הדרכה ותפילה לשבוע האחרון.- קיראו דחוףףףףחסיד ה'

השבוע האחרון של השנה מתקן את השנה כולה

יום חמישי של תשע לא יחזור שנית והוא מקן את כל ימי החמישי של השנה כולה

ולכן כדאי בשבוע זה להתאמץ ביתר שאת להיות כמו שאנו באמת ראויות להיות.

כל אחת יכולה לקחת מכאן מה שמתאים לה ולקבל על עצמה לעשות זאת רק לשבוע האחרון והשבוע הראשון של השנה,כך נסיים את השנה ונתחיל אותה לפי הרצונות האמיתיים שלנו והקב"ה דן אונו לפי הרצונות האלו גם אם אנו לא יכולות להתמיד בכל כל השנה כולה,יש עניין להתאמץ יותר בסוף השנה ותחילתה כי הכל הולך אחר החיתום

והקב,ה מחשיב לך כאילו כל השנה נהגת במנהג הטוב הזה.

ובשיחות התחזקות כתוב שאכן אנו מקבלות כוחות מיוחדים לזמנים הללו!

על מה כדאי לחזור בתשובה?

1. קימה בשמחה + "מודה אני" בחיוך ובקול.

2 ברכות השחר ותפילת שחרית בריכוז גדול יותר, בתחנונים ובטחון.לזכור לא תהיה יותר תפילת שחרית של יום חמישי/שישי וכו' השנה הזו! זו התפילה אחרונה שבכוחה להעלות את כל התפילות.

3. להמליך את ה' ית' על כל מקרה, הצלחה, קושי, איש או אישה, ילד או ילדה....

4. להשתדל להתפלל עוד תפילה ביום.

5. להגיד מספר פרקי תהילים(יש חלוקה בתפוצה שלנו).

6. להגיד שירת הים ופיטום הקטורת  המסוגלים למחיקת עוונות.

7. להכין וידוי מפורט: לפי סדר היום, השנה, הגוף....

8. מס' דקות של שיחה אישית מפורטת עם השם על כל הרצונות שלי לשנה החדשה.

9. לזכור לומר קריאת שמע לפני השינה בכוונה עצומה.

10. להעביר כמה שיותר על המידות- לא להקפיד על אף אדם.

11. להתאמץ למחול ולסלוח באמת לכל אחד או לפחות לרצות לסלוח.

12. העיקר להיות בשמחה זוהי התשובה הכי גדולה.

13. להכין ל"תשליך" רשימה של הדברים שהייתי רוצה להשליך. לדוגמא: אני מוכנה להשליך ממני את כל העצבות...

היום האחרון של השנה מתקן את כל השנה כולה לכן להשתדל לגמור את כל הסידורים לחג לפני כן כדי שיום זה יהיה מיועד בלתי להשם לבדו –הכוונה שנזכור אותו בכל מעשינו, ונוכל להגיע לכך רק אם לא נהיה מדיי עמוסות!

תפילת שחרית האחרונה יכולה להעלות את כל תפילות השחרית של כל השנה כולה וכך הלאה....

השעה האחרונה מתקנת את כל השנה כולה לכן להשתדל שזו תהיה שעה של חשבון נפש, שעה של התבוננות וחרטה – וכל מי שיש לה הרהורי תשובה בשעה זו תיכנס לר"ה כצדיקה גמורה בעזרת ה'!

תפילה לשבוע האחרון של השנה

אנא בוראי, מרחמי, ברצוני להתכונן לשבוע האחרון של השנה,

השבוע שמעלה את כל השנה כולה!

כי כל יום בשבוע זה הוא כנגד כל ימות השנה!

אנא זכני לנצל את הזמן הקדוש הזה על מנת להתקרב אליך.

עזרני לסיים את השנה בצורה הכי הכי חיובית שאני יכולה!

כי בזמן זה אתה משפיע לכל אחד מעמך ישראל כוחות מעל טבעו.

אני רוצה לדבר בנחת,אני רוצה לדון לכף זכות במיוחד את בני בייתי, לאהוב כל אחד ואחת בלב שלם, להיות אכפתית, סבלנית,אני רוצה להיות מלאת אמונה, מברכת בכוונה, מתפללת שלוש תפילות בעזרתך, אני רוצה ללמוד הלכות שמירת הלשון, הלכות שבת,

אני רוצה לראות את הטוב שבעצמי ובבריאתך...להיות מחוברת אליך!

זכני בימי ראש השנה הקדושים להמליך אותך על כל הבריאה כולה.

יומיים בשנה שאדאג רק להחזיר את מלכות הקדושה לשורשה,

לפרסם ולהפנים שכל עולמך בעצם תחת מלכותך.

אנא עזרני ביומיים אלו לא לעסוק עם עצמי ועם כבודי,

ביומיים אלו עזרני להיפרד מכל דאגה או בעיה

ובימים אלו רק להמליך אותך על כל העולם כולו ובפרט על עולמי הפרטי.

ועל ידי כך עזרני להיות בת חורין מכל דאגה ופחד, כי ממילא אתה משגיח עלי באופן הכי מדויק וטוב!

עזרני להמליכך על כל עולמך על המים, על השמים, העצים והפרחים החיות וכל ברואיך,בני האדם, אך בפרט עזרני להמליך אותך על כל ניסיון וניסיון בחיי, עזרני להמליכך על כל קושי, על מחשבותיי ורגשותיי, התלבטויותיי, מאוויי, ועל כל הדברים הנראים ההיפך מהסדר ההגיוני... עזרני גם שם להמליך אותך.

עזרני לזכור את החסד הטמון בכל רגע במציאותי ובכל ניסיון ומחשבה,

עזרני להמליכך בכל מצב ובכל רגע ומציאות.

וכן עזרני להרוויח בכל רגע מחיי את קרבתך והמלכתך עלי.

אנא עזרני לבקש בימים אלו אמונה ואריכות אפיים,

תן לי את הכוח להמתין כמה שצריך להמתין, לחכות שתפתח לי את שערי הקדושה.

עזרני להמליכך על כל השנה הקודמת על כל הצלחה וגם על כל כשלון.

על כל ברכה בכוונה וגם על כל ברכה שאמרתי ללא כוונה.

עזרני בעל החסד והרחמים להמליך אותך על כל רגע מהשנה הקודמת ולזכות להתקרב אליך, לגלות את כבודך ואת תלותי בך.

לגלות את תכלית הבריאה שנבראתי על מנת לגלות את חסדיך,

ולהרגיש ולחיות את האמת שכל חיי תלויים בך!

תצילני מכבוד עצמי, מההצלחה המנותקת ממך.

תן בכוחותיי להיות גמישה מאד במחשבתי ומוכנה לשנות בכל רגע את תוכניותי לטובת התוכנית האלוקית שלך!

להמליך אותך על כל מקרה, איש או אישה, ילד או ילדה- על כל מצב, על כל דיבור ששמעתי, על כל מראה שראיתי, רחמני שארגיש תלויה בחסדך! ואהיה נכנעת אליך ובוטחת בחסדיך!

אנא עזרני להפנים שהכול בגזרתך וכל מה שלא הצלחתי לעשות היה ברצונך שאתקרב אליך על ידי מצב הפוך זה. לדעת שהלא בסדר הוא הסדר האמיתי!

עזרני להיות ראויה להמליך אותך מתוך ענווה וידיעה שזה זכות עצומה לעמוד בימי ראש השנה הקדושים ולהתפלל אליך ולהמליכך על עולמי.

אנא שלא אתרחק ממך לא על ידי ההצלחה ולא אחשוב חלילה שכוחותיי עשו לי את החיל הזה, ולא אתרחק ממך לא על ידי הכשלון, שאזכור שגם שם אתה מהווה ומקיים את האפשרות להיכשל.

עזרני לנצל את הכוחות האדירים שאתה שולח לי בימים אלה להשתנות ולהתקדם להיות מוכנה לסבול את המצבים שאינם כרצוני.

עזרני גם להמליך אותך גם על העבודה שלי היומיומית.(ניתן לפרט את העבודה היומיומית שלך) ושמכל דבר שקורה לי אזכה לבוא אליך בתפילה ותחנונים או בהודיה והכרת הטוב. שכל היום כולו אזכה להתפלל, להודות ולבקש על להבא, להיות כל היום בקשר איתך.

אנא רחמני שאזכה לדעת שאין לי שום כוח מלבד כוחך, ואזכור להתפלל על כל פרט ופרט.

כי אי אפשר לעשות שינוי אם לא תהיה בעזרנו.

ועל דבר שרוצה אני להשתנות בו עזרני לבקשך ברצונות ותחנונים חזקים.

תן לי את הענווה שתגרום לי להתפלל תמיד לפני הניסיון ועל ידי תפילתי למנוע אותו.

אנא זכני להמליך אותך על האי סדר בעולם ובעולמי ת – ש – ר – י (תשר-האותיות הפוכות מהסדר) עולם הפוך רואים אנו שלא כסדר. אנא שאזכה להכניס את ה י' האלוקות וההשגחה לכל הבלגן...

ביום זה היום הראשון שממנו הכל נברא.

אנא עזרני לזכור שהכל הכל מושפע בעולמי מתוך רחמיך העצומים לקרבני אליך. עזרני להאמין שהבריאה שלך נבראה מעומק חכמתך ובצורה מושלמת.

שאזכה לעורר רחמים עליונים עלי מתוך שאתנהג ואדמה אליך שאהיה מלאת סבלנות מלאת רוגע, וגם עזרני שאהיה מאד מתוכננת לפני ראש השנה על מנת שאקטין את הניסיונות שאהיה פנויה לעשות כרצונך.

אנא רחמני שאזכור לפרש כל מה שקורה לי לטובה,חסד ורחמים מאיתך.

כל מה שאצטרך לעשות לפני ראש השנה זה תיקונים שלי, עזרני לעשות מתוך שמחה.

אנא עזרני לראות את השהות עם הילדים כמעשה חסד ולהרגיש שליחות חשובה לגלות את כבודך ולעשות את רצונך, לחפש את קרבתך, מתוך כל מצב שאני נמצאת בו.

כי כל מה שקורה לי בא על מנת לזכות אותי בדין-ולכן עזור לי לנצל כל רגע להתקרב אליך!
יפה!!) שנה טובה!=]]ה!2ה 2!2ה
ממש ממש יפה!! תודה רבה!הכולטובה=]
וואאאוו! פירסמתי את זה בפייסבוק.. ולקח לי 19כפרעלייך!!=)

סטטוסים!!!!!!

מקפיצההדריכניאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך