על קו התפרcalvin
אוקיי זה קטע שאני כותב ברגעים אלה אפילו לא בקובץ וורד..זה ישר מהלב בלי השקעה מיותרת..זה בלי חרוזים

חולף במסדרונות המוכרים.מעביר מבט.קולט את האחות,את הרופא,את תמונות הקיר האומנותיות.
הולך לי לאיטי ונזכר בריחות המוכרים.ריחות של אינפוזיה,של קפטיריה שבה ישבנו בימים טרופים בכדי להירגע מעט.
כשרגלי נחתה במפתן המבנה העצום המלא כולו במלאכי אדם שעוסקים כל ימיהם במלאכת קודש,אך מלאה אף במלאכים-שטנים שמנתקים אנשים מחיק משפחותיהם אל ישיבה של מעלה,חשתי בליבי ההולם בפראות.זיעה ניגרת ממצחי וקולות מעומעמים ממה שהיה ונגמר אך לפני חודש חוזרים ומכים בי.המראות,בליל הצבעים והקולות,הכל נראה מוכר להכאיב.
אנו חולפים על פני השומר בכניסה לבית החולים,וזה אותו שומר עם אותו כלי הנשק.כאילו לא השתנה דבר, כאילו לא חרב הבית.אולי רק על אנשים פרטיים.
הכל אותו דבר אך גם כל כך שונה.
והנה היא מגיעה לפניי.המעלית.הזכרונות מכים בי,נלחמים בעוז,מורטים בשערות ראשי,מכאיבים בכל נימי נפשי.ואני נזכר.איך צעדנו אל תוך המעלית הזאת לפני פחות מ30 יום,באותו יום שני הארור,איך חלפנו על פני ידידו של הסב שהנהן לעומתנו בפנים קודרות ולחש שאנו יכולים לעלות,אך להיות מוכנים למראות קשים וקורעי לבב.אני זוכר כל רגע מן הרגעים הללו.הנהנו חלושות והידיד חלף הלך לו.נכנסו אז באותם רגעים קשים אל תוך המעלית ונשמתי שואגת בקרבי "איך אנשים יכולים לחיות את חייהם כאילו לא קרה דבר".הלב בוכה,הנשמה זועקת ודמעות גדולות נוחתות מעיניי על רצפת המעלית שנשטפה פעמים כה רבות בדמעות של גיל ושל עצבות כאחד.
ועכשיו אנו נכנסים למעלית.סבתי,האלמנה הטרייה,עומדת לצידי,גווה רועד אך נפשה יציבה.הפעם זה שונה.על הצג הספרות מתחלפות והנה אנחנו עולים לנו.לאט לאט.קומה 6.קומה 7.אוחז בידה של סבתי ומרגיש איך היא רועדת.קומה 8.הדלת נפתחת אל קומה של שכול ושל כאב.פה ביקרו מלאכי חבלה ולקחו עמם לגנזי מרומים את האדם היקר לי מכול.פה הם קוטפים פרחים שעוד לא הבשילו דיו כשמשפחותיהם מייללות שהם הרי פרחים מוגנים.סבתי מחבקת אותי ואני מחבק אותה חזרה.והעולם דואב ובוכה איתנו.אך הנה הדלת נסגרת לאחר שאחרון האנשים יצא ואנו ממשיכים קומה אחת למעלה.
הדלת נפתחת והנה נגלה לפנינו עולם חדש.
אנחנו יוצאים מהמעלית וצועדים שני צעדים קדימה.מביט סביב ורואה קומה שכל כך דומה לקומה שמתחתיה רק שפה קורה תהליך הפוך.
רואה איך מהמעלית הצמודה לזאת שיצאתי ממנה יוצאים רופא ואחות שדוחפים אחריהם מיטה על גלגלים וליבי רגוע,כי הנה עוד מעט יבוא לעולם ילד חדש.עולם ומלואו חדש.
אני נזכר איך כשראיתי מיטה יוצאת מחדר ונדחפת ע"י רופא ואחות עמדנו שם בני משפחה מזועזעים ובוכים,בני משפחה שלא קיבלו על עצמם את הדין.אני זוכר את רגע השקט,מלמול ברוך דיין האמת החרישי,ואת הבכי הנוראי שפרץ לאחר מכן.את הרופאים והאחיות שבאו ובכו איתנו,חיבקו את אמי ואת סבתי והתחננו למחילה מהנפטר וממשפחתו וייסורי המצפון והתחושה שלא עשו הכל ניכרים על פניהם.
אך עתה אנו בקומה אחרת.רק 5 שניות מפרידות בין קומת המוות והשכול לבין קומת הלידה מחדש והחיים החדשים שנבראים בעולמנו.
והנה הוא התינוק.תינוק יפה עיניים,עדין.תינוק זעיר,אך הוא בעצמו חיים שלמים ועתידו לפניו,ואיש לא ידע מה הוא צופן לו.חיים חדשים מונחים בעריסת תינוק בבית החולים שערי צדק.הלבבות פה גואים באושר אך גם בוכים בצער וביגון.כאב על אדם ענק שאיננו,ושמחה על תקוות חדשות שהתחילו.

תודה לך,הקב"ה,שהבאת מעט את השמחה הזאת למשפחה הנכונה,זאת שהייתה צריכה אותה יותר מכל ברגעים קשים כאלו.

מזל טוב!עץ על מים
שיהיה רק שמחות!
זה סגירת מעגל...

נגע לי בלב.....אמנם לא בנסיבות של בי"ח וכאלה....בנק' אחרות וכואבות גם!

זה מחזק....
נוגע.דוסית גאה!
מרגש.
נולד לו אחיין אם אני לא טועה!עץ על מים
חח נכון..כתבתי גם על זה שרשורcalvin
*שהבאת מעט מהשמחהcalvin
אחד הדברים היפים יותר שקראתיבקטנה
בגובה העיניים, כמו שצריך.
מזל טוב
וואו, הכתיבה הזאת שלךלאל
ומזל טוב!!
מדהים.במבלולו
הצטמררתי. וואו. 
תודהcalvin
יאבלה! ממש זיעזת אותי!סוסת פרא
חח סוריcalvin
מקסים!!smile1
מרגש..ועצוב..ושמח..!איל!לי
תודהcalvin
ואוו.. מדהים.חיוכים
תודהcalvin
וואו זה אחד הדברים המהממים שקראתתי!!!!!!!!!!!hoy
זה ממש ריגש אותי! עברה בי צמרמורת! מזל טוב!!!!!!!!!!!11
וואי ישלך כתיבה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!(=א.ש=)
מזל טוווווב!
תודה..ריגשתם!נותן כוחותcalvin
וואלה מרגש אחי..אנונימי (פותח)
שיהיה במזל טוב! =]

[ביקורת בונה: אם תקפיד על רווח אחרי פסיקים ונקודות ועל מעבר שורות מידי פעם, זה יהיה הרבה יותר נוח לקריאה]
תודה..ובדרך כלל אני מקפיד,הפעם לאcalvin
מדהים ומרגש. המון מזל טוב! (:אביה14
תודה..calvin
וואו |משתנק|..זה פשוט..שיראל.
אתה בנאדם ממש רגיש,באמת,אין מה לומר..

ו..מזל טוב! שתזכו לגדלו לתורה,חופה,מצוות ומעשים טובים ולשמר אצלו את זכר סבא שלך בעז"ה!!
תודה..באמת בשנה האחרונהcalvin
קפץcalvin
בעקבות כמה אירועים קשים שחוויתי גיליתי את הרגישות האמיתית שבי
הופcalvin
וואי זה כזה אמיתי ונכון!!שואפת למעלה..!אחרונה
כל פעם שאני בבית חולים (לא שיוצא לי להיות שם כ"כ הרבה בלי עין הרע) אני חושבת על זה!!
וזה ממש נגע לי אישית...!
אתה פשוט כותב מטורף! ממש ממש אהבתי!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך