סוג של פריקה...הסטלן הקטן

לאבא

אבא,אני עכשיו מסיים את החלק הראשון של התיכון,מוריד מעלי את שרידי השישיזעם ואפ'שאריות מהצעירות החמשושית..ומתחיל להרגיש מעלי את צילה המאיים של הרצינות השביעסטית.אני חושב שזה זמן מתאים לכתוב לך מכתב סליחה,לא בדיוק סליחה אבל לא מצאתי מילה שתתאר את זה יותר טוב.נראה לי שפחות או יותר תבין למה אני מתכוון.וגם אני אכניס פה איזה בקשה גדולה למרות שתכלס אני לא חושב שמגיע לי...ואם התפקידים היו הפוכים לא הייתי אפ' מסתכל לכיוונך,אבת נראה לי שאתה פחות קטנוני ממני ותס כים להחליק לי את זה...בבקשה!!!!!!!!

אבא,מצטער שלא הייתי חכם מספיק בשביל לדעת לדבר איתך.וימים שלמים פשוט לא הסתכלתי לכיוונך אפ' שהיית מבקש ממני לדבר איתך איזה 3 פעמים ביום אני אפ' לא העפתי מבט והיום אני מבין כמה זה היה טפשי מצידי...על כל מיני נפילות "קטנות" ביני לבין עצמי וגם עם אחרות...ולמה,למה לעזאזל לא היה לי מספיק שכל לנצל את הר"מים שלי בישיבה? למה??????וככה הידרדרתי למקומות הכי נמוכים שפעם אפ' לא הייתי מעיז לחלום שאי פעם אני אתקרב אליהם...אבל עכשיו אבא, אני מנסה לעלות,ןפה אני צריך אותך חזק בתמונה.ותזכור במקור שלי אני טוב גמור אבא,ואני רוצה לעמוד ולצעוק אליך הצילו...אבל זה פאדיחה כי כולם יסתכלו עלי כמו לא יודע מה...אז אבא,תעזור לי לטפס בחזרה למקומות שכן הייתי מצפה למצוא את עצמי בהם...אבל תכלס,זה קשה,אפ' מאוד..ואי באמת מנסה לעשות את מה שאתה מבקשאבל אני לא כ"כ מצליח...וגם אם כן אז זה בצורה הכי יבשה,כי חייבים!וזהו!!!!!!אבל באמת אני לא מחובר לזה,לא חי את זה ואפ' מרגיש רע עם זה...אז בבקשה בבקשה תעזור לי ואחרי המעשים יימשכו הלבבות..ותן לי למצוא רוגע ושלווה בדברים קצת יותר משמעותיים מאשר פיסת נייר מגולגלת עם קצת רעל...

ועוד נקודה,יש לי הרבה חברים שבנות פשוט לא מעניות אותם,ולא דווקא דוסים...אז מה הבעיה שלך לגרום שזה לא יהיה תחום הענין העיקרי שלי(אחד מהם...)ולמרות שאני יודע למה זהכ"כ לא טוב בגיל הזה ונניח בצד את הקטע הדתי...זה עדיין קשה,אז בבקשה.....אז אבא,תעזור לי לצאת ולקום מאיפה שאני נמצא.כי תכלס,אמרי קריעת ים סוף ועוד כמה דברים כאלה יש לי רושם שיש לך יכולת כזאת...                    מהבן שלך....

נ.ב  המכתב נכתב ונשלח במקורלאבא שבשמים אבל נראה לי שגם האבא שבארץ ימצא בו ענין...

וואי! אמאלה! פגעת אליי בדיוק!דין דין
וואי! כמה נכון ככה מרגש!סוסת פרא
מילה במילה...*#&למה?!*#&

תודהה, עזרת לי להבין קצת יותר טוב את עצמי

שבעז"ה נזכה כולנו להתעלות ולקיים מצוות באהבה ואמונה!!!

ואווו מיזדהה עם כל מילה!!!אורי=]
וואו...מרב14
וואאוו מדהים!!!!!!אביהש

מדהים זה מהמם!!!!!!

וואי.. בהצלחה ממש! מהמם!רחליOס
וואו!!!!!!!!!מלאכיאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך