בס"ד
זו פעם ראשונה שלי אז מצטער אם זה יצא מבולגן ולא ברור..!
אבא טוב שבשמיים אני לא מאמין איך נפלתי כ"כ קיוויתי להתחיל את השנה הזאת בעמידה בנסיון בנסיונות כמה ביקשתי ממך בתפילה בראש השנה אבל כנראה שלא מספיק..יכול להיות שלא מגיע לי..הגיוני אחרי כל הנפילות והמעשים שעשיתי בשנה החולפת כנראה שזה מגיע לי..אבל אבא בבקשה אנחנו מתחילים שנה חדשה היום..שבוע חדש חודש חדש הכל מהתחלה..אני באמת מבקש אם נשאר לי טיפ טיפה עודף של זכות ממשהו שעשיתי בבקשה תעזור לי להתקרב אליך לאהוב אותך לעבוד אותך להתפלל בכוונה להפסיק ליפול רק לקום מהנפילות שאני אזכה להגיע ליו"כ נקי עם ראש טהור ממחשבות אסורות ומראות אסורים..אני כ"כ רוצה רק לעבוד אותך רק רק רק אותך אז בבקשה אבא תעזור..אולי צריך להיגמר כדי מחר להתחיל ממקום אחר..אז אבא אני באמת לא יודע לאן אני ממשיך מכאן אני פשוט חייב ללכת מהמקום הזה שאני נמצא בו,אני משאיר את הזאב בודד בערפל כבד את התמונות על הקירות מדליק את אש הנשמה ומבקש לא להביט לאחור ורק להסתכל קדימה הלאה להתקדם לעלות להתעלות להתרומם ולא לחזור למקומות המטונפים שהייתי בהם..אז אבא תדע שאני באמת אוהב אותך וגם כשלפעמים קשה לי להאמין ולזכור שהכל לטובה אני משתדל..וכרגע אני מאמין בלב שלם שהכל לטובה ושהכל יסתדר בסוף..רק בינתיים אבא זרוק לי עצם משו שיהיה לי במה להיאחז..!
אוהב בלב שלם ובאמונה שלמה תודה רבה על הכל שלך,שמוליק.