"ראה ראיתי את הספר האדיר 'פרויקט השו"ט' של נטע נאמן, צנצנת המן, מוצא האפיקומן, אוכל אזני המן, גדול העצה, ה"ה כבוד הרב חיים חיים שליט"א ושמחתי ויגל לבי על כך, וכאשר עברתי בין בתריו שׂשׂ לבי על שמצאתי תשובה על כל שאלה מפי דבריהם של כל גדולי הדור הזה והקודם ירום הודם, יהי רצון שיזכה כבודו לברך על המוגמר, והריני פונה לכל אחד מבני ישראל הקדושים, קנו את הספר הזה, שלמו עליו במיטב כספכם, והביאו ברכה אל בתיכם
ע"ח הרב טוויטו בוזגלו"
"שמחתי באומרים לי ויגלתי בכותבים לי, על הספר הקדוש 'פרויעקט השו"ט' ובו קיבוץ ענק מתשובות גאוני הדור על נושאים הנוגעים ברומו של עולם, ומה נעים ומה נחמד שבת תשובות ותורה גם יחד, וראיתי שכבר מורי ורבי כבוד הרב טוויטו בוזגלו כבר נתן על ספר זה הסכמה ומה לי לדבר ח"ו אחר דברי גדול הדור, וזוכר אני את מחבר הספר ר' חיים חיים בהיותינו חברותא בלב ובנפש בתקופת לימודינו בישיבה התיכונית, ולמרות שהיה קטן ממני כבר ידע לענות תשובות מעין אלו בע"פ לכל שואל ולכל מבקש,
יהי רצון שמחבר הספר יזכה במהרה לחופתו ולבנין ביתו
ע"ח הצב"י מוישה ראוזענבערג"
"הובאו לפני גליונות הספר הגדול 'פרויקט השו"ט' ועיינתי בדבריו ומצאתים מתוקים מזהב ומפז רב, והיו דבריו כדבש מתחת ללשוני, וברור שיסד את פסקיו על דברי מרן הרב שצעק על כך בראש כל חוצות ש"דרשני הפורים אינם מתמצאים בספרי ההלכה ובתשובות הבדחנים" וטוב עשה המחבר בליקוטו את דברי הגדולים לתוך כרך אחד למען שיוכלו תלמידי הישיבות והדרשנים לענג את נפשם בדברי התורה הקדושה, ועל כן יש על עמך בית ישראל לרכוש את הספר הדא במיטב שקליהם, להניח ברכה אל בתיכם,
ע"ח הרב עבדאללה אל רחמן"
הקדמת המחבר:
"ישמחו הצוחקים ויגילו החייכנים בצאת לאור ה' ספרי הקטן 'פרויקט השו"ט' ובו סיעני הקב"ה לקבץ תשובות מתשובות שונות מדברי גדולי הדור ירום הודם, למען ישמחו ויחייכו התלמידים הלומדים בישיבות הק' ובין שיעור לשיעור יוכלו לפתוח את ספרי ותנתן בהם מיד רוח שחוק ושמחה, כדי שיוכלו להמשיך ולעבוד את ה' גם בלימודי החול, (ולמרות שהם קיבלו 50 במבחן במטעמטיקה (כמניין נו"ן שערי קדושה)), ולמען אשר ראיתי שהדרשנים בחודש אדר מתבלבלים בדרשותיהם אספתי ולקטתי בעמל רב את דברי הגאונים כדי שיוכלו הדרשנים יצ"ו להוריד מעל גבם את המעמסה הזו, ויוכלו לדרוש כעט סופר מהיר.
יהי רצון שה' יזכנו לראות בבנין אריאל במהרה
הצב"י חיים חיים"

הנה הובאו לפני עלים לתרופה