ראיתי עכשיו סרט תיעודי על אסי עזר שהוא הומו ו..דוגריתת
זה פשוט ממש נכון הם מסכנים וזה ממש קשה להם עם זה (שיש להם משיכה לגברים...) אבל אני חושבת שגם בנאדם שיש לו נטיות לרצח יכול להגיד אז מה? יש לי נטיות להרוג אז אני אהרוג.. אז אני חושבת שלא צריך לשפוטותם (כמו שהחרדים רצחו מהם) אבל שהם גם ינסו להימנע מזה..

מה אתםם חושביםם?
אני לא צוחקת או משהו...דין דין
זה רציני, מי שיש לו אתזה- שילך לפסיכולוג/יאטר מה שמתאים... יטפל בזה וימנע מזה!
עם אלה שרוצים לטפל אין בעיה.gross
הבעיה שהיום הרוב לא מתייחסים לזה כבעיה. אלא כדבר טבעי (ח"ו)
או כמחלה שא"א לטפל בה.
יש ממש מעטים (כמו הרב אבינר) שחושבים שזו בעיה ואפשר לצאת ממנה-
ואתה קובע את זה על סמך?הקולה טובה
הבעיה העיקרית היום היא שיש כ"כ הרבה בורות והומופוביה בחברה הדתית- כך שרוב הנערים שמגלים שהם בעלי נטיות- יוצאים בשאלה או מנסים להתאבד.
הבעיה שאנחנו רק מסבכים אותם במצב שהוא מסובך מאד מלכתחילה.

רוב הפיכולוגים בעולם טוענים שא"א לשנות את הענין.
יש גישה פסיכולוגית שיכולה לשנות חלק מהמקרים (ביסקסואלים)- וזאת דרך קשה מאד שיכולה לפעמים להרוס יותר מלהועיל.

50% מהנוער הדתי שמגלה שיש לו נטיות (בנים בעיקר) מפתח דיכאון ונטייה לאובדנות וחלקם גם מתאבדים.
הבורות- הורגת.
איך בדיוק לטפל בזה?טלאור=]
בנאדם נולד ככה, הוא נמשך לבן אדם מסויים, יש בזה פסול?
זה שזה פסול מהתורה, עניין אחר. אבל הומופוביה וכאלה- לא לעניין בכלל. לשפוט אנשים ע"פ נטיות?
מה זה ענייננו בכלל למי הבנאדם נמשך? לדעתי אין באנשים כאלה פסול כבני אדם, ואני מכירה לא מעט אנשים כאלה. כמה מהחברות הטובות שלי כאלה ואין צורך להגעל/לפחד מאף אדם כזה.
שכל אחד יחייה איך שטוב לו. לא אשמתם שהם נמשכים למין מסויים.. ולמה הם גאים בזה? כי הם לא חושבים שהם פסולים. זכותם. נכון שלעשות מצעדי גאווה בירושלים זה לגמרי לא במקום, אבל שיהיו גאים במי שהם.
אתם יודעים על הרצח שהיה לפני שנה? זה נראה לכם בסדר? לרצוח בן אדם בגלל נטיות? לדעתי ממש לא..
דרך אגב...קינמון
הרצח שהיה בבר נוער- עד היום לא ידוע מי זה היה ולמה.
זה יכול להיות ערבי שגילה שאחיו\אחותו שם
זה יכול להיות מישהו שהיה שם בעבר ונפגע מחבר'ה שם
זה יכול להיות פיגוע על רקע לאומני
זה יכול להיות כל דבר.
רק שהתקשורת החליטה שזה חרדים על רקע הומופובי.

ובקשר לנושא- אני רק אגיד שזה נושא מורכב מאד, וקשה מאד להבין אותו לעומק.
לצאת מההומופוביה- כן. אין הבדל הלכתי בין הומו לבין בנ"א שמפעיל דיסקוטק בשבת. (העונש של שניהם הוא מוות) ההבדל היחידי הוא בתוך הראש שלנו.
למה ראית סרט כזה?צחקן
בע"ה.

ולמה את חולקת איתנו את הביב-ביוב שראית?

שלא יתגאו בזהBreathing Fire
אוף אוף אוף... אנשים, תחשבו..הקולה טובה
נכון אסור לאכול חמץ בפסח? נכון!
אבל יש אנשים שלא אוהבים אוכל של פסח, וכל פסח רוצים וחולמים על חמץ- זאת עברה? לא!
אותו הדבר, יש אנשים, שנולדו עם ניסיון קשה. הם נמשכים לבנים. זה אומר שהכרח הם עושים עברה? לא! זה אומר שהם רוצים לעשות עברה. וההבדל הוא גדול מאד.

אז נכון, זאת לא סיבה לגאווה, ונכון שהמצעד עצמו הוא לא נכון וסותר את כל ערכי התורה אבל חייבים להפריד בין הרצון למעשה. ולא לנו לשפוט אנשים, אלא רק לקב"ה.

וכן. יש כאלו שא"א אפשר לשנות את זה. בכלל. 

(אני לא יודעת איזה סרט ראית. דיברתי בכלליות)
לא תמידאפשר לשנות את זה....tompak
עצוב. אתמול שמעתי ברדיו שספרו על מצעד הגאווה...אביה...
וראיינו שם בחורה דתיה, מתנחלת מאפרת, שסיפרה שהיא מאמינה בה' והכל...
אבל (במילים עדינות) נמשכת לבנות.

כבר לא ידעתי מה לחשוב. זה לא שבמגזר שלנו זה לא קיים. זה כן.  
אבל זה ממש החליא אותי..
לדעתי זה צומיסטי ברמות1אביהש

שניה,דוסית גאה!
לפני כמה דורות היתה את המחלה הנפשית הזו?

אני לא יודעת אם כדאי לספר..זה נשמע כופר...אביה...
אבל מישהי חילוניה אחת אמרהלי שיש אזכורים לזה בתנ"ך.

^^ לא רוצה לפרט.אביה...
זה לא כפירה.קינמון
וכן יש לזה אזכורים בתנ"ך.
וזה קיים. למה נראה לכם התורה אסרה את זה? כי זה קיים. התורה לא נתנה לנו הלכות תעופה- כי אדם לא יכול לעוף...
התורה לא אומרת לנו "זה לא קיים, זה שטויות, זה פסיכולוגי" היא אומרת "זה קיים, זה אמיתי, זה ה' ברא. וצריך להתמודד עם זה."
כן, אבל יש מקרים שבחיים לא חשבת עליהם ככה.אביה...
ואז מציגים לך את זה באור שונה לגמרי ממה שידעת ואמרו לך עד עכשיו.
לזה התכוונתי שאמרתי "כופר".

לדעתי זה הורס את התמימות
שהיא תפרט. אין שום הוכחה שזה מותר.צחקן

זה כתוב בתורה..זה אומר שזה קיים מאז ומעולם-עצמי-
כן, זה כתוב ומוזכר בתורה..שיראל:)
בסדום, בסיפור של פילגש בגבעה,

שימו לב ששני האיזכורים האלה מופיעים בתנ"ך לפני מהפך רציני בעולם-

בסדום, יש את החרבת סדום,
וכל הסיפור של פילגש בגבעה מופיע בתהליך של המעבר בין נביאים למלכים.

מה הקשר פילגש בגבעה?tompak
אני חושב שלסביות פחות גרועות מהומואים מהבחינה ההלכתית... כי פה אין להם עבירה....

ד"א אביהנ אני שמעתי על מישהו שעבר ניתוח לשינוי מין(ע"ע דנה אנטרנשיונל/ירון כהן)...וחזר/ה בתשובה...
בכל הזמן הזה, שבו התרחש הסיפור של פילגש בגבעה-שיראל:)
היה את התופעה הזאת..
נכון...brazilao
אבל זה לא קשור באסה או לא באסה...tompak
ככה הוא נולד וצריך להתמודדד יכול להיות שהוא יתחתן בסוף אבל עדיין זה יהיה לו קשה
לכל אלה שהזדעזעו מזה..דוגריתת
דווקא בגלל אנשים כמוכם האנשים האלה לא עוזרים לעצמם כי הם רואים שכל העולם נגדם וזה לא שאמרתי שזה נכון וטוב שהם עושים את זה אבל צריך גם להבין אותם!!!!
זה לא כ"כ נורא כמו שזה נשמע!איל!לי
בן אדם רגיל לגמרי נמשך למין שלו..מה אתם רוצים?זה הרגשה..נראה לכם שהוא היה רוצה את זה???
וגם אם כן,זה לא אמור להפריע למישו במיוחד כולה נטיות שלו ,למה עושים מזה כזה סיפור?!?!
וד"א יש לי חברה שהיאאיל!לי
לסבית-כאילו היא לא עושה דברים עם בנות,אבל יש לה משיכה לבנות,בקיצור אני רואה אותה פעם במלאא זמן והיא ממש חמודה..! אנשים כאלו ממש מסכנים,זה משו שאין לך שליטה עליו..! 
אין דבר שאין שליטה עליו.צחקן

בע"ה

ויש. ויש גם דרך לצאת מזה. ("עצת נפש")
יצחק-הסנה-בוער
[הנה אני נחמדה ולא צינית ונורא רצינית]
בעצת נפש עוזרים לחלקם, נכון. אבל לחלק גם לא מצליחים. כן, יש גם כאלו שלא הצליחו לשנות אותם. ולחלק- לחלק כאילו מצליחים לעזור, אבל אחרי שהם מקימים בתים וכו' הם נשברים. אז כן, עצת נפש עושים עבודה די מבורכת. אבל זה לא עוזר לכולם. אפילו לא לרוב. ולבנות זה כמעט ובכלל לא עוזר.
אני לא אומרת 'בואו נרים ידיים' אבל בואו גם לא נלחץ עליהם. להסתכל על אדם/אשה עם נטיות הפוכות בזלזול כמו חולה בהצטננות שלא לוקח אקמול זו לא הדרך. כי התרופה שלהם היא לא כ"כ פשוטה, אם בכלל קיימת.
מחלת נפש שמעודדים אותה!!!ד"ר אריק
בס"ד
מצטערת!!!
בדיוק ^^^^^^^מרב14
מעודדים אותה דרך הטלוויזיה והתשקורת..שיראל:)
תשקורת= שקר+ תקשורת
זה אולי נכון אבל תחשבו כצת על ההרגשהאיל!לי
של אנשים כאלו,ובמיוחד דתיים שדבר כזה מתקבל בחברה כמו פשע...!!!

ומה עם אותו אדם לא רצה את זה? זה נטייה שלו,ויכול להיות שלא באשמתו!
איזה אדם היה רוצה מרצון להתחתן עם בן?או איזה בת ביתה רוצה להתחתן עם בת?אולי יש כאלו שכן אבל אני מאמינה שרובם סובלים מזה...
תחשבו שאולי זה לא אשמתם וזה לא הפרעה נפשית..!
במה זה שזה לא אשמתםgolani
 - סותר את זה שזה הפרעה נפשית?
אפשר אולי לומר שהם תינוקות שנשבו, לגבי הדתיים שבהם(אם יש כאלה) גם את זה אי אפשר לומר, אפשר רק לרחם ולומר שהם לא עמדו בניסיון.
מה הקשר לזה שהם לא עמדו בנסיון?!איל!לי
סורי שאני אומרת את זה-כמו שלבנים יש משיכה לבנות ולהפך ככה להם יש משיכה למין שלהם..!
וזה ממש לא קשור להפרעה נפשית! אפשר לומר שהם מסכנים...
שכחת שזה איסור תורה.golani
איסור תורה?! טוב על זה לא שמעתי..איל!לי
אבל זה בכלל לא תלוי בהם! זה רגש שלא בשליטה..(לפחות ככה נראה לי..)
הסבר-תשובת הגאון הרב זלמן מלמד שליט"אאריאל יוסף
בס"ד

שאלה:
לצערי הרב חבר קרוב אליי הודיע לי שיש לו נטייה לזכרים וכמובן שהוא כבר אינו חובש כיפה וזאת לאחר סבל של שנים של קונפליקט עצמי. איך לדעת הרב אני צריך להתייחס אליו?

תשובה:
צריך לרחם עליו. כי הוא סובל מאד מאד. אך התורה לא מתירה גם למי שיש לו נטיות כאלה לעשות איסורים.* ואדם דתי שיש לו נטיות הפוכות עליו לקבל הדרכה מתלמיד חכם שמבין בחינוך איך להתמודד עם הבעיה ואיך לכוון את עצמו למלא את התפקיד שלו בעולם.

* אין איסור בעצם הנטייה אלא במעשים שהיא עלולה לביא אליהם. (א.י.)
אל תבלבל!הקולה טובה
האיסור הוא לא על הנטייה. רק על המעשה.
אין שום איסור הלכתי להיולד עם נטיות הפוכות.
(הנטיה אינה מתוך בחירה, המעשה- כן.)
נו..בדיוק מה שאני מנסה להסביר פה..=]]איל!לי
חבר'ה, תקשיבו.הקולה טובה
תארו לכם ילד בן 14 שחושד שאולי הוא כזה, והוא רואה את התגובות שלכם, מה זה עושה לו?
כ"כ הרבה אנשים שמגדירים אותו כחולה נפש, כדפוק, כמגעיל, כאילו רק הכינוי שלו מגעיל וכו'
זה יגרום לו לשנוא את עצמו, לרצות למות, או לפחות לצאת בשאלה- כי הדוסים שונאים אותו והחילונים לפחות מקבלים אותו.
פעם, כל ילד דתי שגילה שהוא נמשך לבנים- או שהיה יוצא בשאלה או שניסה להתאבד\התאבד או שהסתיר את זה, התחתן ואימלל את אישתו ואת עצמו. 
היום ב"ה מתחילה להיות קצת יותר מודעות וקצת פחות הומופוביה, וחבר'ה יכולים להישאר דתיים לגמרי, לקיים את כל המצוות (חוץ מפרו ורבו) ולהישאר שפויים ולא לשנוא את עצמם.
שימו לב- החיים והמוות ביד המקלדת.

צחקן- גם עצת נפש לא יכולים לעזור לכולם (אף אחד לא יודע מה אחוזי ההצלחה שלהם- כי הכל שם סודי..)

למרות שהרבה מדענים ניסו- אף אחד עדיין לא יודע למה זה קורה. אין לאף אחד תשובה מאיפה זה ומה הסיבה של זה. יש השערות בלבד- ואף אחת לא מוכחת.
זה בדיוק פשע. אחרת למה נסקלים על זה?צחקן

שוב, ה'פשע' הוא לא עצם הנטייה, אלא המעשיםאריאל יוסף
שהיא עלולה להביא אליהם.
תכלס רק מי שהגיע למקום הזה יכול לשפוטמתו"ש
בס"ד

אני ב"ה לא הגעתי למקום הזה ולכן אני לא שופטת אבל אני לומדת בכיתה שרובם ככולם בה דו-מיניות, ולפי זה אני חושבת ככה:
כל בני האדם נולדים עם אותם תכונות רק במינון שונה, ככה גם אל משיכה לבני המין שלך..
תכונות מושפעות מהתורשה ומהסביבה, אם מקבלים משהו כדבר מובן רוב הסיכויים שהבנאדם לא ינסה להשתנות, ואני חושבת שאולי אי אפשר לבטל את המשיכה אבל כן אפשר להפחית ואולי אפילו לגלות משיכה אל אישה (או אל גבר). הייתי יכולה עוד לקשקש על זה אבל שונאת לקשקש על משו שאני לא מבינה בו מספיק.

טוב בכולופן אי אפשר לשפוט אותם על משו שלאאיל!לי
באשמתם..!וזה נכון שעם קצת עזרה ומודעות הם יכולים לצאת מזה..!
הממ..זכוכית מגדלת
קישור לשיחה לנוער של יוני לביא על הנושא -
תחשבו רגע על עצמכםגולי =]
אם התאהבתם מתי שהו בחיים עכשיו תחשבו רגע הצלחתם לשלוט בזה??? הצלחתם להחליט לא לאהוב ת'בן אדם וזהו?? אי אפשר!!!

אז למה אתם דורשים מהומואים ולסביות לעשות את מה שאתם לא מצליחים??????

נכון שזה הפרעה נפשית אבל יש המון הפרעות נפשיות שאפשר לשרוד אותם!! וזה לא הופך את מי שזה קרה לא לבעייתי זה הופך אותו לאדם שקיבל נסיון קשה מאוד מאוד והוא צריך הרבה רחמי שמים כדי לעמוד בו
בטח שאפשרדין דין
פשוט מוציאים ת'בנאדם מהראש וזהו! לא חושבים עליו יותר!
כן?! תנסי את זה..מתערבת שלא תצליחי..איל!לי
זה מחלה, עובדה.מרב14
זה לא אשמתם, אבל הם צריכים להתמודד עם זה.
מאיפה את מביאה את העובדה הזו?צחקן

זה לא מחלה..איל!לי
זה רגש מוטעה שלהם..!אפשר לנסות לטפל בזה וזה מאוד קשה אבל מה הקשר מחלה?!?!
זה חולני. זה דבר שהוא לא בסדר בנפש שלהם.מרב14
=מחלה בנפש.
אוףף זה ממש מעצבן שאתם רואים את זה ככה..=[איל!לי
את הכרת פעם מישו כזה?מכירה? 
אני לפחות מכירה מישי כזאת ואני יודעת שזה לא מחלת נפש..זה פשוט הרגשה מוטעת שלה...!
וואו...אביב
מגניב שאתם מדברים על זה,
כי בדיוק היה לי יון על זה ודיברנו על זה לאחרונה.
דוגרית - 
אני יודעת על איזה סרט את מדברת: "אבא ואמא, יש לי משהו לספר לכם". נכון? אני מתכוונת לראות אותו מתישו, להשכלה..

תקשיבו,
יש שני סוגים של אנשים כאלה:
יש כאלה שנולדו, והם הרוב,
ואסור בשום אופן לכנות אותם בכינויים למיניהם או לומר שהם חולים, כי הם לא חולים.
הם נולדו שונים מאנשים אחרים. זה כמו, אם נתפרע, שכלל הבנים יכנו את הבנות "חולות" כיוון שהן שונות.
זה פשוט משהו אצלם בגוף (לא ברור אם זה גנים או סתם סוג של סטייה מהתכונות הבסיסיות של אורגניזם) שנוצר אחרת ו"תוכנת" (מלשון "לתכנת") בצורה מסויימת.
הם מיעוט ולכן אנשים נוטים שלא לקבל את זה, במיוחד בחברה הדתית.
בחברה החילונית למדו לקבל את זה, למרבה היופי.
אני חושבת שזה פשוט חשוב לקבל אנשים כאלה.
אני לא מכירה לסבית או הומו באופן אישי (לא שידוע לי, לפחות.. ;)) אבל אני מקווה שאם יצא לי להכיר אני אדע לקבל אותם באמת, כאנשים ולא כסוטים.

והסוג השני שיש,
אלו אנשים שפשוט הושפעו, 
בשלבים הקריטיים של גיל ההתבגרות,
ממגוון דברים ועניינים.
דיבור יתר על זה וכד'..
מי כמונו יודע עד כמה דברים שאנו רואים שומעים וכד' משפיעים עלינו בגיל הזה..

אבל ממש חשוב לי שיובן המסר:
לא לזלזול!

כל עוד לא היינו בזה בעצמנו, אסור, פשוט אסור לדבר על זה מגבוה ולהרגיש כאילו אנחנו בסדר והם הסוטים הבעייתיים.

*יון = דיוןאביב
יאוו אני פשוט מסכימה עם אביב שלי..!!!איל!לי
אי אפשר להתיייחס אל אנשים כאלו בזלזול ולומר שזה מחלה ,בעיה נפשית וכ"ו...זה אנשים מסכנים שרובם בכלל לא בוחרים במציאות כזאת..!!! זה ממש עצוב לשמוע שאנשים מתייחסים ככה למי ששונה מהם! ויש לי שאלה-על אנשים עם צרכים מיוחדים וכ"ו אתם מרחמים נכון? למה?הרי הם שונים ממכם? אבל אתם למדתם לאהוב ולקבל גם את השונה אז למה על אנשים כאלו אתם לא יכולים לרחם? אם רק תחשבו עליהם כאנשים מסכנים ולא איזה סוטים...=]]]

ועובדה שהצלחתי!דין דין
ועובדה שהצלחתי!דין דין
סורי, זה מכוון לאילולי..דין דין
אז כל הכבוד לך..=]]]איל!לי
את נראה לי היחידה בעולם..=]]
לא קשור, אם באמת מנסים ורוצים- יכולים!דין דין
תגידי לי איך הצלחת..אני חייבת גם..=]]]איל!לי
תכניסי לך לראש שהנאדם מחוקקק!!!!!!!!דין דין
וזהו, נגמר עליו הכול!!!!!!
תאמיני לי שניסיתי ולא הלך לי..=[איל!לי
טובב, לי זה עובד אבל בהצלחה!דין דין
אואהה...אביב
דין דין את כישרונית בצורה יוצאת מן הכלל, אין ספק..
חחח..אשכרה כשרונית..=]]]איל!ליאחרונה
הלוואי שהייתי מצליחה להוציא אותו מהראש..=]]]
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך