אתמול הייתי בהרמת כוסית בתחנת מד"א אצלנו בעיר. היו שם הרבה מתנדבים. ולצערי היום כבר יש יותר מתנדבות ממתנדבים אצלנו (באמת לצערי). בקיצור כל אחת שם הגיעה כמובן עם הלבוש הכי מושך וצועק שרק יכול להיות. אני לא רוצה לחשוב כמה זמן כל אחת עמדה שם מול הראי. ועוד יותר לצערי 90% מהן בערך דתיות. ו...היתה שם אחת די חדשה ובכלל לא מי יודע מה חזקה ובטח שלא מהאלה הדוסיות (לפחות לא כמו שהכרתי אותה עד עכשיו) ופתאום ראיתי אותה שם בין כל ה"דוסיות" (יחסית) של התחנה שהן עצמן עם לבוש לא מי יודע מה והיא עם וואחד מטאטא הכי דוסי בעולם. בהתחלה בכלל לא זיהיתי שזאת היא! הייתי בהלם!!! איזה שינוי! מקצה לקצה! ושום לחץ חברתי ושום כלום! פשוט לבוש הכי פשוט והכי דוסי שיכול להיות בעולם. הערצתי אותה ממש ממש! הערך שלה בעיניי היה שווה פי מיליון מכל האחרות בתחנה! אם הייתי בת רק בטוח נותן לה איזה מילה טובה על זה. (אבל מכיוון שאני לא בת אז לא אמרתי לה כלום
). זהו. סוף פריקה.
ת'אמת, רק עכשיו כשאני חושב על זה. מסקנה אליכן בנות.
תדעו לכן שכמה שאתן יותר לבושות בלבוש הכי דוסי בעולם והכי מטאטא בעולם והכי פשוט שיש בעולם...יעריכו אתכן פי מיליון!!!! לא צריך להיות לבושה בחמש מאות שקל כדי לקבל הערכה מאחרים.
אז זהו. מי שרוצה להיות ערכית ושיעריכו אותה...זאת התשובה!
שנה מקסימה לכולכם פורום יקר! לכם ולכל עם ישראל.
אני ממש מצטער ומתחרט על כל דבר ודבר שפגעתי וציערתי אתכם, כל אחד ואחד מכם.
ויהי רצון שיקוים בנו "בספר חיים ברכה ושלום ופרנסה טובה נזכר ונכתב לפניך אנחנו וכל עמך בית ישראל לחיים טובים ולשלום".
כוח"ט גמח"ט רפו"ש וכטו"ס אכי"ר.
![]()
(איל!לי כנסי גמאת)