רעיונות מה לעשות ליום נישואין של ההורים שלי.. (לא! מה לקנות.. כי על זה כבר חשבנו..)
אם כן אני ממש אשמח!
תודה רבה ותזכו למצוות!
בציפיה לישועת הכלל והפרט!
...
צופיה.
רעיונות מה לעשות ליום נישואין של ההורים שלי.. (לא! מה לקנות.. כי על זה כבר חשבנו..)
אם כן אני ממש אשמח!
תודה רבה ותזכו למצוות!
בציפיה לישועת הכלל והפרט!
...
צופיה.
להורים שלי היה יומולדת 40 ויש בניהם הפרש של חודש, אז עשינו להם 4 (40) שבועות של הפתעות. כאילו 2-3 הפתעות בשבוע.. ולא ממש גדולות לדוג'
מושפעת מהסיכומים?) ארוחת עשר מושקעת, פתק של לילה טוב עם שוקולד, לסדר ת'בית.., להכין שבת כל הילדים וההורים נוסעים לטייל יום שישי.. קיצור הבנת ת'קטע.. אתם יכולים לעשות שבוע של הפתעות כאלה..(הפתעה כל יום..) ואם את צכה עזרה אני תמיד כאן... ![]()
עובדות על אמא \ אבא שלך שאחד מהם לא יודעת
ואז אומרים עובדה אחת נכונה ועובדה אחת לא והשני צריך לנחש מה נכון...
תעיפי אותם מהבית לכמה שעות, שמרי על הקטנים, תכינו להם סל פיקניק/ כרטיסים להצגה/ שובר למסעדה- ושלחי אותם לבלות עם עצמם. זה יום נישואין, לא יום משפחה.
מברכים אותם.. ואז תעשו סרט כזה של המשפחה.. או שאת תצלמי אותם..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים