אז אני אומרת לעצמי, מה?
באמת במציאות של היום מישהו יעשה את זה?!
רק מלחשוב על הפרצופים של הדודים שלי או של כל אחד אחר בחתונה כזאת אני אומרת לעצמי לא לעשות את זה..
ולא יודעת המציאות הזו נראית לי כ"כ לא הגיונית בחיים המציאותיים.. מה אתם אומרים?!
אז אני אומרת לעצמי, מה?
באמת במציאות של היום מישהו יעשה את זה?!
רק מלחשוב על הפרצופים של הדודים שלי או של כל אחד אחר בחתונה כזאת אני אומרת לעצמי לא לעשות את זה..
ולא יודעת המציאות הזו נראית לי כ"כ לא הגיונית בחיים המציאותיים.. מה אתם אומרים?!
אבל כשאוהבים אז אוהבים.....אי אפשר לעצור את זה..
אני מכירה כאלה בני דודים שנשואים באושר...
אבל זה גם תלוי נירלי במשפחה..יש כאלה שלא מסכימים..
וקצת פחות בני דודים שבאמת התחתנו...
אבל בהחלט זה קורה.
נא לא להיות שאננים, תודה
.
http://www.yeshiva.org.il/ask/?id=31570
אסור לשיר בפני בנ"ד:
http://www.yeshiva.org.il/ask/?id=33315
אסור לגעת בבנ"ד:
שיראל.

רחליOס
. למחשבה 
אולי אני באמת יתחתן עם בנדוד שלי?חחחחחח..סתם נראה לכם?!
אגב אהבה זה לא דבר שאי אפשר לעצור אותו.. כל עוד זה לא הגיע לשלבים משמעותיים בקשר אז אפשר לחכות או למנוע את השלבים הבאים באמצעות התרחקות מבן/ בת זוג באופן זמני.
אבל התרחקות מלאה ואם הבן זוג או הבת זוג באמת אוהבים הם יעשו ת'מאמץ הזמני הזה עד שיגיע הזמן האמיתי לממש ת'קשר לנכון.
יעקוב עבד בשביל רחל 7 שנים ולא מספיק עוד לבן רימה אותו ונתן לו עוד 7 שנים עבודה עבורה.
והוא חיכה ובסוף הוא גם קיבל את לאה כך שלבן ממש ממש רימה אותו.
אז יעקוב חיכה המון! המון זמן.. ובואי נגיד היה צדיק אבל עדיין איך להסביר דבר כזה?
אמרנו שאהבה אי אפשר לעצור לא?!
מקווה שזה הובן! ערב טוב.. 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים