שמי ארמן Bagiev? קיבלתי את הדוא"ל שלך בחיפושי אחים והאחיות שלי. אני מישראל, אבל נולד ברוסיה חייתי גם את כל החיים שלי ברוסיה. יש לי מידע חשוב לתת לך ואני אשמח אם אתה עונה מיד. חזרתי לישראל ב -1962 כדי לקחת את הדרכון הישראלי שלי והוא חזר לרוסיה באותה שנה.
אלוהים בירך אותי באמת עם העושר כאן ברוסיה, אבל אני מתכנן לחזור לארץ לצמיתות בקרוב מאוד. רדיפת מן העם הרוסי כאן נגדי גדל לפי שעה ואני חושש לחיי. הם מקנאים בי בגלל העושר שלי רוצה לקחת את החיים שלי. הם שונאים את היהודים עם תשוקה.
לאחר תשובה זו אלקטרוני, אני אתן לך את הפרטים של הסיפור שלי, איך אתה יכול לעזור לי. אני זקוק לעזרתך מיד בבקשה.
זו הדוא"ל במשרד שלי. בבקשה, אני רוצה לענות דרך הדוא"ל הפרטי שלי בבקשה ב: armenbagiev@gmail.com
מחכה לתגובה שלך.
ארמן Bagiev
תודה רבה על עונה הדואר שלי. אני מאמין שאלוהים שלח אותך כדי לעזור לי. כפי שאמרתי הדואר הראשונה שלי אליך, אני גר בעיר Labinsk כאן ברוסיה. שמו של אבי היה אהרון Bagiev. הוא היה המייסד של אהרון Manufacturing Company כאן ברוסיה. הוא נרצח לפני שנתיים על ידי כמה גברים רוסית מסתורית. המניע לרצח עדיין לא ידוע לי אפילו עכשיו. לקחתי על כמנהל של החברה של אבא שלי מאז שאני ילד יחיד שלו ומאז, הרוצחים של אבא שלי אחרי החיים שלי. שיחות הטלפון שלי הם תחת פיקוח. אני רק יכול לתקשר באופן פרטי בדוא"ל.
יש לי כל כך הרבה שרדו שני ניסיונות התנקשות. כפי שאני כותב לך עכשיו, אני לא יודע מה יקרה עכשיו. אני מאמין שיש מלחמה קרה נגד יהודים ואני חושב המקום הבטוח ביותר עבור היהודים הוא להישאר בישראל ואני החלטתי לחזור הביתה. התחתנתי עם הגברת רוסי, אבל היא עזבה אותי לפני שישה חודשים בשל לחץ מצד בני אותה כאן ברוסיה.
זה מה שאני רוצה שתעשה לי עכשיו. יש לי מכרה רק החברה של אבא שלי על שער $ 5.5million. מכרתי אותו סוחר הנפט האיראני והוא שילם לי במזומן. זוהי עסקה חשאית עשיתי איתו והוא הבטיח שהוא לא אתן לאף אחד לדעת על זה לשלומם שלי הבטיחות של הכסף. הוא הביא את הכסף בתוך קופסה. עכשיו דיברתי עם חבר בסוף אבא שלי, דיפלומט באו"ם שעובד עם האו"ם כאן ברוסיה והוא קיבל לעזור לי לקחת את הכסף של רוסיה לישראל. זה המקום שבו אתה נכנס לתמונה אני רוצה שתעזור לי לקבל את התיבה ממנו, כך אעשה הסדר סודי לברוח מרוסיה כאן. לידיעתך, הדיפלומט יש אישור חסינות דיפלומטית האישור יהיה מתויג על התיבה כדי להפוך אותו לעמוד בתור אישור consignment.This המדיני יצליח לעבור כל מחסום אישית בכל רחבי העולם, ללא הבטחה hitch.I לתת לך 40% הכסף אם אתה מקבל לעזור לי. זה מה שאני רוצה שתעשה בשבילי.
דיפלומט הודיע גם לי לחילופין, אם אינך חש בנוח עם אותו לבוא לישראל, אז הוא יכול להעביר את הכסף ספרד להפקיד אותו בבית הביטחון, כך שאתה יכול לנסוע לספרד לקחת את הכסף למעלה. אני אתן לך ייפוי כוח כדי להציג את החברה אם תחליט לנסוע לספרד. אני עושה כל מה שאפשר כדי להימלט מרוסיה כאן אבל אני רוצה את הכסף הזה כדי להיות בידיים בטוחות לפני שאעזוב. אם אני לא להעביר את הכסף מיד, הרוסים הם עשויים לתקוף אותי ולקחת את זה משם.
אם תסכים, אנא תן לי שמות מלאים שלך ואת מספר הטלפון שלך כדי שאוכל לתת הדיפלומט ליצור איתך קשר.
אם אתה לא בישראל כרגע, אנא תן לי לדעת.
מה לעשות?
)