בבקשה כל אחד שיקרא את זה וייתן לי תגובה מה לעשותbrazilao
שלח לי הודעות למייל אני אביא לכם אותם לאחר תרגום במילוני שפה....(במקור זה באנגלית)
ההודעה הראשונה:
שלום,

שמי ארמן Bagiev? קיבלתי את הדוא"ל שלך בחיפושי אחים והאחיות שלי. אני מישראל, אבל נולד ברוסיה חייתי גם את כל החיים שלי ברוסיה. יש לי מידע חשוב לתת לך ואני אשמח אם אתה עונה מיד. חזרתי לישראל ב -1962 כדי לקחת את הדרכון הישראלי שלי והוא חזר לרוסיה באותה שנה.

אלוהים בירך אותי באמת עם העושר כאן ברוסיה, אבל אני מתכנן לחזור לארץ לצמיתות בקרוב מאוד. רדיפת מן העם הרוסי כאן נגדי גדל לפי שעה ואני חושש לחיי. הם מקנאים בי בגלל העושר שלי רוצה לקחת את החיים שלי. הם שונאים את היהודים עם תשוקה.

לאחר תשובה זו אלקטרוני, אני אתן לך את הפרטים של הסיפור שלי, איך אתה יכול לעזור לי. אני זקוק לעזרתך מיד בבקשה.

זו הדוא"ל במשרד שלי. בבקשה, אני רוצה לענות דרך הדוא"ל הפרטי שלי בבקשה ב: armenbagiev@gmail.com

מחכה לתגובה שלך.

ארמן Bagiev
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לאחר שכתבתי לו תגובה אז תראו מה הוא כתב לי:
שלום,

תודה רבה על עונה הדואר שלי. אני מאמין שאלוהים שלח אותך כדי לעזור לי. כפי שאמרתי הדואר הראשונה שלי אליך, אני גר בעיר Labinsk כאן ברוסיה. שמו של אבי היה אהרון Bagiev. הוא היה המייסד של אהרון Manufacturing Company כאן ברוסיה. הוא נרצח לפני שנתיים על ידי כמה גברים רוסית מסתורית. המניע לרצח עדיין לא ידוע לי אפילו עכשיו. לקחתי על כמנהל של החברה של אבא שלי מאז שאני ילד יחיד שלו ומאז, הרוצחים של אבא שלי אחרי החיים שלי. שיחות הטלפון שלי הם תחת פיקוח. אני רק יכול לתקשר באופן פרטי בדוא"ל.

יש לי כל כך הרבה שרדו שני ניסיונות התנקשות. כפי שאני כותב לך עכשיו, אני לא יודע מה יקרה עכשיו. אני מאמין שיש מלחמה קרה נגד יהודים ואני חושב המקום הבטוח ביותר עבור היהודים הוא להישאר בישראל ואני החלטתי לחזור הביתה. התחתנתי עם הגברת רוסי, אבל היא עזבה אותי לפני שישה חודשים בשל לחץ מצד בני אותה כאן ברוסיה.

זה מה שאני רוצה שתעשה לי עכשיו. יש לי מכרה רק החברה של אבא שלי על שער $ 5.5million. מכרתי אותו סוחר הנפט האיראני והוא שילם לי במזומן. זוהי עסקה חשאית עשיתי איתו והוא הבטיח שהוא לא אתן לאף אחד לדעת על זה לשלומם שלי הבטיחות של הכסף. הוא הביא את הכסף בתוך קופסה. עכשיו דיברתי עם חבר בסוף אבא שלי, דיפלומט באו"ם שעובד עם האו"ם כאן ברוסיה והוא קיבל לעזור לי לקחת את הכסף של רוסיה לישראל. זה המקום שבו אתה נכנס לתמונה אני רוצה שתעזור לי לקבל את התיבה ממנו, כך אעשה הסדר סודי לברוח מרוסיה כאן. לידיעתך, הדיפלומט יש אישור חסינות דיפלומטית האישור יהיה מתויג על התיבה כדי להפוך אותו לעמוד בתור אישור consignment.This המדיני יצליח לעבור כל מחסום אישית בכל רחבי העולם, ללא הבטחה hitch.I לתת לך 40% הכסף אם אתה מקבל לעזור לי. זה מה שאני רוצה שתעשה בשבילי.

דיפלומט הודיע גם לי לחילופין, אם אינך חש בנוח עם אותו לבוא לישראל, אז הוא יכול להעביר את הכסף ספרד להפקיד אותו בבית הביטחון, כך שאתה יכול לנסוע לספרד לקחת את הכסף למעלה. אני אתן לך ייפוי כוח כדי להציג את החברה אם תחליט לנסוע לספרד. אני עושה כל מה שאפשר כדי להימלט מרוסיה כאן אבל אני רוצה את הכסף הזה כדי להיות בידיים בטוחות לפני שאעזוב. אם אני לא להעביר את הכסף מיד, הרוסים הם עשויים לתקוף אותי ולקחת את זה משם.

אם תסכים, אנא תן לי שמות מלאים שלך ואת מספר הטלפון שלך כדי שאוכל לתת הדיפלומט ליצור איתך קשר.

אם אתה לא בישראל כרגע, אנא תן לי לדעת.

מה לעשות?

כנס דחוףף...איל!לי
בחיים על תעזור לו..! נשמע לך הגיוני שאדם ירצה לתת לך 40% מהכסף שלו? חוץ מזה כל הסיפור הזה נשמע לי ממש ממש ממש לא אמין..! אני אפילו לא הייתי חושבת לענות על דבר כזה..זה ממש מסוכן!
שלא תעזדניאלה .ד.
מאיפה לך לדעת שהכל אמת.
וגם אם כן כל זה מלא בסכנה.
יש הרבה אנשים נוכלים בחוץץ בבקשה עזוב את זה.!
תניח ת'עסק בצד. זה מסוכן מדי
לויודעת איך זה אצלך אבל --נשמה !
בס"ד.

שלחו לי לפני שנה אימייל די דומה..
אותם פרטים...
ואחרי כמה ימים שלחו לי שזה סתאם ועבדו עליי (חצופים...)
אז תעשה מה שנראלך רק אני התבאסתי בסוף שאני לא יוכל לקבל ת'כסף...
חח סתאם נראלכם שגם אם זה היה אמיתי הייתי עוזרת לו??

כנס דחוףףףףףףף"עד מחר"
 אוקיי, קודם כל, זה נשמע לי סיפור הזוי!!!!! 
למה שבנאדם יבקש כזה דבר מסתם מישהו שהוא לא מכיר?! וישלח בקשת עזרה לאיימיל?  תן לי סיבה אחת הגיונית למה שהוא ייסמוך עלייך???  וזה מדליק אצלי נורה אדומה 
אל תשכח שיש אנשים רעים בעולם..  אתה לא יודע איזה טיפוס הוא!!!!!
אל תשחק אם דברים כאלה המשטרה אומרת להיזהר מאימיילים בסיגנון הזה.. 
עכשיו רציני אני אומרת לך,.. תערב את המשטרה.. 

הכל שקר!אורי הולנדר
זה הכל שקר ודואר זבל! תמחק את זה מיד ואל תתייחס! היית צריך להתעלם כבר במייל הראשון! אסור להתייחס לזה וזה מסוכן מאוד!

תספר לנו מה קרה בסוף...."עד מחר"
טוב.... כשיגיע הסוף...brazilao
תודה על התגובות אבל אתם לא חושבים שכדאי לערב משטרה?
זה נשמע מזה הזוי!!!עץ על מים
ושלא תעז לעשות שום דבר לא לענות לו יותר וזהירות זה מזה מסוכן כל האנשים האלה!!!

דבר נוסף עם כבר מדברים על כאלה דברים:
הרבה פעמים שולחים לכם תמיילים האלה של האנשים החולים ורק תעבירו תהודעה זה מוסיף כסף וכאלה עם האלה שתורמים להם כסף  וכו' וכו'....
תקשיבו אני לא אומרת שתמיד אבל שימו 3> יש מצב אי אפשר לדעת בוודאות אבל יש מצב שזה מחבלים שמשקרים על החברות האלה.....אני אישית בדר"כ לא מעבירה תמיילים האלה מוחקת אותם!!! נכון יש כאלה שיגידו אין לך לב? זה הדעה שלי! תגידו שהיא מוטעת מה לעשות....אני לא מתכוונת לתרום בטעות כסף למחבלים ארורים ימח שמם!
אל תערב את המשטרה ....אביהש
לך תדע אולי זה איזה חבר שלך ...
עזוב...

פשוט תתעלם..

אני חייב לכתוב משהו על מה שישראלית בנשמה כתבה...אורי הולנדר
המיילים האלה שאם מעבירים אותם החולה מקבל כסף הם חארטה. אין טעם להעביר, כי זה לא עושה כלום! בתור אחד שיודע משהו קצת במחשבים אני יכול לומר שעד כמה שידוע לי זה בלתי אפשרי לעקוב בצורה כזאת אחרי מייל, אז אין פה חולים ואין פה ערבים. זה סתם שטויות.

ובואופן כללי על מכתבי שרשרת אפשר לומר שהם רובם שטויות, אז אל תטרחו להעביר אותם, זה לא מועיל וזה סתם משגע ת'שכל!

ועוד משהו כבר יותר נוגע לסיפור של brazilao, כבר כתבתי בשרשור הזה מזמן שהיה אסור להתייחס, אבל אני אסביר קצת יותר. מיילים בסגנון הזה נקראים phishing, הוי אומר, דברים שלא צריך לפתוח ולהתייחס אליהם. מייל ממישהו (זה יכול להיות בן אדם אחד או חברה) שאתם לא מכירים שמבקש מכם פרטים צריך מיד להדליק נורה אדומה ולהיכנס לכם בראש לקטגוריית הדברים-המסוכנים-שאסור-להתקרב-אליהם-או-לתת-להם-יחס-כלשהו. אפילו אם ממשלת ארצות הברית או הלוטו של בריטניה טוענים שזכיתם במליון דולר, זה שטויות ואסור ללחוץ על קישורים או למסור פרטים. הנזקים יכולים להיות קטנים כמו גניבה של כמה שקלים מחשבון הבנק שלכם והם יכולים להיות קצת יותר גדולים כמו חטיפה תמורת כופר. אין לכם מושג לאן זה יוביל, אז אל תתקרבו! אני נורא מצטער אם אני קצת חופר, אבל הייתי חייב לדאוג שכל מי שמבקר פה יידע כמה זה מסוכן.
אוייש... איך רואים שזה מהמתרגם של גוגל...אביה =)
עברית עילגת לגמרי...
אבל חוצמיזה- זה שטויות במיץ משמשים!!!!
אל תאמין למילה אחת אפילו ובטח שאל תתן לו תפרטים שלך!!!!!
נשמע כמו שטויות גמורותאילת 675
אל תאמין לאף מילה!!!!!
יש לך ל-ב טוב...somewhere
ממש אכפת לך מהאדם הזה...

חבר..גם אם זה אמיתי...אל תתקרב...
זה כסף..הרבה מאוד כסף..
עם כסף לא מתעסקים...במיוחד לא כסף של אנשים זרים...

יש אנשים אחרים שיכולים לעסוק בזה..
ויש אנשים אחרים שהוא יכול לפנות אלהים..

זה יכול להיות ערבי..
אל תגיב..אתה ס-ת-ם מסתבך..
כמו שלא לכל קבצן בתחנה מרכזית נותנים כסף..
ככה לא לכל אדם עוזרים/יכולים לעזור..

תחשוב על זה-מה אתה באמ יכול לעשות??
כ-ל-ו-ם...

אל תעשה שטיות...
אני הייתי מערבת ת'משטרה..."עד מחר"

בחיים לא....<יוני>
זה דואר זבל........
אל תלחץ על קישורים שיש בדואל ועל תענה לו עוד........
לא לעזור לא!!שירוששש!!!!!
יש המון אנשים.. שסתם עושים את זה..! וגמלי הסיפור הזה לא כל כך הגיוני..!
שמע אביאל....אורי=]
א.תערב את ההורים שלך.
ב.תעלה להם את ההצעה שהם יפנו למשטרה.....
....brazilaoאחרונה
א)אורי אמא שלי הציעה לי לערב את המשטרה לעומתה אבא שלי התנגד
ב)אורי הולנדר שלחו לי הודעה שזכיתי במיליון דולר מטעם לוטו של איזה חברה אם אתה רוצים אני אעלה את זה...
ג)תודה על כול התגובות
ד)אהבתי תעיצוב החדש....

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך