אוווווווווווף, אני כאובה המומה ומה שתגידו.רויזא

בס''ד

יש לי (הייתה) חברה ממש טובה (ככה חשבתי לפחות), היא דברה איתי המון ואני איתה המון, קיצור חברות ממש.

שבת היא באה אלינו ודיברה ככה עם גיסת,י ואני הייתי בינתיים עם אחיות שלי ולא הקשבתי.

אח''כ גיסתי באה אלי ואומרת לי, רויזי תזהרי מ----  אז אמרתי למה?  אז היא מספרת לי שהחברה הזאת (היא חברה של כל המשפחה שלנו) אמרה לה שאני לבושה כמו בחורה בת 18 ומה זה צריך להיות? ומה אני חושבת שאני בשידוכים? ולמה הבגד הזה(שהיה לי היום) כזה חגיגי??? ומה זה שאמא שלי הוציאה 1700 ש''ח על שני בגדים??? ועוד על ילדה בת 15? (עוד חודשיים 16!!!!!!!)  ושאני נראית בדכאון (?) ואני מתקשרת אליה באמצע הלילה בוכה... (והיא זאת שמתקשרת ובוכה...)

ועוד טון וחצי שקרים.

קיצור שקרה על כל מיני דברים ואני ממש מרגישה נבגדת, כאילו מה השטויות האלה? מי יודע למי היא עוד סיפרה שטיות עלי...

זהו, זה ממש גמר אותי, והייתי חייבת לפרוק!

אז שבוע טוב. ואני מקווה שיהיה בסדר.

תודה על ההשתתפות (בעצם מישהו בכלל מנסה להשתתף, או להבין אותי?)

כמו שנאמר..ארי צלוב

"עם חברים כאלה מי צריך אויבים!!"
באמת בעסה!!

חברה עברה-Rעות-

בס"ד

כואב ממש

וואו. דוג.אביה...
קרה לי חבר שחשבתי שהואThe Juggler

חבר והגנתי אליו לגבדי דברים ממש גרועים שהו עשה וגילתי שהו מרחל אלי כל הזמן!

לזה את קוראת חברה?!איל!לי

אינלי מה לומר אני פשוט בשוקק..!לפחות גילית את הפרצוף האמיתי שלה!

נכון, אמא שלי אמרה שטוב שזה קרה עכשיורויזא
וואי! זה ממש כואב..דוסית?

משתתפת בצערך...

אני מקוה שתמצאי חברה טובה יותר שראויה לך!

בהצלחה!

וואייי זה כזה נכון!!!!!!!!!אורי=]

אין אין אי אפשר לסמוך על אפחד בעולם הזה!!!

החבר הכי טוב שלי נהיה פתאום כמו אויב שלי הולך מעליב אותי לפני כל החבר'ה וזה.....

וכל זה אחרי שהוא בא אלי הביתה ואני כולי כזה עושה לו תרגיש בבית אחי אל תתביש אז הוא לוקח את זה קשה מוציא לי פיצה מהמקפיא וזה......ואני לא נעים לי לאמר לו דיי מספיק!

והשבת הוא הכי עצבן אותי ומאותו רגע אמרתי לו שכך מימני מעכשיו בישבילך אני לא קיים!!! הוא בא כזה ליד כל החבר'ה

וסתם כזה פתח דיון כזה באתי *להבעיה דיעה* פתאום הזבל הזה בא אלי עזוב עזוב אורי שתוק!!!

ומתחיל להסתלבט עלי לצחוק עלי חופשי....ואז חבר אחר בא אלי הזכיר לי משו שהיה בתחילת שנה שממש פגע בי והוא אומר לי ת'יודע מי באמת עזה עליך את כל זה?

אני כזה אמרת שזה אתה לא?הוא אומר לי אני אמרתי לך את זה ביגלל שאותו ילד שבאמת עשה את זה פחד רצח שתעשה לו משו אז הוא התחנן אלי וזה אמר לי תגיד שזה אתה.....ואז אני שואל אותו אז מי באמת עשה את זה?
ואז...הוא נוקב בשם של ה*חבר* הכי טוב שלי והזבל הזה בלי בושה כן אהה זה אני עשיתי את זה.....
מאז אמרתי לו....קפוץ לי בזיגזג אני בישבילך לא קיים!!!

חבר'ה מצטער שחפרתי,תבינו אותי...הייתי חייב לפרוק למישו......כל השבת הייתי בעצבים שההורים שלי הגיעו התפרצתי עליהם בצורה מטריפה ורבתי איתם וזה....

באמת מצטער על החפיררה.....

אז מצטער גם בשבילך אחי!!ארי צלוב
וואלה, אורי לא רק מבינה אלא מזדההרויזא
אולי הייתה פה אי הבנה?הדריכני

לא כדאי שתדברו על זה?

כאילו אתן חברות טובות, לא?

למה לנפץ את הכל בפרצוף???

חברות טובות לא מוותרות בגלל דברים שקורים אלא מנסות לסדר את זה..

ככה לדעתי לפחות, וככה אני יודעת..

בכל חברות יש עליות ומורדות..

וזה כואב!!!

מאד מאד מאד מאד...

אני הייתי ממממממשש נפגעת אם החברה הטובה שלי הייתה מדברת עלי ככה...

אבל לדעתי כדאי לכן לדבר.

תגידי לה שאת פגועה ממנה, שלא ציפית לכזה דבר ממנה,

ומה היא חשבה לעצמה וכו'

תגידי לה את הכל בלי להחסיר כלום!

ותנסנה ללבן את העניינים..

למה סתם לזרוק וזהו זה?...

?

אבל היא אמרה לגיסתי שלא תגיד לי.רויזא

בס''ד

וחוצמיזה שאני משחקת אותה כאילו אני סבבה איתה, אז היא לא יודעת שגיסתי אמרה, אבל אני לא מתכוונת להמשיך להיות החברה השופכת ולספר לה ולשתף אותה, אבל לא אכפת לי להקשיב לה.

עצוב לשמוע על אנשים כאלה בעולם...=[מרב14
היא מקנאה בך.כפ"ד בנשמה

זה ההסבר היחיד שאני רואה להתנהגות שלה.. וכן.. לפעמים הקנאה מעוורת אנשים.. בעצם לא לפעמים.. תמיד!!

וואלה, יש בזה משהו!רויזא

בס''ד

אז מה אני אמורה לעשות???

ואגב, תודה לכולם על ההשתתפות!רויזא
אתמול שעה כתבתי לך משופינג

והוא לא הסכים לשלוח

לדעתי, בכל זאת צריך לנסות לדון לכף זכות. נכון, צריך הרבה יצירתיות בשביל זה, אבל א"א לדעת את המניעים האמיתיים. ובמיוחד שהיא היתה חברה טובה שלך, לא כ"כ הגיוני שהיא סתם תדבר עליך דברים רעים.

אבל קודם תעכלי, תתעצבני, תנסי להבין, תפרקי, תשתפי וכל מה שאת צריכה, ואח"כ תכניסי שם הגיון..

ואולי באמת תדברי איתה ותשאלי אותה מה היא חושבת עליך או משו כזה..

בהצלחה, נשמה!! רק טוב

אממ..פעימה

בס"ד

קודם כל- מבינה את הבאסה הגדולה שלך, גם התדהמה.. 
אח"כ- אני חושבת, למרות שזה קשה וכו'- שכדאי שתדברי איתה על זה..
אם אתן חברות כ"כ טובות- אולי יש לה סיבה, אולי היא ממש מצטערת על זה- חבל שהכל ייהרס בגלל פליטת פה..
אם זה לא אפשרי מבחינתך- הייתי מנתקת את הקשר אולי לא ב'בום' אבל בהדרגה.. אישית, לא הייתי רוצה להיות חברה שלה..

בהצלחה!

וואי, מזדהה לגמרי!יהודה00

אני מכיר 3 סיפורים די דומים של חיים ולדר (אמיתיים), באחד בסוף מסתבר ש"החבר" רק רצה להרע, בשני ה"חברה" דברה שקרים על חברתה מסיבה לא ברורה, ובשלישי החברות גילו שזו הייתה אי הבנה רק לאחר 25 שנה!

סיפורים מהממים, שווה קריאה!

קבלי את עידודי!מעפר אני באה

פשוט תעזבי את ה"חברה" הזאת!!

תודה חברה!רויזא

בס''ד

היום התקשרתי אליה, והיא לא ענתה לי!

אז עשיתי לה מתיחה מהפלאפון של חברה שלי, קיצור התקשרתי ואמרתי לה (בקול אחר) מה את יכולה להגיד לי על רויזי, אז היא אמרה לי, היא בת 15, אז אמרתי לה שאני יודעת!, אז היא התעצבנה ואמרה לי, ''זה מתיחה?, בדיחה?

ואז אמרתי שזאת אני, וןהיא נתקה לי!

חח מה היא לא חזרה אליךך מאז??מעפר אני באה
אאוץ'..אביה =)אחרונה

איך את חברה שלה עדיין?!?!?!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך