קבלו את הגועל נפש של נטורי קרתא-פשיטא-

בעז"ה הם יבינו שהם טועים
אל תגיד ימח שמם - תתפלל שיחזרו בתשובה-פשיטא-
הם יהודים, לא?! 
ימח שמם!!!!!!אובאמה
שימתו מי צריך שיחזרו בתשובה מתחבקים עם ערפאת, מבקשים רשות מבוש ללכת לכותל שילכו לעזעזל! ימח שמם!!!  
היי, הם יהודים!!!!!!!!רבקה...
זה לא משנה מה הם עושים או חושבים. הם עדיין יהודים!
מי צריך שיחזרו בתשובה?רבקה...
הקב"ה צריך, הדעה שלך היא לא מה שמשנה ואנחנו בתור יהודים מאמינים שעושים את דבר ה' צריכים לרצות כך גם כן ולהתפלל עליהם.

(תגובה לאובאמה)
"אהבתנו לאומתנו לא תסמא את ענינו מלבקר את מומיה&quשלומי20104
 הרב קוק "עולת ראיה" על שיר השירים...
חברה יש מצב שבו יש מצווה לשנוא גם יהודים כן שינאה ליהודי במקרים מיוחדים.
ולא להגיד שאני סתם מדבר באויר:
עבודה זרה כ"ו עמוד ב'.
רמב"ם הלכות עכו"ם פרק י' הלכה ד'.
ורק לידע כללי שם זה נאמר גם על מינים ואפיקורסים שהלהם נכתב ב'שולחן ערוך הרב'(הרבי מלובאוויטש) שהלהם זה לא חל בימנו והרבה הסכימו איתו אבל על מוסרים זה חל גם היום.
והכסף משנה (מי שחיבר את השולחן ערוך) כותב שמה שצריך לשים לב שעל גויים נאמר לא מורידין ולא מעלין ועל המוסרים נאמר מורידין ואין מעלין ככה שהם יותר חמורים.
ומי שמוסר את ממון עמ"י ביד גויים ק"ו(לא אני המצאתי את הקל וחומר הזה) מי שמוסר חיי יהודים ביד רוצחים טרוריסטים.
אז בבקשה כל מי שאומר "מה אתה שונא יהודים?" שיבדוק לפני זה אם לפעמים אין מצווה לשנוא יהודי.
מי שמצטרף לגדולי שונאנו זה מה שנבקש עליו.
ואם תשאלו אותי על ר' מאיר ואישתו ברוריה אני יענה לו שאם יבדוק דיקדוקית ר' מאיר צודק שכתוב יתמו חטאים עם דגש שהכוונה לחוטאים צריך להבין מה ברוריה מנסה לחדש אבל אנשים כמוהם שעוד רח"ל עושים את זה בשם התורה....
יומטוב לכולם
^^^^^^קשקושה קטנה
 הם בכל זאת יהודים...
אופס, זה היה מכוון לפשיטאקשקושה קטנה
ריבונו של עולם!!!ד"ר אריק
בס"ד
אני לא חושבת שהם צריכים למות...אני פשוט חושבת שהם...קצת הרבה סתומים!
אם הם נהנים עם המחלות נפש שלהם...אין לי מה להגיד להם!!!
אבל לדעתי אתם מגזימים!!!ימח שמם?! עברתם קצת את הגבול...בכל זאת...
???הדר*
 אבאלה,,
בכלל לא קראתי תכתבה,
אבל , בקשה, אנשים- תזכרו שאתם מדברים על א ח י  ם   ש ל כ ם!!,
ובעז"ה שנזכה לגאולה אמיתית ושלימה,
שבה כל אחד יכיר במעלת חברו ולא בחסרונו. אמן.
עלאק חרדים..!! יותר גרועים מכופרים..דוגריתת
שאלוהים יעזור..! 
ימח שמם,הם והרפורמים!צעיר רענן
איכססססססססססססססססס להקיא עליהםם !!אנונימי (פותח)
עצבניעצוב
מוסלמים בני דת משה - ואחמניג'דצעיר רענן
איכס עלאק נותן לו שלוש נשיקות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאנונימי (פותח)
גועל נפש!!!מעפר אני באה
איזו דרך זאת???
פשוט בושה לעם היהודיה!!! 
באמת מגעיל...לולה=]
בס"ד

אבל בואו נהפות את זה לשירשור אחר טוב יותר שיקרב קצת יותר את הגאולה- כל אחד מוצא בהם משהו אחד טוב!!
הצבתי לכם אתגר, נראה אותכם עומדים בו... חיוך גדול

אני אתחיל:
יש להם מטרה והום הולכים איתה עד הסוף (המר..) ועל זה הם ראויים להערכה, על הדבקות במטרה שלהם.

עכשיו תורכם!
מזעזעים...אביב
לולה,
אני חושבת שזו טעות.
כשאתה רואה את היופי קל יותר להבין אותם,
ואסור להבין בוגדים.
כשאתה מנסה לסנגר על מישהו, הנפש שלך נדבקת בשלו.
זה מה שאת רוצה?
לא, אני רוצה ללמד זכויות על עמ"י.לולה=]
בס"ד

אני לא הולכת להידבק בהם ח"ו.

הם עדיין חלק מעמ"י, ואני חושבת שחשוב ללמד זכות עליהם. אני כן מבינה (בערך) למה הם עושים את זה גם בלי לראות את ה'יופי' שבהם.
לא לולה,הם לא חלק מעמ"י!! הם בוגדים! הם רשעיםשיראל.
והם בהחלט צריכים להכרת מעם ישראל! צריך להקיא אותם מתוכנו! 
לא, צריך לעשות מאמצים שהם יחזרו בתושבהלולה=]
עבר עריכה על ידי לולה=] בתאריך ל' אב תש"ע 18:58
בס"ד

ולהתפלל עליהם הרבה הרבה...

אם לא תיהיה לנו סבלנות לאנשים שונים ממנו- גם לקיצוניים ביותר- אנחנו בחיים לא נוכל להיות מאוחדים!
למה את לא אומרת ככה על החילונים?? גם הם מתנהגים כמו רשעים!!כן, כן, יש חילונים שמתנהגים כ"כ גרוע שאת לא מסוגלת לדמיין!! ולא, בדורנו כבר כמעט ואי אפשר להשתמש בתירוץ שהם תינוקות שנשבו, כי הרוב כבר מודעים לדרך השנייה שיש להם.. פשוט התרגלנו לפרגן לחילונים, להתקרב ולקרב.. אולי כי הדרך שלהם נראית לנו יותר כיפית ומובנת מאשר החרדים...

אם נקיא מתוכנו כל אחד שלא הולך בדרכינו, לא ישאר פה אף אחד. אנחנו צריכים לקוות ולנסות שהם יחזרו בתשובה, וזה צריך לבוא עם הרבה פירגון, הרבה סבלנות ואהבה.

אם נכעס עליהם הם יכעסו עלינו גם ובחיים לא יתקרבו לדרך הנכונה.

יהודים תמיד נשארים יהודים, מכאן נובע- הם חלק מעמ"י.
די להתייפיףזה אני היועץ
כן,כשרואים חרדים שמתנהגים ככה זה יותר מתסיס מאשר חילונים שמתנהגים ככה-חילונים לפחות לא מאמינים שהמדינה שייכת לנו מהתורה,דווקא החרדים אמורים להבין את זה. (ד"א לא נתקלתי באף חילוני עם דעות רדיקליות כאלה.)
"הבא להורגך השקם להורגו" ויפה שעה אחת קודם.
ולא,אל תגידו לי שהם אחים שלי,גם קין היה אח של הבל. 
תהיה לך סבלנות למחבל שיורה עלייך?golani
 לעדה החרדית יש לי סובלנות, הם נגד המדינה אבל זה לא הולך אצלהם לכיוון של תמיכה באוייב.
ברגע שזה מגיע למצב של בגידה הסובלנות נגמרת, הם אוייבים. 
אגב, לא הבנתי מה שאמרת בקשר לחילונים.golani
למה להם לחזור בתשובה, ברגע שהם שמעו על הדרך השנייה אז במטה קסם הם יעברו אליה? הם פשוט נולדו חילונים אז הם ממשיכים ככה. 
גם המחבלים המתאבדים הולכים עם המטרה שלהם עד הסוף.golani
נכון.לולה=]
עבר עריכה על ידי לולה=] בתאריך ל' אב תש"ע 20:07

בס"ד

וזהו אחלה תכונה שצריך ללמוד מהם.דבקות במטרה.
רק צריך לזכור לקחת אותה לדברים נורמליים ולא הרסניים שכאלה.

אסור לקבל את הנטורי קרטא כמו שהם. מה שהם עושים זה פשע נתעב. אתם צודקים.
אבל. לענ"ד  אסור לאחל להם איחולים כמו מוות, ואסור להוקיע אותם מעמ"י. בואו כולנו נאחל להם שיחזרו בתשובה שלמה במהרה, ואז נוכל לקבל אותם.

אני באופן אישי לא שנואת אותם ח"ו. אסור לשנוא יהודים. אני שונאת בכל לב את מה שהם עושים. יחי ההבדל.
אני בשוק שהורידו לו את הכיפה!! מה נראלהם?מישי' מאפושו'
אז הוא לא כמוהם! אז מה?? 
הי!הי!הי!!!!פשוט הי!!!!ד"ר אריק
בס"ד
חברים!להרגע ומהר!!!!
שישרפו?שימותו? מה עובר עלכם?!
רק תחשבו על זה שניה, אם אח שלכם הופך לאחד כזה, אתה גם תגיד לו:
"תמות!תשרף!ימח שמך"?
אני מוכנה להבטיח לכם שלא!!!בחיים שלכם לא הייתם אומרים לו את זה!
אולי אנחנו לא מסכימים איתם!!!ואני לא מסכימה איתם! וזה באמת מגעיל אותי שהם מתחבקים עם הרוצחים הכי גדולים של העם שלהם, אבל הם יהודים!!!
ובקשר לרפורמים, זה עדיין!!!אולי הם מחללים את הקודש ואני לא יודעת מה הם עושים וממש לא מעניין אותי מה הם עושים!אבל!!!לא אתה קצר, ולא אתה אובאמה, ולא אני! ולא אף אחד אחר לא הקב"ה ולא הסגן שלו, ולא משהו כזה! אין לנו שום זכות!שום זכות לקבוע מי ימות ומי יחיה.ואנחנו רואים את זה מהמקרים האחרונים שקורים.
אתם לא חייבים להסכים איתם!אבל אתם חייבים לקבל את השונה (מוציא לשון זה נשמע לא טוב...מורתי מדי=]=])!!!

אגב, אני לא תוקפת אף אחד, באמת שלא, רק אומרת את דעתי=]=] אם מישהו נפגע, אני מבקשת סליחה!
הם בוגדים.golani
ב-ו-ג-ד-י-ם.
ובוגדים שונאים, בוגדים מתעבים.
לא צריך "לקבל אותם", די עם המזוכיזם הזה. 
הם לא בגדו ביהדות-הם בגדו בציונות.<אריאל>
עם ה"יהודים הטובים" שבמאה שערים הם מסתדרים מצוין.
אגב,הם רואים בציונות חטא חמור, אני מניח שגם הציונות נתפסת להם כמעין בגידה- עבירה על שלושת השבועות,
גאולה טבעית ולא משיחית.
לכן הם יוצאים נגד מדינת ישראל, מניפים דגל פלסטין-ונפגשים עם אחמדינג'אד.
הם לא צעקו מוות ליהודים (אולי מוות לציונים)

[אני בטח הייתי שואל אותם איך הגר"א עבר על שלושת השבועות, הרמב"ן, הנצי"ב מוולוז'ין..וכו']
הם בגדו במדינה, לא בציונות.golaniאחרונה
הרבה יותר גרוע. 
אנשים..הדריכני
"מי שמצוי בעולמה של תורה והלכה מבין שהאנשים הללו רחוקים מיראת שמים ולימוד התורה כרחוק מזרח ממערב וכל מטרתם כל היום להיות "ערבים פלסתינאים" ללא זיק של תורה המחייה את הנפש ומביאנו בכל צעד ושעל של חיינו להתעדן באהבתך וביראתך. 

ציטוט מאחת התגובות שם..
זה ברור לכל בר דעת.
באמת הגזמתם...*נעמה*
יש עכשיו כ"כ הרבה קטרוגים על עמ"י כ"כ הרבה צרות (ראו ערך התאונה בשבוע שעבר וכו וכו וגו'...)
באו אנחנו נוסיף קדושה וזכות על עמ"י! חסר לנו זכויות והמון!! ויש לנו בשפע קטרוגים אז בואו נפסיק! זה באמת לא לעניין...
שיהיה לכולכם יום שמח ומאושר! וגאולה קרובה, אמן!! דוס
חבר'ה....אורי=]
חבר'ה וואלה מצד אחד אתם באמת צודקים זה גועל נפש מה שהולך שם!!!
לבוא ולחבק את הרוצחים הגדולים של עמישראל זה באמת בושה וחרפה!!!
אבל וואלה באמת אני עם ד"ר אריק-אם אח של אחד מאיתנו היה הופך לאחד כזה-גם היית אומר שימות!שישרף!
כן???אם כן יש לכם בעיה ע-נ-ק-י-ת!!!

למחשבה... 
הלו!הרב אמזלג
שכל אחד פה יקרא את מה ששלומי20104 כתב, ובמקום לכתוב כל הזמן, "הם אחים שלנו" ו"הם גם חלק מעמ"י", תבינו שזה לא אומר כלום, ואם יש לכם משהו להגיד על מה שהוא אמר או משהו אחר, סבבה, אבל אתם טוחנים פה מים, ולא מבינים שזה לא קשור..
וללולה!הרב אמזלג
מישהו כותב(נראה לי שהרמב.,ם) שלמרות שהתינוקות שנשבו יודעים שיש להם את הדרך השניה, ואומרים להם לחזור בתשובה, והם לא חוזרים, הם עדיין בגדר תינוקות שנשבו.
כל הדיון שהתפתח פה מזכיר לי משהו.<אריאל>
כשהחסידות התחילה הגר"א יצא נגה בכל הכח. הוא ראה בפולחן אישיות שלה דבר פסול. לאחר מות הגר"א ה"מתנגדים" הוסיפו על החרמים שהנהיג הגרא נגד החסידות והם יכלו להימסר לגויים.

הייחס דיי חופף לציונות ולמתנגדים לציונות, שנטורי קרתא הם הקיצוניים שבהם שמוסרים אותנו לגויים.

אני אישית כציוני אשנא את נטורי קרתא- אבל אז אני לא אובייקטיבי. כמו שהחסידים לא היו אוביקטיביים ואפילו הגיעו לרמה של כפירה בגר"א ובתורתו.
אחרי החפירה- אין לי דעה אובייקטיבית בנושא. הם הגזימו- זה נכון. האם צריך לעשות להם פולסא דנורא זו כבר שאלה קשה.
יש המשך לסיפור שלך, אריאל:לולה=]
בס"ד

המתנגדים לחסידות הלשינו על החסידים לשלטונות. הם נקט בצעדים חריפים. והחסידים מתישהו התחילו להחזיר מלחמה. הם רימו, שיקרו, החרימו הלשינו לשלטונות. 
אחלה פיתרון כשלא מסכימים על אותו הדבר- לאמלל את הצד השני. לעשות לו רע ולהשמיד אותו. כדי שתיהיה רק את הדעה שלי והיא תיהיה הדעה החזקה.

הוויכוח נגמר עם מות הגר"א שהיה ראש המתנגדים. ממשיכו- רבי חיים מוולוז'ין, גם הוא היה מתנגד לחסידות. אבל הוא הבין שבמריבות לא יילך לו והוא לא יצליח. הוא החליט להקים ישיבה ענקית, הוא גידל ופיאר את כבוד התורה, הוא חיזק את העמדה שלו, במקום להחליש את העמדה השנייה.
עוד סיבה אחת שהוויכוח הסתיים היא שרבי שניאור זלמן מלאדי (אם אני לא טועה) הוכיח למתנגדים את בקיאותו בתורה, והראה שגם בחסידות יש דברים חיוביים.

וזה סוף הסיפור.
ב"ה שהסוך הגיע לפני שקרה איזה אסון נוראי לעם ישראל.
סליחה,אביב
הרב אמזלג ודומיו צודקים.
יש הבדל בין חילוקי דעות לגבי אורח החיים שלך כיהודי לבין בגידה.
הם בוגדים,
וצריך להוקיע אותם, זו עובדה.
הם המזיקים הכי גדולים,
כי הם בבחינת "משנאיים ומחריבייך ממך יצאו" (מקווה שציטטתי נכון.. קורץ) וזה ה-כי גרוע שיכול להיות.
צאו מהסרט של כולנו אחים. יש כאלה שלא ראויים להיות מהמשפחה.
בחייכם,
הם בעצמם לא רוצים להיות חלק מאיתנו, מה אתם מתעקשים??

כל מי שמתעקש לדבר כאן על אהבת ישראל וכו' וכו', תקראו בבקשה שוב ובפתיחות את התגובות של אלה שמסכימים איתי,
אוקיי?
הוא נפטר מזמן משה הירשחאלאס
ממש מצער הקטע הזה של הקיצוניים החרדים האלה.שונמית

אני בטוחה שכשהמשה הזה, אבא של ישראל מאיר מת, הערבים המסריחים האלה שמחו שעוד יהודי מת...

הם סתם מתחנפים לערבים.

מזעזע.

התפגר.golani
את משווה?!golani

הם בוגדים במדינה שלי, הם בוגדים בעם שלי!
זה לא "חילוקי דעות וצריך לקבל את הצד השני" זה המיץ של הזבל של המין האנושי, בשום מקום בעולם לא מכבדים בוגדים, אני לא אתפלא אם גם הצד השני בז להם.
עם החרדים זו מחלוקת, איתם זו מלחמה. 
אלה סתם גוים מסריחים..(סליחה שאמרתי גויים)...חיים מנחם
ערב רב... 
תקראו את הטוקבקיםחיים מנחם
ופה המקום להזכיראורי הולנדר
את הפסוק שאמרנו הבוקר ונאמר מחר בבוקר גם: "יתמו חַטָּאִים מן הארץ ורשעים עוד אינם", שאמנם הפירוש האמיתי של המילה חטּאים הוא האנשים החוטאים, אבל בגמרא למדנו שהכוונה היא לחטאים (לא לחוטאים), אז לא שאני מסכים איתם, אבל אני מעדיף שיחזרו בתשובה ויקלטו את עצמם מאשר לומר ימח שמם.
אוריtompak
יש את הסיפור של רבי מאיר שהתפלל שימותו אלה שהציקו לו.. ואז אשתו אמרה לו יתמו חטאים ולא חוטאים!!!
זה בדיוק מה שאמרתיאורי הולנדר
מצטרפת לאורי! =]לולה=]
חולי נפש. משוגעים. אין להם חלק לעולם הבא.okey
אהבתי: מישהו אמר דברים (...) על ר' יוסל הזה אזלהשליך את השכל=]
מישהו הוכיח אותו ורשם בסוף:  "אז לפני שאתה פוער את אצבעות מקלדתך עליו, תשטוף אותם היטב במי חומצה...
הם צדיקים, בנים של הקב"ה!דאץ
סוף סוף אנשים עם ראיה מפוכחת על המציאות. 
או מי גאשש אני בשוווקקק!!!!אביה =)
 מה זה הדבר הזה? איך הם לא מתביישים??!?!?!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך