בסיעתא דשמיא.
הלכות רכילות, כלל א', סעיף י'
הלכות רכילות, כלל א', סעיף י"א

בסיעתא דשמיא.

זה דבר שמכניס כל כך הרבה אור בפורם תודה!!!
ח"ח ענק.. 
בס''ד
גולני-ח''ו! ההלכות הן של החפץ חיים הצדיק בכבודו ובעצמו.
אני מקווה שזה היה ברור לכולם.
רחלי-דרך רמאות זה אומר שנגיד את רוצה להזכיר לחברה שלך מעשה רע שחברה אחרת עשתה אז את לא אומרת ישירות תמיד אלא את עושה כאילו סתם הזכרת את המעשה בלי שום קשר לגנאי.בדר''כ אפילו לא שמים לב ומרגישים שאנחנו באמת אנשים טובים.
קצת שיניתי ממה שרשום בדיוק וקצת לא מובן אולי,,אם מישהו יכול להסביר יותר טוב זה יהיה מעולה.
כל טוב!
אולי תסבירו יותר מה לא מובן?
אני ינסה להסביר את זה בדרך סיפור-חיים מה נשמע אחי תגיד איך אם החנות נו..יש הרבה קונים?ב"ה זורמים,תגיד אבל בזמן האחרון אני לא רואה הרבה שנכנסים לחנות שלך כ"כ?(ופה הוא מעורר מחלוקת ישנה אם מוכר שפתח אחרי בדיוק אותו סוג של חנות אפ' שלא הזכיר בכלל שמות וכאילו הוא לא יודע על כל הסיפור שהיה לפני כן....)
אם זה עדין לא מובן תשאלו..."ולא הביישן למד"
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים