בעיה !!אנונימי (פותח)

השנה(כיתה ט') עברתי אולפנא,החלטתי לחזור לאולפנא שלמדתי בה עד ח' מכל מיני סיבות..

אז הבעיה שלי היא- אני פוחדת לקראת תחילת השנה. מי אמר שיהיה לי טוב?!??!

אני מעדיפה את זה על המקום שלמדתי בו השנה..בקיצור- מה אני צריכה לעשות כדי שיהיה לי יותר קל לחזור לאולפנא שלמדתי בה עד ח'? אז מה הם הבנות שמה מכירות אותי?? הכל השתנה השנה!!ואני לא יודעת על כל השינויים..

בעיה שניה- כשאני חוזרת אני רוצה לבנות לעצמי יותר ביטחון עצמי( בזמן הקצר שנשאר לי עד תחילת הלימודיםעצוב) .. כי אחרי שעזבתי שנה יותר קל לבוא שונה..אז איך אני אמורה לעשות את השינוי??דרכים וכל אלה..

לילה טוב פיפל!!חיוך

אמממממבעזרת ה'!!

דבר ראשון את צריכה לדעת שבאולפנה שאת חוזרת אליה המאזנים השתנו,הכל לא נעצר מאז שעזבת,יש חברויית חדשות,

יכול להיות שבנות שהיו החברות הכי טובות שלך מצאו עכשיו חברות חדשות,גדאי לנסות להבין איך המאזנים השתנו,לשמעו מבנות על איך שהשכבה נראית עכשיו.

לפי דעתי כדאי שתחשבי מה קורה שאת חוזרת-סביר להניח שיש בנות שיסתכלו עלייך בהלם וישאלו:

מה את עושה פה???

את צריכה לחשוב מה את עונה להם-תשובה חמודה וזורמת משו כמו:הגעתי למסקנה שאין על האולפנה הזו!(זו תשובה שיוצרת הגשה טובה)

בקשר לביטחון עצמי-זו פשוט עבודה יומיומית שאת אמורה לבנות לעצמך,את אמורה דבר ראשון לשכנע את עצמך-ולהמין בזה באמת שאת מעולה ושאת לא צריכה להתייחס למה שיגידו לך,ללכת זקופה,לא לגרור את הרגליים,לדבר עם כולם בכיף,בשמחה,בזרימה,לגרום שיהיה להן כיף איתך...

מאוד חשוב לזרום!!!לבוא בכיף...

אם את רוצה עוד הרחבות אז אפשר באישי....

בכל אופן המון המון בצלחה!!!!

הקפצה..אנונימי (פותח)
אז...משקפופרית

מי אמר שיהיה לך טוב? אף אחד (סורי על הביאוס) . תתפלללי,זה הכלי הכי טוב שיש לך כרגע.

מה את צריכה לעשות כדי שיהיה לך קל? בתור אחת שעשתה את זה וחשבה ששמרו לה את המשבצת החברתית שלה,אל תחשבי ככה!!

דבר ראשון-זה שאת יודעת שיש שינויים זה טוב כי ככה את לא חיה באשליה (כמוני ) .

דבר שני- כמו שבעזרת ה' אמרה לך דברי עם בנות (עדיף בנות שנוח לך איתן) ותבררי מה השתנה ולקראת מה את באה.

אז מה אם הבנות שמה מכירות אותי? זאת התחלה מצויינת של תהליך ושל פעולה,תניחי שאת לא מכירה אותן והפוך כי את באמת לא יודעת איך כל אחת השתנתה ואני בטוחה שגם את השתנית.

בקשר לביטחון העצמי-אני עוד צריכה לחשוב על זה... =]

בהצלחה!

ומקווה שלא חופר יותר מידי ושלא חזרתי על הדברים שלי.

אם כן-סליחה

אנשים??למה אתם לא מגיבים\ זה ממש חשוב לי !!אנונימי (פותח)
וואי..lior3

ואאאייי קודם כל מלאאאא בהצלחה!!!!

כתבת שאת מעדיפה את המקום הזה יותר מהמקום שהיית בו השנה-זה כבר אומר שאת חושבת שיהיה לך יותר טוב בו.

מניסיון של חברה-

בהתחלה יהיו שאלות  מהבנות שעזבת אבל אחרי שבועיים בערך זה יעבור... תעני בכיף כזה.. אל תראי שזה מעצבן כששואלים אותך תעני בסבבה.

בתחילת שנה את בטח תהיי עם הבנות ששמרת איתן על קשר בתקופה הזו ולאט לאט תפתחי לכל הכיתה. בקשר לביטחון עצמי- תרגישי הכי נח בעולם לשנות תדמית. הכיתה שעזבת בטוח השתנתה!!! אל תשכחי שעברה שנה וכיתה ט' זה אחרי עירבוב כיתות בד"כ אז קחי בחשבון שמלאאא דברים ואנשים השתנו וזה הכי נורמאלי בעולם שאת תשתני ותבואי אחרת.

בהצלחה ענקיתתתת!!!!!

אם את צריכה עוד - דברי איתי באישי יש לי חברה שעוברת בדיוק אותו דבר

יקרה-פינגאחרונה

דבר ראשון- להתפלל המון המון!! בסופו של דבר הכל משם^^..

דבר שני- לבוא בראיה שהולך להיות טוב, זה לא לחיות באשליות, אבל כן להיות אופטימית!

אל תחשבי שעכשיו את באה וישר חוזרת למקום שהיית בו לפני שעזבת.. תבואי כמו חדשה שיש את השלב של ההסתגלות..

ולא לקחת דברים קשה, כלמיני הערות על "למה עזבת ולמה חזרת.."ועוד כאלה שאפשר להפגע ואפשר להחליק..

בקשר לביטחון עצמי- אין בזה טריקים לצערי.. זה האמונה שאתה הכי טוב שאתה יכול להיות (לא ממקור של גאווה ח"ו) ואומר מה שאתה חושב מתוך אמונה שזה הדבר הכי נכון וככה גם בהתנהגות, מעשים, וכו'

לבוא עם הרבה ענווה, שמחה ורצון טוב ובעז"ה תהיה חזרה טובה!!

ב"הצלחה, נשמה!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך