דחוף יש לי עוד פחות מחודשBreathing Fire
לעשות תשיעורים האלא ואני לא מסוגלת לשבת ולעשות אותם יש לי גם את כל יהושוע וזה לא מענין אותי אני לא מסוגלת לשבת אל הדבר הזה אם אני רוצה להיות ב-4 יחידות אני צריכה לחרוש כי שנה שלמה לא למדתי גם באנגלית אני 0   

מקפיצהBreathing Fire
במה אפשר לעזור לך? |לא מבין|ליבי
תקחי שיעורים תלמדי מלא..איל!לי
זה ממש חשוב..אני למשל עוברת לאולפנה עם רמת לימודים ממש גבוהה ואני חייבת להשלים מלא חומר אז אני לוקחת שיעורים וזה...ממש כדאי לך..!!
אני איתך!!!אנונימי (פותח)
יש לי מתישהו בתחילת החופש מבחם על יהושע שופטים(אני חושבת...)
ויש לי גם בתחילת הלימודים מבחן במתמ'....!!!!!!!!!!!!!!

ישלי 4 ימים אחרי תחילת הלימודים במחן על כל החומראיל!לי
של שנה שעברה במתמ'...ואני לא זוכרת כלווםם!
נשמה תחילת החופש עברBreathing Fire
ויש לי מבחן ב 3 מקצועות יהושוע יחידות במת' והקבצה באנגלית חברה מוקדש בהמון אהבה תילמדו לא לילמוד ממני לילמוד ב ח' זה חשוב
אל תלחצי כ"כ...מישי' מאפושו'
יש לך עוד שנה להשלים מה שאת רוצה וצריכה, לפני שאת באמת תתחילי עם הבגרויות וכו'.. זה לא כזה דחוף ולדעתי לא שווה לשרוף על זה את כל החופש...
גמני לא למדתי כלוםם בח' וזה היה טעות..=[[[איל!לי
מה כ"כ טעות?מישי' מאפושו'
חוץ מזה שזה כבר היה. אבל לדעתי אין שום עניין עכשיו לחרוש כל החופש, גם ככה חוזרים על הדברים החשובים כדי לישר קו.. אז תעשי מה שאת צריכה, אבל אל תלחצי...
אתם צוחקות עליBreathing Fire
היה לי 6 נחשלים במחצית השניה
מישי'-ברור שזה טעות..איל!לי
אני למדתי באול' שהרמה הלימודית שם לא משו...ושנה הבאה אני לא יבין כלווםם..!
חוץ מזה שכמעט לא קיבלו אותי בגלל התעודה ובמבחני כניסה קיבלתי 50 במתמ'...
אבל כבר קיבלו אותה. היא כבר לא למדה. אין ענייןמישי' מאפושו'
עכשיו ללמוד את הכל ככה ולהילחץ מזה.
היה לי נחשל השנהמישי' מאפושו'
ועובר בדיוק (יענו 65).. (לא שאני חרשנית.. ממש לא!! אבל איכשהו' לא קוראים לי דברים כאלה...)
ולי יש בעיה עם זה, למה אותי אולי באמת יורידו לשלוש מ"מ.. (סתם שאלה, מישו' יודע למה מ"מ זה ר"ת מתמטיקה?? כנ"ל על ג"ג..)
את אל תדאגי! זאת לא התעודה שהראת בראיון... ותאמיני לי שי בנות שיודעות פחות ממך (א תתפסי אותי על המילה, אבל אני די בטוחה בזה..)
אממ..אני לא כ"כ טיפשה=]איל!לי
זה פשוט ברמה יותר גבוהה..וברורר שאני לא ילמד עכשיו כל החופש..(עוד לא התחלתי בכלל ללמוד...)
מי אמר שאת טיפשה?מישי' מאפושו'
וגם במקום שרוצים להחיל ישר, בלי יותר מידי ד=עיקובים. כשהמורה מגלה פתאופ שיש בנות שלא למדו את זה, או שלא ממש זוכרות, אז היא עושה חזרה.. (חח... נראלי שאצלינו הם ממש בנו על הלחיל ללמוד תוך שבועיים.. חודשיים ובקודי התחלנו... חחח..)
מישי תודה אל העידוד (תגידי את זה לאמא שלי )Breathing Fire
כנסי--אביה14
היום עשיתי עבודות חופש במתמטיקה... ותוך כדי שמעתי מוזיקה, וגמרתי דף שלם (המון!! אבל המון תרגילים!!!) ופשוט-- לא רציתי להפסיק!! ואני כזה: ה׳ ישמור!! מה קרה לי??? ממתי אני חרשנית?? אני?!״ והייתי בשוק... והמשכתי והמשכתי... עד שהייתי צריכה ללכת... ואז הבנתי שזה באמת היה בגלל המוזיקה. אז אני ממש ממליצה לך  לשים מוזיקה טובה, שאת אוהבת, ולעבוד. לומדים לאהוב את זה... למרות שזה נשמע מוזר בהצלחה בעז״ה
באנגלית זה לא עובד!Breathing Fire
צריך ליקרוא ולישמוע ביחד אצלי זה לא הולך ביחד לפחות לא באנגלית הבעיה הכי גדולה שלי היא מת' לא הביאו לנו תרגילים
וואי אז מה את רוצה שאנחנו נעשה?! אין רעיונותbrazilaoאחרונה
אני מצער...
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך