שלום! אני צריך ממכם עזרהgeorge
יש לי חבר ממש טוב, ואני לא יודע למה, אבל אני מרגיש שהוא מתנשא עלי ואני מרגיש צורך כל הזמן לפגוע בו, פעם הרגשתי ממנו ממש פגוע, מבלי ממש לדעת למה, אז שבוע לא החלפתי איתו מילה,יש דבר אחד אצלו שכן שמתי לב שהוא כל הזמן עשוה, הוא לא יכול להסיים משפט בלי להשחיל בו (בלי ממש קשר) את אחת מהמילים "אידיוט" או "מטומטם" טיפש" וכד'... מאוד קשה לשמור על קור רוח שאתה יושב ומדבר עם מישהו שכל מילה שנייה שלו הוא פוגע בך, אני יודע שהילד הזה הוא ילד ממש גבר ואני ממש רוצה להישאר להיות חבר מאוד טוב שלו לכל החיים, אבל זה ממש מפריע לי... תעזרו לי!!!
אוףף..=[ זה פשוט מעצבן אנשים כאלו..!איל!לי
לדעתי אתה צריך פשוט לדבר איתו..היתה לי חברה שהיה לי איתה משו דומה..לא בדיוק אותו דבר אבל בערך..קיצר רבתי איתה איזה שבוע ואז דיברנו ואמרנו מה מפריע אחת לשניה וב"ה זה הסתדר..!(***-אם את רואה את זה אל תיעלבי..אני חולעלייך..!) 
>george
ני מנסה לדבר, אבל כשאני בא לדבר איתו על זה בורחות לי כל המילים, זה כמעט בלתי אפשרי לאמר לחבר ממש טוב שלך "שמע, אחי, אתה גבר וכיף לדבר איתך אבל זה מפריע לי שאתה כל הזמן פוגע בי כשאתה מדבר איתי, וזה נוראי..." איך אפשר 
מה הבעיה?זה לא ילדים קטנים,יש העיה פשוטאיל!לי
מדברים עליה...!!!זה לא יעזור להתעלם מזה..אתה סתם תרגיש כל הזמן לט טוב עם זה בלי שהוא ידע בכלל..לא חבל?! 
אל!לי, איך לדוגמה את אמרת לה אתזה?george
אממ..היא פה בפורום אז אני מעדיפה באישי סבבה?איל!לי
שחנ"שאנונימי (פותח)
אם בורחות לך המילים וכאלו, פשוט תתכנן את זה(אפילו מול מראה): תתחיל איתו זה תמיד מזיז משו ברגישות כלפי האדם ששואל, תשאל אותו (ותתענין באמת)אם משהו מציק לו, ואז תגלגל את השיחה לכיוון שלך ותגיד לו שאתה נעלב ממנו אבל רוצה להמשיך את הקשר...אולי תבין שבלי שראית העלבת גם אותו.... 
נראה לי הוא פשוט אומר את זה בלי לשים לב...דוסית גאה!
זאת הבעיהgeorge

הוא אומר את זה בלי לשים לב, לכן זה קצת קשה להעיר לו על זה.. (חוצמזה שמי שכעל הזמן אומר את זה בלי לשים לב זאת איזושהי בעיה בתקשורת עם אנשים)

---------------אחת מהשומרון

בס"ד

תגיד לו את זה בפרצוף, אבל כאילו בצחוק כזה..  משו כמו- "וואו! אתה לא יכול לסיים משפט בלי להגיד ת'מילה מטומטם..רוצה לספר לנו מה את חושב על עצמך?"

אחת מהשומרון צודקקתcalvin
תכתוב לו מכתב..לולי...XD!!!

אולי זה נשמע לכם קצת רגשנ ושל בנות,

אבל שתדעו שכשאתם כותבים אתם חושבים פעמיים וככה אין כמעט אפשרות שתפגע בו...

לדעתי תנסה!!

נ.ב. אני תמיד עושה את זה...

אויי.. המון בהצלחה!! ולפי דעתי תעשה את מה שאחת מהשה!2ה 2!2האחרונה

ומרון אמרה.. זה נשמע ממש סבבה.. וזה יכנס לו מנהסתם..

וגם..

מה שכתבת מקודם נשמע משפט ממש אחלה לומר לו=>

"שמע, אחי, אתה גבר וכיף לדבר איתך אבל זה מפריע לי שאתה כל הזמן פוגע בי כשאתה מדבר איתי, וזה נוראי..." 

כדאי לך לעשות את זה ולהתבייש פעם אחת מאשר לא לעשות את זה ולהיפגע הרבה זמן...

בהצלחה!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך