1)משעמם לי!!! מה עושים?!
2)סבתא שלי הייתה אצלנו בשבת..ב"ה היא בת 80 בערך..לצערנו הזיכרון שלה לא וואו.. (זה קצת מוזר כי היא זוכרת דברים ישנים טיכוו אבל היא שוכחת שהיא התקשרה לפני דקה אלינו הביתה והיא מתקשרת שוב..) סבתא שלי אוהבת לספר סיפורים... קיצור אם מישהו נקלע איתה לשיחה זה לאאא נגמר-היא מספרת מלא סיפורים ובאיזשהוא שלב היא אפילו מספרת אותם סיפורים פעמיים

אז כל השבת ניסיתי שהיא לא תתחיל לספר לי סיפורים וכו'.. והרגש/תי ממש לא נעים שאני כאילו בורחת ממנה.. וכאילו לא נעים לי איתה..!! מה עושים?!
אני לא מסוגלת לשמוע את כל הסיפורים מאה פעמים 
3)יש לנו קטע בשבט שמשדכים כל היום שידוכים בצחוק..(אנחנו סניף מעורב אבל השבטים לא מעורבים.) אז פסדר.. זה מצחיק (לא באמת אבל לאמשנה) כאילו אומרים..'את מתאימה לזה..' בלה בלה בלה.. קיצור יום אחד זה הגיע אליי.. אמרו לי את מתאימה לזה.. אמרתי אני שמחה לשמוע באדישות ועזבתי את זה.. אבל כשזה מתחיל זה לא נגמר.. אז הם המשיכו לשגע אותי.. טוב זרמתי.. כי זה לא משהו אישי אפעם.. עד ש- מישי כתבה אתזה בפייסבוק..(והוא ראה..) ומישי אמרה את זה בקול (והוא שמע) ואז התעצבנתי!!!!!! א'-כי אני יוצאת הדפוקה בסיפור!!!! ב'- כי זה מספיק עצבן אותי שעשו את זה לי אני לא צריכה שגם הוא ידע מזה!! אני פשוט מעוצבנת על חברות שלי... שלא יודעות גבולות.. זה נשמע ממש מטופש.. אבל זה כי השמטתי פרטים! קיצור- מה לעשות?!?!?!?!?![]()
4)בזמן האחרון אני מבואסת הרבה.. סתם פתאום.. בלי לדעת למה?!?! זה מציק לי!!
אני אשמח לעזרה.. סליחה אם קצת חפרתי!! תודה ויום טוב! 

אבל אין לי איך לעזור...

...)
- וגם זה עובר מתישהו...