הי, פעם ראשונה שאני כותבת פה אבל אני נכנסת לפה הרבה. אתם ממש חמודים! שיא המפרגנים..
קרה לי עכשיו אחד הדברים המבאסיםם! גם יצאתי דפוקה וגם לא קיבלתי מה שרציתי..![]()
וממש באסה לי!!
אוף! אפשר עידוד?
תודה.
הי, פעם ראשונה שאני כותבת פה אבל אני נכנסת לפה הרבה. אתם ממש חמודים! שיא המפרגנים..
קרה לי עכשיו אחד הדברים המבאסיםם! גם יצאתי דפוקה וגם לא קיבלתי מה שרציתי..![]()
וממש באסה לי!!
אוף! אפשר עידוד?
תודה.
הכי חשוב שאת לא תדפקי חשבון לאף אחד.. אם יצאת דפוקה זה רק במחשבות שלך.. גם לי זה קרה היום עשיתי משהו פאדחני ברמות וממש התביישתי בזה, אבל ת'כלס אני בטוחה שאותו אחד לא חושב עלי בכלל כי אנחנו סתם כל הזמן חושבים על החיצוניות איך זה היה נראה ואיך זה וזה אבל בנינו זה לא באמת כזה מעניין אנשים.. אז דפוקה יצאת אולי רק בעיני עצמך, את יכולה להעיף את המחשבה השטנית הזאת..
ולא קיבלת מה שרצית?.. כנראה לא היית צריכה, זה רצון ה', ככה אנחנו המאמינים חיים באמונה מתמדת שהכל בהשגחה והכל לטובה אז אם ה' לא נתן לך תשמחי תגידי לו תודה רבה ושזה כפרת עוונות..
רגועה?..![]()
פינג?.. זה לא ההוא ממולאן?..
אוחח אני אוהבת אותו.. אחלה שם!!!
זו כבר התחלה טובה..רואה שהכל לטובה?.. מצאת חן בעיני כמה אנשים וזה עוד רק ע"י הרושם הראשוני..
חחח
![]()
...
עוזר?
נועוש=]]!!בינתיים הספקתי למצוא עוד קצת דברים טובים במה שקרה..
וגם אתם עודדתם..
הייתי עכשיו בהופעה "קרליבך חי" מהממת!! פשוט נכנס ללב במקום הכי טהור. וזה גם עזר לי לקחת את הדברים בפרופורציות.. מומלץ מאד מאד!!
שמחה ואמונה- הכינוי ממש לא ממולאן, לא מכירה את הסרט בכלל;)
לכבוד הוא לי..!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים