אני : שתי מטומטמים שהיו בטוחים שהם הכי מגניבים בעולם! נחתו אצלינו במדורה והחליטו לזרוק דאורדורנט למדורה החביבה שלנו..
הדאורדורנט החביב התפוצץ כנראה שאו גיץ או שתי הכדורים שבדאורדורנט התפוצץ ופגע לי בצוואר מאחורה.

-Rעות-
. מרים על האף לפידים כיסאות וסולמות של הצלמים... באחת מהפעמים הראשונות שלא הייתי מנוסה כ"כ בצורת ההדבקה וכו' של הלפיד מיקמתי את ההדבקה במקום לא טוב כ"כ ונשרה חתיכה בוערת הישר אל בין הגבות שלי. (כמו שאומרים פיצוץ לגבה
). [ועוד הערה לא קשורה כ"כ, אני ממש גאה בצלקת הזאת. אחרי 120 אני יראה להם אותה בשמים ויגיד "תראו. הנה הוכחה ששימחתי חתן וכלה ביום חופתם. סוף פריקה.]
אז יש לי צלקת קטנטונת על היד...
ב"ה...
... חחח
]

לאל
) קיצר הלכתי על חומה גבוהה ואז חברה קראה לי, אז הסתובבתי אבל המשכתי ללכת, ו---- דפקתי ת'גלבה של החיים שלי, אשכרה סלטה באוויר עשיתי שם..

]
גאון שכמותי!!!

מתחת לאחורה של הברך.. [מי שהבין גאון!!]
, שתי מראות דבוקות שניסיתי להפריד ו..התנפצו
וכ' וכו'..
=חצוף! קיצר, חטפתי קריזה- אבל מה קריזה!!
התחלתי לרדוף אחריו מסביב לבית בצווחות וצרחות...
עד שהוא עלה על עץ ולקח ענף, וכשניסיתי להתקרב- הברנש פשוט תקע לי תענף בירך.... וזה כאב!!!!..
ומאז ועד היום נשארה לי צלקת בצורה של הענף... (החוד..)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים