בס"ד.
חזרתי אתמול מנופש..!!!!
היה כייייייייייייייייייייייייף!!
אז ככה:
ביום הראשון-
נסענו בהתחלה לאיזה מעין, היה מלא מיים!! איזה כיף..!!!
ואז הלכנו למסלול- עלייה כזאת למפל- שבכלל לא היה מפל - אלא סתם 2 ברזים עם מים ק-פ-ו-א-י-ם!! לונורא.. זה היה גם טוב... ואז ירדנו.. אחרי המפל.. קיצר, הגענו לבריכה כזאת שיש בסוף המסלול והתחלנו מלחמת מים תותחיייתתת!! עשינו אני, אחים שלי ועוד חברים שלנו מלאאא שטויות..!!!
וחזרנו למיטות במלון- ליששוןן!!!
ביום השני-
אכלנו ארוחת בוקר שוווהה של המלון!! ואז נסענו לגליתא- חוות השוקולד של גלים... משו כזה.. ראינו סרט על איך מכינים שוקולד, ותוך כדי כבר פינטזנו על השוקולד שנאכל.. וואז הינו בסדנה כזאת, משו מגניב- הכנו סוכריית לב משוקולד.. ועוד מלא צורות על בסיס של וופל בלגי והכל טבול במלא שוקולד!! זה הוקפא, יצא מההקפאה ופשוט טרפנו את זההה!! אתם מכירים את זה, שמרוב שזה טעיים כבר הבלוטות טעם כואבות??? בדיוק מה שקרה לנוווו!! מתוק וטעיים מאוד!!
ו
אח"כ נסענו לחוף כינר.. שיחקנו, שיחקנו, נרטבנו ושיחקנו.. וכל הגלים כזה העיפו אותי...זה היה מצחיק!!
יצאנו מהחוף, סחוטיייים.. וקנינו טילונים שוויייםם..!!! עם מלא שוקולד..
אח"כ הלכנו לג'יפ כזה... טיול ג'יפ... עם מללאא הסברים תוך כדי... ובסוף, איך לא??? מעיין עם מלא מייםם!!
וו... חזרנו למלון... קנינו שם אוכל במסעדה של המלון..... משו עם הרבה ב-ש-ר וצ'יפס...
והלכנו לישוןןן!!
ביום השלישי-
קמנו בבקר, אכלנו במלון...
והלכנו למסלול כזה שאמרו לנו שבסוף יש מים, ודגים ותאנים... הלכנו והלכנו והלכנו והלכנו ואין מים!! ואז ראינו איזה שלט של מידע ועזרה- קיצר, התקשרנו אליו הוא אומר לנו שהמים הם רק עוד שעה וחצי ולנו נשאר עוד ליטר וחצי... וזה לא יספיק להכל.. אז פשוט עשינו את הכל חזרה... וחזרנו... לונורא!! היה מבדר
אח"כ... נסענו לסבא וסבתא ואכלנו קוסקוס..!! יאמיי!!
ואז חזרנו למלון להתארגן לשבת...
בשבת היה ממש מגניב..!!! כל השבת שיחקנו ג'ונגל ספיד....ותפסנו זבובים... לויודעת למה- אח שלי התלהב על צייד זבובים.!!
ואז הגיעה סעודה שלישית!! היא היתה פשוט מטורפפתת!! היה אוכל פשווטטט טעייייייםםם!
מלא מוקרמים... (כי כבר היינו חלביייםםם..) ומלא סלטים... וסלט פירות... וכ'ו... קיצר, היה פשוט טוובב!!
ואז הבדלנו... ו....
נסענו הביתה..!!
למיטות שלנו...
וקיצור, היה כיףף!!
זהוו- פריקהה!