טוב אנשים זה ממה חשוב לנו!אנונימי (פותח)

אני כותבת את זה בשמי ובשם עוד חברה שלי מהפורום...

אנחנו איך לומר בלשון המעטה,"נפלנו" בדיבורים...קצת נסחפנו עם מישו שניסה לספק את היצר שלו ופתח פה כמה כינויים..! אנחנו כ"כ מתביישות בזה..

עכשיו אנחנו חייבות עזרה דחוףף! איך מכפרים לפני ר"ה על דבר כזה? זה לא לבקש סליחה...מה לעשותת?

באמת שזה חשוב..! תודה מראש..

וואי כל הכבוד!!!כל הזמן שמח

וואי כל הכבוד...התשובה לזה שאת כבר באמצה התשובה כי את מתחרתת על המעשה הזה,ואת צריכה לקבל לעתיד על עצמייך שלא תעשי את זה עוד פעם.

שנה טובה בהצלחה

ברור שאנחנו לא נעשה את זה יותר,אבל הבעיהאנונימי (פותח)

היא שזה כבר נעשה,עכשיו מה אנחנו אמורות לעשות? לשכוח מזה? אי אפשר...זה פשוט מזעזע אותי לחשוב שעשיתי כזה דבר..

אם אח... היה פה... אלעזר300

זה מה שהוא היה מצטט, בערך.

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t129609#1235148

ובכל מקרה תשובה מועילה. ואם אתן מצטערות על זה - זה אומר שאת הצעד הראשון כבר עשיתן...

[אני לא מחזיק מעצמי בן אדם שכ"כ נעים לדבר איתו... אבל בכ"ז יש לי כמה דברים לומר, ולא בפורום הזה. הצרה היא שזה מגוחך לדבר אישית עם ניק "של כולם", אנשים מתחלפים לך ודברים כאלה. אז כנראה שאני פשוט אשתוק.]

בברכה,

אלעזר

כל הכבוד לכם!עץ על מים

זה שאתם מבינות שמה שעשיתם לא נכון זה הרבה מאד!! צל"ש..

אני חושבת שתפנו מהכינויים שלכם למי שעשיתם מי שעשיתם (אין לי שמץ מה היה וככה אני מעדיפה...בלי לפגוע)

ותשתדלו לא לחזור על זה באמת....

בהצלחה נשמות וכל הכבוד לכם!!

דבר ראשון-זה קרה לכל אחת לבד..אנונימי (פותח)

דבר שני-זה פשוט איזה מישו שהתחיל לדבר איתנו בש"א,וגרר אותנו לדבר על כל מיני דברים לא טובים..סבבה?

מקפיצה.. זה באמת חשוב!!! ותודה לכולם...אנונימי (פותח)
הלווי עלי.....כל הזמן שמח

זה בדיוק כל החידוש של חזרה בתשובה באמת זה דבר מיוחד אפילו שיהודי עשה דבר רעה ועבר על דבר ה' הוא יכול לחזור בתשובה ועל זה הנביאים (ירמיהו וישעיהו) באים ומחדשים לנו את נושא התשובה ובדיוק מה שאת מרגישה עמ"י הרגישו אז-מה איך זה יעזור הרי אנחנו כבר עשינו ופגמנו זה בדיוק כמו שנחתוך את היד ואח"כ נגיד אופס.......אין חזרות אבל אצל ה' יש וזה כל החידוש של תשובה(אין לי כל הרבה זמן אז.....אם את ממש רוצה להעמיק בזה את יכולה לעיין בנתיבות שלום או אם קצת פחות ביאור אבל יותר קצר בשערי תשובה)

וכתוב בשערי תשובה שאם יש לאדם את ההרגשה הזאת אז זה אומר שהוא באמת חוזר בתשובה במעלה גדולה מאוד.

וואי צדיקה אני ממש מקנא בך שיש לך את ההרגשה הזאת ועוד עכשיו בחודש הרחמיים והסליחות מתי שאבא שומע אותנו והוא הכי הכי קרוב עלינו "המלך בשדה" כן עכשיו זה בדיוק הזמן.

[הודעתן למשה על זה?]הסנה-בוער
כן,אנונימי (פותח)

וכל פעם שאמרנו - הוא חסם.

באמת כל הכבוד לו! [למשה]

טוב צדיקות אני רוצה לומר לכן כמה דברים!דניאלה .ד.

כשהדבר הזה הועבר בין כל הבנות באחראיות של כמה בנות פה אז ידענו שיכול לקרות מצב כזה..

וכבר כמה נפגעו מיזה כאן.

אז קודם כל כן זה קורה!

במיוחד כאן במקום שאפשר להיות ממש אנונימיים ולהמציא לעצמינו פרטים וזהות חדשה.

אחיות.. זה לא קל!

עכשיו- אחרי שזה קרה עלי להזהיר (ואפילו מחובתי) שכל אחד שנתקל במישהו כזה שמשתמש במקום פה לדברים לא טובים אז שלא יעיז לדבר איתו.

שיתעלם מיצידי ויפנה למשה לצורך העיניין.

זה לא בסדר שכל בנ"א שני שיגיע יהרוס פה ת'תמימות לאנשים.

לבנות שנפלו בזה, עכשיו זה ה-זמן הכי הכי כדי לחזור בתשובה שלמה.

ולהגיד סליחה זה כן צריך וכן חשוב אבל לא רק!

צריך גם לקבל שלא לדבר עם אנשים על דברים כאלה או להסחף..

חרטה, וידוי, קבלה לעתיד! וכל זה בפה שנשמע ת'צמינו.

להתחרט לפני בורא עולם, להתוודות ולקבל שלא יקרה שוב.

אלעזר 300 הוסיף קישור מתאים וגם אני אוסיף פה משהו קטן!

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t312031#3900021

אם אתן צריכות עזרה או משהו נוסף אשמח באישי! ב"הצלחה רבה..

לדעתילולה=]אחרונה

בס"ד

תמיד צריך וכדאי לבקש סליחה. מעצמכן ומהקב"ה, ולהבטיח שתשתדלו ממש לא לחזור לזה.

תדברי איתו (עם ה'..), תספרי לו מה בדיוק קרה, תספרי לו כמה את מתחרטת על זה, כמה זה פגע בך ואת מצטערת על זה.

תדברי עם עצמך, עם הנשמה שלך, תעודדי אותה, שלא תישבר! שלא תשקע בעצב וייאוש ממה שקרה.

תהיי שמחה.

זה יכפר לך על זה.

שתיהיה לך שנה טובה ושמחה!

כתיבה וחתימה טובה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך