(אני גרה בבית חג"י...)
ביישוב אווירת דיכאון זהו ...הטוב נעלם אי אפשר לקלוט את זה ...א-ר-ב-ע אנשים...זה לא מספר שנכנס......
איך ממשיכים???? מה הלאה ???? אתה רוצה לעצור ...אתה לא יכול ...החיים ממשיכים...אתה צריך להמשיך איתם...
אתה הולך לישון בקושי בשלישי....יום רביעי הגיע ....אתה קם ...ההספדים ...אתה בוכה ...כמה אתה בוכה אתה שבור ...אתה הולך להלוויה אחרי חוזר מותש.....יום חמישי ....אתה עזר בבתים ...(מלחיץ עד כמה היישוב מסודר...הוא מורגל כבר....)
מנחם מתנחם .....יום שישי אין לך מושג איך תכניס שבת עוד לא הכנת כלום לשבת ...כל הבית בלאגן...אין גבולות ..אף אחד לא בבית מודיעים לך.. ...כל הנוער לבוא לבית של אריאל ושלומית ב3:30... מחלקים עוגות .....אתה מגיע ואתה רואה כזאת כמות עוגות...וחסות ומיקסים הלב מתרחב ...הם לא הצליחו עמ"י שומר עלינו ...עמ"י חי!!!!!
אתה עובר בבתים מחלק את הכל ....דוחף עוד כמה חסות ..כמה הם הביאו ...אנחנו כולה 100 משפחות...אתה רואה את האור על הפנים של האנשים ...הם רואים את החסה העוגה ואור נהיה להם בעניים...איזה אור...אני חוזרת היום מהאולפנה ....עברתי בכותל..אני רואה בנות שהבינו שאני מבית חג"י ...מתחילות לשאול שאלות להתעניין...אתה רואה כמה באמת באמת אכפת להן...איזה טוב ה' ...איזה עם מושלם...
אני מתפללת בכותל ..חוזרת ומגיעה ליישוב ...הבית כל כך נקי ריח טוב עוגות על השולחן....מאיפה לאמא שלי היה זמן..?????
אז היא עושה לי תראי באו בנות וניקו לנו את הבית והעוגות מיישוב כלשהו ומישי מהעבודה הכינה לי 3 סוגי סלטים וארוחה איזה מישי גם הכינה ארוחה אחת ...איזה צדיקים !!!
עמ"י אין עליכם!!!!!!!!
בא לי לצעוק לערבים....אתם לא ניצחתם אותנו!!!!!אתם בחיים לא תצליחו !!!עם כאלה כוחות אין אף ארחד לא יצליח !!!!!!
עמ"י לא נופל !!!!אתם כל כך עלובים תשבו את הכוח שלכם של כמה אנשי עם רובים לעומת הכוח הענק שלנו ..של כל עמ"י שמתאחד ואכפת לו אין מישו שמסוגל לזה ......
עמ"י תודה !!!!!!
אין עליכם!!!!!
הרמתם אותי ..!!!!!!
חיזקתם !!!!!!
שתיזכו וניזכה ביחד לביאת המשיח עוד היום !!!!!
אמן!