זקוקה לעידוד דחחווףף..!איל!לי

אוףףףף..=[[[

אני עוברת שנה הבאה אולפנה עם עוד 2 חברות..אחת רצתה להיות לבד בכיתה מסוימת ואני והשניה רצינו להיות יחד בכיתה השניה,ועכשיו קיבלנו מכתב ש2 החברות שלי ביחד בכתה אחת שאני רציתי להיות בה,ואני לבד בכיתה השניה..=[[[[

ואפחת לא מרוצה ואני נידפקתי מכל הכיוונים..!!!אוףף..בוכה

תבקשי לעבורר..בטוח יתנו לך..RDE

במיוחד עם באת עם חברות שלך..חח לי זה עזר שביקשתי

אוףףףף!!!! איזה עולם! לונורא, בכל כיתה יש עוד בנותדין דין

עצובלא נעים להגיע לכיתה חדשה לבד, אבל מכירים בנות חדשות... (לא בעיה בשבילך...קורץ)

תודה דינוש..=]חולעלייךך! אבל עדיין באסה..=[איל!לי

וזה גם להפרד מהחברה שרציתי לעבור איתה,גם לכיתה שלא רציתי,גם לבד..=[[[

מעודד אותך לשמוע על מצבים דפוקים משלך?מתו"ש

בס"ד

יש לי את שתי החברות הכי טובות בעולם, היינו באותה כיתה מ- א עד ח, למדנו ביחד למבחנים, ישנו אחת אצל השניה מלא וכו וכו וכו וכו ו....קיצורר-כיתה י-הם בפנימיה אחת, אני בפנימיה אחרת שאין לי שם בנות שיכולות להיות חברות שלי, אם שופר עלינו מזלנו והשבתות יוצאות חופפות-אנחנו נפגשות אולי שתי שבתות בחודש.......בעעעע...אני מרגישה יללנית אבל זה באמת איכ

אאווץ''..... אווף!!! מבאס.... אבל אילה-נועוש=]]!!

בס"ד.

זה באמת קלול בשבילך להכיר חברות חדשות.. ואת תמיד מסתדרת ובטוח שכולם ימותו עלייך כבר בהתחלה... ( כמו תמיד ;) סומכת עליך שתמצאי חבירות!(:

אבל גם אולי תנסו לבקש לעבור כיתה .. בטוח יסכימו... גם זאת המורה סיגי, שכחת?!!

אילולי אל תידאגי..שירוששש!!!!!

\1. זה באמת באסה

2. אמרת שזה לא אכפת לך באיזה כיתה להיות..

3.ותבקשימ יסגלית להיות אם אבישג אם  את ממש רוצה..ניראה לי שהיא תסכים..

^^^...אבל שתינו יודעות שהיא לא תסכים!איל!לי

תודה לכולם..=]] זה באמת לא כ"כ נורא..

אהה!!!אביה14

אוה, מה שאני עברתי ביומיים האחרונים עם מכתבים-מדריכות-מורות-חברות-כיתות-רוצה-לא רוצה-אוף-באסה-אסמסים-יש-איזה-כיף...

גם אני עוברת אולפנא.
וגם עוד מישהי כאן בפורום. ואני לא יודעת אם היא רוצה שידעו, אז אני לא אגיד מי זאת.
והיא חברה שלי. טובה. וחשבנו שנהיה באותה כיתה.
קיצור, בסוף השבוע שעבר היא שלחה לי סמס: "חברות שלי קבלו מכתב מהמדריכה, רוצי לבדוק אם קיבלת ותעדכני.." משהו כזה. טוב, היה לי ברור שלא קיבלתי, כי הן גרות הרבה יותר קרוב לאולפנא וזה.
ובאמת בדקתי ולא קיבלתי.
ואז יצאנו לטיול.
ודיברנו בטלפון, והיא אמרה לי "תתפללי מאוד שאת לא בט'2. אני עוד לא קיבלתי מכתב, אבל אני בטוח לא בט'2. או ט'1 או ט'3."
אוקי, חזרנו במוצ"ש. קיבלתי גלויה.
שם המדריכה: ברכה. (ש"ב)
טוב, ואז התקשרתי או שהחברה שלי התקשרה ואמרתי לה: "המדריכה שלי היא ברכה."
ואז היא עושה לי: "אומיגד, אני לא מאמינה, לא מאמינה!!! יווו אני לא מאמינה!! ממש לא!"
ואני כזה: "דברי. (מבולבל)"
היא: "את בט'2. אנחנו לא באותה כיתה."
וכל השיחה שלנו נמשכה ככה: "אוף. אני לא מאמינה. יאאא איזה באסה. אומיגד איזה באסה!! לא נכון!! זה לא אמיתי!! איזה מעצבן! אוף!!"
עד שמישי מאיתנו (לא זוכרת מי) אמרה: "יאללה, הכל לטובה. יהיה טוב. ובעז"ה יהיה לכל אחת מאיתנו הכי טוב בכיתה שלה." ושאר ניחומים מעין אלו...
וזהו.
ואחרי דמעות וכאב ואכזבה ובאסה, נרדמתי.
והבוקר של אתמול היה נורא מבאס.
עד שאמרתי לעצמי: "די, אביה. כל מה שה' עושה- רק רק רק לטובה." וזהו.

וקצת התנחמתי, (נכון? זוכרת שדיברנו והייתי קצת מחורפנת? )
וזהו. נזכרתי שהיא בעצם עוד לא קיבלה את המכתב, אז התפללתי קצת.
כי מה אכפת לי? תהלים לא יכולים להזיק.
והיום בבוקר, על הבוקר היא שולחת לי: "אביה, אנחנו יחד בכיתה. אני בט'2 חיוך"

פרקתי, תעשו עם זה מה שבא לכם.

תקווי שיהיה טוב נשמה....עץ על מים

תהנו המון!!!

כולכם!!!

אהה!!!אביה14

אוה, מה שאני עברתי ביומיים האחרונים עם מכתבים-מדריכות-מורות-חברות-כיתות-רוצה-לא רוצה-אוף-באסה-אסמסים-יש-איזה-כיף...

גם אני עוברת אולפנא.
וגם עוד מישהי כאן בפורום. ואני לא יודעת אם היא רוצה שידעו, אז אני לא אגיד מי זאת.
והיא חברה שלי. טובה. וחשבנו שנהיה באותה כיתה.
קיצור, בסוף השבוע שעבר היא שלחה לי סמס: "חברות שלי קבלו מכתב מהמדריכה, רוצי לבדוק אם קיבלת ותעדכני.." משהו כזה. טוב, היה לי ברור שלא קיבלתי, כי הן גרות הרבה יותר קרוב לאולפנא וזה.
ובאמת בדקתי ולא קיבלתי.
ואז יצאנו לטיול.
ודיברנו בטלפון, והיא אמרה לי "תתפללי מאוד שאת לא בט'2. אני עוד לא קיבלתי מכתב, אבל אני בטוח לא בט'2. או ט'1 או ט'3."
אוקי, חזרנו במוצ"ש. קיבלתי גלויה.
שם המדריכה: ברכה. (ש"ב)
טוב, ואז התקשרתי או שהחברה שלי התקשרה ואמרתי לה: "המדריכה שלי היא ברכה."
ואז היא עושה לי: "אומיגד, אני לא מאמינה, לא מאמינה!!! יווו אני לא מאמינה!! ממש לא!"
ואני כזה: "דברי. (מבולבל)"
היא: "את בט'2. אנחנו לא באותה כיתה."
וכל השיחה שלנו נמשכה ככה: "אוף. אני לא מאמינה. יאאא איזה באסה. אומיגד איזה באסה!! לא נכון!! זה לא אמיתי!! איזה מעצבן! אוף!!"
עד שמישי מאיתנו (לא זוכרת מי) אמרה: "יאללה, הכל לטובה. יהיה טוב. ובעז"ה יהיה לכל אחת מאיתנו הכי טוב בכיתה שלה." ושאר ניחומים מעין אלו...
וזהו.
ואחרי דמעות וכאב ואכזבה ובאסה, נרדמתי.
והבוקר של אתמול היה נורא מבאס.
עד שאמרתי לעצמי: "די, אביה. כל מה שה' עושה- רק רק רק לטובה." וזהו.

וקצת התנחמתי, (נכון? זוכרת שדיברנו והייתי קצת מחורפנת? )
וזהו. נזכרתי שהיא בעצם עוד לא קיבלה את המכתב, אז התפללתי קצת.
כי מה אכפת לי? תהלים לא יכולים להזיק.
והיום בבוקר, על הבוקר היא שולחת לי: "אביה, אנחנו יחד בכיתה. אני בט'2 חיוך"

פרקתי, תעשו עם זה מה שבא לכם.

תתעודדי!The Juggler

אני גם הלכתי למקום חדש בלי חברים והיה לי אחי טוב בעולם! תמצאי חברות חדשות ובלי עוד אנשים מתאקלמים בתיל! בהצלחה! בתוח היה טוב!

אילה נשמה...מרב14

זה קצת בעסה, אבל לא כזה נורא...

אני אישית ביקשתי להיות עם 2 חברות שלי בכיתה, ושמו אותי בלעדיהן ושיא ההתבאסתי וזה וזה ורציתי לעבור כיתה וכו'...  ועכשיו אני כ"כ מודה לה' שלא שמו אותי בכיתה המעפנה שלהם!!!

וואי.. גמאני בדיוק כמוך...*מותק*

בקשתי 3 בנות חברות c הטובות שלי ושמו אותי עם אחת מהן... ובכלל ערבבו ת'כיתות בצורה מזה לא הגיונית... כמעט אפחת לא מרוצה..

א-ב-ל

ת'אמת זה לא כזה נורא... כי נמצאים ביחד בהפסקות,בהקבצות,במגמות,בפנימייה,כשמבריזים מהשיעורים וכו'...

ואצלינו השכבה כל הזמן ממש ביחד.... כאילו מתחלקים לכיתות רק בשיעורים...

אז זה לא כזה נורא.... תוכלי לראות את החברות שלך אח"כ... ולהכיר עוד בנות חדשות...

בהצלחה!

וואי, בהצלחה !שיראל:)
בהצלחה ..!@!!!אביהש

מה את אחלה בחורה תעשי לך חברות........

בשנים תשס"ג-תשס"ה הייתי בכיתה די נטולת חבריםמשה

קצת לפני השמינית הבעיה נפתרה בכך שהותקן לי אינטרנט בפלאפון, אבל לפני כן - הייתי פשוט לבד. חלק לא קטן מהחבר'ה גם לא היו כאלה שרציתי להיות איתם בקשר.

אם את לא הולכת למקום שאת לא רוצה להיות חברה של אף אחד, אז הזמן יעזור לך...

הכול לטובה!!כפ"ד בנשמהאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך