?? ~פיתוח חוש מוסיקאלי~ ??צעיר רענן

אפשרי? ניתן ? יש לכם דרכים לשפר את זה ? יש לכם רעיונות,שהצליחו.

האם כל אחד יכול להיות מוצאר'ט עם קצת מאמץ?

כל אחד יכול להתחיל לשיר יפה כמו אודי דוידי,או לפחות להיות זמר?

-

הרי מה ההבדל? כל בן אדם - עם מאמץ יצליח להיות כל דבר לא?

מוכר: ? --> "אין דבר העומד בפני הרצון",

חוג לפיתוח קול...נועוש=]]!!

בס"ד.

אני היייתי... ולא שהיה לי קול זוועתי לפני... היה לי קול נחמד... אבל עכשיו, אחרי החוג, הקול שלי ממש השתפר,ב"ה.. ונהיה הרבה יותר נקי גם...

אבל אני לא חושבת שיש לבנים פיתוח קול.. אז פשוט תעשה ת'תרגילים... אינלי כ"כ איך להסביר לך..

יש'ך אולי רעיון איך אני יסביר..??

בכיף..(:

ברור שיש גם לבנים, צריך למצואסוסת פרא

לכל אחד יש רמה מסוימת שהוא יכול להגיע אליה והתרגילים עוזרים לגלות את מה שיש בו, לא כל אחד יכול להיות מוצארט או אודי דוידי, אבל כל אחד יכיול להשתפר ביכולות שלו.

הרבה יותר מספק להשיג משהו במאמץצעיר רענן

מאשר משהו שבא לך בקלי קלות - מה החוכמה?

כמו בתורה, גם אם אתה לא גדול הדור, תקבל שכר על המאמץ!

אתה לא תוכל להיות בחיים אודי דוידי,דוסית גאה!

אתה לא תוכל להיות בחיים מוצארט,

אתה תוכל להיות:

צעיר רענן!!!!!רמקול

חושף שיניים

שמע אחי.....אורי=]

יש משפט שאומר:

אם אתה יכול ללכת, אתה יכול לרקוד. אם אתה יכול לדבר, אתה יכול לשיר .....

לא הייתי נותנת את אודי דוידיבת שמש

כדוגמה לזמר, כי הוא לא. הוא חובבן לחלוטין.

ומוצארט היה גאון כבר מגיל 4, אז יהיה די קשה לחקות אותו.

אבל ברור שחוש מוסיקאלי מתפתח, עם הזמן ועם האימונים, וכמובן שיש פיתוח קול לגברים. אבא שלי למד במשך כמה שנים טובות.

בהצלחה.

פשוט יש לו שירים יפים... וחבר'ה- מוצרט מ-ל-ח-י-ן!נועוש=]]!!

בס"ד.

לא זמר!!

שונאת את אודי דוידי!!!!!כהניסטית!
אני לא יודעת אם כל אחד יכול הכל.. אבל-שואפת למעלה..!

כל  אחד יכול.. אני נגיד, ממש בלי חוש קצב!! ממש ממש! ורציתי ללמוד גיטרה, קיצר למדתי איזה שנתיים עם מורה... והשקעתי ת'חיים! היום ב"ה, אני מנגנת כבר 3 וחצי שנים, ואני מנגנת די טוב.. אבל תכלס, זה באמת מתסכל בהתחלה, גם כי אני פרפקציוניסטית.. (כתבתי נכון?..) אז בהתחלה, איך לומר? השירים לא נשמעים משהו.. וגם כי אח שלי למד תוך שניה מחברים שלו, ואני למדתי שנתיים אצל מורה..

אבל זה ממש היה חשוב לי, אז בסוף הצלחתי, ואני מנגנת ממש סבבה.. (כמו שכבר אמרתי..)

אני לא יודעת אם כל אחד יכול להיות אודי דווידי או כל זמר אחר.. אבל כל אחד יכול לנסות..וגם אם לא להיות זמר, או נגן מפורסם, להיות אחד שמנגן, וגם אם לא מנגן בפני כולם, מנגן לעצמו ונהנה מזה.. מנסיון זה מזה כיף!!!

קיצר, מצטערת שחפרתי.. אבל, ההשקעה שווה!

כהניסטית,כנ"ל..אני ממש לא אוהבת אותו..!איל!לי
ניתן לפתח חוש מוסיקלי עד רמה מסוימת.הבעטליר החמישי

בס"ד.

נראה לי שאודי דוידי אתה תוכל להיות (אולי עם קצת מאמץ). מוצארט לא כ"כ...

זה אפשרי...ולכל מי שמדבר על אודי דוידי -כנסו...אולרייט

הכל אפשרי אם רק תאמין...

מי שיש לו כישרון...הרויח ומי שלא...עם קצת הרבה מאמץ הוא יוכל לנגן ולשיר....

זה אפשרי  -לי אין חוש מוזיקלי ובכל זאת אני מנגנת ממש יפה...(לטעמי..)

אודי דוידי זה ממש עניין של טעם..וחוצמזה אתם ממש מדברים כאן לשון הרע ורכילות..אז בבקה אם זה לא לצורך...אל תגידו על בנאדם דברים רעים..תגידו שהוא לא לטעמכם או שאתם לא מתים על המוסיקה שלו אבל זה ממש לא בסדר...אז בבקשה...חודש אלול...תפסיקו לשון הרע ורכילות...(ואם לא בשביל עצמכם אז בשבילי, בשביל כל מי שמפריע לו..ובשביל חברה שלי שממש הקפידה..)

ללמוד כלי נגינה ממש מפתח ת'חוש..מתו"ש
לאולרייט:הבעטליר החמישי

בס"ד.

די עם כל תירוצי ה"לשון הרע" וה"עניין של טעם". אין שום רע ופסול בכך שאדם לא יודע לעשות מוזיקה. אני בטוח שהוא אחלה בן אדם. אם אדם לא יודע דבר מסוים זה רע? כל אדם והכשרונות שלו. ואל תגידי לי שהוא כן יודע. אני מדבר מבחינה מקצועית.השירים שלו (ברובם) בנויים מאקורדים פשוטים ורדודים- תשאלי מורה בבית ספר למוזיקה,לא אותי.אני מכיר אנשים שמלחינים ומנגנים יותר טוב ממנו. 

שלא תביני אותי לא נכון, אני שומע אותו ואפילו קניתי דיסק אחד שלו. אבל מכאן ועד לשים אותו בכפיפה אחת עם מוצארט? תשמעו אותו כמה שאתם רוצים, אבל לא טוב לנפח אנשים מכפי שהם באמת. זה לא בריא.

(ולגוף השאלה של צעיר רענן: בטוח שאפשר לעשות פיתוח קול ושאר עניינים. גם לנגן מפתח מאוד את החוש המוזיקאלי -כפי יכולתך).

בהצלחה!

רובכם הגדול לבלבל את המוח סליחה על ההתבטאות..דאץ

סתם אתם דווקא לא כ"כ ניגש לעניין..

לפתח את המוזיקאליות: אממ. תלוי למה אתה מתכוון.

מבחינת נגינה: בוודאי, יהיה אולי קשה אם אין לך את החוש, אבל זה יתפתח. עובדים קשה, מגיעים יפה

מבחינת שירה: לא לכל אחד יש קול יפה. לא לכל אחד יש את המנעד שלו מבחינת טונים גובה\נומך. אבל אפשר לדעת לשיר נכון ולהתאים את הסיגנון שלך. לדוג' זמרים כמו ברי חסרוף בתכלס אין להם כזה קול יפה, אבל למוזיקה שלו זה מתאים וזה נשמע  מ ד ה י ם.. אם אתה תשים ילד מהמקהלות האמריקאיות האלו עם הקולות דבש זה ישמע זוועה..

לדוגמא זמרי מטאל ורוק (לפעמים) יש להם קול אפילו קצת צרוד (Zה לא בדיוק צרוד, אבל לאמשנה..), אבל יפה.

למה? כי הם שרים נכון. הם שרים לפי הסולם, לא קופצים בטונים.

ואפשר לפתח את זה..

אודי דוידי: אין מה להגיד, יש לו משהו יפה. אולי הרוק של ויחסית זול, ואולי קצת חובבני (אגב למי שמתיימר להיות מבין, הרמה מהבחינה המוזיקאלית עלתה מאוווד ברוחות טובות..), אבל יש לו משהו. משהו קופצני, קול שמח וזורם. וזה אחד מההצלחות שלו.

מקליד לי גרוע היום עצבני

אגב,זה מתאים לפורום מוזיקה.. יא בוגדים דאץ
מי שאומר שאודי הוא חובבן הוא לא מבין כלום במוזיקה.דוסית גאה!
דוסית גאה!! הוא לא חובבן- אבל אין לו קול משו משו-נועוש=]]!!

בס"ד.

זאת עובדה!!!!

גמאני ממש אוהבת אותו ות'שירים שלו, אבל זה שהוא לא שר יפה- ויש לו קול נחמד.. אני מודה שיש לו קול נחמד אבל לא מדהים... זה לא אומר שהוא לא אחלה זמר!!!!!

אולי הוא לא חובבן.golani

אבל הוא שר מלאכותי.

יעקב שווארקי - אברהם פריד.צעיר רענן

מה זה משנה הזמר, זה היה דוגמא שעלת לי בראש.

אפשר להגיע לרמות כאלה?

או שלכל אדם יש את המינימום(אם הוא לא מפתח) ואת המקסימום(אם הוא מפתח) וכך לזמרים כמוהם יש נקודת היתרון...

שוואקיצעיר רענן
זה משנה ועוד איך! |נוזף|הבעטליר החמישיאחרונה

סתם, לא נהיה קטנוניים.

אני חושב שלכל אחד יש את המינימום ואת המקסימום. יש כזה דבר במוזיקה כשרון מולד. אבל אל תתיאש! אני חושב שלרמות בסיסיות (כמו רוב המוזיקה הישראלית כיוםחיוך... ואין לי כח לפתוח על זה דיון אז אל תעצבנו...) כל אחד -גם אתה- יכולים להגיע.

עלה והצלח! 

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך