היום יצאתי מוקדם אז יש לי זמן קצת לרשום משו קצר למה אני צריך להשלים משו שאני רואה את כל מה שיש לי פה אני פשוט מחכה למישו ישהיה לו כח להקליד את כל זה....
הכנסת:אחמד טיבי אני קוראת אותך לסדר תכניס את האקדח מיד!כמה פעמים אני צריכה לחזור על זה שקשה להוריד כתם של ימני מהשטיחים?למה אתה תכבס אותם אחר כך מוחמד?אחמד!צרחה שוב דליה איציק תפסיק מיד להרוג חברי כנסת מהימין!אחמד!תכניס את הרימון לכיס שמא יתפוצץ לך בן הידיים יש לנו מספיק צרות עם ארה'ב(הוריד את הנצרה..)דליה איציק מיד צורחת בבהלה אחמד תזרוק את זה מיד למושבים של ש'ס!אחמד מוציא עוזי..אחמד!נחנקה דליה אני קוראת אותך לסדר פעם אחרונה ולא תעמוד בצד!(אחמד יורה..)אחמד!עד כמה אפשר להיות עוואר?איך אתה מפספס את שאול יהלום?איך אתה מפספס את הזקן של אלי ישי?י'עוואר...(נגמרו המחסניות)אחמד מוציאM16 אחמד!הזדעזעה דליה תעמוד מייד בפינה!אחמד מיבב חרישית-למה?דליה-כי משמה תוכל לכוון יותר טוב על "ישראל ביתנו"אההה טופ..הולך יורה(נגמרו המחסניות)דליה מבוהלת אחמד!נגמר הנשק?כן עונה אחמד קלות נוווו איזה אהבל אתה ומה נעשה עם איחוד לאומי מפד'ל?..
זה הכי קצר שיש לי..מי שרוצה לבוא אלי ולהקליד הכל ידבר איתי זה כולל כוס קולה+ארוחת צהריים(אולי אפילו אורז ועוף או שניצל)