אתחיל ואומר שהשבוע התחלתי שישית. הרבה בנות הודיעו ש"השנה הן לומדות" ובאמת יש בנות שעושות את זה (שתבינו-2 בנות עלו הקבצה באנגלית!!!) אבל...
יש קבוצה של בנות שממש לא!. הן מפריעות למורה,מתקשרות לבנות באמצע השיעור,משתוללות וכו'...
היום חזרתי הביתה קצת מזועזעת מההתנהגות של הבנות האלה.
אז ככה.. שיעור ספורט אנחנו לומדות כל השכבה ביחד (לא ברור למה,אבל דבר שכבר התנסינו בו) ובתוך מבנה. היום השיעור התחיל בעשר דקות איחור והמורה (החדשה,יש לציין) רצתה להתחיל לקרוא שמות.תוך כדי-בנות דיברו,התארגנו וכו'... זה בסדר. אבל אז כמה בנות שפכו על עצמן בקבוק מים. המורה מייד שלחה אותן להביא משהו שאיתו יוכלו לנקות אבל מייד הן התחילו עם "זה לא אני,זאת היא" ועוד משפטים בסגנון הזה. המורה ניסתה להתחיל ללמד ואף אחת לא שמה עליה-היא אמרה לבנות לזרוק מסטיקים 3 פעמים עד שבנות זזו,בקשה שקט ולא הקשיבו לה וכו'.. אלו היו דברים קטנים אמנם אבל הם יצרו אווירה של זלזול במורה. בסופו של דבר היא שחררה אותנו רבע שעה לפני סוף השיעור (20 דקות היא ניסתה להתחיל ללמד!) .
אני יצאתי בתחושה ממש לא נוחה,מבחינת עצמי ומבחינת המורה-הייתה לי תחושה שהיא קצת נפגעה.
המקרה הזה מתווסף לעוד מקרים כאלו שקרו השבוע- התחלנו מגמה חדשה עם מורה זמנית (הקבועה והאהובה יצאה לחופשת לידה) ועל השיעור הראשון היו שני פלאפונים שצלצלו והחורמו ויחס לא ממש מכבד ואוהד.
עוד מקרה היה ששיעור לפני הסיפור הנ"ל (ספורט..) היה לנו שיעור עם מורה חדשה שרצתה להתחיל ללמד ואחת מהמפריעניות התחילה לתחקר אותה למרות אי רצונה של המורה.בנוסף אותה מורה הייתה צריכה לריב עם אחת הבנות בנוגע לחולצה שנגדה את חוקי האולפנה.
אני לא יודעת מה לעשות!!
לפנות למחנכת?? לשתוק??
אני יודעת שזה כי לא כולן התבגרו עדיין אבל זה ממש מפריע לי ואני פשוט יוצאת עם הרגשה נאכס מהשיעורים האלה וממש אשמה כלפיי המורה כי לא הערתי לבנות האלה (כי אני לא רוצה שיווצר לי דימוי של חננה-זה דימוי שבהמון מאמץ נפטרתי ממנו)
הערה:זה מקצועות שונים,מורות שונות וכו'... ככה שאי אפשר לתלות את זה בשעמום בשיעור מסויים...
אווווווף!!
אני כ"כ לא מרגישה חשק לחזור לאולפנה אחרי זה
סורי על ה
המטורפת ותודה מראש. אני מקווה שיצא מובן...
.
אני ממש מקווהשלא חשפתי את עצמי יותר מידי 

היא אמרה שיושבים בכיתה ולומדים כמו כל שיעור רגיל עם בחנים...
)