ממה נמאס לי כבראפוש
בס"ד
נראלי ממש לא הגיוני שכל הזמן מה שיש לכם לומר זה תלונות...על המחנה ..על העירוב...על ההנהלה!
תחשבו על זה-אתם דופקים לתנועה את השם שלה! ("טוב שם טוב משמן טוב")..
אנשים רואים בעמוד הראשי של הפורומים את הכותרת המוגדלת "האם המחנה של אריאל לא מספיק נפרד"..אתם מבינים מה ההשלכות-אנשים יכולים אשכרה לראות את זה ולחשוב "איזה צבועים האריאלניקים האלה"...
גם אם הייתה איזו בעיה במחנה (ולא הייתה--כי אם ילד עבר ממחנה בנים למחנה בנות בשביל לדבר עם אחותו זה -ל-א נקרא כשל הפרדתי!תפסיקו כבר! מה כבר יכול להיות מעורב במחנה שלנו?בנים ישנו אצל בנות? לא!..נכון!!??!! אז אל תבלבלו עם ה"לא היה נפרד מספיק"...כי אם זה לא נקרא נפרד לחברי התנועה-אז אין לי מושג מה אני עושה קומונה בתנועה!)..אתה לא מכירים בכך שאת הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית?!? אם יש בעיות-אז יש מדריכים/קומונרים/רכזים/ומזכ"ל שישמחו לשמוע את דעתכם--אבל תפסיקו לבלבל...כל שנה אותו סיפור  זה כבר מחרפןן!!!

בצלב"א
אפרת
איתך...^^*נעמה*
אני לא בקשתי שיפרסמו-צעיר רענן
הם מחליטים ליחצן את זה!אל תתלונני אלינו - תגידי למשה. בגלל שבני עקיבא יכולים להכנס זה אומר שלא נדבר על הבעיות שלנו?
סורי לגלות לך, גם דוסים לא מושלמים - או'ץ-חדש אה?!
אם כל הכבוד שאין,אנשים אומרים לך יש בעיה!!אני אומר לך אישית - כן היה בעיה,והרגשתי את זה, ואת לא יודעת מה אני מרגיש כי אני בן. עכשיו מה תעשי? תתוכחי עם המציאות? מה? מה?!? מה תגידי -" לא, לא היה בעיה חמורה. לא היה במצב כזה של הרהורים" - הנה כן היה,אני אומר אישית, מה תעשי אהאה????? ותאמיני לי שזה לא רק אני.מבטיח לך.
 מצטער גם אני לא יודע מה את עושה בקומנה בתנועה...
לא היה מספיק מופרד.סוף פסוק.

מעניין שכל שנה אומרים את אותם דברים..בלה בלה בלהאפוש
צעיר ורענן...בן של מלך
ב"ה
תגיד לא נמאס לך לשנוא את השונה ממך??
כתוב"על תדון את חברך עד שתגיע למקומו"
הייתה במחנה של בני עקיבא?? חבל על הילד שיעבור במאהל בנות(!!)
יש דברים שדרושים שיפור אבל אתה פשוט נהנה להשמיץ את בני עקיבא.
אני משתדל לא לדון אנשים אחרים עד שאני לא מברר מה הולך פה בכלל .

במקום להתלונן ולצעוק פה תזיז את עצמך ותדבר עם אנשים אחרים

כנס לפה ותקרא ותעשה משהו במקום רק לצעוק טאאאטטטטאאאא מפריע לך תשנה!

צבי
למה אתה חושב ששונאים אתכם או שמשמיצים???בת של מלך=)
בסיעתא דשמייא.

אני לא מצאתי מילה אחת של צעיר רענן שהביע השמצה על בני עקיבא או שנאה!?
לא שונא אף אחד!---צעיר רענן

בעיה שלך שאתה נכנס לפורום של אריאל, מצטער להודיע לך זה הקנה מידה שלנו באריאל(הרוב הגדול) להגיד איפה אנחנו.

אף אחד לא ביקש ממך להיות פה-אתה מוזמן לצאת.

אנחנו לא נשנה את צורת הדיבור שלנו.

עבודתית,אריאל יותר מופרד מבנ"ע,וזה גם למה שאריאל קמו,בנ"ע לא רצו נפרד. ושתדע שסניף הרובע(נראה לי אתה כתבת את זה..)זה בכלל סניף אריאל שנשאר בתור בני עקיבא(כך כתוב "בהיסטורית התנועה"-באתר של חב"ב)

אני כרגע חניך,אין לי יכולת לשנות. נחכה אולי כשאני אהיה מדריך\קומנר - אני יכול לשנות יותר.

זאת תשובה ילדותית.דאץ
אנשים, תקלטו:
אנחנו בסופו של דבר בני אנוש. אני מאמין שההנא"ר ניסתה להשיג את המקס' מבחינת הפרדה.
הם לא יכולים לעשות ני מחנות, כי מבחינה כלכלית ולוגיסטית זה לא אפשרי.
אולי זה קצת מעצבן לראות את המין השני, אבל וואלה, תתמודדו.
אתה בטוח שאתה לא שונא??בן של מלך
ב"ה

צעיר ורענן..

בעיה שלך שאתה נכנס לפורום של אריאל, מצטער להודיע לך זה הקנה מידה שלנו באריאל(הרוב הגדול) להגיד איפה אנחנו.

אף אחד לא ביקש ממך להיות פה-אתה מוזמן לצאת. גם אם אפאחד לא ביקש ממני להיכנס זה לא אומר שאסור לי להיכנס...(אא"כ אתה דיקטוטר..אבל בגלל שאתה גם לא מנהל אז אתה גם לא יכול למחוק אותי בכח מהפורום...) 

אנחנו לא נשנה את צורת הדיבור שלנו.-(זה נשמע כמו אני מצדיק את זה שאני שונא את השונה או במילים אחרות אני ישמיץ את מי שאני רוצה מתי שאני רוצה.)

עבודתית,אריאל יותר מופרד מבנ"ע,וזה גם למה שאריאל קמו,בנ"ע לא רצו נפרד. ושתדע שסניף הרובע(נראה לי אתה כתבת את זה..)זה בכלל סניף אריאל שנשאר בתור בני עקיבא(כך כתוב "בהיסטורית התנועה"-באתר של חב"ב)

הסנונית הראשונה להפרדת הפעילות היה סניף "בין החומות" שברובע היהודי בירושלים שבין מקימיו היה הרב אליעזר מלמד בנו של הרב זלמן מלמד (בסביבות 1980). אי קבלתה של התנועה את סניף הרובע, ואי הסכמתה לקיום סניפים נפרדים, הביאו לידי כך שהתפצלה ממנה תנועת אריאל, הקרובה לחוגי ישיבת מרכז הרב ודוגלת בהפרדה מלאה בין המינים."

אתה רואה מה כתוב פה??? או שצריך להסביר לך את זה??

אני כרגע חניך,אין לי יכולת לשנות. נחכה אולי כשאני אהיה מדריך\קומנר - אני יכול לשנות יותר.

מכיר את המשפט "אם אין אני לי מי לי"

תיסם, אפאחד לא יעשה את זה בישבילך אתה רוצה שינוי תדבר עם המדריך/קומונר שלך. תדבר עם ההורים שלך..לא חסר מה לעשות

אני בטוח מאה אחוז.צעיר רענן

גם אם אפאחד לא ביקש ממני להיכנס זה לא אומר שאסור לי להיכנס...(אא"כ אתה דיקטוטר..אבל בגלל שאתה גם לא מנהל אז אתה גם לא יכול למחוק אותי בכח מהפורום...) 

בכיף אתה מוזמן להישאר - החלטה שלך - אל תתלונן עכשיו - זה כמו שאני אכנס לפורום של בני עקיבא והתחיל לכתוב דברים(אתם מעורבים,שיקצה,תועבה-לא שאני חושב כך!!!)

"ודור יקום" - סיפור הקמת התנועה

"...סניף הרובע אגב, נשאר, באופן אירוני משהו, סניף נפרד בתוך 'בני עקיבא'. כך הוא מתנהל עד עצם היום הזה, כמו עוד 5-4 סניפים ברחבי התנועה."

אתה רואה מה כתוב פה??? או שצריך להסביר לך את זה??

תיסם, אפאחד לא יעשה את זה בישבילך אתה רוצה שינוי תדבר עם המדריך/קומונר שלך. תדבר עם ההורים שלך..לא חסר מה לעשות - מישהו אמר שלא?שאני לא מדבר?גם לכתוב פה זה עוזר,יש פה אנשים מהתנועה,אנשים עם סמכות,נניח והם יקראו ויראו איזה "באלגן" זה עשה, הם ידברו על זה. רק ידברו זה כבר שינוי...

צעיר ורענןבן של מלך
ב"ה

כשאנשים כמוך משמיצים את בני עקיבא אני (כן כן אני) יכתוב פה שאתה שונא אותם.

הקישור שהבאת שבור,

נ"ב לא יודע מה כתוב שם אבל זה הרבה יותר מ4-5 סניפים.

ופה אתה לא עושה כלום אתה רק מתבכיין , פה אתה גם לא יכול לעשות הרבה..

כמו שמוריה  אמרה ,

"
אם למישהו  יש בעיה מסויימת אני מציעה שהוא יכתוב וישלח את דבריו המחכימים בפקס או בדואר. מובטח שתהיה התייחסות.
התנועה שואפת להשתפר ולא לסגת לאחור."

**********צעיר ורענן, זו לא דרכנו.*************!~אהרלה~!נתניה
עבר עריכה על ידי !~אהרלה~!נתניה בתאריך כ"ו אב תש"ע 01:20
אולי תחדול את ההתנהגות הזאת?!

את מי בדיוק אתה מנסה לייצג?? את התנועה?

אז חבל.. אתה עושה את זה בצורה ממש לא נחמדה..

באהבה, אהרל'ה
למה לזלזל?פגזניקית גאה!
אנשים מביעים דעות, ובע"ה אני מקווה לסכם מפה דברים ולעלות איתם הלאה.
גם אצל דוסים יש בעיות, כמו שאמרו לפניי, ואם נלמד לפתוח אותם ולטפל בהם בצורה נכונה, על דרך האמת, אני לא רואה בעיה.
א"א לייחצן שהכל מושלם, כשלאנשים יש ביקורת.
אדבר עם משה בעניין העמוד הראשי בע"ה.
תודה על ההארה.
באמת למה לזלזל?אפרתבת של מלך=)
עובדה שזה הפריעה לו,ואנחנו לא צבועים,אנחנו לא צריכים לטאטא את הליכלוך מתחת לספה,אם יש כזה נטפל בו.
אם לפרסום של כל הדבר הזה היהאפוש
בס"ד
משמעות..או שבאמת זה היה עוזר אז הייתי אומרת סבבה...אבל סתם לכתוב על מנת להתלונן?!? אם חושבים שמשהו לא היה בסדר..דברו עם הנהלה!!! למה שהכל יצא בצורה מגעילה החוצה?!?...
(וכל זה במידה ובאמת היו דברים....לדעתי סתם מגזימים..אבל זה סיפור אחר..)
ומי אמר לך שאין ענין שזה יגיע בסופו של דבר להנא"ר?פגזניקית גאה!
עבר עריכה על ידי פגזניקית גאה! בתאריך כ"ב אב תש"ע 13:23
אבל זה אפילו לא נכון!!!*נעמה*
הוא מציג את התנועה באור כ"כ שלילי ולא נכון!!!
הכל מנק' מבט סוביקטיבית וקיצונית לגמריי!! נכון, היו בעיות אבל לא הגענו עדיין לרמה של מ"ט שערי טומאה, וזה בדיוק מה שהוא משקף!!!
זה פשוט הוצאת שם רע והורס את שמה הטוב של התנועה..
וד"א- אני גם מסכימה אתכם שגם הדוסים לא מושלמים אבל גם לא הכי גרועים!!!... ולא צריך לצעוק לעיני כל העדה כמה אנחנו פרוצים וגרועים! כי אנחנו לא! פשוט לא!! וצאו מהסרט ודחוווף!!!
מסכימה!בעזרת ה'!!
אני איתך, אחותי! ועצה קטנה לכולכם...*מוריה 2*
בס"ד
התנועה משתדלת מאוד. וזה נראה לי מגעיל להשמיץ אותה (גם אני הייתי כזאתי ב"ה התפקחתי).
אם למישהו  יש בעיה מסויימת אני מציעה שהוא יכתוב וישלח את דבריו המחכימים בפקס או בדואר. מובטח שתהיה התייחסות.
התנועה שואפת להשתפר ולא לסגת לאחור.
יומטוב לכולכם 
!!!!דוסית?
מסכימה איתך לגמרי!!!!
יש לנו נטיה להגיד כל הזמן "איזה דפוקה התנועה" יש לנו תנועה מעולה ! הכי טובה שקיימת  היום! מובן שתמי יש לאן להתקדם וכו' אבל זה לא אומר שצריך להאשים כל הזמן את התנועה.
בציפיה לביניין אריאל...
תקשיבו ותכנסו!!!!שלבוקית
חשבתי שזה לא רציני שבאמת אנשים מסתקלים על הפורום הזה!

אבל באמת אנשים ראו את זה וזה ממש השפיעה עליהם..
[הפסדנו מדריכה! - מישי התלבטה בן אריאל לעזרא, ואחרי זה היא בחרה.. ולא באריאל.. ]

ואיי מזעזע!
לא בגלל זה מסתלקים מהפורום...segal
אלא בגלל שזה פורום משעמם...
לא הבנת מה היא התכוונה...צעיר רענן
מה את מעדיפה שהיא תקבל צלילה קרה ישירה לתוך אשליה? - שאריאל מושלם? חבל,לא.
להפסיד מדריכה,אי אי אי... כואב,קשה - אני מבין,אבל לא להעלות את הדברים,(ומי ששואל,אני משתדל לכתוב מכתב להנהלה..יקח קצת זמן..) וכל אחד חושב בליבו - אי' או'ץ,זה התנועה שלי? - ממש לא חושב, ממש לא!
אני מבין שאותה מדריכה לא קשורה לאריאל בתור חניכה לא? תכניסו מישהי אחרת,חפשו עוד אנשים טובים, חבל,קשה,אבל לא בגלל זה לא צריך לפרסם בעיות.
אנחנו לא חרדים

סתם לגביי המדריכה--שלבוקית
נכון היא לא הייתה בשום תנועה! אז מה?

יש המון סניפים שהיו מאודד רוצים מדריכה כזאת!!
ולפעמים אין מישי אחרת...

לפרסם בעיות, ולדון?! אין בעיה! אבל בואנה אנשים באמת הגזימו פה!!

ו.. וואלה אנחנו לא חרדים..
זה נראה מוזר...segal
לא נראה לי שמדריכה בחרה בעזרא בגלל זה בכגלל שאם לנו יש "בעיות צניעות" ברור שלעזרא יש "בעיות צניעות"...
לא בגלל בעיות צניעות אלה בגלל-שלבוקית
היא ראתה איזה בלאגן עושים כשאבות של בנות נכנסו למחנה להביא אוכל לבתשלהם..
אה...segal
עבר עריכה על ידי פגזניקית גאה! בתאריך כ"ח אב תש"ע 13:20
וואי, איזה באסה, הייתי הורג את האלה כתבו!
***מסתכלים..שלבוקית
תודה רבה אפרת!!!~אהרלה~!נתניה
רציתי גם לכתוב בדיוק את אותן המילים..

פשוט לא היה לי כח כבר..

כל שנה אותו דבר..

מסכים איתך ב-כ-ל מילה..!
פרנס, נסחפת ממש!!רחובות...
יש בעיות בתנועה וצריך להיות  מודעים להם...וגם לדעת להגיד למי שצריך....

אולי במקום להסתכל איך מסתכלים עלינו ולפי זה להתאים את עצמנו נעשה באמת מה שאנחנו מאמינים בו בלי לחשוב איך יראו אותנו?!
בעיות? בתנועה?אפוש
בס"ד
קשקושים..כל שנה אותן השטויות...
אז אבא של חניכה נכנס להביא לה אוכל..אולי גם מאבא שלה היא צריכה להרחק..תפסיקו עם הבלבולים האלה...אנחנו כאן בשביל לחיות חיים של תורה ל-ח-י-ו-ת! לא להמרמר ולהסגר..ואיי...הלוואי שהיה לי עוד כח להתווכח על זה...
ב"ה שאחרי הסל"ק אני יכולה להיות שלמה עם עצמי שבחרתי בתנועה הנכונה!
מקווה שגם אתם (כולל הקוטרים למיניהם) במהרה תגלו את בחירתכם כנכונה...
חיים של תורה חיים (בעוז) אמיתית!
ובצלב"א..פרנס

טוב, נמאס לי לשתוק.טליה100

היו בעיות במחנה.

ספציפית בקטע של ההפרדה - יש המון מה לשפר, ולא, אני לא מדברת על הורים או אחים במחנה בנות..

אל לנו לחשוב שאנחנו מושלמים, זו אחת הבעיות הגדולות שלנו הדוסים, אנחנו כל הזמן משווים את עצמנו לאחרים ואז אומרים - וואו אנחנו הכי טובים - זה שאנחנו הכי טובים זה רק מחייב אותנו לעשות יותר ולרצות להגיע ליותר.

אז נכון, הקיטורים מעל דפי הפורום הזה זה לא מה שיועיל או ישנה משהו. אבל בהחלט צריך, ביחד עם טפיחה ענקית על השכם שלנו, גם לבדוק לאן אפשר להתקדם ובמה להשתפר.

בצלב"א.

אף אחד לא אומרשהמחנה מושלם*מוריה 2*
וחוץ מהבעיות צניעות עוד היו 80 בעות אחרות...
אז זה אומר שצריך לחפור בזה ואז מקבלים רושם שהמחנה היה דפוק?
ממש לא!
מה שעושים ואני אומר את זה בפעם ה100 .
קחו דף ועט או תכתבו מייל או תשלחו פקס ותעלו את הבעיות שהיו כדי ששנה הבאה כשיתכננו את המחנה הוא יראה אחרת.
אף אחד לא יזלזל בכם.
אריאל היא התנועה האחרונה תזלזל בחניכים שבאמת רוצים לשפר ולהתקדם.
מסכימה---ושמחה לשמוע שזו דעתך (מוריה2)אפושאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך