בבקשה כל אחד שיקרא את זה וייתן לי תגובה מה לעשותbrazilao
שלח לי הודעות למייל אני אביא לכם אותם לאחר תרגום במילוני שפה....(במקור זה באנגלית)
ההודעה הראשונה:
שלום,

שמי ארמן Bagiev? קיבלתי את הדוא"ל שלך בחיפושי אחים והאחיות שלי. אני מישראל, אבל נולד ברוסיה חייתי גם את כל החיים שלי ברוסיה. יש לי מידע חשוב לתת לך ואני אשמח אם אתה עונה מיד. חזרתי לישראל ב -1962 כדי לקחת את הדרכון הישראלי שלי והוא חזר לרוסיה באותה שנה.

אלוהים בירך אותי באמת עם העושר כאן ברוסיה, אבל אני מתכנן לחזור לארץ לצמיתות בקרוב מאוד. רדיפת מן העם הרוסי כאן נגדי גדל לפי שעה ואני חושש לחיי. הם מקנאים בי בגלל העושר שלי רוצה לקחת את החיים שלי. הם שונאים את היהודים עם תשוקה.

לאחר תשובה זו אלקטרוני, אני אתן לך את הפרטים של הסיפור שלי, איך אתה יכול לעזור לי. אני זקוק לעזרתך מיד בבקשה.

זו הדוא"ל במשרד שלי. בבקשה, אני רוצה לענות דרך הדוא"ל הפרטי שלי בבקשה ב: armenbagiev@gmail.com

מחכה לתגובה שלך.

ארמן Bagiev
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לאחר שכתבתי לו תגובה אז תראו מה הוא כתב לי:
שלום,

תודה רבה על עונה הדואר שלי. אני מאמין שאלוהים שלח אותך כדי לעזור לי. כפי שאמרתי הדואר הראשונה שלי אליך, אני גר בעיר Labinsk כאן ברוסיה. שמו של אבי היה אהרון Bagiev. הוא היה המייסד של אהרון Manufacturing Company כאן ברוסיה. הוא נרצח לפני שנתיים על ידי כמה גברים רוסית מסתורית. המניע לרצח עדיין לא ידוע לי אפילו עכשיו. לקחתי על כמנהל של החברה של אבא שלי מאז שאני ילד יחיד שלו ומאז, הרוצחים של אבא שלי אחרי החיים שלי. שיחות הטלפון שלי הם תחת פיקוח. אני רק יכול לתקשר באופן פרטי בדוא"ל.

יש לי כל כך הרבה שרדו שני ניסיונות התנקשות. כפי שאני כותב לך עכשיו, אני לא יודע מה יקרה עכשיו. אני מאמין שיש מלחמה קרה נגד יהודים ואני חושב המקום הבטוח ביותר עבור היהודים הוא להישאר בישראל ואני החלטתי לחזור הביתה. התחתנתי עם הגברת רוסי, אבל היא עזבה אותי לפני שישה חודשים בשל לחץ מצד בני אותה כאן ברוסיה.

זה מה שאני רוצה שתעשה לי עכשיו. יש לי מכרה רק החברה של אבא שלי על שער $ 5.5million. מכרתי אותו סוחר הנפט האיראני והוא שילם לי במזומן. זוהי עסקה חשאית עשיתי איתו והוא הבטיח שהוא לא אתן לאף אחד לדעת על זה לשלומם שלי הבטיחות של הכסף. הוא הביא את הכסף בתוך קופסה. עכשיו דיברתי עם חבר בסוף אבא שלי, דיפלומט באו"ם שעובד עם האו"ם כאן ברוסיה והוא קיבל לעזור לי לקחת את הכסף של רוסיה לישראל. זה המקום שבו אתה נכנס לתמונה אני רוצה שתעזור לי לקבל את התיבה ממנו, כך אעשה הסדר סודי לברוח מרוסיה כאן. לידיעתך, הדיפלומט יש אישור חסינות דיפלומטית האישור יהיה מתויג על התיבה כדי להפוך אותו לעמוד בתור אישור consignment.This המדיני יצליח לעבור כל מחסום אישית בכל רחבי העולם, ללא הבטחה hitch.I לתת לך 40% הכסף אם אתה מקבל לעזור לי. זה מה שאני רוצה שתעשה בשבילי.

דיפלומט הודיע גם לי לחילופין, אם אינך חש בנוח עם אותו לבוא לישראל, אז הוא יכול להעביר את הכסף ספרד להפקיד אותו בבית הביטחון, כך שאתה יכול לנסוע לספרד לקחת את הכסף למעלה. אני אתן לך ייפוי כוח כדי להציג את החברה אם תחליט לנסוע לספרד. אני עושה כל מה שאפשר כדי להימלט מרוסיה כאן אבל אני רוצה את הכסף הזה כדי להיות בידיים בטוחות לפני שאעזוב. אם אני לא להעביר את הכסף מיד, הרוסים הם עשויים לתקוף אותי ולקחת את זה משם.

אם תסכים, אנא תן לי שמות מלאים שלך ואת מספר הטלפון שלך כדי שאוכל לתת הדיפלומט ליצור איתך קשר.

אם אתה לא בישראל כרגע, אנא תן לי לדעת.

מה לעשות?

כנס דחוףף...איל!לי
בחיים על תעזור לו..! נשמע לך הגיוני שאדם ירצה לתת לך 40% מהכסף שלו? חוץ מזה כל הסיפור הזה נשמע לי ממש ממש ממש לא אמין..! אני אפילו לא הייתי חושבת לענות על דבר כזה..זה ממש מסוכן!
שלא תעזדניאלה .ד.
מאיפה לך לדעת שהכל אמת.
וגם אם כן כל זה מלא בסכנה.
יש הרבה אנשים נוכלים בחוץץ בבקשה עזוב את זה.!
תניח ת'עסק בצד. זה מסוכן מדי
לויודעת איך זה אצלך אבל --נשמה !
בס"ד.

שלחו לי לפני שנה אימייל די דומה..
אותם פרטים...
ואחרי כמה ימים שלחו לי שזה סתאם ועבדו עליי (חצופים...)
אז תעשה מה שנראלך רק אני התבאסתי בסוף שאני לא יוכל לקבל ת'כסף...
חח סתאם נראלכם שגם אם זה היה אמיתי הייתי עוזרת לו??

כנס דחוףףףףףףף"עד מחר"
 אוקיי, קודם כל, זה נשמע לי סיפור הזוי!!!!! 
למה שבנאדם יבקש כזה דבר מסתם מישהו שהוא לא מכיר?! וישלח בקשת עזרה לאיימיל?  תן לי סיבה אחת הגיונית למה שהוא ייסמוך עלייך???  וזה מדליק אצלי נורה אדומה 
אל תשכח שיש אנשים רעים בעולם..  אתה לא יודע איזה טיפוס הוא!!!!!
אל תשחק אם דברים כאלה המשטרה אומרת להיזהר מאימיילים בסיגנון הזה.. 
עכשיו רציני אני אומרת לך,.. תערב את המשטרה.. 

הכל שקר!אורי הולנדר
זה הכל שקר ודואר זבל! תמחק את זה מיד ואל תתייחס! היית צריך להתעלם כבר במייל הראשון! אסור להתייחס לזה וזה מסוכן מאוד!

תספר לנו מה קרה בסוף...."עד מחר"
טוב.... כשיגיע הסוף...brazilao
תודה על התגובות אבל אתם לא חושבים שכדאי לערב משטרה?
זה נשמע מזה הזוי!!!עץ על מים
ושלא תעז לעשות שום דבר לא לענות לו יותר וזהירות זה מזה מסוכן כל האנשים האלה!!!

דבר נוסף עם כבר מדברים על כאלה דברים:
הרבה פעמים שולחים לכם תמיילים האלה של האנשים החולים ורק תעבירו תהודעה זה מוסיף כסף וכאלה עם האלה שתורמים להם כסף  וכו' וכו'....
תקשיבו אני לא אומרת שתמיד אבל שימו 3> יש מצב אי אפשר לדעת בוודאות אבל יש מצב שזה מחבלים שמשקרים על החברות האלה.....אני אישית בדר"כ לא מעבירה תמיילים האלה מוחקת אותם!!! נכון יש כאלה שיגידו אין לך לב? זה הדעה שלי! תגידו שהיא מוטעת מה לעשות....אני לא מתכוונת לתרום בטעות כסף למחבלים ארורים ימח שמם!
אל תערב את המשטרה ....אביהש
לך תדע אולי זה איזה חבר שלך ...
עזוב...

פשוט תתעלם..

אני חייב לכתוב משהו על מה שישראלית בנשמה כתבה...אורי הולנדר
המיילים האלה שאם מעבירים אותם החולה מקבל כסף הם חארטה. אין טעם להעביר, כי זה לא עושה כלום! בתור אחד שיודע משהו קצת במחשבים אני יכול לומר שעד כמה שידוע לי זה בלתי אפשרי לעקוב בצורה כזאת אחרי מייל, אז אין פה חולים ואין פה ערבים. זה סתם שטויות.

ובואופן כללי על מכתבי שרשרת אפשר לומר שהם רובם שטויות, אז אל תטרחו להעביר אותם, זה לא מועיל וזה סתם משגע ת'שכל!

ועוד משהו כבר יותר נוגע לסיפור של brazilao, כבר כתבתי בשרשור הזה מזמן שהיה אסור להתייחס, אבל אני אסביר קצת יותר. מיילים בסגנון הזה נקראים phishing, הוי אומר, דברים שלא צריך לפתוח ולהתייחס אליהם. מייל ממישהו (זה יכול להיות בן אדם אחד או חברה) שאתם לא מכירים שמבקש מכם פרטים צריך מיד להדליק נורה אדומה ולהיכנס לכם בראש לקטגוריית הדברים-המסוכנים-שאסור-להתקרב-אליהם-או-לתת-להם-יחס-כלשהו. אפילו אם ממשלת ארצות הברית או הלוטו של בריטניה טוענים שזכיתם במליון דולר, זה שטויות ואסור ללחוץ על קישורים או למסור פרטים. הנזקים יכולים להיות קטנים כמו גניבה של כמה שקלים מחשבון הבנק שלכם והם יכולים להיות קצת יותר גדולים כמו חטיפה תמורת כופר. אין לכם מושג לאן זה יוביל, אז אל תתקרבו! אני נורא מצטער אם אני קצת חופר, אבל הייתי חייב לדאוג שכל מי שמבקר פה יידע כמה זה מסוכן.
אוייש... איך רואים שזה מהמתרגם של גוגל...אביה =)
עברית עילגת לגמרי...
אבל חוצמיזה- זה שטויות במיץ משמשים!!!!
אל תאמין למילה אחת אפילו ובטח שאל תתן לו תפרטים שלך!!!!!
נשמע כמו שטויות גמורותאילת 675
אל תאמין לאף מילה!!!!!
יש לך ל-ב טוב...somewhere
ממש אכפת לך מהאדם הזה...

חבר..גם אם זה אמיתי...אל תתקרב...
זה כסף..הרבה מאוד כסף..
עם כסף לא מתעסקים...במיוחד לא כסף של אנשים זרים...

יש אנשים אחרים שיכולים לעסוק בזה..
ויש אנשים אחרים שהוא יכול לפנות אלהים..

זה יכול להיות ערבי..
אל תגיב..אתה ס-ת-ם מסתבך..
כמו שלא לכל קבצן בתחנה מרכזית נותנים כסף..
ככה לא לכל אדם עוזרים/יכולים לעזור..

תחשוב על זה-מה אתה באמ יכול לעשות??
כ-ל-ו-ם...

אל תעשה שטיות...
אני הייתי מערבת ת'משטרה..."עד מחר"

בחיים לא....<יוני>
זה דואר זבל........
אל תלחץ על קישורים שיש בדואל ועל תענה לו עוד........
לא לעזור לא!!שירוששש!!!!!
יש המון אנשים.. שסתם עושים את זה..! וגמלי הסיפור הזה לא כל כך הגיוני..!
שמע אביאל....אורי=]
א.תערב את ההורים שלך.
ב.תעלה להם את ההצעה שהם יפנו למשטרה.....
....brazilaoאחרונה
א)אורי אמא שלי הציעה לי לערב את המשטרה לעומתה אבא שלי התנגד
ב)אורי הולנדר שלחו לי הודעה שזכיתי במיליון דולר מטעם לוטו של איזה חברה אם אתה רוצים אני אעלה את זה...
ג)תודה על כול התגובות
ד)אהבתי תעיצוב החדש....

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך