ממה נמאס לי כבראפוש
איתך...^^*נעמה*
אני לא בקשתי שיפרסמו-צעיר רענן
מעניין שכל שנה אומרים את אותם דברים..בלה בלה בלהאפוש
צעיר ורענן...בן של מלך
למה אתה חושב ששונאים אתכם או שמשמיצים???בת של מלך=)
לא שונא אף אחד!---צעיר רענן
בעיה שלך שאתה נכנס לפורום של אריאל, מצטער להודיע לך זה הקנה מידה שלנו באריאל(הרוב הגדול) להגיד איפה אנחנו.
אף אחד לא ביקש ממך להיות פה-אתה מוזמן לצאת.
אנחנו לא נשנה את צורת הדיבור שלנו.
עבודתית,אריאל יותר מופרד מבנ"ע,וזה גם למה שאריאל קמו,בנ"ע לא רצו נפרד. ושתדע שסניף הרובע(נראה לי אתה כתבת את זה..)זה בכלל סניף אריאל שנשאר בתור בני עקיבא(כך כתוב "בהיסטורית התנועה"-באתר של חב"ב)
אני כרגע חניך,אין לי יכולת לשנות. נחכה אולי כשאני אהיה מדריך\קומנר - אני יכול לשנות יותר.
זאת תשובה ילדותית.דאץ
אתה בטוח שאתה לא שונא??בן של מלך
בעיה שלך שאתה נכנס לפורום של אריאל, מצטער להודיע לך זה הקנה מידה שלנו באריאל(הרוב הגדול) להגיד איפה אנחנו.
אף אחד לא ביקש ממך להיות פה-אתה מוזמן לצאת. גם אם אפאחד לא ביקש ממני להיכנס זה לא אומר שאסור לי להיכנס...(אא"כ אתה דיקטוטר..אבל בגלל שאתה גם לא מנהל אז אתה גם לא יכול למחוק אותי בכח מהפורום...)
אנחנו לא נשנה את צורת הדיבור שלנו.-(זה נשמע כמו אני מצדיק את זה שאני שונא את השונה או במילים אחרות אני ישמיץ את מי שאני רוצה מתי שאני רוצה.)
עבודתית,אריאל יותר מופרד מבנ"ע,וזה גם למה שאריאל קמו,בנ"ע לא רצו נפרד. ושתדע שסניף הרובע(נראה לי אתה כתבת את זה..)זה בכלל סניף אריאל שנשאר בתור בני עקיבא(כך כתוב "בהיסטורית התנועה"-באתר של חב"ב)
" הסנונית הראשונה להפרדת הפעילות היה סניף "בין החומות" שברובע היהודי בירושלים שבין מקימיו היה הרב אליעזר מלמד בנו של הרב זלמן מלמד (בסביבות 1980). אי קבלתה של התנועה את סניף הרובע, ואי הסכמתה לקיום סניפים נפרדים, הביאו לידי כך שהתפצלה ממנה תנועת אריאל, הקרובה לחוגי ישיבת מרכז הרב ודוגלת בהפרדה מלאה בין המינים."
אתה רואה מה כתוב פה??? או שצריך להסביר לך את זה??
אני כרגע חניך,אין לי יכולת לשנות. נחכה אולי כשאני אהיה מדריך\קומנר - אני יכול לשנות יותר.
מכיר את המשפט "אם אין אני לי מי לי"
תיסם, אפאחד לא יעשה את זה בישבילך אתה רוצה שינוי תדבר עם המדריך/קומונר שלך. תדבר עם ההורים שלך..לא חסר מה לעשות
אני בטוח מאה אחוז.צעיר רענן
גם אם אפאחד לא ביקש ממני להיכנס זה לא אומר שאסור לי להיכנס...(אא"כ אתה דיקטוטר..אבל בגלל שאתה גם לא מנהל אז אתה גם לא יכול למחוק אותי בכח מהפורום...)
בכיף אתה מוזמן להישאר - החלטה שלך - אל תתלונן עכשיו - זה כמו שאני אכנס לפורום של בני עקיבא והתחיל לכתוב דברים(אתם מעורבים,שיקצה,תועבה-לא שאני חושב כך!!!)
"ודור יקום" - סיפור הקמת התנועה
"...סניף הרובע אגב, נשאר, באופן אירוני משהו, סניף נפרד בתוך 'בני עקיבא'. כך הוא מתנהל עד עצם היום הזה, כמו עוד 5-4 סניפים ברחבי התנועה."
אתה רואה מה כתוב פה??? או שצריך להסביר לך את זה??
תיסם, אפאחד לא יעשה את זה בישבילך אתה רוצה שינוי תדבר עם המדריך/קומונר שלך. תדבר עם ההורים שלך..לא חסר מה לעשות - מישהו אמר שלא?שאני לא מדבר?גם לכתוב פה זה עוזר,יש פה אנשים מהתנועה,אנשים עם סמכות,נניח והם יקראו ויראו איזה "באלגן" זה עשה, הם ידברו על זה. רק ידברו זה כבר שינוי...
צעיר ורענןבן של מלך
**********צעיר ורענן, זו לא דרכנו.*************!~אהרלה~!נתניה

למה לזלזל?פגזניקית גאה!
באמת למה לזלזל?אפרתבת של מלך=)
אם לפרסום של כל הדבר הזה היהאפוש
ומי אמר לך שאין ענין שזה יגיע בסופו של דבר להנא"ר?פגזניקית גאה!
אבל זה אפילו לא נכון!!!*נעמה*
מסכימה!בעזרת ה'!!
אני איתך, אחותי! ועצה קטנה לכולכם...*מוריה 2*
!!!!דוסית?
תקשיבו ותכנסו!!!!שלבוקית
]לא בגלל זה מסתלקים מהפורום...segal
לא הבנת מה היא התכוונה...צעיר רענן

סתם לגביי המדריכה--שלבוקית

זה נראה מוזר...segal
לא בגלל בעיות צניעות אלה בגלל-שלבוקית
אה...segal
***מסתכלים..שלבוקית
תודה רבה אפרת!!!~אהרלה~!נתניה
פרנס, נסחפת ממש!!רחובות...
בעיות? בתנועה?אפוש
טוב, נמאס לי לשתוק.טליה100
אף אחד לא אומרשהמחנה מושלם*מוריה 2*
מסכימה---ושמחה לשמוע שזו דעתך (מוריה2)אפושאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות