פעם הייתי בחתונה, שכשהיתה החופה, ניסיתי לעשות כמו שראיתי אחרות עושות פעם: להתפלל. אבל לא ידעתי מה להגיד. התביישתי להתחיל לחשוב על עצמי, כשאני בעצם באה לשמוח עם הכלה. אז חשבתי על כך שיהיה להם טוב. אבל האמת..שהרגשתי קצת מוזר..זו לא ממש אני להתפל ככה. אני יותר מתאים לי להתפלל בבית. עם עצמי. לא ליד המון אנשים. אני יכולה לעשות את זה טוב כשאני בדרך מתה מפחד ואז אני אומרת תהילים או תפילת הדרך, אבל כאן הרגשתי שאני לא אמיתית.
הייתי לבד ולא הכרתי איז. והרגשתי כ"כ לא בנוח. ברחתי לשירותים וחיכיתי שהזמן יעבור..עליתי למקום אחר ועשיתי סיבוב עד שאנשים יתיישבו..וכשבאתי וכבר ישבו, נטלתי ידיים וכשניגשתי לשולחן, לא היו יותר לחמניות וגם המקום בשולחן שלי היה תפוס ומצאתי מישהי במקום אחר שהיתה צריכה להיות בשולחן שלי..אז כבר דיברתי ..ובלב אמרתי לעצמי שברכתי ברכה לבטלה..
ואח"כ בריקודים, קצת השתחררתי..פתאום עלתה בי מחשבה כמה אני שמחה עם הכלה וכמה אני נהדרת לשמוח עם אחרים וכמה אני צדיקה שלמרות שאני לא נשואה אני מצליחה לשמוח עם אחרים וכל הכבוד לי, ואז פתאום זה השתנה כשעברה בי מחשבה שכל פעם אני מגיעה למחשבות גבוהות על ה"אני" שלי ובסוף זה נופל כשבעצם אני לא עושה כלום למען הזולת, ובעצם אני חושבת שאני עושה למען הזולת, אבל בעצם אני חושבת רק על עצמי במעגל סגור.
ובעצם נזכרתי שאותה כלה- לא תמיד הסברתי לה פנים כל פעם..והרגשתי חסרת סבלנות לפעמים כלפיה ורק שתקתי . ואז ממש הרגשתי רע עם עצמי. גם לא יכולתי ממש לקפץ כמו כמה שם..זו לא אני..
וישבתי יחידה בשולחן ליד נשואים, שכשדברתי איתם הרגשתי שהם מביטים בי.
עליתי שוב למקום חר כדי לברוח קצת וחזרתי לקראת הסוף. כ"כ רציתי שכבר ילך הטרמפ שלי.
איך לצאת בהרגשה טובה מחתונה?





