שרשור צלקותרחליOס
אז יאללה.. ספרו סיפור צלקת!
אני : שתי מטומטמים שהיו בטוחים שהם הכי מגניבים בעולם! נחתו אצלינו במדורה והחליטו לזרוק דאורדורנט למדורה החביבה שלנו..
הדאורדורנט החביב התפוצץ כנראה שאו גיץ או שתי הכדורים שבדאורדורנט התפוצץ ופגע לי בצוואר מאחורה.
סוף סיפור!
ביד-בזרוע..פעימה
בס"ד

שיחקתי עם נר רגיל של שבת והשעווה הרותחת נשפכה עליי.. כנראה העור שלי רגיש מאוד מאוד כי הייתה לי שם כוויה רצינית- עם תחבושת למשך כמה ימים..

מסקנה: לא לשחק באש, זה מסוכן
וואי, איזה סיפורים הזויים יש לכם.. =]שיראל:)
חח.. ישלי גם סיפור-שלבוקית
פעם כשהייתי בגן חובה..

אמא שלי חכתה לי בסוף השביל[מהבית]
והגדר שלנו נקרעה, והיה פס כזה של ברזל דק..

רצתי ו.. בום!
נהיה לי חתך ביד, [קרע ת'חולצה]
זה מוזר כי זה כמעט לא כאב אבל עד היום יש שם פס דקיק..
נגעתי בתנור מבפנים..בגוף חימום עצמו...צוויג^^
ואז ברב חכמה פוצצתי ת'שלפוחית |מוכשר|
אבל זה קטנצ'יק ובחיים לא רואים
המקרה הכי עלוב...חח1hadar1
שיחקנו ג'ונגל ספיד וחברה שלי שרטה אותי ביד כשניסתה לחטוף את המקל. קילפתי את הפצע ונשארה לי צלקת=/

משחק אלים שכזה..(:
איזה חבר חוצפן חחחחחחחחח...........היה מגיע לךיחיאל!
כשהייתי בת 5 בערך,מעפר אני באה
שיחקתי עם אחותי בחדר שהיה לידו ארונית עם פינה, בא נגיד חדה מידי. והופ! נפלתי על השפיץ ופתחתיאת המקום מעל וקצת על הגבה. עכשיו יש לי צלקת של חתך  כזאת מעל הגבה...
6 צלקות על הסנטר.. מישו מנצח אותי?כפ"ד בנשמה
אה.. גם צלקת קטנה במרפק..כפ"ד בנשמה
כשרכבתי על הסוסה בין עצי לימון ולא חשבתי על זה שהם עצים קשיחים והם לא יזוזו.. אלא אני יצטרך לזוז..
ועוד אחת ביד כשהתנדנדתי על השער הישן שלנו והיה חוט ברזל בולט שנתקע בי...
אני,אני...אני רוצה גם לספר..=]somewhere
היה מים על הרצפה ליד השולחן...[והכיסאות הם מעץ עם כאלה שפיצים..]..
אני הולכת..ופתאום..בום..דופקת גלבה...נפלתי עם הגב על אחד השפיצים...
בקיצור-פתחתי את הגב...קרה שם פשוט נס..אם זה היה זז קצת שמאל..הייתי שוברת את עמוד השידרה...קצת ימין.הייתי שוברת את אחתת השכמות...אין פשוט נס...
וכמובן נשאר צלקת..=]

ועוד אחד..
נכנסתי לחדר..והתעסקתי בדברים...[עד היום אני לא יודעת ממה]  פתאום כאבה לי היד..ותוך שניה אני מגלה שנחתך ליי היד..חתך עמוק...אחד הסיפורים המצחיקים...
אינלי מושג ממה=]..וכמובן נישאר צלקת באמצע היד..=]
ברגל מעל הקרסול...דוסית גאה!
כמה ימים אחרי הבת מצוה ברחתי מחברה שלי בכיתה(אל תשאלו למה, כי אני לא זוכרת!), היה זיז בולט מהארונית והרגל שלי נתקעה שם..איי זה כאב!!
בגיל 3 נתקתעי בשפיץ של השולחן במצח -Rעות-
בס"ד

אי אי ילדים
שלוש צלקותב.ש.
1. ליד העין. הסיפור: נסעתי פעם באופיים והמעצורים התקלקלו ונסעתי ממש במהירות. התנגשתי חזיתית באבן ירושלמית וירד לי מיליון דם. נס שזה לא פגע בעין.

2. בין הגבות. אני משמח בחתונות . מרים על האף לפידים כיסאות וסולמות של הצלמים... באחת מהפעמים הראשונות שלא הייתי מנוסה כ"כ בצורת ההדבקה וכו' של הלפיד מיקמתי את ההדבקה במקום לא טוב כ"כ ונשרה חתיכה בוערת הישר אל בין הגבות שלי. (כמו שאומרים פיצוץ לגבה ). [ועוד הערה לא קשורה כ"כ, אני ממש גאה בצלקת הזאת. אחרי 120 אני יראה להם אותה בשמים ויגיד "תראו. הנה הוכחה ששימחתי חתן וכלה ביום חופתם. סוף פריקה.]

3. צלקונת קטנה בגב. אני לא זוכר את זה כי הייתי אז ממש קטן אבל אבא שלי מספר את זה. כשהייתי קטן (באזור גיל שנה זה היה) אבא שלי תמיד אהב להרים אותי לגובה כשאני צמוד לקיר כזה ותמיד הייתי ממש נהנה. עד שפעם אחת.....הוא הרים אותי כרגיל ואני לא צחקתי בכלל ואז הוא כזה רואה אותי מעוות את הפנים בכאב. והוא פשוט לא הבין מה יש לי. כעבור רגע התגלתה הסיבה. הוא ראה שם מסמר נעוץ בקיר.

ישלי מתשעה באב השנה=P...(=א.ש=)
אחרי צהרים הכנתי עוגות לאחרי הצום ונכבתי מהתנור אז יש לי צלקת קטנטונת על היד...
אמ.. ויש לי גם כלמיני צלקות מוזרות ברגל מפצעים מוזרים שהיו לי לפני 3 שנים.... וזהו נראלי ב"ה...
אחח.. למה הסיפורים שלך כל כך טראומתים ?!שיראל:)
ככה כותבים טראומתים?
ל- ב.ששיראל:)
יש לי...הוד':)
בערך 3 בידיים ממגהץ, ואיזה אחד מאמגזית...
ישלי 2-סתם אחת
1- יש לי ברגל צלקת, שאני אפילו לא זוכרת ממה קיבלתי אותה, אבל תמיד ראיתי אותה מלמעלה, כי זה בקרסול, אז חשבתי שזה בצורת Y ..
ואז ניפצו לי את התאוריה ואמרו לי שזה בצורת ץ (צדי סופית.. ) וזה ממש מבאס כי צדי סופית זה בכלל לא מגניב כמו Y ... חחח
ועוד אחת, הכנוב קרמל, והכנסנו קצת יותר מדי מים, אזז זה היה צריך להיות הרבה זמן על הגז, קיצר, זה היה שלושת רבעי שעה על הגז , וזה היה כמו מים רותחים טייליייםם ואז זה השפריץ עלי, בשתי מקומות בגב היד.. וזה שרף רצחח , והתקלף לי עור .. ועדיין יש לי צלקות מזה . אבל הם די מגניבות ! D:
פייי חפרתי !
ישלי באוזן...אורושקוש
כשהייתי בת4 בערך עליתי על ארון במטבח להביא קורנפלקס ואז משכתי את הדלתות של הארון ו..הופ..! הארון נפל ואני איתו..
למזליהארון נפל ונתקע בשיש ובינתיים אני ברחתי ואז הוא נפל על הריצפה.אבל הארון היה מלא בכל טוב הארץ..שזה כולל-זכוכיות,צנצנת טחינה,קופסאות שימורים..  אז אני התמלאתי בטחינה ונחתכתי באוזן..יצאתי בזול..
ועד שהסכימו לתפור לי את החתך..הסתובבנו בכל ירושלים עד שאחד הבית החולים הסכים לתפור לי..מקום אחד היה סגור,מקום אחד סתם היה לו איזה תירוץ למה לא לתפור..לא נורא..העיקר אני חיה..
יש לי 4-באג2000
ביד וברגל ממגהץ, ובפנים-אחת ממצלמה שנפלה עליי, ואחת כי פתחתי ת'ראש
ברגל, ממסמר.נטמוווס
בגבה-כי נפתח ליאיל!לי
אה, יש לי גם במצח- מעל הגבהפעימה
בס"ד

כי בגן נפלה עליי מיטת ברזל.. כן, על הראש.
לא, לא תבענו את הגן.

[אח שלי, באותה מערכת גנים- גם צלקת, אבל יותר מסוכן- מתחת לגבה.. כבר ממש בגבול העין..
ילד אחד זרק עליו כיסא..
לא, גם אז הם לא תבעו אותם ]
טוב אני בטוח (כמעט) ניצחתי!!..ארי צלוב
יש לי כ"כ הרבה שאני אפי' לא יתחיל לספר!!

מטיול אופנים בהרים לפתוח ת'לחי להחתך מגדר תיל בזרוע סתם מכל מיני דברים וכו'
יש לי 2..talr123
אחת בין שתי הגבות, ואחת מעל הגבה הימנית- שתיהן פיצקיות בצורת עיגול ואף אחד לא רואה בגלל החצ'קונים... זה שאריות מאבעבועות רוח.. (וואוו! הצלחתי לכתוב את זה!)
לא ספיר בעליל...רננה=)
אממ.. נספר את האלה שיש מה לספר... (הרוב זה כזה: נפלתי, קבלתי מכה)

יש לי צלקת לרוחב הזרוע כי באחד הגילגולים שלי עבדתי בפיצה, וכשבאתי להוציא את הפיצה מהתנור, הזרוע קיבלה כוויה רצינית לכל הרוחב שלה... אז היום זה יפה כזה, מפריע לשיזוף של היד =)

יש לי באצבעות של הרגל, כי פעם עברה מכונית על הרגל שלי (אל תנסו בבית, היא עוד נסעה לאט וברוורס, אז זה היה ממש כמעט שניה על הרגל, כואב. מבטיחה) אבל הרגל דווקא בסדר, האצבעות של הרגל עד היום עוד לא התאוששו (5 שנים)...
אינלי ב"ה!! טפו טפו..דברי שיר.
ביד..שמחה ואמונה
חברה ואני שיחקנו ואיכשהו המסמר שהיה על הקיר נכנס לי ליד וחתך אותה חתך עמוק..
שלי הכי מיוחדת!!!!  אבל לא רואים אותם ולא באליכהניסטית!
להגיד,

מה איפה כמה ולמה...

תחיו עם זה....
אבל אפחד לא מנצח 6 צלקות ב2 סנטימטר מרובע..כפ"ד בנשמה
יש לימוריה.מ
על האף צלקת מאבעבועות רוח
ישלי 3 צלקות ביד מהבעבועות רוח...איל!לי
וגם עוד אחת בגבה וביד עוד משו שאינלי מושג ממה הוא...
יש לי פולצלקותת!שירס
סיפור אחד- שהייתי קטנה אני ואחותי התאומה שיחקנו אבא ואמא והדיאטור היה הדלת... והיא התעקשה שהיא רוצה לפתוח את ה"דלת" ואז הרדיאטור נפל לי על הרגל...
חח.. וכפ"ד בנשמה-- שתפי!לאל
ממ בוא נחשוב..
1- בכף יד, בצורת "ר" כזה, ניסיתי כמו ילדה מאוד חכמה להפריד עם הידיים בין 2 ארנבים זכרים שרבו, ו-- טוב, אחד מהם התעצבן ונשן לי חתיכת נשיכה.. או יותר נכון,נשך ונשאר על היד, הייתי צריכה לנער ת'יד כדי שהוא ירד..

2- מממ, נכליל אתזה כ2+3, שתיהם מהתנור..(ידעתם שתנורים גורמים לכוויה רצינית גם אם זה ל2 שניות?..מניסיון- זה עובד

4- ברגל, צלקת די ארוכה.. יצאנו אני ועוד כמה חברות בערב שבת (שבת בצפת...היתה אחת השבתות..<ניצלו"ש>) קיצר הלכתי על חומה גבוהה ואז חברה קראה לי, אז הסתובבתי אבל המשכתי ללכת, ו---- דפקתי ת'גלבה של החיים שלי, אשכרה סלטה באוויר עשיתי שם..

טווב, יש עוד כמה, אבל כאן הסיפורים נהיים מזוכיסטיים, אז פרשתי 
אני לא זוכרת בדיוק על מה כל צלקת...כפ"ד בנשמה
כי נראה לי שמאז גיל 6 לא נפלתי יותר על הסנטר..

אבלצ אנ זוכרת שפעםמ אחת נפלתי בבית ונפתח לי מהרווח שברצפה..

עוד פעם כשאחיות שלי משכו אותי על ברזנט בכביש וכנראה הסנטר שלי איך שהוא הגיע לרצפה..

את השאר אני לא זוכרת איך אבל אני יודעת איפה קרתה לי אחת אחרת..

מה שכן אני זוכרת את הפרפר (2 פלסטרים אחד על השני) שהיה דבוק לי על הסנטר כמעט דרך קבע..

ונ.ב. נראלישאני היחידה שאין לה צלקת בשאר הפנים.. (כמו מצח, גבה,ראש)

לא פתחתי את הראש פעם אחת אפילו!
לי יש צלקת ממש מגניבה!!שרית..
ת'אמת יש לי כמה (לא נספור, כי אני מגרדת עקיצות יתושים וכל הרגליים שלי פצעים)

אז הצלקת הכי מגניבה שלי, זה שקפצתי על כיסא פלסטיק ואז הוא נשבר ונפלתי לתוכו ואז יש לי ברגלים צלקות ממש ארוכות, וכל הבית התמלא דם. וזה היה ממש מגעיל!!

וגם יש לי צלקת בסנטר כי בגיל 3 נפלתי ממיטת קומטים,
וגם בין הגבות כי פוצצתי חצ'קונים;)
כשהייתי בן שנתיים-שלושמשה
לקחתי כבל 8 (שמחבר רדיו טייפים ואחרים לחשמל), צד אחד לשקע וצד אחד לפה.

לא נשארה צלקת, חוץ מרגישות מיוחדת בנקודה מסויימת בלשון למים חמים.
חח.. קורע.. יש שירשור פציעות..כפ"ד בנשמה
שזה באמת טוב להפריד.. כי לא מכול פציעה יש צלקת שרואים..
חחחחחחחyosef13
עשו עלי אבדה קדברה וניהיה לי צלקת במצח בצורה של ברק
אוי משה! חח.. כבר מגיל כזה היתה לך חולשה לכבלים?הסנה-בוער
לי יש צלקת קטנה בגבהגעש
חבר שלי טרק עלי דלת
יש לי הרבה =)מיטל
1 באצבע - כשהייתי בת 4 רבתי עם מישו והרמתי אבן לזרוק עליו וזה היה יותק מידי כבד אז הנחתי את זה.. על האצבע שלי =/ כל האצבע מעוותת עכשיו..

1 ברגל - שבת אחת בכיתה ג' שיחקנו שצריך לעלות על הזכוכית של הדוד שמש ולהניח אבן על המיכל של הדוד .. קיצר.. הזכוכית נשברה ונהיה לי חתך ממש עמוק קרוב לברך..

1 בסנתר - יש לי מדפים מעל המיטה עם כל מיני קשקושים כאלה (חרסינה, נרות וכו') ולילה אחד נפל לי העגיל אז שמתי ואתו על המדף ובטעות הפלתי משו משם על הפרצוף שלי..

1 בראש - בגיל שנתיים הייתי ליד תרנגולות בנווה דקלים ואז נפלתי והם יקרו אותי בראש =/ =)
חח...אביב
אצלי פעם הכנתי טוסטים לכל האחים שלי,
וזה לקח שעות והייתי מה זה שפוכה..
קיצר, יש לנו טוסטר כזה נסגר, עם משולשים.. יודעים למה אני מתכוונת?
אז ניתקתי אותו מהחשמל,
ואני כולי בשיא העייפות נאנחת ונשענת על..
הטוסטר החם!!
במקום על השיש... כ"כ מבאס..
ושמתי ת'יד בדיוק על הפיצול של המשולש אז היתה לי כוויה בצורת "ש"..
אני שרטתי את עצמי בידאלישע בן אבויה
בס"ד

פשוט חפרתי לעצמי ביד בעזרת היד השניה, ועכשיו יש לי צלקת גדולה ויפה לתפארת יד שמאל.
ביד, ממדוזה מעצבנת אחת...חיוכים
מן כתם לבן כזה...
קצת מבאס.

ויש לי גם המון נקודות חן והרבה מהם צלקות של עקיצות יתושים...
כן, כן
יש לי אחת ענקית ברגל*מותק*
פעם שאספנו קרשים לל"ג בעומר נחתכתי מאיזה עץ ענק ונהיה לי חתך עמוק...קצת מבאס...
ויש לי טונות נק' חן!!! אני לא מסוגלת לספור את האלה שעל הידיים.... נראלי יש איזה 50 על כל יד...
ברגל-נעמה*
נתקע לי בזנט [ברזל זוויתי כזה..] והוציא לי קצת בשר.. [אבל ממש קצת ]
קילפתי לי להנאתי...ד"ר אריק
בס"ד
(טוב, לא להנאתי...למרק...) דלעת עם קולפן, וריחפתי כזה, כי אח שלי עמד בחוץ ודיברתי איתו שיקטוף פירות מהעץ... לא משנה...שניה אחת לא הסתכלתי, וחצי אצבע הלכה לי גאון שכמותי!!!
במרפק, טיול שנתי...חברות שלי שיכנעו אותי לעלות על איזה הר מלא אבנים עם שפיצים כאלה, השתכנעתי, עלינו למעלה ואז ירדנו, בריצה...חברה שלי דחפה אותי....ווווווווווווווווווווווווו...בום!!!!אבן נחמדה ביותר קילפה לי ת'מרפק, יש לי משולש

יש עוד אבל אין לי כוח יותר לכתוב
חחח אני מלאת צלקות..קינמון
צלקת ענקית מניתוח בברך
צלקת בזרת כי נפלתי בהחלקה על קרח וחברה באה לעזור לי- ודרסה לי ת'אצבע...
צלקת ארוכה ודקה ברגל משריטה רצינית
שתי צלקות בכפות הידיים- כי פעם רצתי בירידה, נפלתי והתגלגלתי ושתי הידיים חטפו כהוגן..
האגדה מספרת שפעם בגן פתחתי את הראש רציני (וכל השכל שלי ברח) אבל הצלקת מתחבאת בשיער..
ועוד המון צלקות קטנות שונות ומשונות..
אה- וצלקת קטנה בין האצבעות- כי פעם נחתכתי מנייר.. 
חח.. סיפורים הזויים..בת שמש
יש לנו אולם פיס ביישוב, ויש בו כסאות פלסטיק שבנויים על פס מתכת.. ויש מקומות שהמתכת חשופה כי אין כסא.. טיפסתי מעל זה כדי לדבר עם חברה שלי ו.. איי מתחת לאחורה של הברך.. [מי שהבין גאון!!]
ואחרי חודשיים, ברגל השניה- מאותו הדבר.
בזרוע, מתבנית חמה.
וכל הכפות ידיים והאצבעות שלי זה צלקות מסכינים, אולרים, דבק חם, שעווה רותחת, כף חד"פ שהמסתי, שתי מראות דבוקות שניסיתי להפריד ו..התנפצו וכ' וכו'..
אה!! פעם החזקתי בלטה ואבא שלי ניסה לשבור אותה עם שורש כף היד.. את הראשונה הוא הצליח, את השניה הוא הצליח לתקוע לי בתוך כף היד
סה"כ צלקות בידיים: 12!
פיייי ..סתם אחת
את מחפשת אתגרים בחיים או מש'ו כזה ?! P:
Iמנסה כבר שנים שיהייה לו צלקת בעיןIכהניסטית!
כמו של סקאר..
זה חתיך..

חחח..קרועה..תחתכי את עצמך..=]]]איל!לי
זה היה יום שישי אחדנבל וכינור
נסענו לשבת. אני סחבתי מלא תיקים, (זה היה מזמ----ן...) ואח שלי הפעור לא לקח אפילו טישו...=חצוף! קיצר, חטפתי קריזה- אבל מה קריזה!! התחלתי לרדוף אחריו מסביב לבית בצווחות וצרחות... עד שהוא עלה על עץ ולקח ענף, וכשניסיתי להתקרב- הברנש פשוט תקע לי תענף בירך.... וזה כאב!!!!.. ומאז ועד היום נשארה לי צלקת בצורה של הענף... (החוד..)
 אחי-לא אשכח ולא אסלח!! סתאאם.. כפרעליו!!           וואי, חפרתי?
ממזמן:משהו מיוחד...אמנית מתחילה
כשהיית קטנה היתי מסתובבת עם הלשון בחוץ ואז יום אחד נפלתי והשיניים נסגרו לי על הלשון
ונשארה לי צלקת בלשון!!
חחח.קורעת מה את הולכת עם לשון בחוץ?=]]]]איל!לי
באמת מה עשית עם לשון בחוץ?? ואיך רואים את הצלקת?כפ"ד בנשמה
כהניסטית! צלקת בעין כמו של קובוBreathing Fire
לקובו יש צלקת 100ממת בעין אני לא מבינה מה מצאתם בסקר הוא מגעיל ומכוער
לא נכון.. הוא מגניב!!כפ"ד בנשמה
לי כל הפנים מלאות צלקות... ולא רק הפנים..משהו טוב
ל קצר (מגיב שביעי)אנונימי (פותח)
גמלי יש צלקת במצח ממש מתחת לפוני וצלקת בסנטר שתיהם בגלל קופצנות יתר!!!
ישלי עוד צלקת..במרפק..שמעו איזה מוכשרתאיל!ליאחרונה
היתה לאמא שלי קופסת תכשיטים עם מכסה זכוכית ומסגרת עץ מסביב לזכוכית,בקיצור היה סדק בזכוכית ואני ברוב טיפשותי נשענתי עליה והמרפק שלי נתקע בין כל הזכוכיות..שעות עד שהצליחו לחלץ אותי משם..
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך