טוב בעיקבות כל השירשורים אל פציעות אני פוטח שירשורThe Juggler
פציעות!
טוב אני אחד הדברים שכרו לי היה מאחד אופן הפדל סרט לי את כל החרגל והיה לי מלה דם!!
הייתי במעיין בישוב ודרכתי על מסמר..שמוליק פיין
אי! זה גם קרה לאח שלי רק בל"ג באומר..The Juggler
נכנס לי חילזון לתוך הידב.ש.
אל תשאלו איך...סיפור ארוך...
^^ אה ?! |בשוק..|שיראל:)

אני רוצה הסבר, למרות שזה ארוך..

הסברב.ש.
עשינו (המשפחה) לפני הרבה מאוד שנים (כשהייתי ילד) טיול בצפון והיה קטע באיזה נחל שהלכנו על 4 ואז הרגשתי מין דקירה כזאת והיה לי משו מציק בכרית כף היד. אחרי המסלול אבא שלי הסתכל על זה וראה משו שחור זעיר (שאח"כ התברר שזה אחד המחושים) וניסה להוציא את זה מהיד...ללא הצלחה. הלכנו לתחנת מד"א הקרובה. חפרו לי שם קצת ביד והוציאו..........חילזון! כנראה המים עשו את היד חלקלקה והוא פשוט הופ! נכנס פנימה.
^^ קפץ !שיראל:)
מה ?! |צווח|

אייככ..
זה כל כך מגעיל !

כשהוציאו אותו, הוא היה עדיין חי ?
אאוצ' לא נשמע נחמד במיוחד.....אניאודוש!
אני עכשיו חזרתי מירושליים ומישו דרך עלי וכל האצבע שלי ברגל שותתת דם!!!וכואב לייייייי..............
חחח ריסקתי חצי פרצוף מאופנייםבקטנה
ארבעה ימים אשפוז..
וקיבלתי מתנה- צלקת פיצית מגניבה ליד העין, אבל היא נראית רק בחיוך, ולכן- עוד סיבה לחייך הרבה
שברתי את היד. זה מה שאני זוכרת עכשיו...מעפר אני באה
רכבתי על אופניים אחרי הרבהה זמן שלא..כפ"ד בנשמה
ולא ידעתי איפה הבלמים ככה יצא שכשהשאלתי את האופניים מבנדוד שלי ונסעתי עם אחותי על חצץ בירידה.. נפלתי כולי על הידיים וכל הידיים שלי היו שיפשוף אחד גדול.. נקודה טובה בזה: זה היה ממש כמה ימים לפני פסח אז את כל הפינישים של פסח לא הייתי צריכה לעשות...
איככ?.חילזון???בעעע!!!דוסית גאה!
אממ..לי?
אאממ..בא נחשוב...

אה, מצאתי,
כשחזרנו מהבת מצוה שלי באוטו של אבא שלי, מישו כמעט נתקע באוטו אז אבא שלי חרק ואני לא הייתי עם חגורה, אז עפתי וקבלתי מכה ליד העין..ירד לי דם ובכיתי...-איזה באסה זה אחרי בת מצוה!!!
אז הנה עוד סיבה למה לחגור חגורות בטיחות!!!^^^
רצים לדעת עוד סיבה למה לחגור חגורת בטיחות?ב.ש.
אני במד"א. אתמול באחת הנסיעות שלנו לעין כרם ביקרנו פצועה שהיתה לי שבוע שעבר מתאונת דרכים. במחלקת טיפול נמרץ. היא היתה במצב אנוש. ואתם לא רוצים לדעת איך היא היתה נראית.
נקעתי ת'רגל מקפיצה לגובה..אורושקוש
היתה תחרות והייתי מועמדת להיות מחליפה אם אחת הבנות לא תרגיש טוב.. ואז באימונים לתחרות קפצתי..כנראה חזק מדי על הרגל ונקעתי אותה..

ומשו שקרה לאחותי-עשינו כמה ילדים בשכונה(כשהיינו קטנות יותר) תחרות עם אופניים/קורקינטים וגם כאלה שרצו ברגל.. אני הייתי עם אופניים ואחותי עם קורקינט.. קיצור היתחלנו ואז אחותי נפלה ואני הייתי אחריה והיא כאילו שכבה על הכביש עם הפנים למעלה ואני לא הספקתי לעצור ועליתי עליה לאורך כל הגוף עם האופניים..אתצם לא רוצים לדעת איך היא נראתה אח"כ..
^^ אךך.. הסיפור השני מצמרר...שיראל:)
יש לי את הסיפור הכי טוב!!!כפ"ד בנשמה
אני מכירה מישו.. וכן,כן זה באמת.. הסיפור הזה אמיתי!! אני לא עובדת עליכם.. אני ראיתי את הבחור.
מישו אחד אכל קיגל את החתיכה השרופה.. החלק הכי טעים.. יאמי.. פתאום! הקיגל נתקע לו בגרון! הוא לקח מזלג וניסה לדחוף את הקיגל. הוא הצליח! רק מה? המזלג נתקע לו בושת.. הוא ניסה להוציא! ירד דם! ואז בתזוזה לא מורגשת.. הוא בלע את המזלג.. הקטע הוא שהמזלג היה ענק כמו כלי הגשה!! זמיו מד"א אבל מד"א לא האמין שהבחור שעומד מולו הוא זה שבלע את המזלג.. כי הוא נראה בסדר גמור..
לקחו אותו למיון חיכה שם 5 שעות.. ואז החליטו לעשות רנטגן וראו את המזלג, נלחצו, וישר התחילו להריץ ניתוח וענינים.. אח"כ חברה שלו הסתובבה עם המזלג.. אמא שלי אומרת מזלג ענקי!!!

סיפור אמיתי!!

האהה? הזוי !!שיראל:)
נכון הכי טוב???כפ"ד בנשמה
זה פשוט גדול..שיראל:)
הזוי שלי יותר טוב זה דבר שלא רועים כל יום..The Juggler
יש לי משהו יותר טוב!The Juggler
שיחקתי אם אש והיה שם כדור של רובה והוא היתפוצץ ובקיצור כאילו ירו בי! אז אני כבר יחל להגיד שחתפתי יריה!
למה זה יותר טוב?כפ"ד בנשמה
יותר מענין!The Juggler
....נועוש=]]!!
בס"ד.
היתי על מתקן כזה.... קיצר, התנדנדתי עליו... עד ש- נפלתי על האוזןן ואיבדתי ת'שיווי משקל וכ'ו....
וואי יש לי הרבה דברים..איל!לי
1-רצתי במדרגות עם ידיים פתוחות לצדדם והיד שלי התרסקה לתוך המעקה...
2-היינו כל הכיתה בפארק רעננה ואז היה מתקן שזז ומסתובב וכל הכיתה נפלה ממנו עלי ונשבר לי היד ב2 מקומות בבת אחת..והיה לי גבס מהאצבעות עד לכתף...=[[
לי יש שניים מצחיקים!brazilao
1)לפני 3 שנים בערך בדיוק למדתי לירכב על אופניים ולמדתי על הדרך לרכב בלי ידיים
קיצר אני נוסע למנחה וא\ ברוב טפשותי עלה בי הרהור על אותם אנשים שעושים כל מיני
פעלולים עם אופניים ואמרתי לעצמי יש לי רעיון לפעלול בא נראה איך זה ליסוע ולעצום את
העניים(אל תצחקו עלי ) בדיוק עברתי ברחוב צר שבצדדים יש מן חומות כאלה עכשיו
איבדתי שליטה על האופניים ואז פתאום........ בוםםםםםםםםםםם ריסקתי לעצמי את
הפרצוף שלי חזרתי הביתה שחצי מהפנים של מליאות דם ושכל רגליי וידיי משופשות

2)זה סיפור שקרה לבן דוד שלי
אז ככה יש לי שני בני דודים קטנים (כשקרה המקרה אביעד:זה שקרה לו הסיפור היה בן 3)
ולאבא שלהם יש משקולות אז בא בן דוד שלי הגדול לאביעד ואמר לו אביעד אביעד בא תראה
מצאתי סוכריה (מה שמחזיק את המשקולות נראה כמו סוכריה) אביעד חולה סוכריות אלא מה
ורץ מהר האח הגדול בניה בראה לו מה יש במשקולת ואמר לו אביעד אתה רוצה את הסוכריה?
אביעד משך מתוך שמחה את ה"סוכריה" ואז נפלה עליו המשקולת ומעכה לו את האצבעות...
מאז הוא עם אצבע מעוכה ...
אייי...מלאכי
לפני 4 שנים שיחקתי "מחבואים" והייתי הסופר, וספרתי על עמוד אבן רחב מאוד.
קפץמלאכי
ואז מישהו הגיע בריצה ובהכניס לי מרפק לפנים, ומרח את הפנים שלי על העמוד... היה לי וואחד פרוז'קטור בעין...  אני עוד לא יודע ממה הפנס - מהקיר או מהמרפק...

איזה באסה ..סתם אחת
בחיים לא שברתי יד, רגל , פעם שברתי את הזרת של הרגל,
אבל גם זה לא בטוח ..
אף פעם לא עקץ אותי עקרב, נחש .. רק פעם אחת עקצה אותי דבורה !
ב"ה !!! חחח ..
אבל ישלי על אחים שלי -
כשאחותי היתה בת שנתיים ,
היא הסתובבה במטבח, והיה עוגיות בתנור, ואז היא כאילו טיפסה עליו כזה עם הידיים, כמו שתינוקות עושים .. והיה לה כויוות על שתי כפות הידיים,
וכשאח שלי היה קטן הוא בלע שעורה שלמה,  והיא נתקעה לו בגרון :S
כיפלך..אני כל שנה שוברת משו...איל!לי
חחח ..סתם אחת
אבל זה לא כיף שכולם עושים בשבילך הכול ?!
זה כיף אבל כואב ברמות שאי אפשר לתאר..איל!לי
טוב, וויתרתי על הרעיון..סתם אחת
כשהייתי קטנה ניסיתי לשבור לעצמי את היד .. חחח
לא הצלחתי  : )
חודש לפני הבת מצווה שברתי את היד...אביה14
ממש שניה לפני הבת-מצווה הורידו לי את הגבס.. ב"ה 
ואיך זה קרה?
רצתי רצתי ונפלתי.. ומכה ביד קיבלתי! (זה היה בבי"ס..)
וכל היום לא אמרתי כלום לאף אחד... אפילו היה לי חוג התעמלות קרקע באותו יום...
מעניין שבערב ממש התחיל לכאוב לי...
ורק בבוקר ביקשתי ללכת לרופאה.
והלכתי בהתחלה לרופאת משפחה, ששלחה אותי לקופ"ח, שהפנו אותי לאורטופד,  ששלח אותי לצילום, ולעוד צילום, ובסוף נקבע- שבר רציני ביד. 
ושמו לי גבס...
חח באותו יום אפילו הלכתי להתנדבות.. לקחתי את זה ממש בסבבה ב"ה.

האא! נזכרתי בעוד משהו-
באיזשהו שלב נתקע לי בפנים מטבע של חמישה שקלים
עם מה לא ניסיתי להוציא אותו.. בסוף, כשהורידו לי, המטבע התגלגל החוצה, והאורטופד עושה לי: 
"החבאת הרבה דברים בתוך הגבס בזמן שהוא היה לך על היד?..."

חח..לי הכי באסה..!איל!לי
נשברה לי היד יום לפני החופש..כל החופש הלך לי..ולא יכולתי ללכת לבריכה,ועוד ההורים שלי היו בחו"ל אז בקיצור זה היה מזה באסה..
לא שזכור לי....עץ על מים
אני לא זוכרת יותר מדי מקרים....
אבל יש משו שאני כן זוכרת...
בגיל 3בערך ביום שישי בצהריים כזה אמא שלי שמה תסיר מרק על הרצפה במטבח והוא היה פתוח......
והילדונת הצעירה הלא היא אני החליטה לעשות ניסוי כנראה חח סתם לא ראיתי תסיר מה עשיתי הכנסתי תרגל הקטנה שלי לתוך המרק הרותח של שבת!!!
ואז לקחו אותי ישר לבי"ח היה לי צלקת מלא זמן עד שהיא עברה!!!

תאמת לא זוכרת עוד אני לא בן אדם שנפגע.....אבל אני זוכרת סיפורים מצחיקים של חברות/בנות דודות.....

יאללה נספר לכם 2...

בכתה ו' חברה שלי החליטה שהיא רוצה שיצלמו אותה באוויר..אז היא עלתה על השולחן קפצה קפיצה לגובה כדי שנספיק לצלם אותה (אנחנו לא צלמות שלמדנו תמקצוע אז נדרש לעשות שטויות) נפלה על היד ושברה אותה....זה היה מזה שופך....תמונה לא יצאה מזה גבס מקושקש לחודש וחצי יצא!!

ושהייתי בכתה ו' גם אז היינו כל המשפחה המורחבת בברית (או שזה היה הבר מצווה זה היה באותו מקום בהפרשים קטנים אז לא זוכרת..) היא החליטה בשבת שהיא רוצה להכנס לתוך הבטון הזה (ששמים עליו מנורות בזמנים מיוחדים למשל במירון יש כאלה ובל"ג בעומר שמים שמה מנורות...לויודעת איך קוראים לזה..) בקיצור אז היא נכנסה לבפנים היא היתה בכתה ה'....ואז היא נסתה לצאת ולא הצליחה...ואז היא בכתה שכואב לה הרגל (ממש כמו בסיפורים) והיא שיא הנלחצה וניסו להוציא אותה ובגלל שהיא היתה בלחץ אז לא הצליחו קראו לכל הנשים שינסו לסבתא שלי (הגברים היו בתפילה) ואין היא אפשר להוציא אותה כולם נלחצו עוד שניה היא חטפה התקף לב נראלי זאתי....ואז הבנים גמרו תתפילה אבא שלה בא לחוץץ גם אבל שמר על איפוק נסה נסה נסה באיזשהו שלב הצליחה להוציא אותה שכיבו אותה על הרצפה ולא ידעו מה קרה לה....אז לקחו אותה לרופא של צה"ל שיש ע"י כי יש שמה בסיס צבאי...הרופא ראה ולא זוכרת מה הוא עשה אבל היא היתה מסכנה היא לא יכלה ללכת כל השבת בערך....זה היה לה מזה באסה כי זה כל הבנות דודות אז השתדלנו מזה לעזור עם יכולנו היינו מביאות לה כסא גלגלים חחחחחח

נזכרתי במשו שקרה לחברה שלי...-איל!לי
היינו בחוג התעמלות מכשירים בקיצור היא ניסתה לעשות עמידת ידים ולרדת לגשר ולא הלך לה אז הי נפלה עם כל הגוף אחורה על האגודל...יאוו איזה מסכנה והיה לה שם שבר רציני ורצו לעשות לה ניתוח..=[[
כמה סיפורי טרגדיה איומים...נבל וכינור
בשבת אחת, הייתי בערך בת 4, חיכיתי לאבא שלי שנלך למנחה. ליד הבית שלנו היה ברזל תקוע באדמה, והוא קרץ לי.. אז שמתי עליו את השפה התחתונה שלי. וב"ה נחנתי בכישרון רב...-ידעתי להכניס את הברזל בדיוק איפה שמצצתי אצבע...... רק בעסה לאבא שלי- זה מה שחסר לו עכשיו...

וגם לאח שלי היה משו דומה- הוא שיחק עם מקל- ובכישרון רב (משפחה אמרנו?!?)..... וההמשך-ידוע... (תול- מוקדש..&..)

סיפור ארוך. למי שיש כוח-מוזמן. 
לפני 4.5 שנים בערך, ישנתי אצל סבסבתא שלי. קמתי בסביבות 4/5 לפנות בוקר. מסתבר שעדיין ישנתי, כי אחרי כמה זמן אני מגלה את עצמי נשענת על הקיר, ואוספת בידיי את הדם.. (שלפני שממש התעוררתי הייתי בטוחה שזה מים..) כשגיליתי את זה- התחלתי לדפוק על הדלת, וסבתא שלי שתהיה בריאה- אמן!! התחילה להילחץ.. היא קראה בהיסטריה לאבא שלי ואני-- מחכה, אוספת בדממה את דמי בשתי ידיי.... {בפנאן, לא?..) אה, מה הקטע? נעלתי את הדלת בלילה, וכשניסיתי לפתוח את הדלת- המפתח נפל, אז הם היו צריכים לחפש עכשיו מפתח אחר..
טוב אבא שלי יורד, איכשהו מצליחים בכוחות משותפים לפתוח. ב"ה. עכשיו, הולכים לשטוף ו- רגע, שכחתי לספר ש-כנראה הלכתי עם ראש מורכן, ופשוט תקעתי תראש בפינה של הקיר (שעליו נשענתי..) אני מסתכלת במראה----תאמת -קצת- נלחצתי.. חצי גוף מרוח בנוזל אדום.. יודעים מה זה?!  
טוב, הלכתי לבי"ח- הדביקו לי תעור יחד עם השערות-- כי לא רציתי שיגזרו לי...  לומשנה שזה היה נראה כאילו ישנתי עם מסטיק... 
קיצור- (שמענו עליך...) זהו להיום...אזז- כל טוב וחלומות נעימים,
ובקשה אישית- תשתדלו להשאיר את כל העיסוקים שלכם לבוקר...
                                                                        ל"ט ו-
עשית לי צמרמורת...איל!לי
מאיזה סיפור היא שתה לך?כפ"ד בנשמהאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך