אנשיים...אביה =)

תנו לי עוד סיבות טובות למה לא להתאבדד...

כי זה לא באמת פותר כלוםhoy

תמיד יש תרגעים הקשים האלה גמלי אבל יש עוד המון דברים יפים בחיים!!!!!!! ולא באנו לעולם הזה סתם...

סליחה כי זה לא באמת פותר תבעיותhoy
כי זה כואב..ת-ה-י-ל-ה

חוץ מזה החיים הרבה יותר כיפים שאתה מבוגר, אז כדאי לחכות

כי ה לא מסכים!! וזה עבירה חמורה!!מעפר אני באה
^_^במבלולו

טוב, אז דבר ראשון.

שמעתי, אומרים וכו' - שברגע שאת מתאבדת,

הנשמה שלך נהיית כלום.

את לא זוכה לחיי עולם הבא, אין לך קיום כל שהוא,

כלום.

אני לא בטוחה שאנחנו יכולים אפילו לתאר לעצמנו דבר כזה.

רִיק. חור שחור.

וגם את זה אין איך לדעת,

אולי זה גהינום, אולי זה עונש לא נתפס.

וגם, כדי שזה יהיה לא עם יראה, מתוך פחד, אני מסכימה עם גילוש. אסור. לא יודעת למה. לו ^ , יש סיבות משלו.

ב. יש בעולם הזה, המון אנשים שאוהבים אותך, מעריכים אותך. גם אם לא תמיד נראה, גם אם את חושבת שלא, יש. תאמיני.  רק שתחשבי כמה צער תעשי למשפחה שלך, לחברות שלך, לאוהבים שלך.

ג. אני אשלח לך בלנ"ד, אם תרצי, כמובן - משהו מדהים שאח.. פעם כתב לי. בטוחה שזה יעזור, לי עזר.

בחיבוק ענק ענק. ♥

והבהרה,במבלולו

כל ה - 

האלו, זה לא שאני עושה אותם בכוונה.. הערוץ הדפוק הזה

אם את באמת רוצה לדעת למה לא לעשות את זה,אוסנת

תאלצי לחפש את התשובות בעצמך.

אומנם אנחנו מאוד מאוד רוצים שתשארי עמנו בריאה ושלימה - ויותר מכל - שמחה ומאושרת, אבל זה לא יעזור לך אם נדחוף לך תשובות לראש.

וכמובן שאפשר ורצוי להעזר...פרח

"יפה שעה אחת של תשובה ומעשים טובים בעולם הזהקוגל ירושלמי

מכל חיי עולם הבא".

וגם להתאבד לא יפתור לך שום דבר.

וגם כי גיהנום זה לא נעים.

כיסוג'וק

עצם זה שיש מחשבות כאלו שהיצר מבלבל - זה אומר שמסתתרת טובה כ"כ גדולה שא"א כמעט לתאר לעצמך במצב הזה שנראה רק שלילי. זה אמיתי! חבל ליפול לשקר הזה ורק "לדפוק" עצמך..

ודרך אגב

מה הכוונה "אין יאוש בעולם כלל" - הרי אנו רואים שיש יאוש ואנשים כן מתיאשים...

צריך לדייק!

אין יש בעולם כלל - באמת בעולם אין יאוש והכל יכול להיות טוב. היאוש הוא אך ורק אצל האדם, סובייקטיבי, לא בעולם האוביקטיבי האמיתי!

את יותר מדי אוהבת את החיים שלך מכדי לעשות את זה...אמנית מתחילה
נבדק עמוקות וזו התשובה:מתו"ש

בס"ד

1-אני בטחה שיהיו הרבה אנשים שזה מאד יכאב להם ואולי אפילו ידפוק להם תחיים מהרבה סיבות (אם תרצי פירוט תפני אלי, לא בא לי לפרט אם כבר מצאת סיבות טובות..)

2-אין לך מושג מה יהיה אחרי, רבנים טוענים שיהיה ממש רע, ואת החרא של העולם את כבר מכירה אז למה להמר למצב דפוק יותר??

3-אם לא תצליחי את יכולה לדפוק לך משו במוח או בגוף וזה יהיה בלתי הפיך, בייחוד אם תנסי ברצינות

4-את רואה את החיים כרגע בצורה ממש מצומצמת, כרגע כל דבר הכי קטן נראה גדול ומשמעותי, בעזרת ה' כשתהיי בת 40 נשואה עם בעל חמוד ועבודה ומאושרת-למה שתזכרי בכלל שהתחשק לך??

5-יש עוד הרבה דברים ממש מגניבים שלא חווית וחבל לך לפספס (אם את לא מאמינה אז אני ייתן לך דוגמא: (המנהלים תערכו אם זה לא נראה לכם) -התנשקת פעם? (זאת שאלה רטורית..))

יש עוד מלא סיבות....יש לי הרבה חברות שניסו להתאבד וכיום ממש טוב להם והם שמחות שהם לא הצליחו אם את רוצה שאפנה אותך אליהם את מוזמנת....בקיצור-להתאבד זה ממש לא פיתרון.תשמעי מאחת שיודעת.

כנראה שזה קורה רק לדתיים לאומיים...צעיר רענן

*עכשיו כל הנזיפות מגיעות *

אצלי גילתי דבר מדהים שמשמח אותי ממש, אני קורא עלוני שבת,מסתכל איך ב"ה הציבור שלנו מתחזק!

רואה כל פעם איך הציבור יוצא מחזק את עם ישראל,גרעינים תורניים,חוברות,ספרים,דברי שיר,זמרים,אודי דוידי...

תהליך התשובה בעם ישראל! איך התשובה שלהם באמת מאהבה! מפליא ומדהים!

אם את רוצה שיר שאני שומע הרבה - השיר בכרטיס אישי שלי ...

כנראה שרק את הדתיים לאומיים זה משמח תהליך את התשובה בעם.

חילונים - עצובים.

חרדים - הכל מתוך יראה ולא מאהבה!מישהו מצטרף-בוא תיכנס מהר נסגור את הדלת...

אווו.. יש מלא.אחת מהשומרון

בס"ד

קודם כל- זה שאת רוצה סיבות לא להתאבד- זה כבר טוב ממש!! כל הכבוד!

עכשיו, תראי- לא חסרות סיבות למה לא להתאבד.

אבל..

ת'כלס- את צריכה לגלות אותן בעצמך. לחשוב לבד ולהבין לבד. ולהחליט לבד.

ורק אז זה באמת יהיה עמוק בתוכך.

אנחנו יכולים רק לכוון.

ומ שאני הכי ממליצה זה לחשוב על כל האנשים שיקרים לך. לדמיין את ההלוויה שלך. את השבעה. את הקושי של המשפחה, החברות, אנחנו.. כל האנשים שפגשו אותך בעולם.. זה נראלי קצת אגואיסטי לגרום לכולם את הסבל הזה רק בגלל מחשבה מטומטמת של גיל ההתבגרות..

חוצמזה- את מוזמנת ללכת ולפגוש אנשים שנאבקים יום יום על חייהם. שרוצים עוד דקה של חיים בעולם הזה. את יכולה ללכת ולעשות להם אותה שמחה.. (לא חסרים בתי חולים/ אבות בארץ..)

ות'כלס, דברי עם ד' יתברך ושאלי אותו מה הוא חושב על זה.. זה הכי אמת.

ב"הצלחה!! חיים ארוכים ומאושרים..

ומוזמנת באישי אם את רוצה..

למה לא?! לי יש 2 סיבות...(=א.ש=)

שבעבר ששקלתי להתאבד חשבתי עליהם..

1. כי תחשבי על ההורים שלך..המשפחה...
  2. כי לא תהיי בעולם הבא...ו.אולי באמת שווה שם כמו שאומרים
^^זה בדיוק ה2 סיבות שבגללן אני לא מתאבדת!כפרעלייך!!=)
קפייץץאביה =)

וואי אנשים זה ממש חשוב לי...

--<אריאל>

כי אם עדיין לא מתת כנראה שהקב"ה חושב שאת צריכה להשאר פה.

ז"א שיש לך משהו לעשות פה, להוסיף לעמ"י, היעוד שבגללו הנשמה שלך נכנסה דווקא ל"חיים" האלה עדיין לא מוצה.

אין באמת סיבות מספיק טובות...כהניסטית!

תגרמי לזה שיהייה לך סיבות טובות להשאר בחיים... 

דיי.. לא!! למה להתאבד?נשמה

אם מישהו לא מרוצה ממשהו בעולם הזה, אם למישהו קשה פה אז הוא מתאבד?

מה פתאום!

זה סימן שהוא בעלייה!!!!

הוא צריך לקרוא ספרים מעודדדים, להתחזק באמונה, להתפלל, לנסות לשמוח ולצאת מהמצב הקשה והלא נעים..

באמת שלהתאבד זה לא פותר שום דבר- זה בדיוק לברוח מהצרות- וזה בכלל לא מה שהקב"ה מצפה ממנו!

ממש בהצלחה!!!!!!!!!!!!

נשיקה

כי זה סתם עסק מלוכלךלולה=]

בס"ד

כי חבל לאמלל להרוים ולאנשים שאוהבים אותך את החיים אחרי שתלא תהיי איתם (וכן, יש כאלו שיתעצבו אם תלכי בלי אפשרות לחזור)

כי חבל על האחים והחברים שלך שאח"כ יצטרכו לעבור טיפולים פסיכולוגיים

כי חבל לך על כל מה שלא הספקת עדיין, ויש הרבה.

כי זו בריחה ענקית, יש לך פבעולם משימה ואין לך כוח לעשות אותה, אז זהו? הולכים? ממש לא. עומדים יציבים מול הכל ונשארים בכבוד בשביל לגמור את מה שהתחלנו פה.

המשך חיים טובים!

מי שלא חופר לא מגיע לעומק...סוג'וק

הרי יש בעולם כ"כ הרבה אנשים במצב נוראי - למה לא כולם מתאבדים? ויותר מזה - למה לרוב בכלל אין מחשבות כאלו?

כיוון שיש יחסיות

אדם שנמצא בזבל ולא מצפה למשהו אחר - גם זה יכול להיות לו טוב

אבל מי הוא זה המתיאש וסובל? מי שמקומו האמיתי לא במציאות הזמנית ההיא שלא נראית טוב

זה אומר שהוא בעל פוטנציאל , יכולות מעולות , רצון לטוב וכו' ודווקא בגלל זה יש מחשבות הפוכות על המצב הזמני שלא מסתדר..

היצה"ר עובד להפיל את האדם בחוץ ועובד להפיל אותו בתסבוכות פנימיות, סובייקטיביות ושקריות

לכן

באמת כדאי לחפור עמוק ולמצוא את הטובה המסתתרת דווקא כאן

נס מורכב מנ' - נפילה וס' - סמיכה (ספר מי השילוח) - כדאי לנצל את הנפילה. לא מבקשים יסורים אבל אם הם כבר באים אז מנצלים אותם לטובה ענקית הגנוזה בהם!

ככה.דוסית גאה!

ככה זו לא תשובה?

"אשרי העם שככה לו"!

חח...סתם נשמה,

זה מצברוח מעפן שיעבוד תוך כמה ימים...

העולם לא יכול בלעדייך!!תהיי בטוחה, אחרת ה' לא היה שולח אותך לפה...

חיבוקי:נשיקה

מותק, למה לחיות? כדי לקרוא ת'שטויות שלי!רויזא
חבל לבזבז את כל הכסף שהרווחת על קניית מצבה..לירזוששאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך