שרשור יציאות מצחיקות/מפגרות שקרו לכם או לחבריםדייב
אני יתחיל ---דייב

פעם אחת הלכתי עם 2 חברים באיזה כביש והתקרבנו לצומת.

עכשיו, נכון שיש לפני כל צומת שלטים עם שמות המקומות שאליהם פונים בצומת?

השלטים האלה מוצבים כמה עשרות מטרים לפני הצומת...

קיצור אני וחברים שלי מתקרבים לצומת ואז 50 מטר לפני הצומת היה שלט כזה שמורה על פניה ימינה ליישוב מסוים .

אז אחד החברים שלי היה בטוח שבמקום שמוצב השלט שם צריך לפנות ימינה לתוך השדה...(ממש איפה שהשלט עומד)

אז אנחנו עושים לו- מה אתה דפוק וזה?הכוונה היא שהפנייה היא בכביש בצומת

הוא עושה לנו- לא,צריך לפנות פה ,תראו יש פה איזה שביל בתוך השדה וזה...

קיצור, אני וחבר שלי האחר נשפכים מצחוק....

פעם אחת אני וחברות שלי,מעפר אני באה

חיכינו במעבר חציה ברמזור אדום, פתאום אנחנו רואות את האוטובוס שלנו עובר לנו מול הפרצוף! ואנחנו כזה בשיא ההתלהבות עושות לנהג סימן של רגע כזה כאילו שהוא ישב ויחכה לנו עד שנבוא.. הוא חשב שנפלנו מהירח והסתכל עלינו במבט קרוע כזה!

אח"כ צחקנו על עצמינו שעות!

חחחחח...כן גם לי זה קרהדייב
טוב אז אני סוג של מגנט לפאדיחות...כפרעלייך!!=)

לוידעת למה אינמצב שאני נמצאת באיזשהו מקום ופאדיחה לא מצאה אותי.. מגנט לפאדיחות!!

טוב אז סתם נזכרתי במשוו.. יש לי דווקא הרבה (כמו שאמרתי- פאדיחות לא חסרות לי..) אבל לוידעת למה כלום לא עולה לי עכשיו בראש..

טוב- אז פעם אחת נסענו כמה חברות ליומולדת לחברה שלי למסעדה... בטרמפים.. קיצור- כמובן כולן התפדחו לתפוס את הטרמפים... -בסוף אני התנדבתי.. טוב אז אחרי כמה זמן עוצר לנו טרמפ לאן שאנחנו צריכות.. עכשיו הנהג היה נראה כמו איזה ילד בן 17 שהרגע קיבל אוטו, והוא שם משקפי שמש- אז הוא היה נראה כמו מדריך אחד.. קיצור הייתי בטוחה שזה הוא.. ואז התחלנו להתלבט בינינו (היינו 4 בנות) איזה 2 בנות עדיף שיעלו עכשיו, ומי ה-2 שיחכו לאוטובוס/טרמפ אחר.... טוב סבבה, בעודנו מתלבטות לא בשקט, כי- כמו שאמרנו- הוא היה נראה צעיר מאוד.. והיה דומה למדריך אחד.. קיצור אז אני כזה שואלת אותו ליתר ביטחון: " שניה כמה מותר לך להעלות? 2? " והוא כמובן לא הבין.. -" מזתומרת 2? זה.. זה אותו דבר.. כאילו מה הבעיה שתעלו?? " (בגמגום לא מבין..) "אא.. התכוונתי יעני עד כמה מותר לך להסיע? זתומרת- אתה נהג חדש לא??" ואז הוא כזה: "אומנם אני נראה צעיר.. אבל אני לא.. אני המורה לגיטרה פה" קיצור.. פאדיחה.. כל הנסיעה לא ידענו לקבור את עצמנו... מתנו שהיא כבר תיגמר.. מזל שהיא היתה קצרה..

~טוב אמרתי לכם שלא עלה לי כרגע כלום בראש.. סתם נזכרתי בזה פתאום.. סתם לא נעים, לא כזה~

חחח..וואי וואי כל הפדיחות קורות רק לי,אוקעע?איל!לי

חחחח...פעם אחת הייתי חייבת ללכת לאוטובוס בטטיילל,קיצר יש בבניין שלנו אחד חרדי שומר עיניים...ואז אני כזה כולי רצה במדרגות והוא בא מולי ומסתכל עלי בצורה מוזרה..קיצר פתאום אני מגלה שאני עם מכנסיים..ועוד איזה מכנסיים..טייץ' לבןן שקוףף! יאוו איזה פדיחוותתתת!!!

פאדיחה--הדרולה!!

הלכנו לאכול פיצה באיזה מקום ואז חלק מאיתנו רצו בלי כולם וחלק עם תירס ואז אמרנו לזה ששאול  מה  לבהיא שאנחונ רוצות עם תירס, והוא בא שוב ושוב אמרנו לו והוא בא שוב אז בטעות צעקתי עליו כזה "תירס!" והא כזה נבהל...הוא עשה לי כז.."טוב רק אל תצעקי עלי.."! חחח...

אילהה!!!!!!!! י'אשופכתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נועוש=]]!!

בס"ד.

אז אני:

דרך אגב- עד היום אני חושבת שזה לא פאדיחה אבל חברה שלי חושבת שכן..

הלכנו (אני וחברה שלי) לחנות אחת וראינו שם מלא קופסאות של עוגיות וממש התחשק לי עוגיה אחת שהיתה שם בקופסא.. עוגיה שאני ממש אוהבת. אז שאלתי ת'מוכר אם הוא מוכר בבודדים??והוא שואל מה? ואז הוא אומר לי: את רצינית? ואני - כן. ואז הוא אומר- כמה עוגיות את רוצה? אז אמרתי לו- 2 בערך, ואז הוא אמר לי לקחת את כל הקופסה..ואני כזה: לא, לא... קיצר, חברה שלי באה לשלם על חמצוצים שהיא קנתה, ואז המוכר אומר לי להביא לו ת'קופסה , הבאתי לו ואז הוא הביא לי 2 עוגיות... (: שאלתי אותו כמה זה עולהה, והוא אמר לי חינם וקרץ...

=]

וואיי..משהו שקרה לי השניהב..!!הדרולה!!

מישו התקשר אני כזה הלו שואלים מיזה בקול שקט כזה והיה לזה קול כמו לאחותי..אז אני כזה צועקת עליה"טליה!"

ואז כזה עושים.."זה טליה?" אאווצצ''  .....ניתקתי למישוט הזה בפרצוףף...!!!

**** אתמול גיליתי שהוא בן 25....=]כפרעלייך!!=)אחרונה

סורי על ההקפצה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך