דחוף יש לי עוד פחות מחודשBreathing Fire
לעשות תשיעורים האלא ואני לא מסוגלת לשבת ולעשות אותם יש לי גם את כל יהושוע וזה לא מענין אותי אני לא מסוגלת לשבת אל הדבר הזה אם אני רוצה להיות ב-4 יחידות אני צריכה לחרוש כי שנה שלמה לא למדתי גם באנגלית אני 0   

מקפיצהBreathing Fire
במה אפשר לעזור לך? |לא מבין|ליבי
תקחי שיעורים תלמדי מלא..איל!לי
זה ממש חשוב..אני למשל עוברת לאולפנה עם רמת לימודים ממש גבוהה ואני חייבת להשלים מלא חומר אז אני לוקחת שיעורים וזה...ממש כדאי לך..!!
אני איתך!!!אנונימי (פותח)
יש לי מתישהו בתחילת החופש מבחם על יהושע שופטים(אני חושבת...)
ויש לי גם בתחילת הלימודים מבחן במתמ'....!!!!!!!!!!!!!!

ישלי 4 ימים אחרי תחילת הלימודים במחן על כל החומראיל!לי
של שנה שעברה במתמ'...ואני לא זוכרת כלווםם!
נשמה תחילת החופש עברBreathing Fire
ויש לי מבחן ב 3 מקצועות יהושוע יחידות במת' והקבצה באנגלית חברה מוקדש בהמון אהבה תילמדו לא לילמוד ממני לילמוד ב ח' זה חשוב
אל תלחצי כ"כ...מישי' מאפושו'
יש לך עוד שנה להשלים מה שאת רוצה וצריכה, לפני שאת באמת תתחילי עם הבגרויות וכו'.. זה לא כזה דחוף ולדעתי לא שווה לשרוף על זה את כל החופש...
גמני לא למדתי כלוםם בח' וזה היה טעות..=[[[איל!לי
מה כ"כ טעות?מישי' מאפושו'
חוץ מזה שזה כבר היה. אבל לדעתי אין שום עניין עכשיו לחרוש כל החופש, גם ככה חוזרים על הדברים החשובים כדי לישר קו.. אז תעשי מה שאת צריכה, אבל אל תלחצי...
אתם צוחקות עליBreathing Fire
היה לי 6 נחשלים במחצית השניה
מישי'-ברור שזה טעות..איל!לי
אני למדתי באול' שהרמה הלימודית שם לא משו...ושנה הבאה אני לא יבין כלווםם..!
חוץ מזה שכמעט לא קיבלו אותי בגלל התעודה ובמבחני כניסה קיבלתי 50 במתמ'...
אבל כבר קיבלו אותה. היא כבר לא למדה. אין ענייןמישי' מאפושו'
עכשיו ללמוד את הכל ככה ולהילחץ מזה.
היה לי נחשל השנהמישי' מאפושו'
ועובר בדיוק (יענו 65).. (לא שאני חרשנית.. ממש לא!! אבל איכשהו' לא קוראים לי דברים כאלה...)
ולי יש בעיה עם זה, למה אותי אולי באמת יורידו לשלוש מ"מ.. (סתם שאלה, מישו' יודע למה מ"מ זה ר"ת מתמטיקה?? כנ"ל על ג"ג..)
את אל תדאגי! זאת לא התעודה שהראת בראיון... ותאמיני לי שי בנות שיודעות פחות ממך (א תתפסי אותי על המילה, אבל אני די בטוחה בזה..)
אממ..אני לא כ"כ טיפשה=]איל!לי
זה פשוט ברמה יותר גבוהה..וברורר שאני לא ילמד עכשיו כל החופש..(עוד לא התחלתי בכלל ללמוד...)
מי אמר שאת טיפשה?מישי' מאפושו'
וגם במקום שרוצים להחיל ישר, בלי יותר מידי ד=עיקובים. כשהמורה מגלה פתאופ שיש בנות שלא למדו את זה, או שלא ממש זוכרות, אז היא עושה חזרה.. (חח... נראלי שאצלינו הם ממש בנו על הלחיל ללמוד תוך שבועיים.. חודשיים ובקודי התחלנו... חחח..)
מישי תודה אל העידוד (תגידי את זה לאמא שלי )Breathing Fire
כנסי--אביה14
היום עשיתי עבודות חופש במתמטיקה... ותוך כדי שמעתי מוזיקה, וגמרתי דף שלם (המון!! אבל המון תרגילים!!!) ופשוט-- לא רציתי להפסיק!! ואני כזה: ה׳ ישמור!! מה קרה לי??? ממתי אני חרשנית?? אני?!״ והייתי בשוק... והמשכתי והמשכתי... עד שהייתי צריכה ללכת... ואז הבנתי שזה באמת היה בגלל המוזיקה. אז אני ממש ממליצה לך  לשים מוזיקה טובה, שאת אוהבת, ולעבוד. לומדים לאהוב את זה... למרות שזה נשמע מוזר בהצלחה בעז״ה
באנגלית זה לא עובד!Breathing Fire
צריך ליקרוא ולישמוע ביחד אצלי זה לא הולך ביחד לפחות לא באנגלית הבעיה הכי גדולה שלי היא מת' לא הביאו לנו תרגילים
וואי אז מה את רוצה שאנחנו נעשה?! אין רעיונותbrazilaoאחרונה
אני מצער...
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך