בא לכם לפתוח בשרשור פאדיחות?george
כעע..מאודד..! אני חולה על פדיחות..איל!לי
יש לי עוד אבל לא עולה לי עכשיו משו..אולי אח"כ...איל!לי
משהו ממש טרי, מהבוקר...george
חחח..אח של חברה שלי עבד עלי בסקייפ שזאת היא..איל!לי
חחח
-Rעות-
]
חחח פדיחה שהייתה לי בפורום..--לאל

אאוץ'.... חח...מישי' מאפושו'
אוקיי....קבלו..SIMI
חח.... פאדיחה שהיתה לי בלימודים---פשיטא-
זה לא כזה פדיחהBreathing Fire
יש לי פולים כאלה אני יעדיף לא לספר
חזרתי מהמחנה אתמול במסדר ביום הראשון עשינו מורל (תל אביב שולטים פה למינינם ) וזה מורל שמדלגים בו אז דילגנו ודפקתי חליקה אל סלע תוצאה : עוד 2 צלקות נוספות ברגל (כל המחנה בערך החלקתי זה פשוט אני ! קרא לי עוד כמה כאלה אבל אני תמיד נפלת אל אותו צד וסרמן, י'קורעת!!תל-אביבית
מה לא הבנתי??kehati
פאדיחת ה100איטר יד ימינו
חחח..
איזה חמודה!שלבוקית

אאוצ איזה פאדיחה!!כפ"ד בנשמה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליייקקקכפרעלייך!!=)
של חבר..דאץ
הפיתרון במקרה כזה הואgolani
יו יו יו!!! נזכרתי!!!אביה =)
התקשרנו לפלא' של מוריה, המדריכהה שלנו, ואמרנו לה משו כזה: "היי מוריה, זאת חרות. מה נשמע? תקשיבי, אני פה בקניון וראיתי חולצה מה זה יפה בשבילך...איפה את?" היינו קטנות וסתומות, אוקיי? אז היא עונה לנו כזה " אני בשירותים בקומה למטה" אז אנחנו כזה שיא המתלהבות שהצלחנו והכל, יורדות למטה, לשירותים..ו.. אין שם אף 1..מוריה נתנה לחרות את הפלאפון שלה!!פאדיחות טריותזה אני היועץ
עוד פאדיחהgeorge
אין לי פדיחות..
לולה=]
קבלו פאדיחה-*נעמה*

טוב אז שליThe Juggler
אחת ה....gross
הייתה לי אחת לפני יומיים...חיוכים
אז נדחסנו כמו כולם, ובאמת הצלחנו להיכנס.
רק שהיה דחוס ממש ממש, וכל הזמן נפלנו על בנים

ואז התחלנו לדבר, והגענו לזה שעכשיו חודש אלול..
וסתם אמרתי 'את יודעת, סליחות של ספרדים הרבה יותר יפות משל אשכנזים... שרים הרבה והכל, ובסליחות של אשכנזים סתם אומרים כל מיני דברים שבכלל לא מבינים'
ופתאום אני קולטת את כל הבנים שמסביבי,[ והם כולם אשכנזים ...] מסתכלים עלי...
זה היה פאדיחות!
אתם לא קולטים מה לי קרהניגונים
) ואנחנו חצי מתות לא יודעות מה לעשות. בסוף החלטנו לשאול מישהו אם הוא יודע איפה הבת מצווה של****** שאלנו איזה חייל ליד בית כנסת, והוא אמר שהוא ייבדוק בפנים אולי מישהו יודע. פיתאום אחד כזה מפחיד יוצא ואומר: " אני דוד שלה ואני יכול להסיע אותכם לשם" בעוד ששתי חברות שלי קפואות מהלם, אני אומרת: " לא לא תודה בעצם ניזכרנו איפה זה" הוא כזה מגחך לעצמו ואומר: " בואי איתי לאוטו אני לא אחטוף אותכם" בסוף הצלחנו להישתחרר ממנו כשאנחנו פוחדות פחד מוות. החלטנו לחזור לבריכה לראות אולי גילו שנעלמנו, ומישהו מחכה לנו שם בסוף. כשחזרנו לבריכה ראינו בדיוק זוג בנות שרק חזרו לקחת משהו. רצנו אליהם והם לקחו אותנו לקומזיץ. בקומזיץ הסיפור היתפרסם ופיתאום אותו אחד שרצה להציע לנו טרמפ. בא ואמר: " אה זה אתם שרציתי להציע לכם טרמפ?"

חח...אביב

ה-פדיחה של החייים שלי...הדריכני

יש לי..talr123
יש לי אחת ישנה...-פשיטא-
יש לי עוד...איל!לי
יש לי...אני שמח סתם!
עוד אחת!george
אחת הטובות!!כפ"ד בנשמה
זה חזק!~SMILE~
3 שלי ו1 של חברה שלי>>>אביה =)

חחחחחחחחח... שפכתםם!!נועוש=]]!!

פאדיחה מטורפת..הוד':)
רגע רגע יש לי עוד אחת!!ניגונים

איזה חיים עלובים!.
) קיצר מורתי החביבה לאנגלית הייתה בדיוק מאחורינו במיסדרון, ובדיוק באותו היום היא לימדה אותנו שיר באנגלית. (שירים באנגלית.. איזה נוסטלגיה!
) חברתי שמה לב אליה אז היא הפסיק לשיר ותקעה לי מרפק בצלעות, אני שלא שמתי לב המשכתי לשיר את השיר בקולי קולות. ואז המורה לאנגלית ניגשת אליי ואומרת לי : אז מה **** מלמדת את **** את השיר שלמדנו היום בכיתה? אוך.. ואז אני ברב טיפשותי אמרתי לה שלא ושזה רק שיר מהארי פוטר .
אני!! קצת ארוך אבל קורעע.. יכול להיות שכתבתי את זהokey
וגם היתה פדיחה נוספת מעין זאת.. בד"כ אני שולח שאלות באסאמאסים לרבנים.. עכשיו אחד הרבנים שאני שולח אליו את האסאמאסים הוא בספר טלפונים שלי ליד רב מסוים מהישיבה שלי...ובמקום לשלוח לרב שבד"כ אני שולח אליו שלחתי לרב ההוא מהישיבה והרגשתי פדיחה .. כי שניה אחרי זה הוא התקשר אליי והוא מכיר אותי ואיך אני יסביר לו.. הרגשתי מתפדח..
(בסוף שלחתי לו אסאמאס התנצלות...) נכון פדיחה??..
עוד אחת..
כל ליל שבת אחרי הסעודה יש לנו שיעור בפרשת שבוע בבית כנסת.. ובשבת האחרונה אחרי השיעור יצאתי מהבית כנסת ושרתי לעצמי את השיר "יה אכסוף" (במנגינה של חסידות קרלין-למי שמכיר..) ושהגעתי לבית הרביעי התחלתי לשיר אותו בקול-כמעט בצעקות "ה-ש-ב-ת נ-ו-ע-ם ה-נ-ש-מ-ו-ת" וכו' והרחוב היה ריק חוץ מחנות אחת שפותחת בשבת לצערינו ושורצים שמה כל הזמן ערסים למיניהם.. אבל זה היה בצד השני של הכביש.. אז לא שמעו אותי.. אבל הפדיחה היא שבאמצע ששרתי כמעט בצעקות באו מולי שתי נשים והם הסתכלו עליי במבט כזה מוזר וזה היה פדיחה.. עד עכשיו אני חושב עלזה...
מעשה שטני שעשיתי פעם לחבר שלי שיושב לידי בכיתה... לקחתי לו את הפלאפון והחלפתי את המספר שלי עם הראש ישיבה שלנו.. (כלומר המספר שלי היה עם השם שלו והמספר שלו היה עם השם שלי) ואז התקשרתי מהר וניתקתי והיה רשום לו "שיחה שלא נענתה -מרן רה"י" והוא נכנס ללחץ.. זה היה מצחיק.. אבל לא יכלתי לעמוד בפיתוי וגיליתי לו שזה הייתי אני..
יש לנו בניין כיתות עם שתי קומות. פעם אחת ירדתי מהקומה העליונה לתחתונה עם חבר שלי.. ודיברתי בקולי קולות והמשכתי והמשכתי לדבר בקול (כמעט צעקתי..) ואז פתאום אני קולט שבקומה שירדתי אליה מלא אנשים מתפללים מנחה..(הם היו באמצע עמידה..) וכולם הסתכלו עליי.. זה היה מזה פדיחה..
עוד אחת..
פעם אחת היה שיעור אחד אצלנו שכל התלמידים לא הגיעו לשיעור חוץ משתי תלמידים.. (השיעור הזה היה של שמיניסטים-ואני הייתי חמשוש{עכשיו אני שישיסט}) והרב פשוט ישב בכיתה ולימד שתי תלמידים.. אז מישו רץ לכיתה שלנו וצעק לנו: "בואו תראו! הרב ****** מלמד שתי תלמידים! איזה קורע!!" ואז אני וחבר שלי הלכנו לראות ואז אני עמדתי ליד הדלת וחבר שלי נתלה על החלון שמעל הדלת כדי לראות...(ורק כדי להסביר במקרה כזה אם יש מישו בתוך הכיתה והוא פותח את הדלת לבחוץ אז הוא נתקל ברגליים של מי שנתלה..) קיצור החבר שלי נתלה ואז הרב שלימד בכיתה בדיוק פתח את הדלת...ההמשך ברור.. (אני רק ראיתי את הדלת נפתחת נתתי ריצת מרטון לאיפושהו..) אויי זה היה מצחיק.. עד היום אנחנו צוחקים מזה..
חחייייי, איזה צחוייייקים....רויזא
עוד אחת אבל ממש מפדח!The Juggler
היינו בחדראוכל של היצפר הקודם שלי ..סתם אחת
ועוד...george
יאוו ישלי פדיחה ענקיתת..!איל!לי
פאדיחה שלי (ואולי לא..)<יוני>
זה לא נקרא פדיחה..כפ"ד בנשמה
יש לי משו חביב..כפ"ד בנשמה
ועוד אחת...george
שהייתי קטטאאאןן...דאץ
חחח צחקתי בקולזה אני היועץ
פאדיחה שקרתה לחבר שלי בגללי.golani
נזכרתי בפאדיחה "כשהייתי קטנה"..חייבים להיכנס!כפ"ד בנשמה
אני מתפוצצת בקול!! מזל שסגרתי ת'דלת..~מתנחלת מתלהבת~
חחחחחחחח כפ"ד בנשמה!!!! קרעתותיייייי!!!!!!1=]]]]]]כפרעלייך!!=)
כשבא האוטובוס...טל!=)
רציתי לראות מה המספר. אז אני הולך אחורה אחורה ופתאום... נופל על זוג שהיו באמצע הרומנטיקה שלהם...
כמה אני פאדחן>george
ואאאיי GEORGE קרה לי בדיוק אותו דבר!!!כפרעלייך!!=)

משו שאני לא ישכח בחיים...דין דין
כשהייתי בכיתה ג' או ד'אריאל יוסף
התרגלתי לעבוד בחשבון בבית ולקרוא לאמא שלי לבדוק לי את התרגילים.
פעם אחת, המורה נתנה לנו זמן לעשות את התרגילים בכיתה.
איך שאני מסיים את התרגילים אני קם וקורא: אמא, סיימתי!
(דמיינו את התגובה של הכיתה...)

משו טרי....דין דין
וואי..דאץ
נראה לי זה קרה כמעטבין השורות
לכל אחד באיזשהו שלב בחיים....
^^ נכון! לא נראה לי יש מישהו שלא קרא אי פעםכפרעלייך!!=)
למורה שלו- אמא, ולרב שלו- אבא..
חחחח פעם אחת, שחברה של אמא שלי ילדה, אז הילדים שלה היו עם אמא שלה (=סבתא שלהם...) הקיצור ואז אחרי כמה ימים הם באו לאכול אצלינו ארוחת צהריים (הילדים..) ואז הבת שלהם בטעות קראה לאמא שלי "סבתא".... חחח נשפכנווו! עכשיו אמא שלי היא מורה... אז היא אמרה שהיא רגילה לזה שילדים קוראים לה "אמא".... אבל סבתא עדיין לא קראו לה XD 

גם לי יש פאדיחה...מתנאל96
יום אחד חברה של אמא שלי הייתה אצלנו ובדיוק נכנסתי
הביתה ואז אמא שלי הראתה לי כיפה ושאלה מה דעתי על הכיפה?
אז אמרתי שהיא גדולה ומכוערת והחברה של אמא שלי
שהייתה אצלנו סרגה אותה ושמעה את זה...
גם לי יש פאדיחה עם מורה...במבליק
היא כתבה מלאא על הלוח [שיעור ספרות...] ובין השאר היא כתבה את המילה 'מקסים'... [אל תשאלו מה הקשר!...] ואז ניראלי כולם מכירים אתזה שאומרים בטעות את מה שקוראים באותו רגע במקום מה שרוצים להגיד אז אני רציתי לאמר למורה שהיא מסתירה ובמקום זה אמרתי לה "המורה, את מקסימה!..." ואני רואה את כל הכיתה נגמרת מצחוק ואני לא מבינה מה קרה עד שקלטתי ושיא ההתפדחתי!!... וחוצמיזה שהיא גם אמרה לי ישר אח"כ "שמעתי את זה *******..." וואי איך הובכתי....
כן, כן! קראתי לרב ביה"ס סבתא...שלום לאמונות
לאיודעת איך זה קרה...
אבל בכיתה ד'... אז לא נורא...
אני לא מתפדח מכלום אבל....י.ע.
חבר שלי הראה לי משו באוטובוס והסתובבתי אחורה כדי לעשות את זה גם ובאתי לתפוס בעמוד וכשתפסתי הרגשתי שזה לא בדיוק עמוד... זה היה פרצוף של איזה ילדה.....
יש לי פאדיחה לא משהווווווווו.. את האחרות אני לא חו~מתנחלת מתלהבת~
ואי!! אני נשפכת!!!!!
)ה!2ה 2!2ה
ואני כולי השתטחתי על הכביש...
איזה פאדיחה זה היה!!!
וגם במחנה אז הייתה ילדה אחת שכוולם התעצבנו עליה...
קיצר..
בלילה אז חברה שלי שאלה אותי גם את מעוצבנת..
אז אני כזה.. כן.. קצת..
והיא כזה על *****
ואני כזה כן..
פיתאום אני קולטת אותה לידינו ממש כאילו
ואני כזה עושה לחברה שלי פרצוף של עוד רגע אני הורגת אותך!!
וחברה שלי כזה אופסי!!!!!
וואי.. איזה לא נעים זה היה!!
חח אחת מהיום D:במבלולו
"

חח גם לי זה קרה-אביה14
"אממ.. טובה (למשל)"
"יופי! מה נשמע טובה? אה אופס רגע, אני אקרא לסבתא..."

אחושילינג פאדיחה שאין דברים כאלה!!חאפר
^^^..חחחחח..ישלי משו..איל!לי
וואי עוד פאדיחה...במבליק
קניתי כזה בקבוק קטן של שוקו ואז נשפך לי טיפה אז הנחתי ת'בקבוק ושמתי את הפקק על בלי לסגור ושכחתי שזה לא סגור אז אני כולי ברוב טמטומי מנערת ת'בקבוק וכל מי שהיה מסביבי היה מלאא בשוקו וזה היה ממש פאדיחות כי זה היה בבוקר והיינו שם מהבוקר עד הערב!! [בלי בגדים להחלפה או משו, חוצמיזה שהיה גם בשיער!!] והייתי עם חולצה לבנה...
וואי אני שיא הצוחקת בקול----שבונץ'
תמיד כשיש שירשורים כאלה. ..הכל בורח לי 
אז רק אחת...
פעם תיארתי לסבתא שלי בגועל איזה בגד אחד וחופר על כמה שהוא מזעזע ואז אני מוסיפה "כמו של סבתות כזה.."
חעחעחעחע
שלי...תל-אביבית
רמת גן!אנונימי (פותח)
^^צעיר רענן
בכללי בכל הפורום... בסדר פה שם,לכתוב קיצורים,סלנגים,החלפת אותיות בכוונה "כע.... סבבא .. וכד'... )
אבל בצורה קבוע, למה יש וורד
ישלי עוד משו..-חחחחחח..איל!לי
....חחח נקרעתי..=]~הסגרונית~...

