אז ככה:חברי היקר חזר לאחרונה מלונדון עם משו מוזר ומעורר חשד..מדובר במשחק שיש בו רולטה..רולטה תמימה לכאורה אך כשמסובבים אותה היא נוחתת על צבע כלשהו לדוג' צהוב..יש סוכריות בכל מיני צבעים,לדוג' צהוב כבר אמרנו?נניח שהרולטה נוחתת לי על הצהוב אני חייב לקחת ולאכול את הסוכרייה הצהובה מתוך הקופסה..הבעיה מתחילה בזה שכל סוכרייה בצבע מסויים מתחלקת לשני טעמים,כלומר לדוג' בצהוב או שהיא בטעם בננה או בטעם חידודים..הרי לפניכם הרשימה..
1.בואש\ליקריץ.2.חידודים\בננה.3.ביצה רקובה\פופקורן.4.משחת שיניים\דובדבן.5.דוגלי\שוקולד. 6.קיא\אפרסק.7.נזלת\אגס.8.גבינה עם עובש\קרמל.9.מגבונים\קוקוס.10.מרבה רגליים\ריבת תות.
אוקיי?הבנתם אותי בינתיים?אני כמובן נגעלתי מכל הסיפור אבל בסוף השתתפתי וזה היה נוראי.. זה היה טעמים נוראים ואני ברוב כשרוני קיבלתי את כל הגועל נפש..רק פעם אחת קיבלתי משו טעים בהגדרה-בננה!שאני גם ככה לא כזה אוהב..
קיצר חבר שלי שיש לו קיבה חזקה ושיחק את זה מלא פעמים אמר שאין מצב לבלוע את הדוגלי בלי לירוק החוצה ואני קיבלתי דוגלי..ורצתי לשירותים וירקתי את נשמתי..וחבר מסכן שלי שאף אל חזהו ברוב מסכנותו את הפח ובליל הריחות עלה אל איפו והוא מיהר אל חלון חדרי והקיא את נשמתו לבורא ישתבח שמו..גועל נפש!אל תשחקו את זה בחיים..הייתי כולי בחילות וצמרורות שעתיים אחר כך..
ואל תגידו אוי בנ ים..אם הייתי יודע שזה יהיה כך לא הייתי משתתף..אך אל דאגה,ידידנו שהביא את המשחק שחוט עכשיו בחדרי שפנמיית הקודש נתיב מאיר..(בנים,אל תתחילו עם בדיחות על נתיב מאיר!
)