אבישי רחובות
אבל זה באסה....אבישי רחובות
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.