שירה, אני לא חושבת שאנשים עושים את זה בכוונה.-נאוה-

כל אחד פה כותב כמו אחי בכיתה א,או אפילו יותר גרוע1234
"אני אולך אם חוורים שלי ופתאום קלטו C המצחיק! תם קולתים C הפאדיחה אני וחברים שלי
חי חי "
זאת הרמת כתיבה פה של האנשים,אתם לא יכולים להלעלות אותה קצת?
חח 1234 מה לעשות זה המקום לשפה ילדותית..עץ על מים
חח סתם זה כל הקטע...
צודקת.. האנשים כן לא יודעים לדבר1234
יווואו...דוסית?
C הפדיחה..סולמנדרה
פדיחחחחחחחחחחחהסולמנדרה
פאדיחה שקרתה לחברה של אחותי...מתי666
היא לא שמה לב שבדיוק אחד הרבנים עולה במדרגות
''וצד שני''.......
נשפכתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחח תייהיו בריאים..............מלכה בנשמה!!
פאדיחה נוראיתקישקשתא
אמא שלי עובדת מהבית עם לקוחות עכשיו לכל קוחה יש כינוי שאנחנו קוראים לה בבית
לדוג השמנה הזקנה וזה..
יום אחד קמתי ושמעתי את הלקוחה שלה ופתאום היה שקט אז צעקתי לאמא שלי מהמדרגות
אמא הזקנה פה
ומסתבר שהיא היתה בבית ושמעה אותי
ואז כולה עולה כזה במדרגות סתם שתדעי שאני לא זקנה
אני בת 59!!!!!!
אוקי יש לי כמה...~מיכל~
בס"ד
1. בשבת חתן של בת דודה שלי כזה ישבתי ליד בעלה בארוחה קיצור אחותי ישבה עלי(היא הייתהאז בת שנה..)ואז כזה הבעל של בת דודה שלי בא לשתות כזה יין שהייתה לו בכוס ואז כזה אחותי התחילה להציק לי כזה אז הזזתי לה תיד בטעות לפרצוף שלו וכזה כל היין נשפך לו על הג'לביעה(עם ככה כותבים...מה אני יעשה זה מה שהוא לבש ועוד בצבע לבן)בונא זה הייתה חתיכת פדיחה סבתא שלי התחילה לצעוק עלי כזה ואני כולי בכיתה ה'/ו' כ"כ לא נעים...
2. נכון כשאתה בגיל של היסודי אתה מדבר בטלפון אם חברות רק כדי לדעת מה היה השיעורים...אז אתה מתקשר לבנות החכמות בכיתה...קיצור אני כזה מתקשרת לאחת הבנות בכיתה שלי(משפחה רצינית כזאת כולל הילדים אין אצלם ת'קטע של הבדיחות וציניות הומור...עצוב...)קיצור היא לא הייתה בבית אז ביקשתי מאמא שלה שתגיד לה לחזור אלי...
טוב הכל טוב ויפה עד 10 דקות אח"כ בערך התחלתי לריב עם אחותי הגדולה על המחשב או משהו בסיגנון וכנראה ממש חירפנתי אותה שהיא החליטה שכל מה ששייך לי זה דברים אידיוטים(כגון:מיכל הספר האידיוט שלך אצלי בחדר וכו')
קיצור כמה דקות אחרי חברה שלי מתקשרת(אותה אחת שהתקשרתי אליה)
למרבה הבאסה אחותי ענתה לטלפון והיא כזה צועקת לי :"מיכל החברה האידיוטית שלך בטלפון"
ואני מרוב פאדיחה פשוט ניתקתי תטלפון איזה מכות אחותי חטפה אח"כ איזה לא נעים
3.אכלתי פרי ואז נזכרתי שלא בירכתי אז כזה אני באה לברך ופתאם מצלצל הטלפון טוב אז עניתי וכזה במקום שלום יצא לי ברוך אתה ה' אלוקינו ואז קלטתי מה אמרתי ככה שאני כולי מבולבת מנתקת ת'שיחה...אחותי פשוט ירדה עלי אח"כ שעות...
וכאן הזיכרון שלי נרדם...
יש לי אחת..דוסית?
כשהיתי בת 5. היינו בנופש כזה כל המשפחה וראיתי מישהו בכניסה לצימר והייתי בטוחה שזה אחי הגדול.
רצתי אליו וחיבקתי אותו שעות...
ואז ברוב תמימותי (פעם הייתי תמימה! כן באמת!) הסתכלתי למעלה וראיתי שזה השומר של הצימרים....
יאוו ואז בכיתי שעה בערך...
יש לי אחתאיתיאל קריספין
אני וחבר שלי התחבאנו לילד אחר, ואמרתי לחבר שלי: לפני שאתה מבהיל את **** תבדוק שזה באמת הוא, אחרי כמה שניות עבר מישהו ואני קפצתי עלין, חשבתי שזה היה החבר שלי אבל זה היה......המנהל.
פדיחות...אנונימי (פותח)
כשהייתי די קטנה הרב אבינר התקשר אלינו הבייתהנ אוב וכשהייתי קטנה ישר עניתי"מי זה?" אז הרב עושה לי אבנר ורני צועקת אבא אבנר רוצה אותך.....
פדיחות עם בנידודיםן
1 פעם בנדוד שלי היה אצלינו בבית אז הוא ישב במטבח ואכל כשהוא יצא אניי נכנסתי למטבח ואכלתי אח"כ הוא התיישבי בסלון ואני אחרי נכנסתי למטבח לקחת שתיה (הייתי צ'כה ללכת) קיצר עקבתי אחריו והיה מצחיק...
2 שתפתי ת'ריצפה יום חמישי ושני בני דודים שלי היו בבית שלנו... ישבנו ודיברנו איתם אני סבתא שלי ו2 בני דודים שךי....
קיצר הם הלכו להתפלל ערבית ואני הלכתי לשטוף והבנים חזרו קיצר בנדוד שלי כזה מסתכל עלי אשת חיל אה?! עכשיו צריך למצוא שידוך...
חבר של אחשלי שנתיים מעלי ישן אצלנו בבית טוב אני באה לישון וארני רואה שאח שלי גונב לי את הכריתאני באה לפ]תוח לו תדלת והוא צועק לי מתלבשים בסוף אני פותחת ואני רואה לא פחות ולא יותר הכרית שלי אצל חבר שלו...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעע
טוב לשמוח!
כל השרשור הזה הוא פאדיחה אחת גדולהAvrechit
אוקי, אז יום אחד אני כזה הולכת ל*** ואז כזה אחוטי באה וקיצר היינו מזה שיא המצב כפית וקיצר היא כזה אומרת לי שהחברה שלה... כי יש לה כזה חברה שלאח של הכלב שלה יש גיסה שקוראים לה ***... אז אחותי כאילו עושה כזה מה את אומרת עליה... אז אני כולי כזה הולחת לכיבון של הדבר הזה ששמה וקיצר אני כולי שיא המפודחת וזה...
אנשים, תתבגרו.
תפסיקו לכתוב כאילו אתם בכיתה ב', כמו שכבר אמרה כאן מישהי. זה לא עניין של שגיאות כתיב, זה עניין של לקרוא את מה שאתה כותב.
סליחה שאני מתערבת בתור המבוגרת הפלצנית. אבל השרשור הזה היה יכול להיות ממש חמוד אם לא היה נראה כאילו כתבו אותו תושבי מוסד למפגרים (או ערסיות משיכון ד').
אחת לא שליgeorge
פעם מישהו שאני מכיר התקשר לרב אבינר שליט"א והרב ענה, (למי שלו מכיר יש לרב אבינר קול דקיק ומצחיק) הרב בעצמו ענה, והאיש שאל בטעות "שלום חמודה אבא בבית?" C הפאדיחות, לדעתי הכי גדולה שסיפרו פה
וואי.. פאדיחות כאן טואובות!!
)ה!2ה 2!2ה
בכיתה ט' או י'..שמחה ואמונה
הבאתי בטעות אגרוף בבטן לאחד הרבנים באולפנה..
איך לעזאזל הצלחת לעשות את זה?!?! |המום|בקטנה
פאדיחה..אנונימי (פותח)
איפה שלמדתי ביסודי זה היה מוסד אחד שהיה להם גנים ובית ספר לבנים ובית ספר לבנות ולבנות היתה מנהלת ומי שהיה המנהל של הבנים היה הרב של כל המוסד.קיצר יום אחד הוא בא לדבר עם המנהלת שלנו ונגיד קוראים לרב הזה שלמה.קיצר היינו צריכות את המנהלת ועמדנו ליד החדר שלה ואז חברה שלי צורחת:אבל אי אפשר עכשיו שלמה אצלה.וכולם נקרעות מצחוק כי הוא באמת רב.. והרב שמע..ההיא התפדחה ממנו שנים..
היא עשתה את זה בכונה...דוסית גאה!
חבל שאין פה כפתור Like1234
עגבנית שרייNעלי
יום אחד אכלתי עגבנית שריי כולי שמחה וזה..פתאום אחת מהם לא נתפוצצה בפה כזה אז כולי לוחצת פתאום כל המיץ בול על המצח של חברה שלי..חחח....
חחח...=]=]ד"ר אריק
בס"ד
המקרה:שיחת טלפון.
הנפשות הפועלות, אני, אבא שלי נמצא בבית ו...טלפון.
תאריך:אין לי שמץ.
השעה:חזרתי מהלימודים והייתי סחוטה.
קיצור!!! הטלפון מצלצל, איזה נחמד...אני עונה:
טלפון-"שלום"
אני-"שלום"
טלפון-"אריאל?"
אני-"כן..."
טלפון-"אה!הי!!!מה שלומך?"
אני-"בסדר...מה איתך?"
טלפון-"ב"ה...איך היה בבית ספר?"
אני-חפרתי לו על מה שעשיתי בבית ספר...
טלפון-"איזה יופי...אריאל?"
אני-"כן?"
טלפון-"את יודעת מי זה, נכון?"
אני-"ברור"...וחושבת לעצמי..מצחיק האיש הזה.
"טלפון-"יופי"
ממשיכים לדבר, ובלה בלה...
אני-"אז אבא, מתי אתה מגיע הביתה?"
טלפון-"אריאל?עכשיו את יכולה בבקשה להביא לי את אבא?"
זה היה חבר טוב טוב של אבא שלי!!!אתם לא מבינים איך התפדחתי אחרי זה שהוא ראה אותי...=]=]
*אבא לא נמצא בבית=]=]ד"ר אריק
יותר מצחיק ממפדח...יעלוש=)
בפורום אחד מישי כותבת באיזה עפרון אתם משתמשות ובאיזה צבע...
טוב... אני עונה לה כזה: עפרון פיילוט בצבע ורוד..
ואז בנות עונות לי - חח.. היא לא התכוונה לזה..
קיצר פאדיחות..
היא התכוונה לעפרון לעיניים..
^^^..חחח..ראיתי את זה ונקרעתיי..איל!לי
לא פאדיחה אבל סיפור קורע.רחליOס
זה יותר מצחיק כשמספרים את זה פנים מול פנים.
אבל בכולופן..
חברה של אחותי היתה בתחנה מרכזית בי-ם (נראלי בי-ם) קיצור היא מתקשרת לאחותי ומספרת לה איך שהיא חשבה שנאבדו לה המשקפיים ואיך היא שנים חפשה אותם וזה.. ובסוף גילתה שהם על הראש שלה..
פסדר הם ממשיחות בשיחה וזה.. ופתאום היא אומרת "אומיגאד אומיגאד.. מוריה (שם בדוי לאחותי) איפה הפלאפון שלי.. מוריה.. איפה הוא?"
טחחח...
(להזכירכם הם היו בשיחת טלפון
)
פאדיחה של חברה..*נעמה*
ישבנו כמה בנות בחדר שלנו בפנימיה ודיברנו.
עכשיו, יש אצלינו מיטות קומותיים וחברה שלי ישבה באחת המיטות למטה. באיזשהו שלב היא קמה ונתקעה במיטה מעליה ואז היא מגמגמת איזה "סליחה, סליחה לא התכוונתי.."
ואנחנו נשפכות והיא לא מבינה מה אנחנו רוצות..
אה... חשבתי שעשית את זה בכוונה...*מותק*
כאילו בצחוק...
י'קרועה..
פדיחה בדרך למנחה...tvrui
היתי בדרך למנחה ושמעתי את השכן של אומר: לאן אתה הולך?
אז אמרתי מנחה והוא התחיל לצחוק כי הוא אמר לילד הקטן שלו שירד במדרגות: לאן אתה הולך ואני עניתי....
פאדיחה שליבין השורות
כשלמדנו בבצפר על "והדרת פני זקן" הבנתי שצריך לקום למבוגרים.
אני נוסעת באוטובוס ארוך(אקורדיון)בתחילתו, שרובו ריק,וכל אישה מעל גיל 20 בערך שעלתה אני אומרת"יש לך כאן מקום,זה בסדר,אני יעבור לאחורה"....אחותי לא הבינה מה עובר עלי והסבירה לי...
חחחחחחחחחח,אז זה היה מצחיק,עכשיו זה נשמע פחות מצחיק.
פדיחה...יוספ
כשהייתי בכיתה ט' היה שיעור משעמם מוות (מדעים) ולא היה לי כוח ללכת אליו ומי שלימד אותו (את השיעור) היה המנהל תיכון, והוא איים שמי שלא יגיע לשיעור הוא יעף אותו וכו' וכו'... וממש לא היה בא לי להגיע אליו אז שלחתי לו הודעה בפלאפון שכואב לי הבטן ואני בחדר...
ועכשיו הפדיחה... אחרי 5 דקות פתאום נכנסים לחדר המנהל התיכון המדריך שלי והאחראי עזרה ראשונה לחוצים מוות!!!!! ואני כזה לא זה בסדר זה עבר לי וזה, לא ידעתי איפה לקבור את עצמי......... וחבר שלי שהיה איתי בחדר מתפוצץ מצחוק,......
קיצר פאדיחה!!!!!!!!!
עוד אחת:
פעם התפללתי באיזה ביכ"ס ובאמצע קריאת התורה היה טעות בספר תורה והתווכחו אם להמשיך או לא, ואחד מאלא שהתווכחו היה אחד שאני מכיר (שהוא סופר סת"ם), ואז אמרתי לזה שהתווכח עם זה שאני מכיר (מסובך...) "יש כאן סופר סת"ם תקשיב לו די להתווכח סתם", ואז הוא מסתובב אלי ואומר "גם אני סופר סת"ם!!!!!!!!!!!"
ועוד אחת:
נסעתי פעם עם חברים טרמפ, והנהג הציע לנו דוריטוס וחברים שלי אמרו "לא צריך וכו..." והוא שאל למה לא? ואז עניתי "כי הם מתביישים" ואז הוא אמר לי "ואתה לא?" אמרתי לו לא, והוא הביא לי את הדוריטוס, ואז חברים שלי ביקשו ממני בשקט - ואמרתי בקול "אתם לא רוצים, לא??" קיצר יצאתי פדחן, והם התפדחו שם מוות!!!!!
זהו יש לי עוד הרבה (אני די פדחן) אבל אין לי כוח לכתוב...
פאדיחה!מוריה צפת=)
נסעתי עם הרב שלי במונית
הוא ישב ליד הדלת, הבן הקטן שלו באמצע ואני מהצד השני
היה סיבוב והספסלים היו מחליקים כאלה
לא היה לי במה להחזיק
ופשוט מצאתי את הראש שלי על הברכיים שלו
יעני עפתי לעיו ומעכתי את הבן שלו בדרך
אחרי זה שנה בערך לא נסעתי איתו במוניות למרות שהוא גר 2 בתים ממני!
שיא הפאדיחות!
פאדיחה של חבר...מתי666
עצר לו טרמפ - אופנוע!
קיצור, תוך כדי נסיעה הוא פחד לעוף, אז הוא החזיק בנהג.
הנהג אמר לו שיש ידיות מתחת לכסא, ושהוא יכול להחזיק בהם....
כשהנהג הוריד את הקסדה.......![]()
הוא ראה את השיער, והבין שזאת אישה.......![]()
ברגע שהוא סיפר לי את זה,
פאדיחה מאתמולgeorge
אתמול הייתי עם חברם שלי ברובע, ורציתי לאמר להם משהו על החרדים שמתנגדים ש"כוכב נולד" יהיה בבריכת הסולטן, ואני מתחיל לאמר להם "ראיתם איזה חרדים צבועים..." ומאחורייט עברו איה 5 חרדים קופים...
אבל ביננו- מי שם עליהם...דין דין
^וואי סורי אבל הגזענות שלך כבר מתחילה להיות מוגזמנמלה
ת, אתה לא חייב להסכים עם הדעות שלהם, גמאני לא תמיד מסכימה עם הדרך שלהם., אבל מפה ועד לקרוא להם קופים????? לאן הגענו??????? זה אחים שלך, להזכירך.
סורי אם אני תוקפת, לא יכולתי לראות את זה ולא להגיב.
יומטוב..
עוד פאדיחהgeorge
ביסודי הייתה מורה שהייתי מחקה ממש טוב, פעם נכנסתי לכיתה, ואיזה 10 דקות חיקיתי אותה, היו שם איזה 10 תלמידים שמתו מצחוק, ואז היא יצאה מחדק שהיה ממש קרוב לכיתה, והיא שמעה הכווווללל!!!
...חוצפה של מורות בעלות אוזניים גדולות...דין דין
אני וחברה שלי הולכות בבצפר בהפסקת אוכל ומלכלכות על המורה שלנו, פתאום אנחנו רואות אותה מולנו (והיא שמעה אתזה..), אח"כ אנחנו נכנסות לכיתה ומספרות לחברות ("יוו... איזה פאדיחות" וכו'...) ופתאום היא נכנסת לכיתה- גם אתזה היא שמעה....
אחד האופסים המאפנים אבל נגיד....עץ על מים
רוב המורות שלנו בביצפר עם פאות חרדיות כאילו..
יש לנו תקטע שאנחנו מתווכחות עם איזה מורה אחת (גם היא עם פאה) עם פאות זה יותר צנוע ממטפחת או פחות (אנחנו אומרות שמטפחת/כובע יותר צנוע..) בקיצור המורה אומרת אבל למה אתם חושבות ככה ואז כזה מישי עושה יש גם פאות שנראות כמו שיער וזה הכי גרוע....ויש אפ' מורה בביצפר המורה ****
אחרי שניה המורה **** נכנסת בדלת ואנחנו מתפקעות מצחוק והמורהשדברה איתנו היתה כזה אופס לא ידעה איפה לקבור תצמה (כי אח"כ גילינו בסוף השיעור שכל השיעור היא היתה בחדר צמוד לכיתה שלנו וזה קיר גבס שומעים כל ציוץ הכי חלש שלנו ושלה....אבל חפיף לקחנו את זה מזה בקטנה....בכולופן זה אמיתי...
"כל עמישראל אחים",דוסית גאה!
אז אם החרדים קופים גם אתה קוף![]()
מסכיםאבגדה
השניה נזכרתי בעוד פדיחה וואלה לא נעים...~מיכל~
צבס"ד
הייתי אצל אחותי שגרה שכונה מתחתינו (יש בית של שכנים ומדרגות אוקי סביבות ה30 מדרגות )
קיצור הלכתי אליה ב2 בלילה כי הייתי שיא המשועממת (כולם ישנו...)
ראיתי אצלה סרט ובערך ב4 בלילה חזרתי(יותר נכון ליפנות בוקר...)
קיצור טוב סבבה אני מגיע למדרגה האחרונה ואני רואה את שכן שלי וחבר שלו (16...)משחקים בכדור עם הכלב שלהם ופתאם הכלב כזה בא לכיווני ,עכשיו הוא ענק ודוחה בצבע שחור...
אז כזה התחלתי לצרוח :נתנאל תעיף אותוו מיפה..."קיצור החבר שלו מה צחק עלי והוא כולו מנסה להרגיע אותי שהכלב לא נושך...
(נתנאל זה השכן...)
שלא תבינו לא נכון אני מאוד אוהבת כלבים...אני פשוט צריכה להתרגל אליהם והם צריכים להיות קטנטנים...ממש קטנים...
פאדיחה לא נורמלית!!!!!!!. מעשיה נאה
אז ככה, אני מגיע הביתה לפני כולם, ואז...
מצלצל הטלפון....
קיצור אני עונה, מדבר דוד שמעון.
הוא נפטר לפני שבוע.
קיצר אני שכחתי מכל העסק.
אני מדבר איתו כאילו הוא מה זה חי.
ואז פתאום הוא מנחית, אתה יכול להביא לי איזה מקובל לתקן לי תנשמה.
ואני מה זה נשפך.....
פתאום אני קולט שהוא מת...
קיצור..
אני נופל על הרצפה כמו איזה עגבניה מרוסקת....
במשפחה שלנו מה זה לא מקובל לדבר עם מתים....
קיצור... אני מרגיש שעוד מעט כאילו כולם יבואו ואז אני בברוך רציני.....
קיצור אני אומר כזה כאילו ביי בייי ומנתק... ואז אני קולט... הרי הבן אדם מת....
א קיצער כולם מגיעים רואים אותי כמו איזה עגבניה מרוסקת על הרצפות....
ואז אני מה זה מתפדח....
וכמובן לא יכול להגיד מה קרה......
לי'דע מה לשות... קיצור שולחים אותי לפסיכולוג....
ובמשפחה שלנו יש כזה קטע יע'נו שולחים אותך לפסיכולוג
אז אתה מממן כי זה כאילו הקטע ש'ך....
קיצור....
אני נהפך להיות הכבשה השחורה של המשפחה....
והבעיה שבמשפחה שלנו יש כזה קטע....
שמי שהוא הכבשה השחורה מתחפש בפורים לכבשה שחורה....
קיצור... אני יעני מתחפש כזה לכבשה שחורה....
הולךך ברחוב... ואז כאילו מה אני רואה....
הדוד מאמריקה...
ששנים לא ראינו אותו.....
רואה אותי בתחפושת הזאת....
וזה מה זה מפדח כי הוא ל'ידע כלום מכל העסק......
קיצור.....
LOLAvrechit
![]()
![]()
![]()
שכחת להכניס שגיאות כתיב!
מה עובררר?!?!!?אביה =)
עוד אחת מאתמולבין השורות
היינו בטיול ואז ב-6 בבוקר ישבנו 3 בנות באוטובוס ודיברנו.
ראינו שיש מורה אבל היא ישנה.
ואז התחילו לדבר על דברים שבצפר לא "מתלהב" מהם...
באיזה שלב אחת אמרה לשניה בצחוק "יא מטומטמת, נראה לך?!"
ופתאום המורה צועקת-"אביגיל,מזה המילים האלו???"
חחחחח,זה היה מצחיק....
וואי אחת מהשנייה....עץ על מים
זה לא פאדיחה זה סיפור מצחיק...אבל קורע! אותי לפחות!
בנות דודות שלי אמרקאיות (חרדיות אצלינו) ובגלל שאני לא רוצה להתחיל לשבור תשיניים אתם וגם אין לי מה לעשות אתם בלש' המעטה אז עוד בת דודה שלי (חרדית גם) אבל מישראל גם באה...
בקיצר הם הלכו לאנשהו ואז התקשרו לפע ממס' 0000 בהתחלה אבל הוא קצר אח"כ רק עוד 4 מספרים כך שזה לא אמריקה (שיכולהיות ההורים שלהם) אז אני כזה הלו ואז אומרים לי משו באנגלית ותשם משפ' שלנו אז אמרתי כן אבל איי דונט ספיק אנגליש ואפאחד לא בבית...ואז אמרו לי אוקע בייביי
טוב נתקתי..אחרי כמה זמן הם הגיעו...והם עכשיו רוצות ליסוע שוב...ואז התקשרו שוב ממס' 0000 קצר אבל ספרות אחרות...עניתי קלטתי שזה שוב אמירקאים הבאתי לאחת מהם שתדבר...
בקיצור היא שאלה תמס' של אמא שלי היא בקשה אז אמרתי לה באנגלית והיא העבירה...טוב אח"כ היא אמרה לי ששאלו אותה כזה דבר:
הלו אפשר לדבר עם הרבנית (השם משפ' שלי) והיא אמרה : she is not home (יענו הם קראו לאמא שלי הרבנית...המיבן יבין למה התפוצצתי מצחוק)
אז הם שאלו את בת דודה שלי עם יש לה סמינר לאחרי גיל 18 לבנות לאמא שלי...והיא אמרה שהיא לויודעת ונתנו להם תמס' .....נשפכתי מצחוק אחרי זה!!! ברמות על!! והם בדיוק היו צכות לצאת ואז הם עושות לי בעברית עילגת את הרבנית את הרבנית ואני נקרעת מצחווק אחרי שהם יצאו נשמתי לרווחה!!!
~הסגרונית... את מבינה למה טוב מאד נראלי אחרי היום!!!!
פאדיחה אחת המביכותרוש לילה.
זה קרה לחבר שלי-
הוא התקשר לחבר אחר שכולם קורים לו בשם משפחה שלו(אסולין) ואבא של אסולין ענה
וחבר שלי היה בטוח שזה אסולין (הבן) וזה באמת היה האבא שהוא רב כזה מכובד...
קיצור חבר שלי עושה לו: מה קורה אסולין?
אז האבא עושה כזה: רק רגע
וחבר שלי לא מבין והוא בטוח שזה אסולין הבן אז הוא עושה לו: מה יש'ך ימפגר? ...
והאבא שמע את זה....
זה אח של הודיה כותב את שלא תחשבו שיש לה חבררוש לילה.
כן יש לי אחת מזה קורעתאנונימי (פותח)
אני נכנס לבית מדרש ואז אומרים לי שלאחד הרמי"ם נולד בת אז אמרתי מההקשר אלי? ואז אמרו שאני חיב כי הוא לימד אותי וכו' ואמרו שמארגנים מתנה ואני קונה אותה אז קיבלתי מתנה עטופה והלכתי לבית של הרב אני דופק והרב פפותח ואני אומר לו מזל טוב ואז הוא אומר לי על מה אני אומר לו על זה שנולד לך בת והוא אומר לי בכלל לא נולד לי בת ![]()
![]()
![]()
![]()
פדיחה מטורפת
*מותק*
שקרתה לחבר של אבא שלי..
פעם הם היו באיזה חתונה יוקרתית כזאת.. ואז חבר של אבאשלי התמתח כזה ובדיוק מלצרית עברה שם עם מגש מפוצץ והוא הפיל לה הכל....
...
הוא כולו שיא ההתפדח ורצה להראות לחברים שלו מה קרה.. אז הוא שוב התמתח ועברה שם אותה מלצרית עם המגש.. והוא שוב הפיל לה הכל...

חחחח...
^^חחחחחחח...איזה פאדיחה..=]]נושי104
פעם נירדמתי על בחורה[בגילי]באוטובוסיחיאל!
^^^.אופסס..איל!לי
חחח...חוסר מזל!!!(=אני=)
וואי נזכרתי בפאדיחה.....עץ על מים
אני ניצולת מלחמת לבנון השניה
לקראת סוף המלחמה הביצפר עשה לנו בחינם [ממנו לנו את זה אין לי שמץ מי] מחנה 5 ימים לכיתות עולות לד' עד גומרות ח' משו כזה...[אני עליתי לה']
ואני אני זה אני ואני לא אוכלת אוכל של מלונות בדר"כ ק"ו של מחנות...
אז ההורים שלי (בין שאר הקניות קנינו הכל באותה שנה כי יצאנו מהבית עם 2 בגדים וחצי בבריחה כל הבנות חח)בקיצור עם כל הקניות הם קנו לי קופסאות שימורים קטנות של אננס שיהיה לי....
[המחנה בסוף התקצר ל4 ימים]
באחד הימים[לא זוכרת איזה] רציתי אננס הייתי בחדר עם חברה מהכתה בת דודה שלה ששנה מעלינו ובת דודה שלה שנה מתחתינו ואז רציתי אננס והיינו בחדר...אז פתחנו תקופסא [ביצרתיות כמובן] ואז לא הי לנו לאיפה לשפוך קצת מיץ אז זאתיח ששנה מעלינו לקחה תקופסא ושפכה תמיץ מהחלון.....
עבר שם איזה איש חד והמיץ נשפך לו על הראש...
ואז אנחנו התפוצצנו מצחוק שעות!

תודו מסכן....
חח.. יש לי כמה..ה!2ה 2!2ה
אוקי..
חברה שלי פעם התקשרה אלי הביתה ואמא שלי ענתה והיא חשבה שזאת אני והיא צרחה עליה למה אני לא באה וזה..
לפני כמה ימים נסענו כמה בנות עם אבא של חברה שלי וחברה שלי אמרה לי לצאת בשמונה מהבית ולחקות להם בחוץ והייתי סחוטה מעייפות ולא התעוררתי בבוקר קיצר בשמונה וחצי היא מתקשרת איפה את?? אנחנו פה כבר חצי שעה ואבא שלי ממהר לעבודה..
אני כולי הרגע קמתי אומרת לה אני כבר יוצאת ותוך 2 דקות(!!!) הייתי מאורגנת..
וואיי.. איזה לא נעים זה היה..\:
וגם בדיוק כמה ימים לפני עיקבתי גם עוד חברה שלי שהם גם דיי מיהרו...
פעם אחת ישבנו כמה בנות כזה בספסלים ודיברנו קיצר בן אחד מהשבט שלנו נסע באופנים ובוום!! נפל..
איזה מסכן.. חתיכת פאדיחה לו..
ילד אחד הלך ברחוב והסתכל על כמה בנות ובוום! נפל על צמח כזה.. חח.. לא נעים...=]]
פעם אחת הייתי בבית והייתי שיא המחורפנת והייתי מול הדלת שהייתה פתוחה ואני כזה צחקתי כמו איזה אוטיסטית ואז הרמתי תראש ואני רואה מולי ילד אחד מהשבט שלי..
ואני כזה אמרתי "אופס" וטסתי למעלה.. חח..
חחחח הובה בובה שפכתתת אותייי!כפרעלייך!!=)
איזה סטיילelhay
מה זאת ההקפצה הזאת??מישי' מאפושו'
אכן גמאני תהיתי לעצמי מי המשועמםעץ על מים
שגלש בעמ' ובטעות הקפיץ...
אין מצב...לוקסוס
חח.. הו2ה 2ו2ה האחרון הכי מצחיק.. התפוצצתי מצחוק..נשמה
פדיחה שלי ואחת ששמעתיalezish
זאת ששלי, זה שביום חמישי, בדרך מהכיתות לבית מדרש שלחתי sms זהה לכל החברים שאני לא אראה עד ראש השנה סליחה ומחילה(ולעוד 2 מהישיבה הקודמת שלי שיתלו שלטים שאני מבקש סליחה), והטלפון שלי, אני לא שם אותו על שקט לגמרי,הוא עושה פיפ קטן ואז רטט, והתפללתי צמוד ל2 רבנים, וקיבלתי על תחילת שמונה עשרה איזה 10 smsים עד שהשתקתי אותו ו2 הרבנים כזה הסתכלו עלי.
פדיחה שנייה ששמעתי שקרתה שנה שעברה למישהו מהישיבה שלי, זה שהוא חיכה למלא מישהו מיםליד הדלת של הכיתה, ולכיתה נכנס מורה מרוקאי עצבני, והוא מילא עליו בקבוק של ליטר וחצי מים.
זה מה שנקרא אאוץ!!!
אם כבר הקפיצו.. למה לא להוסיף..?..ה!2ה 2!2ה
אוקי..
הייתי במקום אחד עם 2 חברות ואז ניסינו לתפוס טרמפים..
קיצר עמדנו בערך על הכביש..
ואז מישי באה ועצרה לנו והתחילה לצעוק עלינו בערך איך אנחנו עומדות על הכביש וכמה שזה מסוכן וכו'..
קיצר שלושתינו מזה מפודחות..
ואז כזה כשירדנו חברה שלי יצאה מהר כזה ועמדה עם הגב אליה והתפוצצה מצחוק.. והיא ראצה את זה!!
כמעט רצחתי את חברה שלי..
היינו אצל דודים של חברה שלי (אלהים לקחנו ת'טרמפ^) ואז כשיצאנו אני כזה צורחת בקול שיא המפגר "יאללה לרווץ!!" פתאום אני קולטת את דוד של חברה שלי (מי שהיינו אצלם) מאחורי.. לא נעים..=]]
אצל אותם דודים ^ שיחקנו ב-WII טניס.. ואז חברה שלי הזיזה ת'יד ובווום!!! תקעה אותה בראש של בת דודה שלה הקטנה.. חח..=]] זה היה קורע!! אבל מסכנה הילדה.. התחילה לבכות פוול.. ח..
שבת שלום!!
פאדיחה הכי מצחיקה בעולם!!!!! כנסו!נילס
2 טרמפיסטים עלו על רכב.
בדרך, אחד מהם לא הצליח לשלוט בעצמו, והפיץ ריח...
האשה עשתה פרצוף ופתחה את החלון לצורך תחלופת אוויר... אלא שבדיוק אז עבר אוטו לידם, והנהג חשב שהיא רוצה לשאול אותו משהו, אז גם הוא פתח את החלון.
חכו , זה הקטע הקורע:
האישה ראתה שהוא פותח את החלון ושאלה אותו:
''מה, גם אצלכם עשו ריח?''......
מסקנה - ללמוד להתאפק!![]()
![]()
![]()
ווואיי נילס נשפכתי!!!!!!!!!!הילד המושלם!!
וואו^^^קרעת!~הסגרונית~...
וואי קבלו פדיחה אדירה !!!1מאתמולאריאל דוד
אתמול בדרך חזרה מהחסימה על הרב דב ליאור אני וחבר שלי נוסעים באוטובוס וספסל מאחורינו איזה 2 אולפניסטיות ואז שמענו שהן אמרו "מקוחניקים" אז התחלנו להקשיב(אנחנו מקוחניקים) ואז אחת הבנות אמרה שם של אחד אצלינו שחולה על נח"ת ואז כששמעתי את זה נפלט לי בקול - המילה נחת! ואז הן מצפוצצות מחוק ועושותץ כזה כן, נחת, ולמה הקשבתם לנו<???
הפדיחה שליאנונימי (פותח)
שמעו את הפאדיחה (או הסיפור שלי..)
אני בבית , ומצלצל הטלפון..
אני עונה ואיזה ערבי מתחיל לדבר איתי..
קיצר אני מנתקת ואח"כ שוב כמה פעמים אותו מספר (יש לנו שיחה מזוהה...!) מצלצל אבל אני לא עונה..
אח שלי מגיע ואני אומרת לו לענות. הוא עונה.. וזה היה משהו מהישוב שלי שרצה את אבא שלי..
מוזר נכון??????![]()
אני מתנחלת גאה![]()
אני התקשרתי מהפלאפון של אבא שלי לערבי בטעות,ניגונים
שחזר אליו.
וואי, זה היה הזוי..
יש לי פאדיחה די טריה, ואני לא חושבת שאני אי פעם-בת-ישראל-וציון
אספר אותה, וזה לא רק השפיע עלי....
ממממ, חוץ מי זה שאני קיימת, לא עולה לי עוד פאדיחה לראש, אבל אל תדאגו, יש לי פאדיחות, והרבה!
חחחחחחח...עץ
יצאתי לסיבו"ש יום אחרי שהורידו לי תגבס מהיד..(הרופא הזהיר אותי לא לעשות שטויות-ספורט,ריצות וכדומה..)
קיצר כשנגמר הסיבו"ש עמדנו בשער האשפות ונשאר 25 דקות עד שההסעה לאולפנה תגיע..כמעט כולם נכנסו לכותל ונשארנו 5 בנות בחוץ. פתאום החלטתי שאני חיבת תמונה ליד הכותל,ביקשתי מחברה שלי שתבוא איתי אבל לא היה לה כח אז היא הראתה לי קיר ליד השער שנראה כמו הכותל ואמרה לי :"רוצי למטה טני יצלם אותך לידו..", נתתי כזאת טיסה ולא שמתי לב למין מדרגה קטנה שהיתה שם ו...קפצתי פנימה לתוך----ב-י-צ-ה(!) ,טבעתי בפנים עם כל הבגדים ולא הצלחתי לקום כי נפלתי עם היד על אבן...חברות שלי קראו לחייל אחד שיוציא אותי וכמה בחורות באו וניגבו אותי בטישואים...בינתיים טיפלו לי ביד ש...נשברה עוד פעם.קיצר חברות שלי חוזרות ומוצאות אותי כולי מלאה בבוץ(הם לא זיהו אותי..
)ועם תחבושת ענקית על היד...איך שהם ירדו עלי...ובסוף חברה שלי באה אלי (היא עמדה בצד כשזה קרה ולא ידעה למה רצתי למטה)ואומרת לי שהייתי נראית ממש מטומטמת-רצה,קופצת לביצה,שוקעת,שוברת את היד ובסוף אומרת שזה לא היה מכוון...
פאדיחה..שבלולון
היינו בכיתה ו' ולמחנכת שלנו הייתה פאה (היא הייתה חרדיה) קיצור שיעור אחד החלטנו לשחק מחניים, והמורה גם שיחקה. ומישהי זרקה חזק את הכדור על המורה והמורה נפלה על הגב והפאה שלה גם נפלה..
זה היה שיא המפדח!!
george אבא שלך קוףמניי770
פאדיחה טרייה מהשבוע...אנונימי (פותח)
אני גרה בחור בארץ אוקי..??
ואז יום אחד החלטנו אני ואמא שלי לסוע לקניותת...
עכשיו המורה למתמטיקה שלי מכירה את אמא שלי ויש לה סגנון לבוש כזה שאני לא מחבבת...
ואז כמה מהחנויות הראשונות שנכנסו אליהם היו בסגנון הזה.. (סגנון של סבתות, בגדים ללא צורה עם פרחים מוזרים אתם יודעים...)
אז כל דבר שאמא שלי מראה לי אני כזה איככס זה כמו של המורה טובילה נגיד (המורה למתמטיקה..)
ככה כל חנות.. איכס כמו של המורה טובילה, איכס כמו של המורה טובילה...
פתאום אמא שלי יוצאת החוצה וחוזרת מהר.
המורה טובילה פה! ובדיוק היא באה להיכנס לחנות שההיו\נו בא כשאני צורחת איכססס זה כמו של המורהה טובילהה.! 
זה לא היה ממש פאדיחה אבל כ"כ קרוב!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחמניי770
ואי היה לי פאדיחה ושככתי אותה עוד מעט אני יזכר אוףידיד
גם לי יש....צוקי!אחרונה
היא קצת מסובכת מקווה שתבינו......
פעם התקשרתי לחברה שלי ואח שלה ענה לי... (ויש להם קולות ממש דומים..)
אז אני אומרת - "שלום, מי זה?"(לאח שלה קוראים שלום..) אז הוא עונה לי" שלום" הייתי בטוחה שהוא אומר לי שלום(היי..
) אז אמרתי שוב"שלום, מי זה?" והוא שוב "שלום" אז אני שוב... ככה מלא זמן... פתאום אני קולטת(שכחתי...) שלאח שלה קוראים "שלום"....
אאה איזה פאדיחה.....![]()
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילהאחרונה
שלוםטאטע מלך העולם
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
אמממטאטע מלך העולם
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
בד"כ זה כן סותריהודי חסידי
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
כן...יהודי חסידי
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
וואי תודה!טאטע מלך העולם
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...
בדידותהרשפון הנודד
למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?
לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.
אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?
אתה לא חבר בתנועת נוער?
זה לא זההרשפון הנודדאחרונה
זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)
...הרמוניה
א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך?
מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?
תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.
ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...