שאלה לבנות.אנונימי (פותח)
בנות מה אתם חושבות - שבעתיד - בעלכם יצטרך לספר לכם על הנפילות שלו באינטרנט? או שאתם מעדיפות שלא?
עד כמה הוא צריך אם כן?
או אפילו חבר(חבר לחתונה ... אנונימי (פותח)
הייתי רוצה שיספר..!איל!לי
לדעתי לפני החתונהבאג2000
אני לא מצפה שיספר בשתיים-שלוש פגישות ראשונות אבל אח"כ כן, וממש לא שניה לפני שמחליטים להתחתן
אני חושבת ש:נועוש=]]!!
בס"ד.
כן, היתי רוצה, אבל לא על תחילת הנישואים אלא יותר מאוחר.... 4 חודשים אולי אפילו חצי שנה או שנה- והיתי מצפה שיהיה כנה איתי ויהיה אמיתי.... ויספר על נפילות עיקריות... אבל שלא יספר בכח על מה שקשה לו מאוד לספר...
רק אם הוא רוצהנשוב לכל יישוב
זתומרת, אם היתה לו תקופה שהוא נפל והוא רוצה לספר-סבבות, אבל אם הוא חושב שזה סתם יחזיר אותו אחורה אז מספיק לי שיגיג משהו בסגנון- "היתה לי תקופה קשה, עברתי אותה"
אם הוא רוצה - ברור!שלבוקית
ואם לא - לא!

אני רוצה שיענה בכנות כשאני ישאל אותו..כפ"ד בנשמה
אם אני לא שואלת.. אז כדאי שירמוז שהיה לו משו כזה... אני עונה את זה ולא יודעת על מה אני מדברת.. אבל אני משערת שאם הוא בנאדם טוב ובאמת עבר את זה והוא מתאים לי.. אין שום סיבה שזה יפריע..

ובזאת אני מחזקת את כולכם בניסיונות הקשים שאתם עוברים!
ת'אמת"עד מחר"
לא רוצה לדעת מה הוא עשה פעם.. למה אני צריכה לדעת? למה זה יועיל?? סתם יעשה רע לשנינו..
פעם זה פעם!! כמו שהקב"ה מוחק למי שחזר בתשובה את המעשים הרעים שעשה, (ואפילו אדרבה, מחליף אותם לזכויות) אז אני הולכת על אותו כיוון, מוחקת כביכול את מה שהוא עשה, .. אבל כן יהיה חשוב לי לדעת אם הוא ישתנה מאז, כי אז מלכתכילה אני לא ייתחתן איתו.. 
לא.הסנה-בוער
אני לא חושבת שזה נכון שצריך להושיב את הצד השני ולספר לו בצורה רשמית כמו רשימת מכולת את כל הנפילות והפיפסים הקטנים. זה סתם מעיב על הקשר, על ההערכה אחד לשני.
אא"כ זה מפריע לו לשמור את זה והוא מרגיש צורך לספר אז שיהנה..
אל למה לשאול פה? זה ממש משתנה מבחורה לבחורה נראה לי..
כן!!!אנונימי (פותח)
אבל בעדינות ואחרי שיש קשר עמוק
אם מתחשק לו- שיספר.מרב14
אבל הוא ממש לא חייב. מספיק שהוא יגיד-"היתה לי תקופה קשה. עבר." זהו
לגמרי לא.-Rעות-
בס"ד

אני מאמינה שאין אדם מושלם,ואין אדם שאין לו נפילות.

אז בשביל מה אני צריכה שיספר לי?לא יצא מזה שום דבר טוב .

אדרבא שימחק את זה מהראש שלו לגמרי טוב יותר.

לא מזכירים לאנשים חטאים שלהם כי זה רק מפיל אותם שוב ויותר כי זה מכניס ליאוש.

מה יעשו החוזרי בתשובה יספרו את כל מה שהם נפלו וחטאו,מישהו ירצה אותם?!

אני שלילית חולטין בעיניין

[אבל אם הוא מעצמו יבוא ויספר בתור רצון לפרוק וכו' זה לא יוריד לי מהערך כלום,להפך יראה לי כמה הוא אדם כנה ואמיתי ]
לא לא לא!לירזושש
אין לי מה להוסיף על מה שרעות אמרה. אפאחד לא מושלם. אם הוא התגבר על זה כבר וכל העניין מאחוריו וזה רק עניין של עבר ותו לא בשביל מה אני צריכה לדעת על זה???

יאלהה מה נפילות בזה??דוגריתת
כולה בנאדם רוצה להתנסות וזה מותר לו.. לא כל בנאדם צריךך לספר על העבר שלו אבל אם זה חשוב למישוו באמת אז שיספר ואם היא לא תקבל אותו עם זה אז היא לא שווה אותו..
מה נסגר איתךאנונימי (פותח)
מה זה "כולה בנאדם רוצה להתנסות ומותר לו"? אסור לו באיסור חמור! זה גורם לו לעשות עבירות חמורות מאד! 
זה נפילה ואם אתה לא מגדיר את זה כנפילה ויודע שאתה לא בסדר כשאתה עושה את זה, תוך שניה תידרדר לדברים הרבה יותר חמורים...
בכנות?רננה=)
הייתי רוצה לדעת את זה כי זה משהו שהוא עבר, משהו שהוא עשה, והרבה פעמים מרכיב באישיות. להגיד שזה עבר זה נחמד, אבל בתור בת, יש בי רצון באמת להכיר אותו עד הסוף, לדעת. ברור שאם הוא לא ירצה לספר, אז זה לגמרי מובן וזה בחירה שלו אבל אם אתה שואל אותי? כן הייתי רוצה לדעת. (לא לפרטי פרטים, את העיקרון, מה זה היה)
....Breathing Fire
היתי רוצה לדעת מה הוא עשה בעברו כי זה אומר הרבה (איזה רישמית אני )
אבל רעות צודקת :]Breathing Fire
אז בנאדם לא יצליח להתקדם בחיים-Rעות-
בס"ד

כי המחשבה שהוא אח"כ יצטרך לספר מורידה לו מערך עצמו,ואנחנו בדור של חלשי אופי הוא יגיד לעצמו כבר נפלתי ואני כבר צריך לספר אז יאללה כבר לא אכפת לי והוא יפול עמוק עמוק עוד ועוד.

ברגע שהוא ידע שאשתו בע"ה לעתיד מאמינה בו שזה עבר שלא והוא לא יצטרך לתת דין וחשבון אז הוא ירגיש לא נעים לעשות את זה.

[ההיא לעתיד מאמינה בי,מאמינה שאם נפלתי יש אפשרות לתקן,יודעת שלכל אדם יש נפילות ומוותרת ומוכנה לא לשמוע את זה,אדרבא אין סיבה שאני אפול שוב,לפחות בשבילה.]
לא צריכה ולא רוצה לדעת.פירטו מספיק לפני למה.שיראל.
הייתי רוצה אבל אם זה לא משו כ"כאיל!לי
משמעותי אז הייתי מעדיפה לא לדעת..וגם אם זה היה משמעותי והוא לא היה רוצה לומר אני לא הייתי לוחצת יותר מדי..=]]]
הייתי רוצה שישתףבעזרת ה'!!
במיוחד אם הוא התגבר על זה.
אם לא הייתי מרגישה שהוא לא מספיק כנה איתי.

הוא צריך בעיקר טאקטשמחה ואמונה
ושיהיה  אמיתי.. ואם הוא עשה דברים ממש ממש ממש לא ראויים שיגיד[לא יפרט,רק שיגיד שעשה משהו לא ראוי..]
לא!נקדש את שמך..
בשביל מה? איזו תועלת תצמח מזה?

הוא חזר בתשובה על כך? אם כן, מעכשיו הוא טהור - "מה מקווה מטהר את הטמאים, אף הקב"ה מטהר את ישראל".

אין בכך שום תועלת, זה רק יפריע.
בואו אני אגיד לכם משהו-סוסת פרא
בקשר לשאלה- אני הייתי רוצה שייספר לי על זה שהוא עבר נפילות מתישהו, בלי פירוט אם הוא לא רוצה.
אבל- יש לי גישה מיוחדת לכל הנפילות האלה, לא איכפת לי שיהיה לי בעל שהתנסה בנפילות האלה וקם מהם! ככה הוא יוכל לעזור לילדים שלי ולהיות איתם אם הם גם יפלו, ח"ו.
בנוסף, אם הוא קם מהנפילות האלה זה אומר שהאופי שלו יותר מחושל.
שלא יובן לא נכון, אני לא אבחר אותו בגלל שהוא נפל, ברור לי שאני לא אשאל לפני הפגישה לגבי זה, אבל לא שהיה לי מחשבה לפסול אותו אם יוודע לי שהוא כן נפל.
בתקווה שהבנתם אותי
לא היה לי כח לקרוא את כל התגובות אז אני פשוטכפרעלייך!!=)
כותבת את דעתי....:

אז ככה, לפני החתונה בטח שלא.. לא שייך
אחרי החתונה- לא ישר אחרי.. אם הוא כבר רוצה (לא חייב בכלל.. אם זה יזכיר לו נשכחות שהוא לא רוצה להיזכר בהן... אז לא צריך)
אני מצטרפת לרעות^^דניאלה .ד.
לוידעת...אביב
אני בכל אופן שונה אבל נראלי בסיטואציה כזו...
זה אמור לעלות כשיש קשר עמוק, לא?? וכמו שאמרו, לא צריך לפרט כ"כ..
אני מניחה שאני אספר לבעלי, ממילא, על משברים ועל חוויות רגשיות מיוחדות, לא?
אז זה נכנס לקטגוריה הזו..
וצריך לדעת לסלוח ולקבל,
כי יש כאן צלקות וזה עניין עמוק...
מלכתחילה לא! אם יעזור לו לפרוק, אז חופשי!רויזאאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך