היי אנשים!! אני צריכה עזרה...אנונימי (פותח)

זה קצת ארווך... אבל אני ישמח שיקראו

תקשיבו אני בבעיה ממש קשה, שמכניסה אותי לעיתים קרובות לדיכאון(תיכף תבינו למה...)

אז ככה, מאז שהסביבה שלי הכירה אותי (חברות, מורות, שכנים, קצת משפחה..) הם קבעו עלי סטיגמה; שאני שקטה,דוסה, תמימה, אחת שלא מבינה מהחיים שלה, , לא חברותית ועוד... אולי מבחוץ אני באת נראית ככה, אבל בפנים אני יכולה להגיד לכם שאני מ-מ-ש ל-א!!! אני לא דוסה (לא שזה בושה!), לא שקטה, אני מאוד חברותית (אם רק ינסו להיתקרב אלי...) קיצר אני פשוט ממש הפוך מימה שחושבים עלי!... בזמן האחרון אני נתקלת בעוד ועוד מקרים שאני עושה משהו, ואז ישר מתחילים הערות; " **** זה מזה לא מתאים לך" , "*** ממתי את עושה כך וכך.." "מה את בכלל יודעת!" קיצר הרגשה פשוט זוועה אפילו שזה לא נשמע כ"כ נורא! זה סיוט לא להיות מבחוץ כמו מה שאת מבפנים!! זה מין הרגשה שאת לא אמיתית, את צבועה! וזה לא שאני גורמת  לזה, זה הסביבה שלי שקבעה עלי סטיגמה! מה מתאים לי ומה לא!! אוווף!!! מה אני צריכה לעשות עכשיו??? לצאת לרחוב ולצעוק: ל-א זה ל-א אני מה שאתם חושבים!! אני אחרת!!! אנשים תעזרו לי בבקשה למצוא דרכים הגיוניות יותר להוציא ממני תסטיגמה הזאת!
תודה למי שקרא\ה!!!

אוהבתכם....

קראתי.. ובטוח יש פתרון, אבל לא עול לי עכשיו בראש~מאמי~

כשאני אמצא אני אכתוב פסדר?

אוקע, אז תשברי להם הכל!<אריאל>
עבר עריכה על ידי <אריאל> בתאריך כ"ו אלול תש"ע 21:14

את כל הסטיגמות לסוגיהן- (חוץ מהסטיגמה של ה"דוס"- לדעתי היא אדירה-  אתה יכול להיות סחבק עם כולם, להנות, לזרום,אבל החברה מסביבך יודעת, שוואלה, לידך יש גבול. אגב, כולנו דוסים, זה נורא יחסי. עד כאן טורף לשונו)

אומרים שאת שקטה ואת לא? אני מניח שרעש פה ושם, במידה ובטאקט, אם זה באופי שלך יפתור לך את הבעיה. (ולא שיש משהו פסול בלהיות שקט)

כך גם בכל התכונות שבאמת רק נראים חיצונית.

משהו שדיי "שרט אותי" זה ה"אם רק ינסו להתקרב אלי" .

יש לי חניך שהיה נורא לא חברותי, ממש בשיניים הצלחתי לגבש אותו עם השבט.

כשהוא הלך לישיבה בכיתה ז', ממש השבוע, דאגתי חבל על הזמן- כי ידעתי שיהיה לו קשה להיפתח לחברים חדשים.

הסברתי לו, שאתה לא צריך לחכות עד שאנשים יפתחו ויתקרבו אליך- תתקרב אלהם, פתח בשיחה, תיזום משחק כלשהוא,(שני אנשים רואים זה את זה בעלייה,  השני יורד- מי צריך להגיד שלום?), האחד עולה וגם כשיצא לי להיות איתו בישיבה החדשה שלו,ממש השגחה עליונה,הדגמתי לו. ב"ה שמעתי שיש לו המון חברים חדשים.

אל תחכי לבנות האחרות שיתקרבו אליך- תתקרבי אליהן! תתחברי אליהן, ואחרי שהן יכירו אותך, את האמיתית, כבר מן- הסתם לא יהיו עלייך סטיגמות.

המון בהצלחה. 

פשוט תגידי להם את זה פעם אחת ...elhay

במין דרמטיות כזאת

את יכולה גם להתחיל להראות צדדים שבך לאט

כל פעם משהו אחר...

ואז ככה יתרגלו יותר בנוח ל"שינוי" שלך

אני חושבת..כפרעלייך!!=)

שבאמת תשברי להם את הסטיגמות!!!! תעשי את מה שהוא באמת את, מה שאת עצמך..!!!

תתעלמי מכל ההערות ביניים שפוגעות.. לא במכוון כמובן..(חח יצא חרוז )

החברות שלך לא מכירות אותך באמת!!!!! לא יודעות מי את מבפנים!!!!! <<אז תראי להם! תעשי את מה שאת חושבת בלי לחשוב מה האחרים יאמרו!!!!!! "אל תדאג ממה שאנשים אחרים חושבים עליך- הם טרודים במחשבות מה אתה חושב עליהם"... בקשר לסטיגמה של הדוסית...<< עזבי סטיגמה טובה או לא טובה.... זה את? -סבבה! מעולה! -זה לא את..? -אז לא! אל תתביישי ותלכי בדרך שאת חושבת שהיא נכונה!!! אותו הדבר לשתי הסטיגמות..!! ברגע שזאתי את- לכי אחרי הלב שלך בלי להסתכל על המכשולים.. או לפחות להשתדל להתעלם מהם, להתמודד איתם בדרך שלא תשבור אותך..

וואאיי מצטערת שחפרתי... פשוט אני נסערת עכשיו...

נראה לי אתם קצת לוקחים את זה בקלות (המגיבים)סוסת פרא

משום מה גם אני מרגישה באותו מצב, שהדמות שלי בנויה מסטיגמות, כגון- הדוסית החננה(הרבה פעמים זה הולך ביחד כסטיגמה, לא?), הגאונה וכן הלאה.

אממה, כבר יותר משנה אני חופרת לבנות שהעניין הזה של "גאונה לא ממש תפור עלי ובבקשה שיעבירו אותו לבנות יותר מתאימות, אבל זה לא עוזר!

כן, בהחלט שברתי סטיגמות במידה מסוימת,אבל חלקם עדיין נשארו, זה עבודה של שנים ורובה זה פשוט לא לחשוב מה אחרים יגידו, לעשות מה שהלב שלי רוצה, טוב, זה לא ממש פשוט....

ובקשר ל"דוסית", אני אישית משתדלת לקחת את זה כמקפצה למרות שזאת הסטיגמה שהכי מעצבנת אותי כי ככה אני מרגישה צבועה... נק' למחשבה עמוקה....

דבריא יתי באשיי..הייתי במצב שלך והצלחתי לצאת..האחת והיחידה!!
הפתרון:סוג'וק

[עפ"י "הסוד" - מומלץ ביותר לקרוא את הספר\לראות את הסרט - יש ברשת]

יתכן ובאמת משהו בכם כעת משדר החוצה אחרת מבפנים ולכן מתיחסים כך.

פשוט צריך לקבע במחשבתכם מי אתם באמת ולראות אתכם כך בציבור. להריץ בראש סרט איך אתם בחוץ ואיך מתיחסים אליכם כפי שאתם רוצים ורואים זאת בדמיון כל הזמן. כפי שתהיו בדמיונכם כך תהיו בחוץ ותשדרו את עצמכם כפי שאתם וכך גם יתיחסו. ליצור את המציאות מהמחשבה וכך גם להתנהג בהתאם לגישה החזקה בראש להאמין שזה גם משפיע החוצה ועל היחס כלפיכם. זה עובד!

ווואי אנשים ממש ממש תודה!אנונימי (פותח)

אני ישמח לעוד תגובות...
אבל למי שבר כתב< איך אני יכולה לשבור תסטיגמות?? אינלי אומץ לזה!! זה נראלי רק יחדד יותר תסטיגמה עלי אם אני ינסה להראות שאני לא כזאותי!!

ועוד משהו-- תגידו, אתם חושבים שלעבור אולפנא (בעצם להחליף סביבה...) זה דרך לשבור מעלי תסטיגמות, לפתוח דף חדש, להיות אני???

יקירתי,להבת-כוחאחרונה

את צריכה קצת אומץ והחברה צריכים קצת סבלנות.

את יכולה להיות בטוחה שמהר מאוד יפסיקו להגיד לך הערות, את כבר לא תהיי בכותרות של החדשות. בינתיים זאת תקופה קצת לא פשוטה אבל התנחמי בכך שהיא עוברת, ודיי מהר. 

הישארי חזקה בתוכך, גם אם החברה משדרת קצת חוסר קבלה. השינוי שאת עוברת הוא עכשיו התחברות לעצמך, לאני החיצוני והפנימי שלך, וזה תהליך שחובה לעבור! אל תתני לגורמים חיצוניים להסית אותך מהתהליך הזה.

מעבר לכך- את יכולה לדבר קצת עם הבנות, להכריז בכיתה, לדבר עם בת שתדבר עלייך עם אחרות (למרות שכדאי להיזהר עם זה כדי שלא יצא מיזה לשון הרע בסוף). בקיצור למצוא דרך להעביר לבנות את המסר שאת עכשיו עוברת שינוי, ושזאת זכותך המלאה לעבור את השינוי הזה ושאת רק מבקשת סבלנות והסתגלות.

בנוגע לשינוי עצמו, שימי לב שאת באמת מתחברת לעצמך, מתוך רצון להיות יותר את. וחלילה לא כדי לעשות דווקא לחברה, או כדי להוכיח לחברה משהו. את צריכה להוכיח רק ל2 ישויות- לך ולקב''ה. הוכיחי לך ולקב''ה מה את מסוגלת, מי את, איך את מתנהגת, מה את חושבת. התחברי לתוכן הפנימי, תני לו להתבטא!

מוזמנת באישי, ב''הצלחה רבה. וזכרי, הישארי חזקה ונאמנה לשינוי שאת עוברת!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך